קבלת שבת

steelwater

New member
שנל חחח!

נכון שהביצוע של בר בלפר ויובל מנדלסון ממש יפה?! נכון?!
ונכון ש"מישהו לרוץ איתו" זה סרט מעולה?!
אני מש אהבתי את הסרט הזה והבתאהבי בכל השירים בו בוהביצועים בו לשירים היו ממש יפים. איך שהיא שרה Wilde Horses, אוי... היא שוברת את ליבי!
כן, קאפו זה קשור לגיטרה. כשהלכתי לקנות את זה אז חברה שלי עושה יל כזה "מה, קאפו גמו גסטפו?" ואני עושה לה "לא, קאפו כמו קאפו" כי היא כאילו ניסתה לקשר את זה לשואה במילה אחרת, אבל המילה עצמה קשורה לשואה כבר חחח. זה מעלה את היטרה בטונים לפי איפה שאתה שם את זה על הצוואר שלה. לפעמים כותבים שירים גבוה יותר ואז לנגן אותם בלי קאפו אז צריך לעשות צורות מטורפות אם היד, אבל אם קאפו עושים את אותן צורות שהייתה עושה בהתחלה רק במקום אחר. הבנת?
אבדוים ממש Blows my mind! הייתי בשוק מהסדרה הזאת שהתחלתי לראות אותה ואני עדיין בשוק חחח. אני רואה אותה במשמרות לילה בצבא אז יוצא לפעמים שיש לי הרבה זמן הפסקה בן פעם לפעם. זו סדרה מעולה. עוד לא מצאתי סדרות שהן כל-כך מפחידות וכל-כך גורמות לי לקפוץ במקום ולהיות בשוק כמעט כל פעם שאני רואה אותן. וממש לא חרפתי לך, אני נהינת לקרוא את ההודעות שלך! אוז גם לי יש אישור לחפור וזה טוב חחח.

Roncha87

New member
כן כן וכן! חח

מישהו לרוץ איתו זה באמת הסרט הישראלי הכי טוב שראיתי, סרט מדהים לדעתי! אז אני אסביר לך איך כל ההודעה שלך מתחברת למקום אחד- בפסקול של הסרט [שיש לי אותו
] יש את הגירסה של בר בלפר ל-here comes the sun שזה השיר הכי יפה עלי אדמות. אז ככה, ביקשתי מידיד שלי שינגן לי את השיר הזה בגיטרה והוא אמר שצריך נאצי בשביל זה ושהוא יכול לאלתר אחד. ראית? איך [כמעט] כל ההודעה שלך התחברה לי?
ואי כן אבודים מצוינת, זאת באמת סדרה טובה, אם היא הצליחה לשבות את אמא שלי בקסמיה כנראה שהיא ממש טובה כי לאמא שלי יש טעם מאוד בררני בטלויזיה [באי נסכם בזה שהיא אוהבת סדרות בריטיות בBBC חח]. אני מתה כבר לראות את העונה השנייה, טוב שאני לא מפגרת באיזה שנתיים העונה השלישית כבר עוד מעט נגמרת בהוט ויש לי יס דאמט חח. איזו חמודה תודה! גם אני ממש נהנית לקרוא את ההודעות שלך

steelwater

New member
חחח יפה!

את מפגרת? אני עוד לסיימתי את העונה הראשונה חחח! אני אל בטוחה באזיה פרק אני אבל אני לקראת הסוף. גם אמא שלי אוהבת סדריות בריטיות ב-BBC חחח!
היא הכלל אוהבת דברים בריטיים, וגם אני. את חייבת לגלות לי! איך הוא אלתר קאפו?! הקאפו שלי עלה רק 18 ש"ח והוא ממש גרוע בהאההה. אני צריכה לשנות אחד אחר. Here comes the sun זה שיר ממש יפה. רציתי לקנות את הפסקול אבל קראתי עליו ביקורת שהוא לא משהו כי בחרו בשירים לא יפים והרבה שירים טובים לא שמו אותם בו. אז מה אומרת, כדאי לקנות אותו?
אפרת גוש ויוני בלוך - שוב
הוא ני שומעת את זה עכשיו וליבי נשבר!
אני אל ממש אוהבת מוזיקה ישראלית אבל עדיין... יוני בלוך מלך המלכים!

Roncha87

New member
חחח לא נורא

תסיימי את העונה הראשונה ואז דברי איתי
חחח גם אני ממש אוהבת דבירם בריטיים אבל סדרות לא [חוץ מדוקטור הו שזאת סדרה מצוינת!]. והמבטא, אח המבטא...
. בסוף אני אתחתן עם בחור בריטי עם מבטא כזה..
אנגליה בכלל מקום יפה אני חולה עליו. אני לא ממש זוכרת אם הוא הצליח בסוף, אבל אני אשאל אותו איך מאלתרים. בסוף הוא הצליח לנגן לי את השיר בלי זה, הבחור כל כך מוכשר בעיקר כשזה מגיע לשירים של הביטלס. תראי, אני קניתי את הספקול כי רציתי את הגרסה של בר ויובל לשוב. אבל אין אותה יש איזה גירסאת רגאיי מוזרה עם כל מיני קולות- לא משהו. יש שם 3 שירים טובים- here comes the sun, ימי ראשית הקיץ, האיש שראה הכל. שווה להשקיע 40 50 שקל עם ביצועים של בר בלפר הזאת היא פשוט מרגשת ואי. אפרת ויוני, אח השילוב הכי יפה בעולם, הגרסה הזאת ממש טובה. אם לא התחלת לשמוע את יוני [אני מניחה שכן אבל בכל זאת] אני ממליצה לך בחום ואפילו מחייבת אותך, יוני בלוך ענק אני ממש אוהבת אותו. גם אפרת גוש מצוינת באמת היא מרגשת ממש.

steelwater

New member
כן, אנ מקשיבה לו

כבר הרבה זמן. אין לי דיסקים שלו אבל יש לי כמה שירים שלו שגם היו להורדה בדף שלו בבמה. הייתי פעם בהופעה שלו וממש ניהנתי. פגשנו אותו ואת אפרת גוש בשירותים בהופעה הזאת חחח.

Roncha87

New member
איזה כיף לך! חח

יש לי דוקא את הדיסק שלו, דיסק מעולה שלא נמאס אף פעם. יש לי קטע עם דיסקים מקוריים, אם אני חושבת שלזמר/להקה מגיע אז אני קונה. יש לי מעל 80 דיסקים מקוריים, שזה אומנם לא הרבה אבל יחסית אליי זה המון.

steelwater

New member
כן, גם לי

אני חושבת שיש לי מעל 100, תמדי אמרתי שאני אספור אותם ואסדר אותם אבל חיפשתי מחזיק דיסקים טוב וגדול ולא מצאתי אז לא עשיתי את זה. אני תמיד הייתי בעד דיסקים ורבתי עם אנשים שאמרו שהםא לא קונים ורק מורידים. לפני כמה זמן החלטתי שאני אקנה לפחות דיסק פעם בחודש, כי פעם אנשים היו קונים המון דיסקים והיום גם אני לא קונה הרבה, ובאמת קניתי כמה דיסקים במתווך זמן די קצר. אבל אז קניתי את האייפוד, וכמה שצריתי להמשיך לקנות דיסקים זה טיפשי. אני בעיקר מקשיבה למוזיקה באייפוד ובמחשב ולדיסקים האלו לא היה כמעט שימוש, אני גם ככה מעבירה אותם לאייפוד, אז זה באמת יהיה בזבוז כסף לקנות אותץם. וזה מבאס אותי כי אני ממש אוהבת לקנות דיסקים.
אי מקווה שיום אחד שתהיה לי דירה משלי עם מערכת וכל זה אז אני אקשיב לדיסקים יותר ואקנה עוד. מה שכן, ישראלי אני משמ משדתלת לא להוריד(למרות שהיום הורדתי את שוב חחח) ויש דיסקים שאני קונה בכל מקרה, כמו דיסקים של U2 ואני לא מורידה את החדש של The Shins אלה אני מחכה שאני אקנה אותו וזא אני יעביר אותו לאייפוד.

Roncha87

New member
לי ולחבר טוב שלי

הייתה תקופה פשוט מטורפת שקנינו מלא דיסקים כל קנייה איזה 4-3 דיסקים. פשוט היה לנו שיגעון. אני מבינה אותך על הקטע של האייפוד זה באמת מבאס כי אין כמו התחושה של לקנות דיסק חדש ולשמוע אותו, להתמכר לשירים, לחרוש אותם שוב ושוב עד שכמעט נמאס ואז לעבור לשיר הבא בדיסק. יש דיסקים שאחרי שבועיים כבר נמאס לי מהם, יש דיסקים כמו אמריקן אידיוט של גרין דיי שאני יכולה לשמוע בכל מצב ובכל רגע, [שזה אגב, הדיסק הכי טוב שקניתי-בדוק
] יש דיסקים שמתאימים לאווירה מסוימת. בקיצור זה לא נגמר ואין כמו התחושה הזאת. לי אין אייפוד, ומכיוון שאני לא בצבא גם אין לי מתי לשמוע אפילו באם פי. אבל יש לי אוטו משלי ואני נוסעת המון, כל יום אז יש לי מתי לשמוע. למרות שבזמן האחרון קצת חרגתי מזה כי אני מכינה לי דיסקים של אמ פי 3 עצומים עם מלאנטלה שירים שזה הכי כיף. בכללי אני לא מורידה אלבומים שלמים. פעם הורדתי אבל הפסקתי עם זה. שירים שאני מורידה זה בדרך כלל סינגלים או שירים בודדים. בקיצור אין כמו דיסק מקורי וחדש, זה הכי כיף בעולם!

steelwater

New member
מסכימה

איזה כיף לך
Amircan Idiot הוא במאת דיסק מעולה. קיבלתי אותו ליומהולדת הקודם שלי וחרשתי עליו קצת. אני באמת ממש ממש מגתעגת לחרישת דיסיקם וזה ממש מבאס אותי שאני אל עושה את זה. עכשיו אני בוקשי מקשיב לדיסיקם שלמים כי יש כל-כך הרבה שירים באייפוד, וגם אם אני מקשיבה לדיסק שלם אני לא חורשת עליו. לפני הייתי ממש חורשת המון זמן על דיסקים וזה היה הכי כיף בעולם.

Roncha87

New member
זה משו שאין לו תחליף

חרישה על דיסקים. לא משנה כמה שירים תשמעי באייפוד זה לא יחליף את זה. אבל מה לעושת זה הרבה יותר נגיש ונוח והרבה יותר קומפקטי מאשר להסתובב עם דיסקמן
ומלא דיסקים [מה שאני עשיתי בטירונות כי לא היה לי אמ פי, הרגשתי כאילו אני ענתיקה] תמיד אפשר למצוא זמן לחרוש על דיסיקם
היום העברתי את הדי וי די לחדר שלי כדי שאני אוכל לראות סקראבס בצורה נורמלית [בלי שאמא שלי ואחותי יפריעו לי בכל מיני שטויות] ומכיוון שהמערכת שלי קצת לא עובדת החלטתי שאני אשמע בדי וי די שזה פתרון מעולה. בקיצור- מוזיקה זה החיים

steelwater

New member
קניתי דיסק! אייי!!!../images/Emo9.gif

קניתי היום את הדיסק החדש של The Shins יייי! בנתיים הוא נשמע סבבה.

Roncha87

New member
באמת? איזה כיף לך! תתחדשי ../images/Emo13.gif

בדיוק היום הקשבתי להם והגעתי למסקנה שהם מאוד מזכירים לי את הביטלס, לפחות בשירים ששמעתי שלהם.

steelwater

New member
יש בזה משהו

לי הם ממש מזכירים את ה-Beath Boys. כששמעתי אותם פעם ראשונה חשבתי שהם להקה משנות ה-70.
Leonard Cohen - Tower Of Song

jess r

New member
שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה לי השבוע: האירוויזיון - היה קורע, ראיתי עם חברים. חבל שהפולניות מהחצי גמר לא עלו, הן היו ממש שוות
בכל אופן, האוקראיני הזה עלה לי על העצבים. למה שולחים קומיקאים לתחרות שירה? הזוכה מסרביה דומה להירו נקמורה, גם היא עושה פרצוף מתאמץ כמוהו! השיר שלה היה מעאפן! הונגריה היתה צריכה לזכות. או בריטניה, כי הם בריטים והם מזכירים לי את הדיילים ההומואים שהיו לי בטיסה חזרה מלונדון קיבלתי 10 בבגרות בעל פה בצרפתית!!! דבר שרע שקרה לי השבוע: מתו 4 גולשי צוקים בהצפות בים המלח, נושא מאוד קרוב לליבי, בתור אחת שעושה הרבה גלישת צוקים, במיוחד שם. אפילו הייתי בקומראן, המסלול שבו הם מתו, יותר מפעם אחת. סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי בפעם השלישית "מיס סאנשיין הקטנה", הפעם עם חברים - חמוד ומשעשע. ראיתי "הטוב הרע והמכוער". אה, זה אמנם היה לפני כמה שבועות, אבל ראיתי "פאקינג אמאל" - סרט שוודי משעשע, ו"האידיוטים" - הוא כניראה אמור לספק חומר למחשבה ושאר ירקות אבל הוא נורא שיעמם אותי, שלא נדבר על העובדה שהוא קשה לצפיה, בגלל האופן שבו הוא עשוי. וראיתי היום "נפוליאון דינמיט" - פשוט פיצוץ של סרט
הוא נורא הצחיק אותי, והוא פשוט עושה הרגשה טובה בלב. סדרה טובה שראיתי השבוע: לא ראיתי פרק השבוע בסקראבס: לא ראיתי שיר השבוע שלי: Cure - Fire In Cairo המעשה הטוב שלי של השבוע: פחחח, מה אני - סנטה קלאוס?
תמונת של מה שבא: מצאו את ההבדלים

Roncha87

New member
יו התמונה שלך!

גמני ישבתי עם חברה שלי ואמרתי לה: "יו איך היא/הוא דומה להירו מגיבורים" איזה קטע חחח ענק. מה הם זכו בסוף?? חחחח משעשע משו.

jess r

New member
זה עצוב משו!

אני בטוחה שהיו אנשים שהצביעו לה רק בגלל הדמיון להירו. היא מנצלת את העובדה שהיא דומה לדמות פופולארית.

למעלה