קב"א.

miss peach

New member
קב"א.

שלוםם :) אוטוטו אני צריכה להתייצב לצו ראשון ויש לי כמה שאלות.. מה הקב"א הכי גבוהה שיש? ומתי מקבלים תוצאות? כי חלק אמרו לי שבכלל לא מקבלים וחלק אמרו לי שכן.. וכמה צריך בשביל ממר"ם?

RedGrass1

New member
.....

הכי גבוה- 56. תוצאות של קבא לא מקבלים, אתה יכול להעריך לפי זימונים, מנילה. ממרם? או 52+ או 54+ לא זוכר.

ורק שתדעי, באופן כללי ככה -

שרויטל כבר אוהבת אותך אוטומטית, בגלל שאמרת קב"א גבוהה
לא מקבלים תוצאות... זה מידע מסווג. לא שמתי לב אם דשא אדום 1 ענה לך על זה...

../images/Emo6.gif

היא לא יודעת מי זו רויטל ולדבר בגוף שלישי זה מהנה
ולמה ברחת מהצ'אט??

Saint Marco

New member
אז ככה

הקבא הגובהה ביותר היא 56. את הקבא אף אחד לא אומר לך בלכשת גיוס- אלא אם יש לך מכר בצבא שיכול לברר לך אותה. לא יותר מידי.. רצוי לך להגיש בקשה אחרי הגיוס לממר"ם להתקשר לחיל התקשוב ולברר פרטים על הקבלה וכו'...

איזה כיף לראות...

שכ"כ הרבה בנות רוצות ללכת לממר"מ... =] אמממ קב"א הכי גבוהה זה 56.. תוצאות לא מקבלים אבל אפשר לברר דרך פרוטקציות.. ובשביל ממר"מ או כמו שקוראים לזה באמת- מקצועות המחשב צריך 52 אאל"ט =]

RedGrass1

New member
....

חבל שלי סיים קדץ והיה להם רק 2 בנות בקורס, בהחלט לא יזיק יותר בנות שם.

חחחח גם בכיתה שלי ככה..

לרוב זה ככה במחשבים.. אני האמת בת יחידה (עם עוד 10 בנים) במגמת מחשבים.. תמיד בנות רוצות פחות מחשבים.. בגלל זה אני שמחה כי בזמן האחרון אני שומעת הרבה בנות שרוצות תכניתנית.. =]

miss peach

New member
חח גם אני במגמת מחשבים..

ואנחנו ביחד שלוש בנות מתוך כיתה של 20 ומשהו במגמה..יאללה ממרניקיות שליטההההה :p ועוד שאלה, כשאני מתייצבת לצו ראשון הבנתי שיעשו לי ראיון, אז בראיון אני צריכה לבקש מה אני רוצה להיות?

hever2

New member
הראיון הוא לבנים

והוא בשביל לבדוק את הנכונות שלהם לשרת בקרבי

חחחח לפחות את לא לבד..

אבל 10 יח"ל לא סתם הגברה.. בת יחידה.. קצת עצוב.. בהתחלה היינו 2 בנות אבל חברה שלי פרשה אחרי שבוע אז זה לא נחשב.. :p כבר שנה שלישית אז פסדר כבר רגילים.. בעיה שלפעמים הבנים פשוט כבר רגילים מדי אז מדברים חופשי לידי על דברים.. לפעמים דברים שאני ממש לא צריכה לשמוע... =/ ולפני שיהרגו אותך פה זה לא ממר"מ זה מקצועות המחשב.. או יותר נכון אני רוצה תוכניתנית.. כמו שאמרו לך ראיון אישי יש רק לבנים.. במנילה שתקבלי תבעיי נכונות גבוהה לתוכניתנית.. אז יש סיכוי שתקבלי זימון לזה.. =]

למעלה