קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
שבוע טוב לכולם

משהו טוב שקרה השבוע:אתמול הייתי עם הרבה חברים שלי וזה היה ממש נחמד וכיף. משהו רע שקרה השבוע:המלחמה הארורה הזאת. סרט טוב שראיתי השבוע:הנסיכה הקסומה. ראיתי אותו המון פעמים ואתמול ראיתי אותו שוב. סרט מעולה. אחד הסרטים הגדולים. שיר השבוע שלכם:הרבה. The Fray - All at once. תמונה של מה שבא לכם:

limors2

Well-known member
אניאני!../images/Emo54.gif

משהו טוב שקרה השבוע: מפגש זובי שווה
משהו רע שקרה השבוע: עבודה
סרט טוב שראיתי השבוע: לא זוכרת אם היה....
שיר השבוע שלכם:נאת'ינג אלס מאטרס של מטאליקה תמונה של מה שבא לכם: אני בתגובה מהירה ולא בא לי

steelwater

New member
אוי ליאורה...

אם כל-כך רע לך בעבודה, למה שלא תעבדי במקום אחר?

limors2

Well-known member
אין לי כח לחפש...../images/Emo54.gif

השעות בעבודה שלי טובות, המיקום טוב, העבודה קלה, ויש כמעט תמיד גלגלצ... אני פשוט שונאת לעבוד

Angelus

New member
יש לזה שם כיום..

עצלן! חה.
אני אלך לשתות עכשיו או משהו..

limors2

Well-known member
כן, אני עצלנית. מאד../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif

וגאה בזה

DivineComedy

New member
נושא

משהו טוב שקרה השבוע: קניתי את הכרטיסים לטוסקנה! משהו רע שקרה השבוע: נו אתם יודעים סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי שיר השבוע שלכם: Genesis - I know what I like תמונה של מה שבא לכם: אין לי היום.

Angelus

New member
טוסקנה?

מה, לא נאמר לנו כלום על כך. לשם מה אתה נוסע? עם אשתך? שתף את החיילים\עובדים\בנות שירות שמבנינו .. שנקנא.

DivineComedy

New member
אנחנו נוסעים...

עוד חודשיים ושבוע (חבל שלא עוד שבוע :)) לאיטליה ל11 ימים עם זוג חברים. נהיה במילנו, באגמים כמה ימים וטוסקנה המופלאה לשבוע... למרות שכבר הייתי שם, אני מוכן לחזור כל פעם מחדש!!

Angelus

New member
שיהיה לכולנו שבוע טוב ומבורך..

משהו טוב שקרה השבוע: אחי היה בבית, בגלל כל הבלאגן בחיפה. הייתה הרגשה ביתית כזאת של ילדות. משהו רע שקרה השבוע: בואו נראה.. יום חמישי אני יושב לתומי על המחשב ולפתע הסאב-בופר מתרסק עלי מהתקרה וגורם לי לפציעה בראש וכמעט ושבר לי את היד.
סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי בשבוע שעבר שודדי הקאריביים 2. סרט זוועה.
מישהו מכם אהב אותו? שיר השבוע שלכם: Eagles - Hotel California
תמונה של מה שבא לכם:
ארור

למעלה