קבעו לי תור בהדסה לד''ר אסף בן מאיר

קבעו לי תור בהדסה לד''ר אסף בן מאיר

מישהי מכירה?
לא מצאתי עליו שום מידע באינטרנט. מקווה שלא עשינו טעות....(במקור היה תור לפרופ מומלץ אבל לא הסתדר לנו להגיע
האם אפשר להתחיל עם רופא ואח''כ לעבור לרופא אחר? או שזה לא מקובל?

אף אחת?!? זה לא נראה טוב בכלל!!

אני מתחילה להילחץ מזה
אנחנו שוקלים לבצע החזרה בארץ - האם הוא הרופא שיבצע את ההחזרה? כדאי לדחות תור עוד פעם? מה אתן אומרות?

אוףףףףף

עוגי555

New member
אני אני אני!

מנסיוני הוא מק-סים!סבלני מאוד.יצא לי להתייעץ איתו והוא ביצע את ההחזרה המנצחת- הייתה לי חוויה פשוט טובה ומרגשת!!!

Ronniros

New member
ד"ר אסף בן מאיר

היי,

אני יודעת שד"ר בן מאיר הוא רופא נשים בכיר בהדסה עין כרם. מלבד זאת, אין לי עליו אינפורמציה נוספת.
אני מציעה לך להתקשר ולשאול בהדסה האם הוא יהיה הרופא שיבצע את ההחזרות.
אם זה לא מרגיש לך נכון, ותחושת הבטן שלך לא טובה, תתעקשי לקבוע לרופא אחר. זה נורא חשוב להרגיש שאת "בידיים טובות".

שיהיה המון בהצלחה!

הי שסק

אני לא מכירה אותו אבל באתר של הדסה כתבו שהוא רופא בכיר בצוות מחלקת נשים ויולדות עין כרם .
לגבי החלפת רופא, כדאי לך להתקשר להדסה ולברר מולם.

עוגי555

New member
יכול להיות שאני טועה

אבל נדמה לי שהוא לא עוסק בתחום הספציפי שלנו המון זמן ואולי לכן אין עליו הרבה חוות דעת בפורום זה.לי כאמור היה איתו נסיון ממש טוב. הוא גם ביצע את ההחזרה הלא מנצחת, וגם זו הייתה חוויה טובה. עדין וקשוב ביותר.

כרכום3

New member
הוא הרופא שלי

לי היתה החזרה ביום שישי וביצע אותה הרופא התורן (אחד מהרופאים היותר ידועים של המחלקה)
הוא רופא מאוד קשוב שאפשר לשתף אותו בכל מה שעובר עלייך.
לא בהכרח רופא ידוע הוא יותר טוב. לפעמים דוקא הרופאים הפחות ידועים עובדים קשה יותר
לסיכום אני מרוצה ממנו

בנות יקרות תודה רבה!! הרגעתם אותי

אכן את צודקת כרכום מאוד בזה שרופא ידוע וומפורסם הוא לאו דוקא יותר טוב. לצערי יש לי נסיון בזה
הוא נשמע כמו מישהו שבאמת אכפת לו, מקצועי וסבלני.

שבת שלום
שסק

למעלה