קבלת שבת

TheLost

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו לא-טוב שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע או סתם משהו מצחיק בכלל בעולם: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: מה דעתי על הקיץ: סרט השבוע: ספר השבוע: סדרות השבוע: פרק בסקראבס: שירי השבוע: תמונה: שבת שלום

creepy creep

New member
../images/Emo42.gifSun Sun Sun

משהו טוב שקרה השבוע: -מסיבת סיום, או יותר נכון טקס סיום של 12 שנות לימוד
היה מתיש למחוא כפיים לכל מי שטרח לעלות לבמה ולומר כמה דברים על המחזור שלנו.. העיקר שנגמר. קצת עצוב אבל נתגבר. -המורה לנהיגה בישר שעד סוף החודש יהיה טסט ראשון. סוף סוף. ויש לי הרגשה טובה בלתי מוסברת בקשר לזה. -בילוי עם מישהו טוב בלב המפרץ+סרט -מפגש ספונטני ביותר עם חברה מירושלים בים בחיפה -ואי אפשר בלי קצת לימודים- עוד 2 בגרויות מאחוריי.
משהו לא-טוב שקרה השבוע: -עדיין לא קיבלתי תשובה סופית ממקום שבדקתי בו שירות לשנה הבאה, ככה שאני עדיין לא יודעת איפה אני הולכת להיות
-כל מיני דברים קטנים ומעיקים. משהו מצחיק שקרה השבוע או סתם משהו מצחיק בכלל בעולם: הכי מצחיק זה להגיד כרובית
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לסיים עם עוד 2 מקצועות לכל חיי, ויומיים בתור בייביסיטר לאחיינים שלי
מה דעתי על הקיץ: ים ים ים
, חוץ מזה הכל פשוט חם מדי
סרט השבוע: מלאכים ושדים- היה קצת מוזר להנות מסרט כזה אחרי שקראתי את הספר והייתי מכונה לכל התפניות המפתיעות בעלילה, אבל הצלחתי להנות ואפילו לא נרדמתי! טוב, קצת קשה לישון עם הכיסאות הלא נוחים שיש בסינמול..
ספר השבוע: אני צריכה לבקר בחנויות הספרים ולנצל את המבצעים המשתלמים. סדרות השבוע:
פרק בסקראבס:
עבר זמן מאז הפעם האחרונה שראיתי פרק של סקראבס.. שירי השבוע: אביתר בנאי- עד מחר
The Beatles - In My Life
Sia - Soon we'll be found Sia - Breathe me אסף אמדורסקי - השמיים הכחולים Keren Ann - Sit in the sun
רמי קליינשטיין - הרבה פנים רמי קליינשטיין - הניחי לי Lily Allen - Fuck You תמונה: התמונה שצולמה לכבוד תמונת המחזור. באיכות של סורק

שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע - ביקור של אנשי קול ישראל באולפני הרדיו של המכללה. דבר שהוביל לשיחה שלי עם מנהלת התחנה והרצון שלה שאני אתחיל לשדר תוכנית בשידור חי, ובהמשך גם לשדר מהמכללה ברשת ג' (התחנה האהובה עלי..) |פורח מהתרגשות| משהו לא טוב שקרה השבוע - האסימון יורד לאט לאט ומוביל אותי לתקופת המבחנים הבאה עלינו לרעה.. עוד שבועיים ואני אפילו לא יודע מה, מי, מתי, איפה, כמה ושולץ. משהו מצחיק שקרה השבוע - בהקשר לפרק של סקראבס שיצא לי לראות, יום ההולדת של ג'יי.די התקרב והוא התעסק עם השלט של בית החולים ושינה אותו ל-sacred fart. התגובות של ד"ר קלסו היו טובות
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא - שעוד שבוע יעבור, אולי אם אני אתעלם אז העבודות שאני צריך להגיש יעשו את עצמן.. מה דעתי על הקיץ - וואי וואי וואי, שמש זורחת מעלי.. אני באמת צריך שיזוף.. סרט השבוע - יצא לי לראות (חצי) סרט שמבוסס על שירי הביטלס - around the world אם אני לא טועה. סרט חביב, אבל עלילה לא הכי מתקדמת ומעניינת, מה שהוביל להירדמות מצידי במחציתו. קראתי ביקורת על סרט צרפתי חדש שיצא לאקרנים בקרוב, שמספר על אישה מבוגרת שנוהגת לקיים יחסים מיניים עם זונות ממין זכר. הייחודיות של הסרט היא שהוא עוסק באנשים רגילים מן הישוב, ולא בדמויות פיקטיביות שיוציאו את הצד הקומי והמרוחק מהסיפור. לסרט קוראים במקור "הקליינטית", אבל כהרגלם, בארץ החליטו להרוס אותו ולתת לו את השם הבומבסטי "ג'יגולו צרפתי".. ספר השבוע - אין התקדמות.. עדיין קורא על עולמה המוזיקלי הצר של גלגל"צ והשפעותיה על עולם המוזיקה הישראלי. סדרות השבוע - המפץ הגדול מתחילה בעונתה השנייה ב"יס", מה שמזכיר לי ששתי העונות ממתינות שאצפה בהן ואקרע מצחוק.. גם הפרסומת שעשו, כשהם יושבים בסלון ומישהו נותן לבחור היהודי את המנה שלו, וזה אומר: "come to papa, you un-cosher delight", ואז הוא מסתכל על הבחורה/השכנה שיושבת לידו ואומר שהוא לא בהכרח מתכוון לאוכל..
פרק בסקראבס - יום ההולדת של ג'יי.די. כל הדברים שהוא לא הספיק לעשות עד גיל 30 (או גיל 29 עם עמלה של שנה, כמו שהוא תיאר..) אליוט מופיעה בתחפושת דולפין מהממת, ג'יי.די מדבר ספרדית (ברמה כמו שאני יודע, שזה לא הרבה..חח..) וד"ר קלסו לא מפסיק לצחוק מהכיתוב של sacred fart. טו-אוב. שירי השבוע - רוב השירים המוכרים של המלחין מוני אמריליו, כשהקלטתי תוכנית עם שיריו. תמונת השבוע - הקיץ הגיע במלואו, ואיתו עונת הדובדבנים. צריך לשוב אל עין זיוון לקטיף נוסף. רק לראות את התמונה ולהתמוגג מעסיסיות
שבת שלום!

creepy creep

New member
Across The Universe

זה שם הסרט שמבוסס על שירי הביטלס
אומנם לא יצא לי לראות אותו, אבל בהחלט אהבתי כמה מהביצועים שם לשירים.

jess r

New member
Oh no they didn't! ../images/Emo2.gif

"ג'יגולו צרפתי"?! ברצינות?! ~מתפחלצת~

jess r

New member
שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי ספרות! ווהו! מגן 100! ווהו! הראיון עם קריס באיידולטרי!
הרבה בילוי עם חברים. היה טוב
מחר נוסעת עם אמא ועוד כמה למעיין פה ליד ונעשה פיקניק ויהיה כיף
משהו מצחיק שקרה השבוע או סתם משהו מצחיק בכלל בעולם: הראיון עם קריס באיידולטרי
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: מיונים למשהו בצבא... אה ושלחתי בקשה לדחיית הגיוס אז נראה אם היא תתקבל. מה דעתי על הקיץ: אתם יודעים מה דעתי על הקיץ, מבחינתי שיהיה קיץ כל השנה
סדרות השבוע: "איידולטרי" - יש ראיון עם קריס
אתם לא עוקבים
ראיתי "איך פגשתי את אמא" עם האיש הערום. מצד אחד - חה חה משעשע. מצד שני... זאת הטרדה מינית. באמת. וראיתי את הפרק עם חברים שלי והם כולם צחקו "יווו כן צריך לנסות את זה פעם" ואני כזה "אתם יודעים שזאת הטרדה מינית?". בקיצור - לא מצליחה לגמרי לחבב את הפרק. אולי הבהרה בסוף הפרק "נא לא לנסות בבית! לא חוקי, לא מכובד ולא מוסרי!" היתה עוזרת
אה ו"סקס והעיר הגדולה" והצלחתי לשכנע חברים לראות איתי. שירי השבוע: Bruce Springsteen - I'm On Fire Billy Joel - Piano Man Kelly Clarkson - I Do Not Hook Up Jordan Sparks - Battlefield Mariah Carey - Make it happen Mariah Carey - Vision of love Mariah Carey - Emotions Missy higgins - Where I stood Brooke White - Radio Radio
Brooke White - When We Were One תמונה:
(קרדיט למישהי מהקומונה) שבוע מדהים!

jess r

New member
איך שכחתי!

אחד ההיילייטים של השבוע - קונאן חזר! היה טוב אם כי קצת... מוזר. ייקח לי זמן להתרגל לגירסה האל.אייית שלו.

TheLost

New member
שבת שלום

(ג'וני: "שבת שלום
" ג'וני, בתגובה: "שבת שלום") משהו טוב שקרה השבוע: נסעתי עם חברים לים. כיף! מרתון תנ"ך מטורף יחד עם ידידה. לא למדנו אפילו דקה
המחסום היצירתי נפרץ והמים זורמים כנחל איתן, שזה ממש לא טוב בהתחשב בעובדה שעכשיו אני לא צריך לחשוב על דמויות עגולות ועלילות מפותלות, אלא על שלמה המלך וירמיהו הנביא. oh well. קשים הם חייו של האמן. משהו לא-טוב שקרה השבוע: אלוהים, למדתי בינתיים בערך 2 דקות לתנ"ך. מה יהיה. אני וחבריי בסוף לא נרשמים לתחרות ה-48 שעות כי החלטנו שזה לא מתאים לנו עכשיו
וכשאני אומר "לנו" אני מתכוון להם
מתכונת בלשון. כן, זה תמיד כיף לדעת שאתה בעצם לא יודע את השפה שלך Oo משהו מצחיק שקרה השבוע או סתם משהו מצחיק בכלל בעולם: אני נכשל בחינוך תעבורתי
זה מצחיק, לא? כרובית. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לסיים עם תנ"ך, בעזרת השם (תרתי משמע
). יש גם ערב הקרנות של הסרטים של י"ב, וכשאני אומר ערב אני כמובן מתכוון לשעה 17:00. הגיוני. בטח יהיה איזה משהו אחר כך גם. אה, וגם העדשות אמורות להגיע! יאי. מה דעתי על הקיץ: למרות הים ולמרות הבריכה, אלוהים אדירים חם כל כך
סרט השבוע: ראיתי השבוע שני סרטים- "Get Smart" ו"The Alphabet Killer", וכשאני אומר ראיתי אני מתכוון הפסקתי אחרי רבע שעה. אין לי כבר סבלנות לסרטים. אבל שבוע הבא אני אלך ל"קחי אותי לגיהנום"! ספר השבוע: התחלתי את "התפסן בשדה השיפון", התקדמתי הרבה אבל בינתיים אני לא מבין על מה ההתלהבות הגדולה... אולי זה עוד ישתנה. סדרות השבוע: עוד "הסופרנוס". עדיין לא נתפס לזה. כתובה מצויין ומשוחקת נפלא, פשוט לא איכפת לי ממה שקורה. "הפמליה"- התוכנית הכי מגניבה בטלוויזיה עכשיו. וכרגיל ב"חף מפשע" היה פרק מעולה, למרות שהיה ממש קצת מריס. חבל שביטלו, זאת סדרה מצויינת. שירי השבוע: Regina Spektor - On the Radio Regina Spektor - Apres Moi Elliot Smith - Waltz 2 Tegan and Sara - So Jealous The Bravery - The Ocean Athlete - Wires תמונה:

לגבי "התפסן בשדה השיפון"..

ניסיתי לקרוא אותו פעם, באמת שניסיתי.. אבל... אני ממש (אבל ממש!) לא מבין על מה המהומה ולמה לעזאזל עושים מהספר הזה משהו שהוא לא.. לא הבנתי מה רוצים ממני, למה זה אמור לעניין אותי, ולמה לעזאזל לכתוב ככה? אבל שיהיה.. תהיה חזק!

steelwater

New member
../images/Emo45.gif

גם אני. קראתי אותו בעברית בתיכון ולא אהבתי אותו, וחשבתי שאולי זה בגלל שהוא בעברית והתירדום לא משהו. ואז שנה שעברה קראתי אותו באנגלית ועדיין לא כל-כך אהבתי אותו.

TheLost

New member
בינתיים זה דווקא כן מעניין אותי

אבל בינתיים אין בספר הזה שום דבר מיוחד... ובגלל זה לא ברור לי אם אני מפספס משהו. אבל טוב לדעת שאני לא

צודקת

התפסן אחד הספרים האהוביים עליי וממש קרוב לליבי. אני חושבת שהוא אחד הספרים היותר טובים שיש. נתן לי הרבה מה לחשוב על עצמי ועל החיים!!!!! (איזה פלצנית אני יוצאת בהודעה הזאת..)

steelwater

New member
שלום שלום

שבוע טוב לכולם.
הדגש|משהו טוב שקרה השבוע: חברה שלי שגרה בלוס אנג'לס באה לביקור בארץ, ייי! יוצאים הרבה ועושים כיף.
אנגליה ניצחה את קזחטן 4-0 במוקדמות המונידיאל, חחח!
משהו לא-טוב שקרה השבוע: המון עבודות, קשה לי לעמוד תחת העומס. קצת רבתי עם חברים שלי, אבל עכשיו קצת יותר טוב, אני מקווה. משהו מצחיק שקרה השבוע או סתם משהו מצחיק בכלל בעולם: אוף לא יודעת! אההה. טוב ג'ון סטיוראט.
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אני מתקלט ביום חמישי - וווהוווו! ביומולדת של ידיד שלי בתקליט.
סושי מחר. מה דעתי על הקיץ: כיף כיופק, רק שלא יהיה יותר מידי חם. סרט השבוע: לא נראה לי שראיתי. ספר השבוע: סיימתי את מלכים ג' של יוכי ברנדס, אחלה ספר, מרתק ומותח בטירוף, אבל לא איזו יצירה מופת. התחלתי לקרוא את Timon of Athens של שייקספיר, ואת Death in Vence של תומס מאן בשביל הלימודים. סדרות השבוע: התחלתי לראות את True Blood - טירוף הסדרה הזו. ראיתי את 2 הפרקים הראשונים. לא החלטתי עדיין מה אני חושבת עליה ואני נותנת לה עוד צ'אנס. חצויה - כן, אכן, סדרה הערפדים הישראלית חחח! דווקא אהבתי. לא סדרת איכות של ה-BBC, אבל חביב וכיפי ביותר. חוץ מזה, למרות שיון תומרקין הוא קטנצ'יק, הוא חתיך על חחח. פרק בסקראבס:לא ראיתי. שירי השבוע: Voxtrot – Trepanation Party. עדיין לא הקשבתם לשיר הגאוני הזה? אז תקשיבו! Voxtrot - Kid Gloves Voxtrot - Brother in Conflict Bombay Bicycle Club – Always Like This Adam Lambert - Mad World Kris Allen - Falling Slowly Kris Allen - Heartless תמונה:

למעלה