קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: סרט/ספר השבוע: השירים של השבוע: תמונת השבוע:

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי תנ"ך!!! ואזרחות!!! ואזרחות היה קל!!! סיימתי ללמוד!!! היה כיף, ביליתי עם חברים, חברים באו אלי ופתחנו ראש והיה כיף
משהו רע שקרה השבוע: הנרגילה נפלה והגחל עשה לי חור בספה
חוץ מזה, לא עברתי ראיון לתפקיד טוב בצבא. אני קצת מתאוששת אבל זה די הרס לי את השבוע. נמאס לי לשמוע "יש לך נתונים גבוהים... אבל לא תודה". באמת, בסוף אני אבוא להתגייס והם יגידו לי "אה, היי. שמעי... את נראת נחמדה והכל... אבל לא. תחזרי הבייתה. אנחנו לא צריכים אותך". וגם עדיין לא החזירו לי תשובה על הדחייה ובסוף לא יקבלו אותה ואני אתגייס עוד יומיים ולא יהיה לי זמן לעשות שום דבר מגניב בחיים
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: בגרות על הסרט שלנו. יהיה מעניין. וגם כניראה נחגוג עם המגמה. למרות שאולי לא. ו... חופש. נגמרו הלימודים.
השירים של השבוע: Stevie Wonder - Part Time Lover Frank Sinatra - Come Rain Or Come Shine Terence Trent D'Arby - Dance Little Sister Adam Lambert - A Change Is Gonna Come גירסת הסטודיו - הדבר הכי טוב שהוא עשה באיידול, ואחד הטובים העונה
Allison Iraheta - Papa was a Rollin Stone קיבלה חוזה עם 19! ווהו!!! צפו לאלבום בסתיו! Kris Allen - Man In the Mirror בגירסה אקוסטית, כל כך משפר את השיר שבוע טוב ונפלא

TheLost

New member
ערב טוב ושבת שלום...

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי עם תנ"ך. קולולולולו. מה זה לעזאזל "הרצחת וגם ירשת" בימינו?! שאלת השבוע. עשיתי עדשות!!!!11 היה את הערב הקרנה של י"ב, שלא היה בערב אלא ב-16:45. היה לא רע בכלל, כל פעם שאני הולך לערב מגמה אני נכנס ללחץ רציני. עוד שנה אני הולך להיות שם! זוועת עולם. ואין לנו אפילו רעיון אחד מסכן לסרט שיכול לצאת טוב.
בכל מקרה היו כמה סרטים טובים מאוד. משהו רע שקרה השבוע: העדשות האלה, ממש לא נעים לי לדחוף אצבעות לעין, הן כל הזמן עושות בכוונה ולא נדבקות לעין, ואני גם רואה איתן מטושטש. אני צריך ללכת השבוע שיבדקו לי למה אני לא רואה טוב. בלעכ. וסתם שטויות אחרות נוספות רגילות. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: נגמר ביצפר!!!!11 כמובן שיש עוד בגרות, אבל שיהיה. פרק בסדרה: הפרק האחרון של "האנטומיה של גריי"...
"הפמליה" - פרק גדול. אין אין על הסדרה הזאת. וחבל מאוד שלא מיה ועמיחי זכו
פרק בסקראבס: פרק כלשהו בעונה החמישית - הפרק עם אחותו של קוקס וההטבלה של הילד שלו. יצא לי לראות את הפרק הזה פעמיים (!!!) השבוע סרט/ספר השבוע: עדיין קורא את "התפסן בשדה השיפון". עדיין לא מתחבר. אבל קניתי הרבה מאוד סרטים והשבוע אני אקנה עוד. שבוע הספר. אני בקושי רואה סרטים, רק בנסיבות מיוחדות. אבל השבוע הלכתי לקולנוע פעמיים - פעם ראשונה עם הסרט "קחי אותי לגיהנום" (Drag Me to Hell) שהיה משעשע ומגעיל וממש מצחיק, במיוחד לאור העובדה שאני וחבר שלי היינו היחידים באולם והמנקה כל הזמן נכנס וצעק עלינו שלא נפיל את הפופקורן. עוד רגע והוא היה לוקח אותנו לגיהנום. והפעם השנייה הייתה בהקרנה של י"ב, רק חייב להגיד שהיה שם סרט כל כך מקסים בשם "פטרו" (מבוסס על סיפור קצר מאת מירה דגן - למרות שהבנתי שהסרט בכלל לא דומה והם שינו לגמרי). סרט מצולם כל כך טוב. וחוץ מזה, ראיתי גם את "Once" עוד פעם. אף אחד כאן לא ראה אותו, נכון? רוצו רוצו לראות. השירים של השבוע: Regina Spektor - Apres Moi תמונת השבוע:

jess r

New member
מה אף אחד?

אני ראיתי ונראה לי שכבר הזלתי עליו ריר כאן, ונראה לי שעוד מישהי ראתה. יעל אולי? הייתי אומרת משהו מעודד על הסרט - אבל אין לי.

TheLost

New member
אז שכחתי ../images/Emo10.gif

אין על הסרט הזה. מעולה. בשביל זה עושים קולנוע, לא? ותודה על המשהו הלא מעודד

jess r

New member
סרט מצויין

הוא אפילו לא מדכא למרות שזה לא סוף הוליוודי. אגב, השחקנים בסרט ממש ממש נחמדים. באמריקן איידול מישהו (זה שניצח) שר את השיר מהסרט ב"שבוע שירים מסרטים" והם ממש אהבו את הגירסה שלו ושלחו לו מכתב וכתבו לו שהם ממש התרגשו מההופעה שלו, שלחו לו תקליט (תקליט!) של הפסקול, חתום, ועוד מלא מתנות ושטויות. איזה חמודים

TheLost

New member
לא מדכא?

הוא לא מאוד מדכא אבל הוא כן מדכא במידה מסויימת... יש בו הרבה מאוד רגעים עצובים. סה"כ יש לו סוף טוב ומיוחד. הוא כן מדכא. רק להקשיב אחר כך לפסקול זה כבר מדכא. השחקנים בסרט באמת ממש נחמדים, תחפשי ביוטיוב marketa irglove academy award - יש לה אולי את אחד הרגעים הכי מצחיקים/עצובים בכל האוסקר...

jess r

New member
ראיתי את האוסקר

הוא ממש נחמד שהוא החזיר אותה לבמה. וטוב שהאוסקר נמרח 50 שעות על שטויות במיץ ולא נתנו לה שניה וחצי להגיד מילה על זה שהיא.. קיבלה אוסקר! הוא לא מדכא אותי. יש בו מן... השלמה עם המציאות בצורה הנחמדה והלא מדכאת של המובן הזה, עם כל העצב שבדבר.

TheLost

New member
אני אגיד לך מה מדכא אותי בו ../images/Emo58.gif once

מדכאת אותי הסתמיות שלו. הבחור והבחורה לא זוכים אפילו להיפרד. זה מאוד עצוב, שכל מה שקרה להם בעצם אפילו לא היה שווה את הפרידה. כל מה שקרה להם באמת היה סתמי, היה סיפור קצר, וזה עצוב שזה מן סיפור בלי סוף פורמלי. הסיפור שלהם היה כל כך קטן וכל כך סתמי, שאפילו לא ידענו את השמות שלהם- לא ברור אם הם ידעו את השמות אחד של השני. זה אולי אחת הנקודות הכי חזקות בסרט, כשהכתוביות עולות בסוף ורואים שקוראים להם "guy & girl" - לא שמנו לב אפילו לזה שלא הכרנו אותם, וכל מה שנשאר לנו מהם זה אפילו לא שם. זה עצוב מאוד שמה שנשאר ממערכת היחסים המדהימה הזאת שראינו, זה בעצם כלום. ומה שהופך את זה לעוד יותר מעציב ומדכא, זה שזה ממש לא כלום. השוט האחרון של הבחור בסרט, כשהוא הולך בשדה תעופה, הוא עושה פרצוף- וזה מן "פרצוף פתוח לפרשנות", עד עכשיו לא הצלחתי ממש לקלוט אם הוא מחייך או בוכה. אבל אם זה פתוח לפרשנות, אז מה שהבחורה אמרה לו על הצוק כבר לא פתוח לפרשנות. היא הייתה מאוהבת בו- והוא מן הסתם היה מאוהב בה. וזה... מבאס. לא?

jess r

New member
נשארה לנו, ולהם, המוזיקה

וואו פתאום הבנתי את השם של הסרט

steelwater

New member
באמת?

איזה מגניב! ממש אהבתי את הגירסא של קריס ל-Falling Slowly. איזה חמודים הם.

steelwater

New member
ג'ס צודקת

ראיתי את Once" וממש אהבתי אותו התלהבתי ממנו, ואני חושבת שיש לו פסקול מדהים. אני משמ מוקסמת מהפסקול שלו והייתה תקופה שחרשתי עליו.

Ch3nf3l

New member
שבוע בע

משהו טוב שקרה השבוע: - סיימתי את הקורס בהצלחה. עזבתי, נטשתי, את בה"ד 20 לנצח נצחים. למרות שיש בזה משהו מעט עצוב. - הייתי בהופעה של הבלומן גרופ ביום שני עם חבר (זכיתי בזוג כרטיסים). היה חמוד לאללה, אבל לא מלהיב, הקטעים המוזיקליים הרוקיסטיים לא משהו בכלל, אבל סחטיין על מקוריות. ואחרי זה אחותי אספה אותנו ובמקום להתקפל הביתה נסענו לפאב "סוטרא" ברעננה, שהוא ל-20+ אז קצת עשו לי בעיות בכניסה (מזל שאחותי כל החיים שם ומכירה את הבעלים), ולמרות שאני לא מעשן נרגילה שזה בערך הקטע של המקום הזה, היה ממש נחמד. מן זולה ענקית כזאת, ספות וכריות ושולחנות נמוכים, ומחשב עם שירים שאפשר לבוא ולבחור איזה שיר שרוצים והוא יושמע. אני וחבר שלי די התמסטלנו מהשתיה, הוא גילה שטויות לאחותי, ואני הלכתי להתחיל ללא הצלחה עם מישהי בת 21. אבל היה כיף. - עשינו עוד לילה שמירה ביום שלישי, בקורס. לילה אחרון אי פעם בבה"ד 20. לא יודע, היה משהו דווקא כיפי בשמירה הזאת ובעובדה שבקושי ישנו, או שבמקום לישון בחדרים ישנו על מזרון מחוץ לחדרים, 6 חבר'ה מהקורס. - ביום חמישי חגגנו מעט מוקדם לאלמוג יום הולדת 20 והלכנו לפאב חדש פה בכפ"ס, שהוא יקר מדי, אבל במקום להתבאס פשוט זרמנו, ושתינו, ושתינו. אני, תומר ואלדר עם חצי ליטר בירה (אני עם ווינשטפן), עם שוט שנקרא "Seven" שהוא בשכבות ומכיל אבסנט, ייגר, ברנייגר, 3 אפטר שוקים ועוד משהו ודופק את הראש, ועוד צ'ייסר של וודקה מסטיק. הביא לי סטלה מספיק אדירה לכל הערב. אלמוג גם שתה את זה והוסיף עוד "מופע", שזה אבסנט שמדליקים אותו ואז גם צריך להסניף את האדים שלו, ועוד "מח מדמם" מחוזק, שזה עוד שוט שכבות קטלני. קיצר, הוא היה גמור ועשה שטויות כל הערב, והלכנו בעיר 4 אנשים מטומטמים ומטורללים והיה מצחיק. משהו רע שקרה השבוע: - כן, משהו שקרה בשבת וראשון פשוט הרס לי את כל השבוע. בראשון גיליתי שהיא מתחילה קשר עם מישהו, בראשון היא בטעות גילתה שאני מרגיש אליה משהו. - אתמול שתיתי 3 ארק לימונים שמזגתי לעצמי, ויחד עם האוכל וכנראה עודף ארק פשוט הקאתי את הנשמה שלי. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - היי, לחזור לבסיס ולראות את כל החוליה שלי. חזרתי כבר בחמישי אבל אף אחד לא היה (2 בגימלים, 3 בחופש) - אני סוגר שבת! סתם, זה לא כיף, אבל אני סוגר עם דנה, אז יהיה בסדר. פרק בסדרה: - אני חולה על Wipeout. - או, התחילה עונה חמישית של Weeds, היה פרק טוב. סדרה חובה. סרט/ספר השבוע: - התחלתי לקרוא את "כפרה" של איאן מקיואן. אני עוד לא סגור מה הולך שם, משום מה המוח שלי קורא אבל לא מעכל מה שכתוב ובורח למחוזות אחרים. מעניין למה זה קורה השבוע... השירים של השבוע: Think About Life - Johnanna ששמעתי רק היום, שיר פשוט כיף. הורדתי את האלבום שלהם, וגם אלבומים של Honeybunch, Saturday Looks Good To Me, Beat Happening והשניה ממש Old Jerusalem שאני זקוק לתת להם שמיעה. The Upallnights - The Morning After שהפך להיות הרינגטון שלי Conor Obrest - Roosevelt Room Immaculate Machine - Only Love You For Your Car מגניב The Thermals - Now We Can See גם מגניב. רון יש מצב שזה היה באחד השידורים שלך? Camera Obscura - French Navy נראה לי שטווי פופ זה האהבה החדשה שלי Maximo Park - Calm עדיין שיר אדיר Jason Lytle - Brand New Sun מדהים Dananananaykroyd - Black Wax גם אדיר PJ Harvey & John Parish - Black Hearted Love חובה

למעלה