קברי צדיקים...

tulila

New member
קברי צדיקים...

כן, יש דבר כזה. האם מישהי מכן מכירה איזשהוא קבר של צדיק שאפשר לעלות אליו ולבקש בקשות בקשר לפוריות והריון? אולי גם זה יוכל לעזור... מקווה טלי

פליאה 4

New member
ישנו קבר בכניסה לחיפה שאמרו לי

שצריך ללכת ברציפות שלוש פעמים כל ראש חודש אני לא זוכרת במדויק איך קוראים לצדיק אני אוכל לברר ולרשום בהמשך בכל אופן אני הולכת לנסות זאת מקווה שזה יצליח מועדים לשמחה ובשורות טובות

בקשר לקבר בחיפה

לפי מה שאני שמעתי, צריך ללכת 3 פעמים ברציפות כל ערב ראש חודש ולא ר"ח,וקוראים לצדיק ר אבדימי דמין חיפה. בהצלחה ובשורות טובות (אני מפורום הורים בטיפולים...)

רומי 007

New member
אני לא חושבת שיש משהו מובהק

כמו שקבר ר' יונתן בן עוזיאל טוב לנישואין. אני מכירה מישהו שבאופן קבוע נוסע מדי 3 חודשים ל"סיבוב" במספר קברים. את הבקשות לענייני פוריות הוא ממען בקבר ר' שמעון בר יוחאי.

כדאי לברר לגבי רבי מאיר בעל הנס

אני הדלקתי נר שהביאו לי מקברו של רבי מאיר בעל הנס ותודה לאל נקלטתי (עברתי טיפולים ivf-וכשהדלקתי וביקשתי בכל ליבי ,הצלחתי. יש לי אמונה מאוד חזקה לגבי הדברים הללו ואני בעד כל מה שעושה טוב לנשמה ותמיד להאמין ולקוות לטוב כדאי להשיג נר ולבקש משאלה ולקוות שלמעלה ישמעו המון המון בהצלחה ומזל מכל הלב

אומרים שרבי מאיר בעל הנס...

זצ"ל, פוקד כל עקרה. הייתי בקברו בערב ראש השנה, הדלקתי נרות והתפללתי בשביל כולנו. כולי תקווה שכולנו נתברך בברכתו בקרוב!!!

סנונית 1

New member
איפה זה נמצא בארץ?

איפה נמצא קברו של רבי מאיר בעל הנס? ומהיכן משיגים נרות שלו? תודה, גם אני רוצה שזה יצליח.

נדמה לי בדרום

האמת שגם אני רוצה להשיג נרות אך אני לא יודעת איך- משום שבפעם הקודמת אימי הביאה לי אבל הפעם אני לא רוצה לספר לה שאנחנו מתחילים לנסות- אין לי כח וחשק לכל השאלות שלה אז אם מישהו באמת יודע היכן משיגים את הנרות(שבישבילי הם קמע)שיגיד לי בהצלחה!

לא בדרום, בטבריה...

נוסעים מהמרכז של טבריה לאיזור של החופים, עוברים את המלון גלי טבריה (משהו כזה), ממשיכים עוברים את מלון חוף גיא ממשיכים וגם עוברים את הולידיי אין... ואז באיזור נמצא הקרב של ר' מאיר בעל הנס.. יצא לי כמה פעמים להיות שם, כיוון שבעלי ואבא שלו אוהבים להתפלל שם בראש חודש... לא דווקא בגלל הבעיות פוריות... אבל אני כשאני נוסעת לשם מנצלת וקוראת תהילים ומבקשת (ותמיד תמיד נזכרת בכל הפורום ומבקשת גם עבורכן) חוץ מזה מזמן מזמן הייתי בעמוקה... ויצא לי להיות במירון - (קברו של שמעון בר יוחאי).. ותמיד כשאני באזורים כאלה, אני קוראת תהילים של אותו יום!!! והעיקר שתהייה לנו באמת הצלחות...

mayarut

New member
קברי צדיקים!

יש את מערת אליהו הנביא בכניסה לחיפה! אפשר לקבל במועצה הדתית את שעות הפתיחה, זו סגולה גדולה לבקש שם. במירון בקברו של רבי שמעון בר יוחאי להתקשר ולבקש לתרום לסעודה של הושע בן בארי טל: 1800-36-18-18 זוהי סעודת מצווה לעניים על שם צדיק ולבקש שיתפללו ל"זרע בר קיימא" ושישימו את הפתק במערה. יש לתת את שמות בני הזוג ושמות אימותיהם. בהצלחה! מאי

חבובי

New member
לגבי קברי צדיקים.

שלום לכולן. חשוב לי להעיר הערה קטנה לגבי נושא קברי צדיקים: תפילה בקברות צדיקים חשובה מאוד מאוד, ואני חלילה לא מורידה מערכה, אבל חשוב לדעת שכאשר נמצאים בקבר, התפילה היא לא אל הצדיק (ולא משנה כרגע באיזה קבר מדובר) שיסייע לנו בע"ה להיקלט להריון, אלא מתפללים לקב"ה שבזכות הצדיק שטמון בקבר זה, נזכה להיפקד. לצערי ישנם רבים שהופכים אמצעי למטרה (כמו תפילה בכותל שהופכת לתפילה אל הכותל...) אז חשוב להיזהר בכך. כי לא הצדיק הוא שמושיע, אלא הקב"ה.

למעלה