קב' תמיכה

RonnnyS

New member
קב' תמיכה

שלום, כבר כתבתי פה הודעה בעבר והתגובות שלכן מאוד עזרו לי

בזמן האחרון אני מרגישה טיפה יותר טוב, למרות שזה עליות וירידות במצבי הרוח שנובעים מכל מיני זכרונות שיש לי ועצם זה שאם אני בבית אני כמעט תמיד לבד בבית שזה מדכא.
רציתי לשאול אם אתן יודעות על איזשהי מסגרת חברתית בסגנון קב' תמיכה שקשורה לנושא באיזור המרכז? ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי. אני מעדיפה לא ללכת לפסיכולוג (מנסיונות עבר שלא צלחו) אבל אני בכל זאת מרגישה צורך עז לשתף במה שעובר עליי ולמרות שהפורום הזה מקסים (באמת מכל הלב
) קצת קשה לי השיתוף האינטרנטי הזה.
הייתי היום בפגישת ניסיון ב"שומרי משקל" למרות שאין לי צורך לרדת הרבה במשקל עניינה אותי השיטה אז הלכתי לניסיון ונורא אהבתי את השיתוף של האנשים לגבי הרגלי האכילה שלהם, ראיתי בזה ממש מסגרת חברתית נחמדה שאנשים מוצאים אותה כטובה להם לא רק בשביל לשמור על הגזרה וחשבתי שבטוח יש מסגרות כאלו לנושאים כמו לאבד הורה או נושאים דומים שיכולים למצוא בהם במה לשיתוף.
תודה מראש

עדיה222

New member
קבוצת תמיכה

RONNNYS - טוב לשמוע שאת מרגישה יותר טוב!!

אני בעצמי לא יודעת ולא מכירה קבוצת תמיכה של בנות שאיבדו את אמן. הרעיון הוא כל כך פשוט ומצוין, שממש משונה שאין הרבה קבוצות כאלה.
עולה בדעתי שאולי פסיכולוגים ועו"סים ומטפלים שמציצים בפורומים כגון הפורום הזה יגיעו אל הרעיון שלך וינסו ליצור מסגרת כזאת, של קבוצת תמיכה.

אני לגמרי מבינה מה שאת כותבת, על איך שהמסגרת של שומרי משקל מוצאת חן בעיניך! וזאת - מפני שהיה לי נסיון חיובי מאוד מאוד בקבוצת תמיכה שהנחתה עו"ס פסיכותרפיסטית, שהמשתתפות בה היו כולן נשים שמטפלות בבן משפחה חולה.
תקצר היריעה מלספר את שבחי הקבוצה, המסגרת, והמנחה המעולה, שממש הורגש כמה היא מיומנת, כמה ברור לה מה היא עושה, וממש כולנו נעזרנו.
בשבילי אותה קבוצה היתה ממש פריצת דרך בקליפת הקושי. (סליחה היום הצד המטאפורי של כתיבתי קצת צולע).

אולי אפשר לכתוב בפורומים פסיכולוגיים למיניהם, להציע להקים קבוצה כזאת? קונצפט כזה?

RonnnyS

New member
תודה רבה על התגובה

אני מניחה שאם לא מצאתי אז באמת לא קיימת קבוצה כזאת וחבל לי:(
הביחד הזה והשיתוף כל כך מצא חן בעיניי, זה יכול לעזור הרבה יותר לאנשים מסויימים מכל טיפול פרטני שיקבלו.
יש המון פורומים פסיכולוגיים טובים למיניהם והרבה צ'אטים כמו זה זה "סהר" שמטרתם מבורכת אבל עדיין זה לא ממש פיתרון עבורי:/
אני מקווה שבכל זאת אולי אני אמצא מסגרת דומה או משהו שיכול לעזור

שבוע טוב!

למעלה