קב' משחק

chief21

New member
קב' משחק

באזור המרכז? מישו בעד לארגן... ולא משהו שעולה כסף -_- לי יש טליסמן, משחקי הכס + הרחבה, מונופול (לא כ"F בא לי), מנצק'ין כמובן וWOW בפוטנציה, וכמו כן בקרוב ריסק ובית ריק מידיי פעם. אפשר להיפגש במקום נייטרלי או משהו אנארף אבל אני מאוד רציני בקשר לזה, ואני מת לשרוף ימים על משחקי הכס... לפי דעתי הכי טוב מבין כולם. אה, ועדיף עם ניסיון. בכל מקרה, אם תהיה הענות של מינימום 5 אנשים נוכל להתחיל להריץ את זה, ואני לא ראיתי בד האחרון התארגנות כלשהי... אם יש אשמח להצטרף אם לא אשמח לארגן :) לילה מצוין.

chief21

New member
אה ושחכתי

שכמובן אני משחק קבוע בסטלארס, אבל זה אין צורך להיפגש כי יש ממש טוב באינטרנט.

yaronra

New member
יש כמה אפשרויות לשחק סטלרס ברשת

אחת היא כמובן, Brettspielwelt: www.brettspielwelt.com אבל סטלרס הוא המשחק הכי עתיק שלהם, והממשק שלו קצת צולע. אפשרות טובה יותר היא Java Settlers: http://host2.jsettlers.org/index.html ממשק טוב, ויש גם בוטים (שחקני מחשב). ייתכן שיש אפשרויות נוספות (נדמה לי שמיקרוסופט הוציאו גירסה פעם, אבל אולי היא עולה כסף). תהני, ירון

לועהארי

New member
ויש גם את האתר הזה...

http://www.s3dconnector.net/ מורידים תוכנה, מתקינים ונרשמים. יש כל מיני מפות והרחבות, מאוד נחמד. מזמן לא שיחקתי שם. אם מישהו נרשם תקראו לי, נארגן משהו.

chief21

New member
קבל לינק

http://www.s3dconnector.net/files/Install%20Sea3D%201.20a.zip להורדה ישירה והנה דיון בגיימר שמסביר הכול http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=settlers&TopicID=742969 משם לקחתי את זה. היום אני הולך לקנות משחק בפריק, יש המלצות חברים? משהו שתרצו להיפגש בשבילו, כי החבורה שלי לא ממש בנויה למשחקים ארוכי טווח. אני מתלבט בין סטלארס טראבל אדישן, לבין ריסק לבין מה שאני ימצא שם... על סמוראי שמעתי ר דברים טובים. בכל מקרה, המלצות יתקבלו בברכה. אה, ואני כמובן זמין במסנג'ר [email protected] לכל מי שרוצה לשחק משחק נחמד של סטלארס באינטרנט. אגב זה ממש מומלץ, הממשק ממש נוח. בכל מקרה אם במקה אני עובד או AFK אני יענה לכם בהקדם. ביי, צ'יף.

chief21

New member
מצטער על כ"כ הרבה הודעות בו זמנית

אבל חשוב שתוריד מהלינק שהבאתי ולא את הכי חדש בגרסה הכי חדשה אין אף אחד ויש ממש הקרבה לאגים, אל תעשה את זה לעצמך... ומי שנררשם שירשו את עצמו ל"לאדר" אחרת הרבה משחקים יהיו חסומים בפניו. אה, וזה חינמי.

chief21

New member
קניתי

סיכון, בנתיים 2 אנשים. עוד מישהו מאזור המרכז מצטרף? חינם חינם, אני הולך!

chief21

New member
ומהיכן את?

כבר הרבה זמן שאני רוצה לעשות גיחה לאב"ג ולטכניון... אז אני יכול לעשול משהו חד פעמי לצפון או לדרום אם יהיה לזה ביקוש...

זכוכיות

New member
באר שבע

אתה מוזמן

chief21

New member
קיבלתי

אני ממש מקווה להתקבל לאוניברסיטת בן גוריון, אז בסמסטר הבא אולי נעשה את זה קבוע :) אבל בנתיים - אני יכול לארגן משחקי הכס + הרחבה אם אתם מעוניינים, איזה משחקים יש לכם להציע? אם אתם רוצים לשחק משחק ואין לכם דר"א אין לי בעיה אפילו לקנות, אני מת למשחק חדש ואתמול עשיתי בטיפים 40 ש"ח לשעה :p

זכוכיות

New member
מה שיש לנו (לא יותר מדי):

vampire: prince of the city שהוא ארוך ומורכב מאוד (מספר שעות למשחק), אבל הוא גם האהוב עלי ולא יוצא לי לשחק בו הרבה כי אנחנו מוצאים שחקנים שמעוניינים במורכבות הזאת לעיתים ממש רחוקות :( A Game of Thrones + הרחבת Clash of Kings מאנצ'קין הבסיסי+ הרחבה אחת סופר מאנצ'קין מצודות, פורטו ריקו, קיילוס, סטלרס, אילומינטי דלוקס ועוד שני משחקים לא רלוונטים לשניים... אם יש ברשימה משהו שאתה לא מכיר אני אשמח לפרט

chief21

New member
אפשר לעשות מזה יום שלם!

אני ממש אשמח לשחק משחקי הכס! זה המשחק האהוב עליי... וגם ערפדים נסיכה של העיר, שמעתי אך ללא ניסיון. אשמח להתנסות... אוקיי, אז אנחנו 3, יש? יש מצב שאני יביא חבר וזה 4 ולמשחקי הכס צריך 6. אז עוד 2 באזור הדררום, יש קונים? כמובן שאני עדיין לא פווסל אזור מרכז!

chief21

New member
סליחה שאני עושה דאבל כל הזמן

אבל אני יכול להסיע עוד מישהו מאזור המרכז, אם נתחלק אני הוא וחבר שלי בדלק או שנסע ברכבת, נבדוק מה יותר זול. אל תתביישו, בואו בהמוניכם (עוד 2)

זכוכיות

New member
גם חבר שלי מאוד אוהב את

A Game of Thrones
(למה אתה קורא להם בעברית? הם מתורגמים?!) בכל אופן, אתה מוזמן, נשמח אם תשיג עוד אנשים, אתה יכול להשיג אותי במסרים

chief21

New member
אז אני מניח

שחבר שלך בעיניין? נשמע לא טוב. בכל מקרה, אני את חבר שלך חבר שלי (ידיד) והחבוב מלמטה... וסתם קראתי להם בעיברית, לא היה לי כוח לשנות לאנגלית.

זכוכיות

New member
אתה יודע שלא בהכרח צריך 6 שחקנים, נכון?

אפשר עד 6, אבל בהחלט אפשר להסתדר גם עם 5 או 4 (כמובן שככל שקרובים יותר לכמות השחקנים המומלצת יותר מעניין).

למעלה