קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

חברים וחברות, אני הולכת לעבודה עכשיו ואז יש לי משמרת לילה בצבא ויש לי שבוע עמוס עם הרבה משמרות ודברים אז אני לא יודעת כמה אני אהיהי פעילהבשבוע הבא, אבל תשמרו על הפורום. שבת שלום ושובע טוב לכולם. משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתם השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

creepy creep

New member
שבוע טוב

באמת נשמע עמוס..שיהיה שבוע טוב בכל זאת:) משהו טוב שקרה השבוע: לא זוכרת שהיה מצשהו מסוים משמח.. בעצם התרמתי 122 שקל לאיל"ן חח אז זה טוב:) והיה שבוע עמוס אבל כיף.. וגרמתי לחברה שלי להתמכר לסקראבס חח איזה כיף! משהו רע שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה.. אבל העיקר שזה מאחורי:) ושעתיים מתישות של הכנת פיצות (שיצאו מאוד טעימות אגב חח) סרט טוב שראיתם השבוע: לא ראיתי.. שיר השבוע שלכם: אפרת גוש- דיאטה ברי סחרוף- יומולדת damien rice-9 crimes snow patrol-run snow patrol-make this go on forever תמונה של מה שבא לכם: מהטיול השנתי חח

Boran

New member
אוף

עכשיו גם לי בא טיול שנתי

minimous

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: אני נוסעת להופעה של יזהר אשדות (היום בערב, יקרה
) משהו רע שקרה השבוע: יהודה סעדו הוציא סינגל לרדיו
(וזאת הדעה שלי) סרט טוב שראיתם השבוע: 8 מייל ראיתי אותו כבר אבל אני ממש אוהבת אותו. שיר השבוע שלכם: Natalie Imbruglia- Smoke תמונה של מה שבא לכם: סתם כי זאת תמונה אדירה
אני הראשונה שעונה על זה? מוזר
שיהיה לכולם סופש מעולה ונעים.
שבת שלום!

creepy creep

New member
אני הראשונה חח ../images/Emo3.gif

אבל זה עדיין מוזר שאף אחד לא פה.. 8 מייל באמת סרט טוב.. והפעם שמתי שירים עבריים חח שימי לב.. שבת שלום..

Roncha87

New member
חחח כבר קיוויתי שאני אהיה הראשונה

שמתי לב! ותהיתי אם להגיד על זה משהו או לא. אחלה שיר!

Angelus

New member
יעל../images/Emo24.gif

שבת שלום וכו'. משהו טוב שקרה השבוע: שבוע קליל. נעים, וכו'. משהו רע שקרה השבוע: הרגשה כבדה נסחבת איתי. אני חושב שזה קשור לחורף. סרט טוב שראיתם השבוע: המפ.. ראיתי השתולים במוצ"ש. היה לא משהו.. וראיתי איזה סרט גרוע עם בן אפלק ורבקה רומיין (משהו) - סרט נורא. אז אין לי סרט טוב לשבוע.
שיר השבוע שלכם: יפתי - הלילה יעבור.
תמונה של מה שבא לכם: התוכי שלי. אחד הדברים.
סופ"ש שבוע נעים וארוך.

steelwater

New member
רבקה רומיין סטאמוס

איך קראו לסרט? איזה תוכי חמוד! איך קוראים לו? תמסור לו נשיקה ממני.

Ch3nf3l

New member
שבשבת

משהו טוב שקרה השבוע: - היו צילומים לספר מחזור, והכיתה שלי לפי הקונספט שלנו - חלומות ושינה. אז הרבה באו עם פיג'מות ובובות.. הבאתי פיג'מה ודובי צהוב גדול שיש לי (וזה משעשע להסתובב איתו בכל רחבי בצפר) והקבוצה שלי הצטלמה במעבדה, בשביל מעבדת שינה. - ענבר (חבר) עבר גיבוש צוללנים! וזה די מסובך החרא הזה. - הציון בכימיה הפתיע אותי.. 79. לא שזה ציון טוב אבל הרבה יותר טוב ממה שחשבתי. - אה, שיפרתי פרוייקט באנגלית מ-87 ל-100. ויש לי בחינה בע"פ (מגן) ביום ראשון על הפרוייקט. וכל שאר הפעמים לא יהיה לי אנגלית, אז אני בקושי אלמד. - אבודים IS BACK!!!! משהו רע שקרה השבוע: - המבחן בכימיה. סרט טוב שראיתי השבוע: - הפרק של אבודים היה אחלה, גם הפרק של פריזן ברייק היה טוב לשם שינוי. ואני הולך לראות את הפרק Hush של באפי בקרוב, שמעתי שזה פרק מעולה. שיר טוב ששמעתי השבוע: Pete Yorn - Strange Conditon Pete Yorn - Just Another Pete Yorn - Murray Pete Yorn - Sense Pete Yorn - EZ הוא פשוט אדיר. אה, ומפציצים אותי עכשיו בשירים של ג'אמפ כי נמחקו לי, וגם כאלה שלא היו לי.. חח

Angelus

New member
אהבת את הפרק של פריזן?../images/Emo2.gif

כמעט ונרדמתי באמצע.
hush זה הפרק הכי טוב בעונה ה-4.

למעלה