קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
שבוע טוב לכולם!

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בטקס סיו קורס של בת דודה שלי ופגשתי הרבה חברים וחברות חמודים מהבה"ד. משהו רע שקרה השבוע: אני קצת חולה וזה מבאס. קר!!!!!!! סרט טוב שראיתי השבוע: אה! אתמול ראיתי סוף סוף את X-men 3! וואו! איזה סרט!!! סרט ממש טוב. ראיתי אותו אצל חברה שלי ויש להם מסך ע-נ-ק-י אז זה בכלל היה כיף! היינו כל מיני חברים והיה מש כיף. אני גם קצת האתכזבתי מהסרט מכל מיני דברים שקרו שלא רציתי שיקרו בו. ואני אל מבינה איך דר' קוקס יכול לא לאהוב את יו ג'קמן! הוא פשוט מדהיייייייייייייים! שיר השבוע שלכם: The Killers - When you were young ולא עולה לי כרגע עוד רעיונות אבל היו כל מיני שירים טובים השבוע. תמונה של מה שבא לכם: אני... תמונה ישנה מלפני כמה שנים.

Angelus

New member
אקס מן 3../images/Emo99.gif

אחד הסרטים היותר משובחים של קיץ 06'.
תרגישי טוב.

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: קראתי את "יומנה של בריג'יט ג'ונס" וזה מקסים, הורדתי את הפסקול של העונה השניה של סקראבס וזה מקסים גם כן משהו רע שקרה השבוע: כל שאר הדברים שקרו - החל ממבחן בהיסטוריה שלא התכוננתי אליו כי אני מפוזרת וחצי מהחומר אבד לי, דרך ריבים עם המון אנשים וצינון שעדיין לא עובר סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי סרט השבוע שיר השבוע שלכם: Del Amitri - Tell Her This Barenaked Ladies - If I Had Million Dollars Barenaked Ladies - Pinch Me New Radicals - Mother We Just Can't Get Enough Nil Lara - Fighting For My Love - ארבעתם מהפסקול של סקראבס Gomez - catch me up תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
יא איזה כיף לך!

לשמוע את כל השירים האלו בפעמים הראשונות
. Del Amitri - Tell Her This - שיר מקסים וכל -כך יפה. הוא כל-כך מרגש אותי. הוא מתאים בצורה מעולה לסצינה שבה הוא נמצא. Barenaked Ladies - If I Had Million Dollars - שיר חמוד אבל לא יותר מידי. לעומת זאת את הלהקה אני ממש אוהבת! הכרתי אותם דרך הפסקול של "חברים" וקניתי דיסק שלהם והם ממש טובים. Barenaked Ladies - Pinch Me - כששמעתי את השיר הזה בסקראבס וממש שמחתי והתלהבתי והייתי כזה "הי! אני מכירה אותו!" זה שיר ממש טוב ואחד האוהבים עליי Barenaked Ladies. Nil Lara - Fighting For My Love - שיר חמוד. Gomez - catch me up - הכרתי אותם לא מזמן והם סבבה. אני אל בטוחה אם אני מכירה את השיר הזה. גם אני הכרתי את כל השירים האלו, ועוד המון, מסקראבס וזה ממש כיף.

steelwater

New member
Maroon

יש בו את Pinch me והוא דיסק מעולה. איזה יש לך, אם יש לך בכלל?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הדיבק החדש של מיי כמיכל
משהו רע שקרה השבוע: כנראה עוברים להוט
סרט טוב שראיתי השבוע: אלפי! שיר השבוע שלכם:כל The Black Parade של מיי כמיכל רומנס ו-The Poison של בולט פור מיי ולנטיין וגם Sweet Emotion של אירוסמית' תמונה של מה שבא לכם:

danduuu

New member
נראה לי הסולן של בולט פור מיי

ולנטיין..שכחתי איך קוראים לו

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifחחח יפה../images/Emo9.gif

קוראים לו מאט (שם משפחה לא זוכרת וגם לא חשוב)

danduuu

New member
השבוע קניתי את הדיסק של MCR

הוא ממש טוב
כבר שמעתי אותו פעמיים וקניתי אותו רק יום רביעי כשלא היה לי איך לשמוע באילת
את גם מפורום גאנז נכון?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכן הוא באמת מעולה ../images/Emo9.gif

ואני גם מפורום גאנז

danduuu

New member