קבצים מוזרים!!!!!

DANNY021267

New member
קבצים מוזרים!!!!!

יש קבצים שמורידים אותם ל palm אבל אין שום דרך ליפתוח אותם למה???? הורדתי קובץ מסויים שיש בו dataאך אינני יודע איך ליפתוח אותו כדי ליקרוא מה שיש ביפנים מה עושים??????????????

qwertyx

New member
לקבצי שונים יש תוכנות שפותחות אותם

עליך לבדוק איזו תוכנה דרושה לך מבקון שהורדת את קובץ הדאטה. (לדוגמה: isilo, jfile, handbase ועוד.)

צ"ל תוכנה לקריאה...

אתה לא יכול להוריד קבצי data לפאלם בלי שתהיה תוכנה שקוראת אותם. הסבר ביתר פירוט על מה מדובר וננסה לעזור...

DANNY021267

New member
הקובץ הוא

לקובץ יש סיומת של pdb זה קובץ שמכיל בתוכו מס´ סידוריים תודה מראש

DANNY021267

New member
זה.........

זה קובץ ששמו הוא kraced serialz.pdb איך אני אמור לדעת באיזו תוכנה הוא ניכתב????

qwertyx

New member
למה מחתקת את הודעתי?!!

עניתי לבחור, אפילו נתתי לו לינקים ואתה סתם מוחק את הודעתי!?

qwertyx

New member
עניתי לבחור, והוא ענה לי

כך ש לפחות 2 הודעות נעלמו. ב"אורח מסתורי"

יכול להיות...

שהיתה בעיה בשרת מצד אחד ואדם כבר כתב לך שיש עוד כמה מורשים למחיקה . בכל אופן אתה מוזמן לכתוב שוב את מה שכתבת כי כמו שכבר התכתבנו אתמול אני נמנע מלמחוק הודעות ומקפיד שזה יקרה רק כשהן עוברות את גבול הטעם הטוב (והיו לנו כמה דוגמאות אתמול...).

qwertyx

New member
השרת מחק? טוב, אז אכתוב שוב

לא זכורה לי הודעה שלי שעברה את הטעם הטוב, אבל זכורות לי כמה הודעות מתלקקות שראיתי שמחקת, כמו גם מספר הודעות על אונס? (מה הקשר?!) עשית עבודה טובה במחיקתן! השרת מחק אתה אומר? נו, טוב. סה"כ הפניתי אותו ללינק להוריד isilo ולקטגוריית קוראי המסמכים ב palmgear

דיוק ידידי דיוק !

לא כתבתי שהשרת מחק ! כתבתי שיכול להיות שהיתה בעיה בשרת ... כמו כן צויין שיש עוד רמות של פיקוח ב"תפוז" ... אני מודה לך על המחמאה אבל לא כתבתי שההודעות שלך (!) עבורו את גבול הטעם הטוב. אנא ! דייק !

qwertyx

New member
טוב אז השרת לא מחק. הייתה "תקלה"

מה שתגיד. אגב, הסכמתי איתך שלא את הודעותי מחקת... לא הבנתי על מה המהומה עכשיו?! יש לך נטיה מרשימה למשוך ולגרור ולהאריך שירשורים ללא צורך. בגללך כבר עברתי את עומר המאירי במספר ההודעות והוא נורא יכעס עלי. אני חוזר לדבר על פאלם.

כועס זה לא מילה... אני ממליץ לך

לישון עם עין אחת פתוחה... (צחוק זדוני נשמע ברקע...)
סתאאאאאאאאאם ! הכל ברוח טובה ! עומר המאירי - המודח

למעלה