בלופ
היי... אז הנה אני עונה. משהו טוב שקרה השבוע: אני מניחה שהיו דברים טובים אבל אני לא ממש מאופסת על עצמי היה לי משמרת בשישי לילה וקמתי היום אחה"צ ואני עייפה. משהו רע שקרה השבוע: אתמול היה יופ פחות טוב בעבודה ודי מעצבן. אחרי זה הלכתי לצבא והייתי ערה מיום שישי בבוקר עד יום שבת אחרי 11:00 והייתי ממש עייפה במשמרת והייתה אחת המשמרות הפחות טובות. אני משמ מעצובנת. אני מריגשה שאני מאבדת חלק מהערכים שלי בצבא. עוד לא ראיתי את הפרק החד של סקראבס וזה משגע אותי. סרט טוב שראיתם השבוע: אני חושבת שזה היה השובע, אני חושבת שזה היה ביום שבת שעבר שראיתי את Garden State שוב עם חברים שלי שלא ראו אותו. זה סרט מעולה והגם גם אהבו אותו. שיר השבוע שלכם: The Decemberists - The Crane Wife 1 And 2. וואו, וואו, וואו איזה שיר! The Crane Wife 3 היה בסקראבס וזה גם שיר השבוע שלי. ממש אהבתי אותו אז הורדתי את כל האלבום שלהם. לא יצא לי להקשיב לו יותר מידי אבל משמיעות ראושונות הוא נשמע טוב, אבל יש בו את השיר הזה שהוא כאילו מחולק לשני שירים אבל מישומה הוא שיר אחד. השיר הראשון ממש יפה. שיר פשוט מדהים. השיר השני גם יפה אבל פחות. תמונה של מה שבא לכם: זאק החמוד שלי