קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
שיהיה לכולכם שבוע טוב!

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בעיר הבירה והיה ממש כיף. שתיתי המון בירות מכל מיני סוגים ובירת דובדבנים ממש טעימה בשם קריק. גם היו הופעות ממש טובות של חמי רודנר, ירמי קפלן, דנה ברגר, ערן צור ושי להב. זה אל שכל אחד הופיע לבד אלה שבכל שיר כמה מהם הופיעו ביחד. משהו רע שקרה השבוע: כמה בנות בצבא היו מעצבנות ומגעילות. סרט טוב שראיתי השבוע: המממ לא זוכרת סרט אבל אני רואה את העונה הראשונה של 24 ב-DVD בזמן האחרון וזו סדרה ממש טובה. קיפר סאתרלנד שולט! שיר השבוע שלכם: Snow patrol - Chocolate זה שיר ממש טוב! אני ממש ממליצה לכם לשמוע אותו. תמונה של מה שבא: זאק וקארי ברזרס שאחד השירים שלו מופיע בסרט החדש של זאק. הסרט יוצא עוד 8 ימים.

steelwater

New member
מכל מני אתרים

מעיקר מאיזה פורום של זאקי. אני אשים לכם עוד.

Aviad1987

New member
אהלן!

(נתחיל להפך:) משהו רע שקרה השבוע - הייתי אמור לסגור שבת בגלל מחסור בכח אדם. משהו טוב שקרה השבוע - מישהו קיבל שבת וסגר במקומי
(והאלבום של נינט!!
) סרט טוב שראיתי השבוע:עדיין לא, כי בעזה אין בתי קולנוע יותר מדי טובים.. אבל בערב אני אסע ליס פלאנט (בית קולנוע מטורף) ואראה את טיסה 93 - שמעתי הרבה דברים מעולים. שיר השבוע שלכם: נינט טייב - יחפה. Incubus - Drive ודניאל סולומון - מישהו לרוץ איתו (הסרט מומלץ ביותר).

O n M y O w n1

New member
=]

משהו טוב שקרה השבוע: -- משהו רע שקרה השבוע: בית ספר
סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי אף סרט ..
אין זמן! שיר השבוע שלכם: The panic channel-Why cry תמונה של מה שבא לכם: זאקי ורייצ'ל בילסון..שני מהממים!..

ליאוריש

New member
עכשיו יש לי סקראבס עונות 1-3

הזמנתי וקיבלתי את הראשונה והשלישית מחו"ל עכשיו רק הרביעית ויש הכל...יש. משהו טוב שקרה השבוע: סקראבס...קיבלתי... משהו רע שקרה השבוע: חברים נוסעים סרט טוב שראיתי השבוע: תודה שעישנתם שיר השבוע שלכם: James Dean Bradfield-Still A Long Way To Go Death CAb For Cutie-Summer Skin Chantal Kreviazuk-Ghosts of You תמונה של מה שבא לכם:

Angelus

New member
שבוע טוב ../images/Emo175.gif

תגידו, גם אתם מרגישים את החורף קרב ובא? [או שמא זה אולי רק החגים?] יש מן הרגשה שכזאת באוויר.. זה.. מוזר.
משהו טוב שקרה השבוע: היה לי שבוע מעולה. אמנם קצת מתיש, אבל מהשבועות הטובים האלה.. משהו רע שקרה השבוע: חזרתי הביתה די מאוחר כל ערב.
סרט טוב שראיתי השבוע: סרט מעולה שראיתי השבוע - Сlick עם אדם סנדלר. אתם חייבים, חייבים לראות את הסרט! שיר השבוע שלכם: Сranberries - Linger תמונה של מה שבא לכם: מורטל קומבט ארמגדון..
בקרוב אצלנו..

Aviad1987

New member
חגים ../images/Emo7.gif

איך אני אוהב אותם אבל אני לא אזכה להיות באף אחד מהם בבית ...=\

Angelus

New member
כמו שאני מכיר אותך,

אתה תפתיע. איכשהו אתה תמיד חוזר. [אבל בלי לפתוח עין..
]

steelwater

New member
אביעד!../images/Emo24.gif

אוף! שנים לא שמענו ממך, איזה כיף שאתה פה. תצא יותר חחח!
Imogen Heap - Let go גירסא חיה מהתוכנית רדיו שזאק עשה. פשוט מדהים!!!!!!!

Ch3nf3l

New member
לאסי, שבת הביתה!

משהו טוב שקרה השבוע: וואי, אין לי מושג. משהו רע שקרה השבוע: לימודים. Rings A Bell? סרט טוב שראיתי השבוע: תזכירו לי ממתי אני רואה סרטים? שיר השבוע שלכם: Milburn - 17 Remy Zero - Prophecy Muse - Butterflies & Hurricanes Jack's Mannequin - La La Lie Counting Crows - Anna Begins בגרסה אקוסטית. אין לי תמונה, אבל קבלו - פרסמתי בבלוג שלי "101 דברים שלא ידעתם עליי". אשמח אם תקראו, תגיבו ותפיצו. http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=104700

steelwater

New member
חונצ'קה!

אני תמיד מצפה אצלך בהודעות להמלצות חדשות על שרים
. לא רק אצלך אבל יש לך טעם די טוב. אז אנשים, תדעו שזה כן חשוב ומשנה שאתם כותבים שירים כי לפעמים אני מחורידה שומעת אותם ולפעמים אני יכולה להתאהב בהם! ואני אשמח גם אם תקחו את ההמלצות שלי ותקשיבו לשירים
.

Ch3nf3l

New member
שר הטבעות? שר האוצר?

"המלצות על שרים" סתם. חחח תודה אני שמח שיש אנשים עם טעם כמו שלי.

Ch3nf3l

New member
להגיד לך לאיפה?

זוכר את הפעם ההיא שאמרת שיש לי כתמי זיעה בבית השחי? בכיתי כל 15 דקות מהחצי שעה אחרי שאמרת לי את זה. יש לי יסורים של חוסר בטחון עצמי, יש לי התקפי חרדה, אני קלסטרפובי, גרמופובי, פוביהפובי. אני מדבר לעצמי, אני מדבר לחתולים שלי, אני מדבר עם 3 פסיכולוגים שונים על העובדה שהחתולים עונים לי לעתים קרובות עם הקול של אמא שלי. מרוצה?

DivineComedy

New member
אם יש כזו השתתפות ערה :)

מי אני שלא אתרום:משהו טוב: ארוע של החברה בבריכה של קיבוץ יקום ביום חמישי. השלמתי שעות בריכה לכל השנה. משהו רע: המממממ לא יודע היה שבוע טוב. סרט: לא רואה אבל אני רואה Prison Break, Vanished, Kyle XY, Desperate Housewives. שיר השבוע: Dream Theater - I walk beside you. תמונה: עוד שבועיים וחצי אני שם.

למעלה