קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שיגרום לנו לצחוק (בדיחה, ציטוט, הולוגרמה): משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: ספר השבוע: סרט השבוע: השירים של השבוע: תמונת השבוע:

TheLost

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: בשעה טובה הורידו לי את הגבס והתחבושות ביום שלישי. הייתי מ מש נפוח אחרי זה, והיום כבר הנפיחות ירדה בהמון.
יאללה, שבוע הבא אני כבר סופסוף אוכל לצאת מהבית. משהו רע שקרה השבוע: עדיין תקוע בבית
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: לצאת מהבית!!! יש לי המון דברים לעשות ואני מקווה שאספיק לעשות הכל שבוע הבא. אה, כן, וגם צו ראשון- סוף סוף- ביום חמישי. פרק בסקראבס: 1.06 - הפרק הראשון של ג'ורדן. נותנים עכשיו שידורים חוזרים ב-yes בערך ב-9 קצבים שונים. יש אחה"צ את העונה השביעית ובבוקר את העונה הראשונה. פרק בסדרה אחרת: עמוק באדמה - פרק 3 היה פשוט מושלם, יפה ועצוב. כמו ש"עמוק באדמה" רק יכולה. ההתפרצות של דייויד על קית' במכונית אחרי שהסתבר שהם לא יוכלו לאמץ, באמת זעזעה אותי, אבל לא כמו השיחה בין נייט לבת של ג'ורג', על מוות... רק ברנדה קצת משעממת בינתיים. נשארו לי רק עוד 2 פרקים של פושינג דייזיס
ספר השבוע: נטשתי את "מלכוד-22". נקרא אותו בהמשך השנה. התחלתי (ומין הסתם אני כבר עוד רגע מסיים) את "חוות החיות"- ספר מעניין מאוד. נראה לי שקיבלתי את ההמלצה אליו פה, לא? השירים של השבוע: כרגיל, אני שומע רק את רג'ינה (לא נורא, עוד מעט הבאג הזה יעבור). והשבוע חנכתי עוד דיסק שלה, את Soviet Kitsch, שהוא גם הכי ישן (חוץ מהשניים הראשונים שכבר אי אפשר לקנות- נצטרך להשיג אותם בדרכים אחרות). השירים הכי טובים מתוך הדיסק - Ode to Divorce Poor Little Rich Boy The Ghost of Corporate Future Chemo Limo [הכי טוב] תמונת השבוע: זה ה"לפני". זתומרת, לפני שבוע.

Roncha87

New member
מזל טוב על הורדת הגבס!

אהבתי את התמונה
חחח אם אתה כל כך אוהב את רג'ינה ספקטור (גם אני) אז אתה בטוח נורא אוהב את פאולה מכוכב נולד, היא נשמעת כמו העתק מדויק שלה, גם בשיר המקורי שלה. עמוק באדמה- אני מתגעגעת אליה- בא לי לראות אותה שוב מההתחלה בפעם הראשונה

TheLost

New member
ולי בא את הרינגטון שהיה לך ../images/Emo6.gif

אבל הטלפון המיושן שלי לא תומך בצלצולים כאלה... באופן מפתיע את צודקת ב-100 אחוז בקשר לפאולה- אני מת עליה, היא הייתה הפייבוריטית שלי מהאודישנים, למרות שעכשיו אני כבר רואה שבינה לבין רג'ינה יש דיי הרבה מרחק. פאולה מאוד חד גונית ורג'ינה היא בערך ההיפך. אני עדיין מחבב את פאולה, בכל זאת... יש ביניהם באמת דימיון עצום. וכן, כשהיא שרה את השיר המקורי שלה הרגשתי כאילו אני רואה עכשיו את רג'ינה ספקטור לייב בכוכב נולד (ואח"כ רצתי לשמוע את השיר הזה במייספייס שלה
).

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo98.gif

משהו טוב שקרה השבוע: טירונות. סיימנו עם המטווחים! אבל נראה לי שנסחוב נשק כל השבוע הבא גם. הסימנים הכחולים אבל מתחילים לדהות. אה ואתמול היה לנו מד"ס מדהים והמפקדות צחקו איתנו ולא עלינו ואז שמו לנו מוזיקה וכולן חזרו לחדר מבסוטות בטירוף. לא בא לי לסיים ת'טירונות. משהו שיגרום לנו לצחוק (בדיחה, ציטוט, הולוגרמה): אחד המצחיקים - נתנו הקשב לסמלת והיא עמדה מאחורינו והיא כזה :"כן, למי אתן נותנות הקשב? לקיספר, החבר הדמיוני שלכן?"
היא אמרה קיספר במקום קספר
קיצר צחקנו על זה מלא וכניראה המפקדות שמעו ואז כשרצנו במד"ס ופתחנו רווחים אז המפקדת כזה "כן, מי רץ פה, קספר?" השירים של השבוע: מוש בן ארי - אלוהים אחד Kris Allen - Heartless שבוע טוב

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif קיספר

טוב!!! נשמע כאילו ממש טוב לך- אני מאוד שמחה בשבילך, באמת

steelwater

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: חופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 אתמול יצאתי לתקליט ואיכשהו רוב החבורה הצטרפה והיה ממש כיף לראות את כולם.
עשיתי עדשות.
הסתפרתי. כתבו עלינו בעיתון! טוב, רק הזכירו בקטנה את התיקלוט של ה-Peanut Girls, אבל גם בעכבר העיר וגם בידיעות ירושלים.
חוץ מזה הפוסטרים המגניבים של התיקלוט תלויים בכל מקום בתקליט. כל מי שמשתין רואה אותנו חחח.
ערב קריוקי מטורף בתקליט. שרתי את Boys And Girls של בלר ואפילו לא הייתי שיכורה חחח! משהו רע שקרה השבוע: הכאבי עיינים מהעדשות. משהו שיגרום לנו לצחוק (בדיחה, ציטוט, הולוגרמה): http://www.explosm.net/comics/1748/ משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: התיקלוט שלי!!!! מחר בערב ואני לא יכולה לחכות לזה כבר! פרק בסקראבס: לא ראיתי. פרק בסדרה אחרת: המון המון המון HIMYM. חבר'ה אני מכורה, פשוט מכורה. ספר השבוע: התחלתי לקרוא את יער נוורבגי של הרוקי מקרומי. סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי. השירים של השבוע: U2 - I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight Voxtrot – Trepanation Party The Cribs – We Were Aborted תמונת השבוע:

TheLost

New member
תתחדשי על עדשות!!!

אל תתרגלי, מתרגלים להרגשה של זה (אני לא זוכר שהרגשתי כאבים אבל אולי כבר הדחקתי). איך את מסתדרת עם ההכנסה והוצאה? זה היה החלק הקשה שלי.. בהצלחה בתקלוט מחר

Roncha87

New member
../images/Emo99.gif התמונה!!!!!!!!!!

כפרות עליו!! בא לי דוקטור הו- שיגיעו כבר הספיישלים לארץ!!! דאםםם איך פגשתי את אמא פשוט גאונית, אין דברים כאלה. היא כמעט משתווה ל"חברים", לא? ובארני- אוח בארני...

עונה פעם ראשונה

מישו שם לב לשעה שאני מגיב כאן? משהו טוב שקרה השבוע: הלכתי ל- ימית 2000 משהו רע שקרה השבוע: ראיתי המסור 1 באמצע הלילה והאקווריום עשה רעש מפחיד!!! משהו שיגרום לנו לצחוק (בדיחה, ציטוט, הולוגרמה): אני משחק משחקי פיזיקה בזמני הפנוי משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: עוד ספוילרים על העונה ה- 9 פרק בסקראבס: עונה 8 פרק 18-19 (אני רואה אותו כמעט כל שבוע פרק עצוב ויפה
פרק בסדרה אחרת: איך פגשתי את אמא עונה 3 פרק 14 כי זה היחידי שרואים את בארני כותב בפורום וזה אחד הפרקים הנחמדים יותר ספר השבוע: אתם צוחקים נכון? סרט השבוע: מדגסקר 2 (גם המסור ועידן הקרח 3 אבל מדגסקר 2 = שעה+ של צחוק מתמשך) ראיתי את כולם מהאתר: הורדות (למרות שזאת היתה צפיה ישירה) השירים של השבוע: אני אשיר לך שיר החידוש של התקווה 6 כי אני אוהב את השירים שלהם (שמעתי לראשונה את לצחוק או למות בסדרה\מדריך איך לצחוק ומאז אהבתי כל שיר שלהם) תמונת השבוע: שום דבר מיוחד שראיתי

steelwater

New member
שלום, ברוך הבא!

גם אתה כתבת את HIMYM, מגניב! הו בארני.
לא כיף לראות את המסור באמצע הלילה... לפחות לא לבד. היית לבד? מה זה משחקי פיזיקה?!

jess r

New member
אתה משחק משחקי פיזיקה בזמנך הפנוי

אבל לקרוא ספר זה יותר מידי בשבילך?

steelwater

New member
אה כן

והכוונה היא ממש אל לזה שאתה קורא ספר אחד בשבוע ומסיים אותו. אתה יכול לכתוב במשך חודשיים את אותו הספר.

steelwater

New member
רק שתדע

שאני אחת הקראניות האיטיות בעולם! לוקח לי שננננננים לגמור ספר. אבל מה לעשות שהחלטתי ללמוד ספרות אנגלית אז אני צריכה לקרוא אלף ספרים ומחזות בחודש?!?!

אופס הנה:

INCREDIBOTS PHUN BOX2D במחשב דאאא
וכן אני גם אוהב את איך פגשתי את אמא ואני לא מבין איך לא עשו לה פורום עדיין.....

Roncha87

New member
איכס "המסור" זה סרט גרוע נורא

זה מה שנקרא- סרט גועל. לא נהניתי אפילו לשנייה... מדגסקר 2- מצוין!

למעלה