"קברט" בקאמרי

Hippie Jeannie

New member
"קברט" בקאמרי

יש לי זיכרון מזעזע כך שאם מישהו כבר הודיע על כך אל תשנאו אותי...
בתוכנית ההצגות של הקאמרי לשנה הקרובה מתוכנן, בין השאר, להעלות את "קברט". לא כתוב בינתיים מי מעורב בפרויקט, מי ישחק, מי יביים או מתי תעלה ההפקה, למעשה לא כתוב כלום חוץ משם המחזה וכותביו, אבל אני מקווה לראות אותו בקרוב, ובאיכות טובה
חוץ מזה שאם מישהו יידע מתי\איפה יהיו האודישנים, אשמח לדעת גם
ייאי, קברט!

i d o b

New member
בזמנו דיברו על אולה שצ'ור לתפקיד

של סאלי....ואם אני זוכר נכון, אז גם שמו של איתי טיראן הוזכר....שניהם משחקנים המוכשרים יותר שיש לקאמרי כיום..אז יש למה לחכות..ואגב..למי שמעוניין..בדיוק בימים אלה עלתה הפקה חדשה של קברט בווסט אנד...

shnu00zel

New member
אם אני לא טועה...

אולה שצ'ור בתפקיד סאלי בולס איתי טיראן בתפקיד ממ הסופר הזה שאני לא זוכר את שם הדמות ורמי ברוך בתפקיד המנחה אם אני זוכר נכון. בהתחלה דובר על הפקה גרנדיוזית בסגנון המפיקים אבל בכתבה שפורסמה לפני מספר חודשים על הכישלון הכלכלי של המחזות זמר בארץ, נאמר שההפקה של קברט תהיה צנועה, ותשים דגש איכות המשחק והשירים, ופחות על הSHOW

Hippie Jeannie

New member
נשמע ליהוק מוזר

אולה יכולה לעשות את סאלי היטב, אבל רמי ברוך (ויש לי המון הערכה אליו) בתור המספר? נשמע תמוה. ואני חושבת שההחלטה לשים דגש על איכות המשחק והשירים ולא על השואו נשמעת כהחלטה נכונה... הגיע הזמן שהתאטראות הגדולים יקלטו שמחזמר טוב לא נמדד בכמות הכסף שהושקעה בתפאורה הגרנדיוזית ובאפקטים, אלא באיכות הקאסט שלו ויכולותיו המוזיקליות והתאטרליות.

NorthenONE

New member
רמי ברוך לא יהיה האמסי

אלא הוא יהיה הזקן מחנות הפירות (איך קוראים לו?)... האמסי לפי השמועות כרגע יהיה איתי טיראן, ומה שמעניין זה ש"בקרט" לא הולך לעלות (על פי הפרסומים) על בימת הקאמרי 1, אלא באולם הקטן והאינטימי יותר, הקאמרי 2, מה שאומר המון על אופי ההפקה שאולי מחכה לנו. נקווה שתצא תוצאה טובה, ובכל אופן, לקאמרי יש המון מה ללמוד מתיאטרון הספריה שהעלו הפקה פשוט מושלמת וחכמה למחזמר החזק הזה.

למעלה