קבלת שבת

limors2

Well-known member
בעונות הראשונות זה כן

אבל זה מצחיק בכלזאת
ויש אנשים שהיו להם דיסקים פגומים

Angelus

New member
מקנא בך.../images/Emo7.gif

תהנה עם כל העונות, וזה. כמה זה עלה לך, אגב?

AdamINC

New member
860...

נראה לי שאני היחיד שקניתי את זה פה באילת.. כשבאתי לקנות את זה בחנות אז הם מה זה התלהבו.. והם אמרו שאני הראשון שקונה את זה
יום אחרי זה כמה אנשים שעובדים איתי ומשכירים שם סרטים אמרו לי שהם עוד דיברנו על זה
[העובדים בחנות ההיא]

mikmik000

New member
שישי-שבת D:

משהו טוב שקרה השבוע: נממ.. אבודים חזרה! D: והיה פרק שעמד בציפיות שלי :) משהו רע שקרה השבוע: פורומי גן עדן נפלו :( אחרי כל ההשקעה שלי ושל המנהלים והמשתמשים האחרים. ממש מבאס. סרט טוב שראיתם השבוע: נממ.. פרקים גם נחשבים כסרט? P: כי אם כן, אז: אבודים 307, הפרק של פריזן השבוע דווקא היה ממש טוב [למרות מה שאומרים כאן]
[!]=שרה ומייקל התנשקו
חמודים שכמוהם.. וגם הקטע עם היוואייר היה די מפתיע. שיר השבוע שלכם: The Fray -how to save a life = גם אני התמכרתי אליו השבוע. חח אחלה שיר, ואחלה להקה [הורדתי בעקבות זה את כל האלבום, ויש להם שירים טובים]. סופ"ש נעים לכולם! :)

Angelus

New member
את!../images/Emo186.gif

אני סוגד לך. האתר שנתת לי גורם לי לראות באפי כל יום באיכות מטורפת.
ובנוגע לפריזן.. זה היה עצוב.

steelwater

New member
יש להם שירים מעולים

אני כל הזמן מקשיבה להם. הם להקה ממש טובה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הופעה של יוסלס!!!!! משהו רע שקרה השבוע: הופעת החימום של יוסלס -מונוטוניקס. הדבר הכי מפחיד שראיתי בחיים שלי. סרט טוב שראיתם השבוע: הפסנתרן שיר השבוע שלכם: Useless ID -Redemption תמונה של מה שבא לכם:

l u d

New member
סופ"ש טוב

משהו טוב שקרה השבוע: קניתי לי דיסק של סנייקפיט ואת הספגטי של גאנז!
משהו רע שקרה השבוע: קיבלתי 48 במתמטיקה. אבל לפחות זה לא מבאס יותר מדי סרט טוב שראיתם השבוע: לפרק את הארי. ושוב, וודי אלן הוא גאון! שיר השבוע שלכם: כל דבר שלקוח מהדיסקים הבאים: slash's snakepit- it's five o'clock somewhere guns n' roses- the spaghetti insident תמונה של מה שבא לכם:

WhiteShadows

New member
../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי להופעה של המג'קל מיסטרי טור והיה ממש אדיר! משהו רע שקרה השבוע: עדיין אין לי מחליף=/ סרט טוב שראיתם השבוע: המסור 2 אעע גאוני:-| שיר השבוע שלכם: Drive-incubus תמונה של מה שבא לכם:

WhiteShadows

New member
אני טסה לחו:"ל בפסח ואני צריכה

מחליף לטיול פסח בצופים שיהיה עם החניכות שלי

steelwater

New member
בלופ

היי... אז הנה אני עונה. משהו טוב שקרה השבוע: אני מניחה שהיו דברים טובים אבל אני לא ממש מאופסת על עצמי היה לי משמרת בשישי לילה וקמתי היום אחה"צ ואני עייפה. משהו רע שקרה השבוע: אתמול היה יופ פחות טוב בעבודה ודי מעצבן. אחרי זה הלכתי לצבא והייתי ערה מיום שישי בבוקר עד יום שבת אחרי 11:00 והייתי ממש עייפה במשמרת והייתה אחת המשמרות הפחות טובות. אני משמ מעצובנת. אני מריגשה שאני מאבדת חלק מהערכים שלי בצבא. עוד לא ראיתי את הפרק החד של סקראבס וזה משגע אותי. סרט טוב שראיתם השבוע: אני חושבת שזה היה השובע, אני חושבת שזה היה ביום שבת שעבר שראיתי את Garden State שוב עם חברים שלי שלא ראו אותו. זה סרט מעולה והגם גם אהבו אותו. שיר השבוע שלכם: The Decemberists - The Crane Wife 1 And 2. וואו, וואו, וואו איזה שיר! The Crane Wife 3 היה בסקראבס וזה גם שיר השבוע שלי. ממש אהבתי אותו אז הורדתי את כל האלבום שלהם. לא יצא לי להקשיב לו יותר מידי אבל משמיעות ראושונות הוא נשמע טוב, אבל יש בו את השיר הזה שהוא כאילו מחולק לשני שירים אבל מישומה הוא שיר אחד. השיר הראשון ממש יפה. שיר פשוט מדהים. השיר השני גם יפה אבל פחות. תמונה של מה שבא לכם: זאק החמוד שלי

Angelus

New member
גם אני טרם ראיתי ת'פרק.

למה את עצבנית על הצבא? (ניסוח מוזר)

למעלה