קבצי eml

  • פותח הנושא mr-j
  • פורסם בתאריך

mr-j

New member
קבצי eml

יש איזה וירוס שמפוצץ לי את כל המחשבים ברשת בקבצים שונים בני אותו הגודל בדיוק(כ5 מגה) ובעלי סיומת .eml כשאני מנקה את את הקבצים הם חוזרים ומופיעים-אלה אם כן אני מנתק את המחשב מהרשת הרצתי נורטון 2002 ולא מצאתי לזה פתרון HELP תודה.
 

תמר,

New member
eml זה קובץ של דוא"ל

בדרך כלל בשימוש של outlook express או outlook. יכול להיות שכדאי לקרוא את הקבצים האלו בעזרת עורך טקסט כדי לראות מה הם מכילים.
 

המיוחד1

New member
אז ככה...

קודם תסגור דרך msconfig את כל מה שנראה לך לא סביר. אחר כך לפי המיקומים שלו תמחוק אותו או שתחכה לעידכון של נורטון :)
 

uzi2

Active member
למעט עניין גודל הקובץ

יש וירוס (או תולעת, אם תרצו) נפוץ שעובר ברשת ושגורם להצפה בקבצי eml. אבל הגודל שלהם צריך להיות כמה עשרות קילובייטים. זה ה- Nimda (או לפחות חלק מהגירסאות של ה- Nimda). האם הקפדת שהנורטון שלך מעודכן לחלוטין? אם כן, אז אפשר לנסות לשלוח לנורטון אחד מהקבצים הללו, ולבקש שיבדקו אותו. חייבים להסיר וירוסים כאשר הרשת מנותקת, כי אחרת מייד אחרי שאתה מנקה מחשב מסויים, המחשבים שעוד לא ניקית ידביקו אותו חזרה.
 

mr-j

New member
מצאתי מחשב אחד שלא נדבק...

יש ברשת מחשב אחד שלא מכיל את הקבצים (שאר המחשבים יצרו איזה 600 קבצים כאלה במהלך הלילה)האם יכול להיות שהוא המפיץ או שזו סתם פארנויה שלי? למה במחשב שמנותק מהרשת אין יותר קבצים כאלה? ז"א שיש אחד שמפיץ לכולם - לא?
 

goust

New member
לבנאדם המופצץ

אני חושב שיש לך פשוט באה קטנה פורט 139 פתוח הז זגור אותו
 
למעלה