"קברט" בבית-צבי...

Hippie Jeannie

New member
אחד המחזות זמר המוצלחים ביותר

שבית צבי העלה בשנים האחרונות. מאוד מקצועי ומרשים, ועם זאת גם נותן שואו כיפי וקליל. מומלץ מאוד!

n u f n u f

New member
תלמידי שנה ג' בקורוס

שאני חייבת לציין זהו קורוס מדהים!! בשנה ג' משחקת דקלה הדר את תפקידה של סאלי בולס .. יש כמה קאסטים למחזמר והוא מתחלף כל שבוע \ שבועיים לפחות . בין שנה ג' יש בודדים משנה ב' שהם נורא מוכשרים. עד עכשיו ראיתי משנה ב' א ליז וערן מור . בשנה ג' היו את יעל לוין , יעל פרימר, יערית ברבי, לירון סלע, מיכל .. מהבנים : שחר ישי, זוהר, שגיא לוי .. מומלץ מומלץ מומלץ מומלץ !!!!!!!! לכו לראותתת אולי עוד אני אפגוש אותכם שם ..

ש ו ר ט י

New member
אני הולכת כנראה...

אני עוד לא יודעת מתי, אבל אין סיכוי שאני אפסיד את דניאל אפרת בתור המנחה. זה תפקיד מהמם ומחזמר מדהים (ראיתי לפני שנתיים פעם קודמת שהעלו)

julez

New member
אבל עידו מופיע רק איזה פעמיים...

קברט
אין על דניאל - התפקיד תפור עליו! הוא הכי מרגש ב"לא אכפת לי". ראיתי גם את עידו בתפקיד, והוא באמת רקדן מעולה והכל, אבל הוא לא ממש אמין בתור המנחה... קצת בכלליות על השחקנים: איתי לוי
מקסים בתור קליפורד, טל וייס פשוט מדהים בתור ארנסט - שיא המפחיד, ברייני מעולה בתור פראו קוסט [ושרה מדהים את "יחד"]... הקורוס גם נחמד (בעיקר יונתן אבינועם ושחר ישי שיש להם תפקיד קצת יותר רציני) אבל הם עוד צריכים עבודה על הריקודים - זה לא מספיק נקי לטעמי. אני ממש ממליצה!

Sally Bowles

New member
אתמול היתה הצגה מעווולה של קברט

היה באמת טוב. הפעם השניה שראיתי. במיוחד הסיום, והשיר "לא אכפת לי" היה ... מצמרר\מזעזע... וואו...

netmaster1

New member
הייתי בהצגה של יום שישי

ההצגה ממש טובה, השירים מעולים ההצגה עצמה הייתה פנטסטית אבל מה שעשה לי את ההצגה היה הקורוס ובמיוחד בגלל שהיה לי כיסא במעבר אךך... Best Time Ever ותודה לבנות המעולות של ההצגה שעשו לי יום בלתי נשכח והמבין יבין:)

למעלה