קדה קידה

תיכףבת40

New member
קדה קידה

שלום. אני קוראת פאסיבית הרבה זמן בפורומים של תפוז, והחלטתי לפתוח משתמש ולהפוך לחלק מהקהילה (אם תקבלו אותי. אבל אני נחמדה, באמת). שמי ליאת ( או ליאתי, תלוי כמה אתם קיטצ'ים), בת שלושים ושמונה (בעוד חודש). אני נשואה, אשת קריירה, אמא לילדים. בעלי איש היי טק, אני אשת רפואה, ויש לנו נישואים מאושרים מאוד. אני אוהבת אותו. אבל, יש בי משהו שלא מסתפק בו. שלא יכול להסתפק בו. רעב, שאני לא שולטת בו. לפני שהתחתנו הייתי די פרועה. הרבה פלירטים, לפעמים בנות, לפעמים קצת בדסמ.. אהבתי את זה. אחר כך הרבה זמן ניסיתי לשים את זה מאחורי, אבל כבר שנים מאז שאני יודעת שאני לא יכולה. ככה שיש לי חיים כפולים, בערך. את החיים האמיתיים, היציבים, המאושרים שלי. ואת החיים הבאמת-אמיתיים, אלא שאני ממש חיה בהם. מקבלת סטירה או שוט, קשורה למיטה או בעיניים מכוסות, במכנסי עור צמודים או בחצאית צמודה. אין לי מאהב, אבל יש לי פרטנרים קבועים. בעיקר שולטת אחת, שיודעת ללחוץ לי על כל הכפתורים. שאלות, מישהו?

newron26

New member
"אין לי מאהב, אבל יש לי פרטנרים קבועים.."

הסבירי פרטי ונמקי בבקשה ... אגב הרעב הזה כל כך מובן ...!

תיכףבת40

New member
יש שני אנשים שאני נפגשת איתם

זה לא רומן, מהבחינה הזאת שאין כאן מערכת יחסים רומנטית. זה לא שזה נטו סקס - זה ממש לא. חברות עמוקה מאוד. אפילו רעות, אחוות לוחמים. אבל לא אהבה רומנטית. זה מה שהתכוונתי.

newron26

New member
אחוות לוחמים זה מעולה !

הם אני מבין לא יודעים אחד על השני .... או שאת בעד ערב כפול ?

תיכףבת40

New member
יודעים אחד על השני, אבל עובדים לחוד

לא, הם יודעים אחד על השני. אבל ערב כפול נראה לי מוזר מדי.
ערב כפול מסוג אחר יש לי לפעמים, כי לאחת מהם (יש שולט ושולטת, אז ככה נקרא להם), יש להקה קטנה של 'כלבלבים' (כמו שהיא קוראת לנו). ככה שיצא לי 'לשרת' עם עוד מישהי.

newron26

New member
לשרת עם עוד מישהי זה נקרא לשרת !!

ככה גם לא צריכים לשמור לבד, ויש חברה למסע אל תוך הלילה, (שאלת סקרנות) הם מקבלים חברים חדשים ? אני מקנא !

ברוכה הבאה והיוצאת לאור

האם "החיים האמיתיים" שלך כוללים גם סקסוונילי? האם יש מקום איתך לקשר וונילי ?

Maja the Naked

New member
ברוכה הבאה

ספרי לנו! ספרי לנו על חוויות שלך. חוויות שהיו, שיהיו או שהיית רוצה שיהיו.

למעלה