../images/Emo42.gifSun Sun Sun
משהו טוב שקרה השבוע: -מסיבת סיום, או יותר נכון טקס סיום של 12 שנות לימוד
היה מתיש למחוא כפיים לכל מי שטרח לעלות לבמה ולומר כמה דברים על המחזור שלנו.. העיקר שנגמר. קצת עצוב אבל נתגבר. -המורה לנהיגה בישר שעד סוף החודש יהיה טסט ראשון. סוף סוף. ויש לי הרגשה טובה בלתי מוסברת בקשר לזה. -בילוי עם מישהו טוב בלב המפרץ+סרט -מפגש ספונטני ביותר עם חברה מירושלים בים בחיפה -ואי אפשר בלי קצת לימודים- עוד 2 בגרויות מאחוריי.
משהו לא-טוב שקרה השבוע: -עדיין לא קיבלתי תשובה סופית ממקום שבדקתי בו שירות לשנה הבאה, ככה שאני עדיין לא יודעת איפה אני הולכת להיות
-כל מיני דברים קטנים ומעיקים. משהו מצחיק שקרה השבוע או סתם משהו מצחיק בכלל בעולם: הכי מצחיק זה להגיד כרובית
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לסיים עם עוד 2 מקצועות לכל חיי, ויומיים בתור בייביסיטר לאחיינים שלי
מה דעתי על הקיץ: ים ים ים
, חוץ מזה הכל פשוט חם מדי
סרט השבוע: מלאכים ושדים- היה קצת מוזר להנות מסרט כזה אחרי שקראתי את הספר והייתי מכונה לכל התפניות המפתיעות בעלילה, אבל הצלחתי להנות ואפילו לא נרדמתי! טוב, קצת קשה לישון עם הכיסאות הלא נוחים שיש בסינמול..
ספר השבוע: אני צריכה לבקר בחנויות הספרים ולנצל את המבצעים המשתלמים. סדרות השבוע:
פרק בסקראבס:
עבר זמן מאז הפעם האחרונה שראיתי פרק של סקראבס.. שירי השבוע: אביתר בנאי- עד מחר
The Beatles - In My Life
Sia - Soon we'll be found Sia - Breathe me אסף אמדורסקי - השמיים הכחולים Keren Ann - Sit in the sun
רמי קליינשטיין - הרבה פנים רמי קליינשטיין - הניחי לי Lily Allen - Fuck You תמונה: התמונה שצולמה לכבוד תמונת המחזור. באיכות של סורק