קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
שבוע טוב לכולם

הי כולם, עבר עלי יום קשה, אני אכתוב על זה פה. מבאס אותי שלא פתחתם את ההודעה הזאת כבר של הסופ"ש אבל לא נורא. משהו טוב שקרה השבוע: טוב, אני אל יודעת עם המחלחמה נגמרה אבל המצב נרגע קצת יותר. משהו רע שקרה השבוע:אני אל יודעת אם שמעתם על זה או לא, אבל היום הייתה תעונה בכביש איילון שנהרג בה בנאדם אחד. הייתי בתאונה הזאת. עשיתי משמרת לילה בצבא ופגשתי מישהו משם שאמר לנו שהור גר בירושלים. הוא הציע לי ולחברה שלי טרמפ הבייתה. בסוף היא חזרה הבייתה באוטבוס ואני חזרתי איתו. יצאנו מהחניה של עזריאלי ונסענו על כביש איילון דרום לירושלים. קצת אחרי תחתנ רכבת ההגנה ראינו מכונית שסוטה מהר על הנתיב שלנו. אני חושבת שהיינו על הנתיב הכי שמאלני או אחד לידו ופתאום ראיתי מכונית שטוסה על הנתיב שלנו. זה היה ממש איפה שיש מעקה בטיחות ומין פס צהוב כזה שלפניו אפשר לפנות או לירושלים או לחולון. כשהמכונית הזאת סטתה אז האטנו וגם היינו צריכים לסטות כדי לא להתנגש בה. סטינו ונראה לי שהגענו חאיפה שיש קו צהוב כזה או שאולי הגענו קצת אחרי. הייתי בשוק ממה שקרה. אי לא בטוחה עם עצרנו לגמרי או האטנו אבל אחרי שזננו מהמכונית אז כבר הייתי בשוק מזה שכמעט התנגשנו בה ופתאום הרגשתי בום והמכונית עפה לכל מיני צדדים וכל עף ונשבר וזה היה כל-כך מפחיד. לא ידעתי אם אני הולכת לצאת מזה או לא. אני זוכרת שישבתי שם וכל-כך פחדתי. בסוף המכונית נעצרה וישר הסכתלתי שאני חיה ובסדר והתחלתי לשאול " אני חיה? אני חיה? אני בחיים? אתה בסדר? הכל בסדר איתך?" והוא חיבק אותי ואמר לי שאני חיה ושהכל בסדר. שנינו היינו בסדר ורק כאב לי קצת. היינו ממש בשוק ועפו לי המשפקיים וחישפתי אותם ולא מצאתי. יצאנו מהאוטו וראיתי שיש טנדר גם שהיה מעורב בתאונה והוא היה נראה ממש לא טוב. נכנסתי שוב לאוטו וחישפתי את המשקפיים שלי והם היו על המושב האחורי. הם אל נשברו והייתי בשוק מזה. שמתי אותם ועמדתי איתו בחוץ והיינו בשוק. כל הזמן בדקנו שאנחנו בסדר. היו דם כבר הרבה אנשים והם צעקו שהוא עומד למות ויורד לו הרבה דם ושצריך לחבוש אותו. מישהו אמר משהו על תךחבושת אישית אז רצתי והבאתי להם את התחבושת האישית שלי. היה שם נהג משאית שדיבר איתי ואמר שהוא גם היה מעורב בתאונה. אחרי כמה זמן הגיעה מד"א ומשטרה וגם כוחות כיבוי אש למרות שלא הייתה אש. הם לקחו את החייל מהטנדר וראיתי אותו על האלונקה. כל הכביש היה מלא בקופסאות טונה. כנראה שהם היו על המשאית. הבחור שהיה איתי לו רצה להתפנות אבל הוא הבטיח להם שהוא ילך לביה"ח אחרך כך והוא הלך. הוא אמר לי בטלפון שקצת כואב לו ואני מקוטוה שהוא יהיה בסדר אבל אני לא יודעת מה עוד חדש איתו. הוא דתי אז אמרתי לו שאני אדבר איתו רק כשהשבת תצא. ירד לי דם מהאוזן וכאב לי קצת ביטד וברגל אז פינו אותי לביה"ח איכלוב ושם הייתי הרבה זמן כי לוקח להם הרבה זמן עד שהם מגיעים אליך. יש להם הרבה עבודה אז אי מבינה את זה אלב זה לא היה נעים. לשמחתי אח שלי גר בת"א והוא בא להיות איתי. עשו לי צילומים בצוואר כי גם הוא כואב לי אבל ראו שאין לי כולם וכנראה שגם ביד וברגע אין לי כלום אבל כואב לי בהם. יש לי חתך באוזן ועשו לי תפרים. ישנתי מאחרי 17:00 עד אחרי 23:00 ועכשיו אני לא ממש מצליחה להירדם. כואב לי אבל זה לא נורא. הם אמרו שהתאונה הייתה ממש קשה ושיצאנו בנס ככה אלב זה אל ממש מרגיע. זה מרגיע שיצאנו באמת ככה אבל מפחיד לחשוב שהתאונה הייתה קשה. החייל מהטנדר נהרג וזה פשוט נורא. אני לא מאמינה שהייתי מעורבת בתאונה ושהנהג בטנדר נהרג. הסיפור כנראה הוא שהוא חתך שלושה נתיבים והמשאית התנגשה בו הועיפה אותו עלניו ואנחנו ניתקענו במעקה בטיחות. ראיתי שהוא חייל והיה כתוב באינטרנט שקוראים לו שי בן ציון והוא בן 19 מת"א. יהי זכרו ברוך. אני מבקשת מכם שתשמרו על עצמיכם בכבישים. נכון שהרבה פעמים זה אשמתם של נהגים אחרים שלא נוהגים בסדר אבל תינגהו בזהירות ותהיו עירנים ותשימו לב למה שקורה סביבכם. הנה כתבה שהתפרסמה על זה ב-ynet. היו עוד כתבות ב-ynet ובאתרים אחרים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3292781,00.html סרט טוב שראיתי השבוע: לא זוכרת. שיר השבוע שלכם: One של U2 תמונה של מה שבא לכם: U2. המוזיקה היא דבר חשוב ברגעים קשים.

Angelus

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

יעל, ברוך ה' שלפחות יצאת שלמה ובריאה. אני קראתי את זה ממש בפחד.. ו.. שמרי על עצמך, באמת. זה נשמע כל כך רחוק ממך הסיפורים האלה.. עד שזה קורה לך.

DivineComedy

New member
השבוע

משהו טוב: המלחמה נגמרה וקיבלתי את העונה השלישית של סקראביז בDVD משהו רע: לא יודע. סרט: לא סרט אלא ההופעה של Dream Theater בניו יורק בDVD תמונה: אין לי

steelwater

New member
תתחדש!

איזה כיף לך, גם אני רוצה אותה! יש לך עוד עונות ב-DVD? יש לי את השנייה.

steelwater

New member
מגניב

אחרי שקראתי את ההודעה ביקשתי מאמא שתקנה לי ליומלדת את ה-DVD של העונה הראשונה או שהלישית או הרביעית חחח! יש לי יומלדת 20 ב-28.8.

DivineComedy

New member
לי יש יומולדת היום :)

ובת זוג שלי קונה לי מיליון דיסקים מאמאזון!

DivineComedy

New member
מזל טוב!!

אני זוכר כשהייתי בן 20... ימים יפים...(בעצם לא כי הייתי בצבא) בכל אופן את נכנסת לתקופה הכי יפה בחיים שלך, יש דברים שאת יכולה לעשות רק בשנות העשרים שלך... תנצלי את זה טוב טוב, ואל תמהרי לשום מקום! ...עד כאן הנאום של המבוגר שיודע הכל חחח (על מי אני עובד אני מרגיש בעצמי בן 20:)) יאללה די לקשקש... האב פאן!!

limors2

Well-known member
התכוונתי לעיר, אבל גם בקניון../images/Emo54.gif

יש להם סדרות (כמו זובי
) אז יש מצב שיש גם שם!

למעלה