קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
שסוע טוב לכולם

משהו טוב שקרה השבוע:קשה לחשוב, היה שבוע קשה. אז נגיד שראיתי פרקים של סקראבס וזה היה כיף. משהו רע שקרה השבוע: קהפיצו אותי פעמיים! עשיתי ראשון, שני, שלישי בוקר. שיחררו אותי מוקדם ביום ראשון(בגלל השבעה) וביום שלישי. הקפיצו אותי לעשות רביעי לילה. עשיתי את שישי לילה והיום הקפיצו אותי גם לעשות את שבת לילה. זה ממש מבאס. אתמול היה כל-כך הרבה עבודה בגלל המצב וכנראה גם היום תהיה. אין לי כוח לזה וזה ממש מדכא אותי. גם אמרו לי שאנחנו עוברים ל-13 ל-3 אז יהיו לי הרבה יותר משמרות ואני אסגור שבת כל 3 שבועות. זה גם מעצבן כי הקפיצו אותי בגלל שהם חושבים שבת אחת לא מספיק טובה והן לא רוצות שהיא תעשה בעיות. זה ממש מעצבן אותי. סרט טוב שראיתי השבוע: למי היה זמן לראות סרט חחח?! הלאווי והייתי רואה... שיר השבוע שלכם:Del Amriti - Tell her this תמונה של מה שבא לכם:אני על המחשב של השותף של אח שלי אז אני לא שמה תמונה. באתי לישון אצלו בת"א כי לא היה לי איך לחזור לירושלים עד הערב. אבל בכל מקרה אני נשארת לעשות משמרת לילה.

Ch3nf3l

New member
שבת סאלאם

משהו טוב שקרה השבוע: יום חמישי היה אחד הימים היותר מהנים שהיו לי. פשוט התפרענווווווו משהו רע שקרה השבוע: יום שישי הוכרז בתור יום הקונספירציות והבולשיט הבינלאומי.. לא משנה סרט טוב שראיתי השבוע: לא רואה סרטים שיר השבוע שלכם: שירים של Weezer תמונה: אין לי כוח

Angelus

New member
שבוע טוב ומבורך,

משהו טוב שקרה השבוע: בגרות במתמטיקה. 007. משהו.
משהו רע שקרה השבוע: צבא? סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי סרט... אה! Over The Hedge. סרט גדול! שיר השבוע שלכם: דני סנדרסון - דון קישוט. תמונה של מה שבא לכם: הא!

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

משהו טוב שקרה השבוע: ממממ נראה לי שלא קרה שום דבר טוב במיוחד... משהו רע שקרה השבוע: מועד ב' במתמטיקה, המצב המחורבן הזה. סרט טוב שראיתי השבוע: לא זכור לי סרט טוב שראיתי השבוע... שיר השבוע שלכם: Depeche Mode - The Love Thieves הוספתי תמונה של ULTRA, אלבום מצויין של דפש מוד (אבל משום מה הוא לא מפורסם וגם בקרב המעריצים הוא לא נחשב לאחד היותר טובים. אני אישית מתקשה להחליט מה יותר טוב - הוא או Violator)

aviGODFATHER

New member
04 ו-03

ב-03 היה לי ציון לא רע (85 במבחן ומגן 100) ורציתי לשפר את זה כי זה ממש קל. הלך ככה-ככה באזור ה90. 04 היה לי 66 וזה מה שאני אקבל גם עכשיו...

Angelus

New member
הא. לא כזה נורא..

כמה יש ב-05? אם יש סופי ב-4 יחל 85, 90 זה בסדר גמור.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

05 - 90 מגן, 83 מבחן האמת שכל המקצוע המטופש הזה לא ממש חשוב לי. מספיק לי ציון ממוצע עובר, אני לא מתכוון לעסוק במתמטיקה, פיזיקה או הנדסה בחיים שלי...

limors2

Well-known member
משעמם../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

לא בא לי להדגיש
משהו טוב שקרה השבוע: קניתי תמהדורה המיוחדת הסקסית של הצ'ילי פפרז החדש
משהו רע שקרה השבוע:מלחמה
סרט טוב שראיתי השבוע: זכרונותיה של גיישה שיר השבוע שלכם: בוליט פור מיי וולנטיין- טירז דונט פול תמונה של מה שבא לכם: הצומומו
. טוב לא עובד. חבל. אין לי כח להקטין

למעלה