קב"א ועניינים

קב"א ועניינים

שלום אני מעוד מוטרד מכל המבחנים שעומדים להיות לי בצו הראשון. אני רוצה ללכת לתפקיד קרבי כמו צנחנים לדוגמא איך המבחנים ישפיעו? והאם אפשר להתכונן אליהם?, הם מבחנים קשים/ ועל מה הם? מצטער על הבורות אני פשוט לחוץ...

blabla2a

New member
תשובה..

קרבי בדרך כלל לא חשוב הקב"א כל עוד אתה רוצה סיירות וקרבי מובחר צנחנים אני לא יודע אולי צריך קבא גבוה אבל בכל מקרה אין מה להתכונן למבחנים זה כמו מבחנים שעושים בפיכומטרי לך תעשה ומה שיהיה יהיה... והכי חשוב יש מיליונים מאמרים על העניין תבדוק את הנושא..ותעשה חיפוש!

Itamarro

New member
ראשונית

תרגע, קח הכל בקלות, הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות זה להלחץ. http://www.tapuz.co.il/after/chain/rchain.asp?id=4 כאן יש כמה שאלות לדוגמא חוץ מזה, תריץ חיפוש על צו ראשון, תמצא מלא תגובות, כולן עוזרות. המבחנים חשובים, והם מאתגרים, אבל הם בקושי ישפיעו על השירות שלך כקרבי, כצנחן, הם ישפיעו יותר, אבל גם לא בצורה גדולה מאוד. עצתי הקצרה, תגיע מוקדם.

אוקיי תודה רבה!

ולמה בדיוק את מתכוונת כשאת אומרת שזה יכול להשפיע קצת?

Itamarro

New member
אתה אתה אתה אתה אתה אתה אתה

צנחנים זה ממיין, כלומר צריכים למיין אותך בשביל להתקבל, ובכל מקום שיש מיונים, יש עדיפות לאנשים עם נתונים גבוהים יותר.

חח סליחה אחי.

אוקיי תודה רבה על האתר גם במבחנים עצמם השאלות הם אמריקאיות? :

ואם כבר שוב ענייני מנילה

אני נורא אשמח לייעוץ לגבי שלי. אני דווקא במצב טוב, אבל אני ממש מתלבט איך למלא. התחומים מופרדים ברווח. מסלול ייעודי לקצונה - תכנון, לוגיסטיקה, שלישות תפקידים בחיל החינוך - מש"ק הוראה, רכז חוי"ה, מדריך נוער מרחב ניהול ואבחון כוח אדם - מאבחן פסיכוטכני רפואה - חובש מבצעים ופיקוח - פקח טיסה מקצועות המחשב - מתמ"מ, תכניתן מודיעין - מפענח תצ"א תיאום וסיוע - חייל בגופי תיאום ותכנון בללא-מיון-מוקדם יש שב"ס, שח"ם, חיל האויר והחלל,ותיאום וקישור. יש שאלה על דוברות ומידע, שמן הסתם אני אסמן בכן. הכל ליתר בטחון, למקרה שאני לא אקבל שיבוץ במקצוע במסגרת מסלול האקדמיזציה שאני נמצא בו, ובכל זאת - איך הייתם ממלאים?

דווקא כן אפשר להתכונן

בעיקר בקטע המתמטי, תתרגל מתמטיקה פשוטה ובסיסית מהיסודי (מה שנקרא "הסרת חלודה" בפסיכומטרית), חילוק ארוך, כפל במספרים גדולים, חזקות, תזכור שאין לך שם מחשבון, אתה יכול לתרגל מפרקי חשיבה כמותית בחוברות של הפסיכומטרי, תבקש מחבר שעשה או משהו ואם תרצה אני יכולה להלוות לך זמני בהצלחה!

כמו שהבנתי, לצנחנים צריך

קב"א 50 ומעלה..חבר שלי גם רצה אבל לא לקחו אותו בגלל שהיתה לו קב"א נמוכה...המבחנים ארוכים ומיגעים אבל תנסה לעשות אותם כמה שיותר טוב...בצו ראשון יהיו לך מילים לרשום בעברית, לא קשות, וגם להסביר משפטים...יכולים להיות לך מילים כמו: פוּלְמוּס-מריבה, ריב שאת נפש-בוז, עלבון סָגְפָן- תוקפן. מתְעַמֵר-מתעלל. אלה מילים שמאוד יכולים להיות אמרתי אותם לכמה אנשים והם באמת התבקשו לפרש אותם..אז אולי גם לך..

Itamarro

New member
כן

השאלות כולן אמריקאיות במבחנים. בראיון האישי אתה עונה בעל-פה על השאלות ששואלים אותך, ובאימות נתונים יש מעט מאד שאלות, ואתה עונה עליהם בכתב. ואם תריץ חיפוש, יש כאן את הרשימה המלאה של כל המילים מהאימות נתונים, שזה בהחלט יכול לעזור.

החיפוש לא מצא ממש..

ושוב תודה רבה וסליחה, פשוט אין לי מושג בכלל.. חיפשתי על האימות נתונים וזה לא מצא הודעות רלוונטיות. והשאלות בראיון האישי הן בקשר לחיים שלי, למצב המשפחתי וכד'?

GGG12345

New member
לגבי הפירושים שלך

פולמוס זה יותר לכיוון הוויכוח, לא ריב. שאת נפש - יותר לכיוון הגועל, סלידה, לא עלבון.

למעלה