קברט

venus25a

New member
קברט

אני פונה שוב לעזרתכם היות ולא ממש עזרו לי - האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המלים לשיר הנושא מהמחזמר קברט - בעברית? אני צריכה את זה לאודישנים וזה נורא דחוף לי. תודה רבה.

Hippie Jeannie

New member
לא לדאוג ../images/Emo13.gif

הבטחתי שאשיג לך את זה או לא הבטחתי? הטקסט נמצא בספריית בית הספר שלי, שהייתה סגורה היום, אבל מחר היא פתוחה אז אני אלך לשם ואשיג לך את זה. מחר אחר הצהריים תבדקי במסרים האישיים, ותראי שם את זה. אוקיי?

Sluty Lola

New member
וואטאבר לולה וואנט

לולה גט. יו, תוכלי לשלוח את זה גם לי, בבקשה? תודה מלאן. ואם כבר את הולכת אז תוציאי לי בבקשה גם את סוויט צ'ריטי ושיקגו (כל שירי ולמה קלי ורוקסי הארט), טוב? לא רק אתם צריכים לדעת את המילים בעברית כשאתם רוקדים בחוטיני מול המראה.

Hippie Jeannie

New member
אמממ...

אני אשלח לך את קברט, אבל מאיפה לעזאזל יהיה לי את התרגומים לעיברית של צ'ריטי המתוקה ושיקאגו?! אין לי. סורי.

Sluty Lola

New member
אוקיי, אז

רק את שיקאגו. יש לך את זה, כי בתלמה שנה שעברה העלו את זה כהצגת-סיום, וזה חייב להיות. בבקשה? אני חייבת את זה. לעולם לא אוכל לדבר כל-כך מהר באנגלית כמו ולמה.

Hippie Jeannie

New member
אין לי את זה.

וגם אין בתלמה. בטח יש את זה לבוגרים שהשתתפו בזה, אבל בספרייה אין את זה. סורי.

tommy walker

New member
סליחה??????

רגע רגע רגע רגע !!!!!! מה זה היה??? "רוקדים בחוטיני מול המראה"????????????? יש משהו שאת רוצה לספר לנו??? חחחח סתם סתם... תעשי מה שבא לך, רק בפעם הבאה תזכרי להזמין אותי לראות את זה כדי... ממ..... כדי שאני אוכל להדריך אותך מבחינה קולית ותנועתית... כן, משהו כזה....

venus25a

New member
תודה רבה Hippie Jeannie

שוב תודה,אני פשוט לחוצה על זה וגם ככה לחוצה מהאודישנים..

למעלה