קבלת PR בקנדה

dud234

New member
קבלת PR בקנדה

היי, זו שאלה לכל העריקים שביניכם: מישהו היה במצב שהיה צריך תעודת יושר לקבלת PR/אזרחות? מה עושים (אם אתה עריק)? תודה.

a l f o n

New member
אם אתה עריק?

למה את צריך תעודת יושר מישראל? אבל בכל מקרה אם אתה עריק ואתה בארץ? אתה יכול להכנס לכל תחנת משטרה ולבקש מה שבא לך צו מעצר של משטרה צבאית לא נאכף ע"י משטרה כחולה ככה שאתה יכול להכנס לצעוק בגדול אני ככה ככה עריק ולא יעשו לך כלום עכשיום אם אתה עריק אתה בארץ ואתה רוצה לבואל קנדה? איך תצא מהארץ זה המקום היחידי שיעצרו אותך בביקורת גבולות (כי יש צו איסור יציאה מהארץ לחיילים *אלא אם עבר שנה מהשירות וכל מיני בלה בלה בלה)

dud234

New member
אני כבר בקנדה.

אני בקנדה והייתי אמור לחזור לשרת בצבא אבל נשארתי פה, אז אני עריק. עכשיו אני רוצה לקבל מעמד של תושב קבע ורשויות ההגירה רוצות תעודת יושר אבל אני לא יכול לקבל אותה כי אני עריק. מה לעשות? תודה.

AngeIDust

New member
תחזור לצבא להתגייס

אי אפשר לקבל הכל בחיים. גם לברוח מהצבא ואחר כך לצפות שהמדינה תתן לך משהו.

dud234

New member
שאלה

מה הטעם לענות משהו כזה גס ומעצבן? אני בטוח שלהיות בצבא מאוד מתאים לאנשים כמוך: לא צריך לחשוב, להפריד למקרים, לכל דבר יש פתרון וזה או "חייל! תכניס ת'חולצה למחנסיים!" או "סמוך עלי, יהיה בסדר". אני שואל כי אני מניח שיש עוד אנשים שהיו במצב הזה וירצו לעזור.

Hwoarang

New member
למה אתה קופץ

ענו לך את האמת ומה לעשות שהאמת לפעמים לא נעימה אם תמצא דרך לקבל תעודת יושר בלי לעשות צבא - כל הכבוד...ואם לא אתה יכול להיות ג'ובניק קל"ב והזמן יעבור לך מהר

AngeIDust

New member
רצית תשובה לא?

וזו התשובה, זה שזה לא מה שרצית לשמוע לא אומר שזה "גס ומעצבן". היית צריך לחשוב על זה קצת לפני הצו גיוס שלך, ככה היית יכול אולי לדחות ואפילו לקבל תעודת יושר בלי בעיות מיותרות. עצה קטנה - לפני שאתה ככה קופץ ונעלב, תקרא פעמיים את ההודעה ותראה שאין שם שום דבר פוגע. אה כן, ומכנסיים זה בכ'

okts

New member
תגש לעורכי דין שעוסקים בזה

יש מלא אנשים שיכולים לסדר לך את זה. ואם החלטת לא ללכת לצבא זה החלטה שלך, אני בטוחה שקנדה הרבה יותר טוב....וזו דעה שלי אז לא להתנפל.

MissUnKnown

New member
למה שלא תשאל את השגרירות

אנחנו בסך הכול "נוער" בחו"ל, אנחנו לא מודעין מהלך. רובינו סידרנו את העיניינים עם הצבא.

tzvika ca

New member
תראה אתה צריך

ללכת לעורך דין כאן בקנדה ולהתיעץ איתו אני יודע שזה אפשרי לעשות דבר כזה דרך פה. ואני ממליץ לך ללכת לעורך דין קנדי כי הם לא משקרים לך בפנים כמו כול האחרים. אז שהיה לך בהצלחה והכול אפשרי. עם אתה בטורנטו אני יכול לשלוח לך לפרטי מספר טלפון של עורך דין טוב ושמתפל בדברים כאלו והוא קנדי. אז שהיה בהצלחה.

למעלה