קבלת תצלומי אקו-לב

אני2222

New member
חוק הוא חוק, אבל אם נהייה ריאליים

לרגע, יש הרבה חוקים שלא מתקיימים, ושאם הם כן מתקיימים בסופו של דבר, זה כרוך בהליכים משפטיים ארוכים. כל מטרתי לקבל את התצלומים, ולא לעורר פרובוקציות! שוב אני שואל: האם יש דרך לקבל את התצלומים מבלי לפתוח בהליכים וללא צורך במכתבים ואיומים של אגודות שעוסקות בתחום?

קבלת תצלומים

מנסיוני, קבלת תצלומים היא ברוב המקרים אפשרית ואין צורך להלחם או לעורר פרובוקציות... פנה למחלקת רשומות רפואיות (רטנגן והדמיה) במקום ואני בטוחה שיצליחו לשכפל עבורך את הקלטת כך שלא תכיל דברים פרטיים של חולים אחרים. התשובה ששמואל ענה לך היא בהחלט נכונה: חוק זכויות החולה - כמו רוב החוקים האחרים מקויים בקפידה רבה בכל בתי החולים, פשוט צריך לפנות לאדם הנכון בבית החולים או בקופת חולים ולא לבקש מהטכנאי/ רופא.

אני2222

New member
קבלת תצלומי אקו-לב

שלום. לפני מספר שעות ביצעתי בדיקת אקו-לב במרפאת מכבי. מטרת הבדיקה היא הערכת תיפקוד הלב (אני באמצע שנות ה 20 לחיי). שאלתי את הטכנאית שביצעה את הבדיקה אם ניתן לקבל את תצלומי הבדיקה, והיא השיבה שיש עם זה בעיה בגלל פגיעה בפרטיות שאר החולים שבדיקתם נמצאת על אותה קלטת. לאחר ש"לחצתי" עליה, היא השיבה בחוסר רצון בולט ואמרה שניתן לקבל את התצלומים רק במידה ותהייה דרישה של רופא פרטי בחו"ל, שיהיה מעוניין לראות את הבדיקה. האם שמורה לי הזכות המלאה לקבל את תצלומי הבדיקה (ולא רק את תוצאותיה)? אין לי בעיה לשלם, אם הדבר כרוך בכסף - אבל יש דרך לקבל את התצלומים מבלי "להפוך עולמות"?

אני2222

New member
אפנה לגורמים המתאימים

מקווה שאכן לא תהיה בעיה.

למעלה