שבת שלום ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: בשעה טובה הורידו לי את הגבס והתחבושות ביום שלישי. הייתי מ מש נפוח אחרי זה, והיום כבר הנפיחות ירדה בהמון.
יאללה, שבוע הבא אני כבר סופסוף אוכל לצאת מהבית. משהו רע שקרה השבוע: עדיין תקוע בבית
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: לצאת מהבית!!! יש לי המון דברים לעשות ואני מקווה שאספיק לעשות הכל שבוע הבא. אה, כן, וגם צו ראשון- סוף סוף- ביום חמישי. פרק בסקראבס: 1.06 - הפרק הראשון של ג'ורדן. נותנים עכשיו שידורים חוזרים ב-yes בערך ב-9 קצבים שונים. יש אחה"צ את העונה השביעית ובבוקר את העונה הראשונה. פרק בסדרה אחרת: עמוק באדמה - פרק 3 היה פשוט מושלם, יפה ועצוב. כמו ש"עמוק באדמה" רק יכולה. ההתפרצות של דייויד על קית' במכונית אחרי שהסתבר שהם לא יוכלו לאמץ, באמת זעזעה אותי, אבל לא כמו השיחה בין נייט לבת של ג'ורג', על מוות... רק ברנדה קצת משעממת בינתיים. נשארו לי רק עוד 2 פרקים של פושינג דייזיס
ספר השבוע: נטשתי את "מלכוד-22". נקרא אותו בהמשך השנה. התחלתי (ומין הסתם אני כבר עוד רגע מסיים) את "חוות החיות"- ספר מעניין מאוד. נראה לי שקיבלתי את ההמלצה אליו פה, לא? השירים של השבוע: כרגיל, אני שומע רק את רג'ינה (לא נורא, עוד מעט הבאג הזה יעבור). והשבוע חנכתי עוד דיסק שלה, את Soviet Kitsch, שהוא גם הכי ישן (חוץ מהשניים הראשונים שכבר אי אפשר לקנות- נצטרך להשיג אותם בדרכים אחרות). השירים הכי טובים מתוך הדיסק - Ode to Divorce Poor Little Rich Boy The Ghost of Corporate Future Chemo Limo [הכי טוב] תמונת השבוע: זה ה"לפני". זתומרת, לפני שבוע.