קבלת שבת

רחל 17

New member
קורלי, נסיכה,

הרבה תודה על הברכות המוקדמות, פחד וחלחלה יש בי מיום שלישי הקרוב, לפני שנתיים יומיים לפני יום הולדתי נותח בעלי בפעם הראשונה, שנה שעברה שנה אחר כך, נסענו למקום מגורינו לחגוג את מה שחשבנו כהבראתו של בעלי יחד עם יום הולדתי, חגגנו בגדול, 40 מחברינו היו נוכחים וחגגנו עד כמעט הבוקר... לאחר שבוע חזרנו שוב להמבורג למקום עבודתי, חודש לאחר מכן הסתבר לנו שלא! לא ניצחנו את המחלה, ביולי קיבל בעלי חסימת מעיים כתוצאה מגידול ששהשתכן שם, מאז המצב רק הדרדר... עד דצמבר...

לכן אולי תבינו מדע חלחלה שוכן בעצמותי ... מדוע אינני רואה כרגע שום סיבה לחגיגה... מקווה לעבור יום זה ללא נפילה ענקית...
תודה לכן על החיזוק שינקתי לתוכי כתרופת מרפא!

יודעת ואוהבת אותךמאד

לטףםאני אישית מכירהאת המאבק הזה כבר עשרים וחמש שנים
לאחרונה התמודדתי שנית עם השאלה האם הגידול ההוא חזר אחרי עשרים וחמש שניםלהיות פעיל
רחלי מקסימה אני בטוחהשאת יודעת מה עבר עלי בחודש וחצי האחרונים. נמ עלי לכתוב על זה כי זה לא מהנושאים של הפורום

ובמערב שבת האחרון שקרס המחשב. מאד כאב לי שלא אוכל לברך אותךהתחברתי לטבלט
הקשר איתם עוזר לי להתמודד עם החיים והקישור שלהם.ורק האהבה שלכם מאד מחזקת
שולחת לך חיבוק ענק. פה לצערי אין תמונות ואיקונים..גםלא יכולה להתחבר לצטט בפייסבוק
בלחש,וב לי לשדר לך שאת לא לבד יקרה
אפילושאת רחוקה אני חושבת עליך מאתמול..מנסה לשלוח.ח לך אתאהבתי החמה וה.אמתית

רחל 17

New member
קבלת שבת

כפי שעדכנתי אתכם עד הלום, מדי שישי עורכת הקבוצה שאליה הצתרפתי קבלת שבת בבית אחר מהשותפים, שישי זה העזתי וערכתי את קבלת השבת בביתי (בדירתי)
שלי, זו הייתה לי הפעם הראשונה מאז היותי בדד שבישלתי מטעמים וארחתי אצלי, לא אומר שהייה לי קל, לא אסתיר שתוך כדי בישול זלגו הדמעות מעיני ( אולי בעבור כך חסכתי במלח), אבל אספר שהיה זה ערב מהנהשנמשך עד השעות הקטנות של הלילה, עם הרבה סיפורים מהחיים של כל אחד מאתנו, הפתיחות ביננו התירה לכל אחד מאתנו לספר על החבילה שכל אחד מאתנו גורר אחריו כל אחד מסיבתו שלו וכל אחד עם דרך התמודדותו... ומעל הכל הצלחתו בדרכו שכן איך נאמר" אין דבר העומד בפני הרצון"
והרצון הרי תודה לאל נמצא עם כל אחד מאתנו להמשיך את חיינו בדרך שבה נמצא לעצמנו!
אמן!
שבוע טוב
רחל

קודם כל אקדים ואכתוב מזל טוב

רחל היקרה שלנו חוגגת יום הולדת ביום שלישי הקרוב
מאחלת לךשפע בריאות והמון כוחות להתחבר לחברים ולחיים
שיהיו הרבה סיבות לחיוכים כמהשאפשר במצב הנוכחי
סליחהשלא מצרפת לך ציור אין לי בטלט המחשב שלי נגמר חדש אקבל רק בסוף השבוע
מפה. שולחת לך חיבוק ענקי וים של אהבה
נסיכונת

כל הכבוד רחל

זהו עוד מכשול שעברת ,בעתיד האירוח יהיה קל יותר.
ושמחה שאם כל הקושי בסופו של יום נשארת עם חוויה חיובית וטובה.
זה לא מובן מאליו..
מצדיעה לך.

yamkachol

New member
מאוד מרגש, יופי רחל,

שמח מאוד בשבילך על שמצאת את הכוחות להגיע להיכן שאת היום.
משער שזו הייתה חוויה עוצמתית, מהולה בכאב ובשמחה.
זה הכיוון, ויופי ש"טעמת" ממנו.
כך זה מתחיל.
פעם להעיז "כאן", "פעם" להעיז "שם".
כולנו איתך.
חגי

למעלה