שבוע בע
משהו טוב שקרה השבוע: - סיימתי את הקורס בהצלחה. עזבתי, נטשתי, את בה"ד 20 לנצח נצחים. למרות שיש בזה משהו מעט עצוב. - הייתי בהופעה של הבלומן גרופ ביום שני עם חבר (זכיתי בזוג כרטיסים). היה חמוד לאללה, אבל לא מלהיב, הקטעים המוזיקליים הרוקיסטיים לא משהו בכלל, אבל סחטיין על מקוריות. ואחרי זה אחותי אספה אותנו ובמקום להתקפל הביתה נסענו לפאב "סוטרא" ברעננה, שהוא ל-20+ אז קצת עשו לי בעיות בכניסה (מזל שאחותי כל החיים שם ומכירה את הבעלים), ולמרות שאני לא מעשן נרגילה שזה בערך הקטע של המקום הזה, היה ממש נחמד. מן זולה ענקית כזאת, ספות וכריות ושולחנות נמוכים, ומחשב עם שירים שאפשר לבוא ולבחור איזה שיר שרוצים והוא יושמע. אני וחבר שלי די התמסטלנו מהשתיה, הוא גילה שטויות לאחותי, ואני הלכתי להתחיל ללא הצלחה עם מישהי בת 21. אבל היה כיף. - עשינו עוד לילה שמירה ביום שלישי, בקורס. לילה אחרון אי פעם בבה"ד 20. לא יודע, היה משהו דווקא כיפי בשמירה הזאת ובעובדה שבקושי ישנו, או שבמקום לישון בחדרים ישנו על מזרון מחוץ לחדרים, 6 חבר'ה מהקורס. - ביום חמישי חגגנו מעט מוקדם לאלמוג יום הולדת 20 והלכנו לפאב חדש פה בכפ"ס, שהוא יקר מדי, אבל במקום להתבאס פשוט זרמנו, ושתינו, ושתינו. אני, תומר ואלדר עם חצי ליטר בירה (אני עם ווינשטפן), עם שוט שנקרא "Seven" שהוא בשכבות ומכיל אבסנט, ייגר, ברנייגר, 3 אפטר שוקים ועוד משהו ודופק את הראש, ועוד צ'ייסר של וודקה מסטיק. הביא לי סטלה מספיק אדירה לכל הערב. אלמוג גם שתה את זה והוסיף עוד "מופע", שזה אבסנט שמדליקים אותו ואז גם צריך להסניף את האדים שלו, ועוד "מח מדמם" מחוזק, שזה עוד שוט שכבות קטלני. קיצר, הוא היה גמור ועשה שטויות כל הערב, והלכנו בעיר 4 אנשים מטומטמים ומטורללים והיה מצחיק. משהו רע שקרה השבוע: - כן, משהו שקרה בשבת וראשון פשוט הרס לי את כל השבוע. בראשון גיליתי שהיא מתחילה קשר עם מישהו, בראשון היא בטעות גילתה שאני מרגיש אליה משהו. - אתמול שתיתי 3 ארק לימונים שמזגתי לעצמי, ויחד עם האוכל וכנראה עודף ארק פשוט הקאתי את הנשמה שלי. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - היי, לחזור לבסיס ולראות את כל החוליה שלי. חזרתי כבר בחמישי אבל אף אחד לא היה (2 בגימלים, 3 בחופש) - אני סוגר שבת! סתם, זה לא כיף, אבל אני סוגר עם דנה, אז יהיה בסדר. פרק בסדרה: - אני חולה על Wipeout. - או, התחילה עונה חמישית של Weeds, היה פרק טוב. סדרה חובה. סרט/ספר השבוע: - התחלתי לקרוא את "כפרה" של איאן מקיואן. אני עוד לא סגור מה הולך שם, משום מה המוח שלי קורא אבל לא מעכל מה שכתוב ובורח למחוזות אחרים. מעניין למה זה קורה השבוע... השירים של השבוע: Think About Life - Johnanna ששמעתי רק היום, שיר פשוט כיף. הורדתי את האלבום שלהם, וגם אלבומים של Honeybunch, Saturday Looks Good To Me, Beat Happening והשניה ממש Old Jerusalem שאני זקוק לתת להם שמיעה. The Upallnights - The Morning After שהפך להיות הרינגטון שלי Conor Obrest - Roosevelt Room Immaculate Machine - Only Love You For Your Car מגניב The Thermals - Now We Can See גם מגניב. רון יש מצב שזה היה באחד השידורים שלך? Camera Obscura - French Navy נראה לי שטווי פופ זה האהבה החדשה שלי Maximo Park - Calm עדיין שיר אדיר Jason Lytle - Brand New Sun מדהים Dananananaykroyd - Black Wax גם אדיר PJ Harvey & John Parish - Black Hearted Love חובה