קבצי מידי חסידיים

שלינקה

New member
כן, צלצולים פוליפוניים.

אם אתה יוצר קובץ מידי של 4 פוליפונים - הקובץ יתאים למכשירים שתומכים ב-4 פוליפוניים, ב-16 וביותר. (כמו נוקיה 3100) אם אתה יוצר קובץ מידי של 16 פוליפונים - הקובץ יתאים למכשירים שתומכים מ-16 ומעלה. (כמו נוקיה 3200, 6100) יש גם דבר שנקרא SP MIDI - קבצי MIDI פוליפוניים עם התאמה לגודל. סוג של MIDI, שמאפשר למלחינים ליצור קובץ שמע אחד, ולנגן אותו בכל המכשירים התומכים במידי. אחרי שהקובץ מוכן (והוא צריך להיות בגודל של ק"ב ספורים!) תוריד אותו לשרת. כשבעל הסלולארי יגלוש אל הכתובת הזאת, הצלצול ירד אליו.

צריך לבדוק את זה../images/Emo4.gif

שתי המקלדות שלי מייצרות 64 פוליפוניה.הפשוטות יותר 32 והמקצועיות ביותר 128. אם ניתן לעשות משו.אני אעשה ב"נ בשמחה. למה שהחברה לא יהיו בשמחה
אהמממ..נעשה ניסיון.הקובץ הזה שוקל 3.80 ק"ב.

שלינקה

New member
הורדתי את זה (יש לי 16 פולי) ו-

1. שומעים רק 2 ערוצים (כך זה נשמע). 2. יש בהתחלה כמעט 2 שניות ריקות. 3. חסרים תופים או משהו כזה שיתן יותר קצב ונוכחות לצלצול. מלבד זאת - שיר מקסים

הבנתי

למעשה ניגנתי רק פסנתר בערוץ אחד בMIDI.רציתי שזה לא יהיה עמוס בפוליפוניה.אני מבין שצריך להכנס מייד להקלטה כי אם יש הפסקה זה מורגש. אני אבדוק את העניין ב"נ קצת יותר לעומק.ואולי אני אצליח לעשות משו שיהיה לתועלת.

אה...

הבנתי:) אני מעוניין בעיקר בניגוני קרלין עתיקים וכדומה.נראה לי שר' אהרון הגדול מקרלין יוותר לנו על "הזכויות יוצרים" של ה"ק'ה אכסוף" למשל
בכל מקרה תודה שהסבת את תשומת ליבי בעניין:))

למעלה