קברי צדיקים?

אורנה 123

New member
קברי צדיקים?

אנחנו זוג שמתקשה להכנס להריון ומעוניינים לעלות לקברי צדיקים בצפון הארץ. הבעיה שאין לנו מושג לאן. מישהוא יכול לעזור????

BaaMan

New member
יש במירון את ציון רשב"י

בס"ד ויש גם את ציון יוחנן הסנדלר בטבריה יש את ציונו של ר' ישרא-ל קארדונר ואם אני לא טועה גם את ציון ר' נחמן הורודנקר זה מה שידוע לי...

יש ספרים ...

כמעט בכל חנות לספרי קדושה תוכלו למצוא ספרים המכילים מידע מדויק עם תמונות ומפות . אחד מהם שאני מכיר נקרא בשם "קדמונינו" ושימש אותי רבות בתחילת דרכי. סיפורי מעשיות של רבי נחמן כבר קראתם ? , רבנו מזכיר בתורתו שקריאת ספורי המעשיות שלו מסוגלות לעניין הנ"ל. ה' ימלא משאלות לבכם לטובה ויתן לכם זרע קודש לעבודתו יתברך , אמן.

רוזן71

New member
אורנה שלום.

בס"ד. אני רוצה לספר לך משהו. אנו ניפקדנו ב"ה לאחר 10 שנות נישואין. בשנת 89' במסגרת עבודתי נסעתי כל שבוע לצפון הארץ, ומאחר והיה לנו בעיות פיריון קשות ואין ספור טיפולים התחלתי לשלב בנסיעותי צפונה תפילות בקיברי צדיקים בעיקר בטבריה צפת ומירון, יום אחד כשהתפללתי בקבר הרשב"י במירון שמעתי 2 חסידי ברסלב שמדברים ביניהם שהיום יום הזיכרון לרבי חנינא בן דוסא והם מחפשים טרמפ לקברו, מיד הצעתי להם את שירותי הטובים ואכן נסענו לקברו בכפר ערבה שבגליל, כשהגענו נדהמנו מהעזובה וההזנחה של מתחם הקבר, הפשלנו שרוולים ועבדנו שם כמה שעות כדי להחזיר למקום את כבודו, אני זוכר היטב את נסיעתי הביתה (במרכז הארץ) זו לא היתה נסיעה אלא ריחוף הביתה, כי היתה לי תחושה חזקה מאד שזהו, תפילותינו התקבלו, ואכן לאחר כמה שבועות ב"ה נפקדנו ונולדו לנו שלושה ילדים חמודים. לכן אני חושב שכדאי לכם להתפלל על קיברו של רבי חנינא בן דוסא ולעשות משהו לטובת המקום (או אפילו בקברים אחרים חוץ מלהתפלל גם לעשות לטובת המקום). בהצלחה רוזן.

שמחה5

New member
קברי צדיקים.

בס"ד ידוע לי שיש ספר שנקרא "מקומות קדושים וקברי צדיקים בא"י"שאפשר להשיג כמעט בכל חנות ספרים.עם מפות,ותמונות. כמו כן אם תרצי תוכלי לרשום לנו את שמך ואת שם אמך וגם של בעלך ושם אימו(לא צריך שם משפחה) ואנו חברי הפורום(מי שירצה כמובן) נוכל להזכיר את שמכם בציונים הקדושים שאנו הולכים אליהם,בפני הרבנים שאנו קשורים אליהם וכו.שבוע טוב ושתבשרי לנו בשורות טובות.

BaaMan

New member
אמממ הצעה...

בס"ד אני מציע לך להגיד לי רת שמך ואת שמך אביך/אמך ואני(וגם חברי הפורום אם יחפצו בכך) אוכל להגיד איזשהי תפילה קטנה לפקידת עקרות...(לא שהתפילה שלי כל כך שווה אבל...בכל זאת שווה לנסות) בהצלחה לך! ושבוע טוב

למעלה