קבלת שבת!

Ch3nf3l

New member
קבלת שבת!

משהו דוב שקרה השבוע: משהו נאחס שקרה השבוע: משהו קורע מצחוק שקרה השבוע: משהו שאני מחכה לו בקוצר רוח בשבוע הבא: סרטי השבוע: ספרי השבוע: פרקי השבוע: ובסקראבס: שירי השבוע: תמונה: מסקנה מתבקשת מכל השבוע:

steelwater

New member
שבת שלום

לא חשבתי לפתוח קבלת שבת כי היום לא מרגיש כמו יום שישי אלא כמו שבת בגלל החג.
בוע טוב לכולם!
משהו דוב שקרה השבוע: חברה שלי שגרה בארה"ב באה לביקור של חודש בארץ אחרי שלא ראיתי אותה מאוגוסט, ייייי! ארוחת שבועות כייפית, מלאה בדברים טעימים. זה לגמרי החג שלי.
מצאתי בספרייה של האוניברסיטה ספר שממש הייתי רציכה בשביל העבודה שלי ושחשבתי שאין סיכוי שאני אמצא אותו בארץ, ובטח לא בספרייה של האוניברסיטה. משהו נאחס שקרה השבוע: העבודה שאני כותבת מתעלעלת בי ונמאס לי ממנה.
משהו קורע מצחוק שקרה השבוע: לא זוכרת עכשיו... משהו שאני מחכה לו בקוצר רוח בשבוע הבא: מסיבת מנדט במוצ"ש, לבלות עם חברה שלי מחו"ל. סרטי השבוע:לא זוכרת. ספרי השבוע: Saint Morrissey על הסולן של הסמיתס, Rip It Up And Start Again - Post-Punk 1978-1984. שניהם מעולים ושניהם לעבודה שאני כותבת. מלכים ג' של יוכי ברנדס. פרקי השבוע:לא זוכרת. ובסקראבס: 817. פרק לא משהו בכלל, חוץ מלקראת הסוף כשהוא משתפר קצת ויש כמה סצינות ממש יפות ומרגשות. שירי השבוע: U2 - Moment O Surrender U2 - Breathe U2 - Magnificent Adam Lambert - Mad World Kris Allen - Falling Slowly אני מצטערת, אבל אני משוגעת על השניים האלו.
Voxtrot – Trepanation Party Lightspeed Champion – Galaxy Of The Lost Bloc Party – Flux Bombay Bicycle Club – Always Like This תמונה: ג'ון סים. מסקנה מתבקשת מכל השבוע:שהעתיד נראה שחור.

Ch3nf3l

New member
מגיב לעצמי. כמה אושר!

משהו דוב שקרה השבוע: - בארסה ניצחה!!! סתם, לא באמת אכפת לי. - אממ, הייתי בחתונה של חברה של אחותי. אין רע בזה. משהו נאחס שקרה השבוע: - עוד שמירה בבה"ד 20? לא נמאס להם? - מילאתי את עצמי בחתונה ביותר מדי אוכל, אז האלכוהול גרם לי להתעייף. לא כיף. משהו קורע מצחוק שקרה השבוע: - אין דברים ספציפיים מדי. החבר'ה בקורס הורגים אותי מצחוק. אבל אני, כרגיל, מלקט ציטוטים. "אם זה לא עובד, אני אפתח לכם" (ארקדי ממדור מחשוב, על המשובים) "איך אתם מתחמקים מזה כל הזמן, המפטי ודמפטי?" (רן, כנראה שכח שהפעם מדובר רק בביצה אחת) "הגזים שנשרפים פותחים את השלוקלוק הזה" (גיא, על כדור ח"ק. ממציא מילים.) לינוי: "אמא שלי עובדת שם!" (במל"מ) רונן: "מה? מנקה?" "אני חייב לפלוט כדור היום!" (גיא) "מה אתה אמיתי?!" (לינוי. בפרחית מדוברת) תתק לאו במצגת. קצת לפני האוכל. גיא: איזה טעים זה נראה עכשיו רז: זה שחור וארוך, גיא איציק, נגד בקורס, שהוא סתם במשרד. שואלים אותו למה הוא מתעניין בחומר בכלל. איציק: במלחמה... מה אני אעשה במלחמה? לינוי: לוקח ממתקים ללוחמים אחרי שזרקתי הערה. רז: שקט שקט אבל עוקץ כמו נחש כרמית: נחש לא עוקץ רז: גם פלר לא! משהו שאני מחכה לו בקוצר רוח בשבוע הבא: ב ה ל צ!!!!!!!!!!!!! אם אני לא חוזר להקליד כלומר איבדתי כמה אצבעות. סרטי השבוע: ראיתי טראנסיביר, בגלל שדנה נורא נורא התלהבה ממנו, אז אמרתי "ננסה". על הפנים. כאילו, השחקנים בסדר, קיטש לא מצאתי, אבל הסרט די... משעמם? ספרי השבוע: עדיין עם אוסקר וואו. אבל קיבלתי "וזרח השמש" של ארנסט המינגווי, והשאלתי את "על הפיקחון" מנדב פרקי השבוע: הכל סוף. רק סוף. אוף. פינאלה של 24, עקרות בית נואשות... וחזרתי לראות את 3 הפרקים הגנוזים של פושינג דייזיס. איך ביטלו את הסדרה הכי טובה אי פעם, איך. ובסקראבס: אין חיה כזאת. שירי השבוע: או, הרבה. כרמלה גרוס ואגנר - ערב ב' כסלו פורטיס - אין קשר פורטיס - חלום כחול פורטיסחרוף - ואלס עם מתילדה פורטיסחרוף - אין קץ לילדות פורטיסחרוף - אמריקה פורטיס + שלומי ברכה - בוסה נובה קטן Bombay Bicycle Club - Always Like This שיר אדיר לגמרי, יעל Cymbals Eat Guitar - And the hazy sea הזוי Luke Toms - Another Day Dananananaykroyd - Black Wax גם אדיר Jason Lytle - Brand New Sun Maximo Park - Calm אבל הכי גדול. As Tears Go By. גם בגרסה הסטרינג קוורטט (מהפינאלה של האוס). זה פשוט השיר עם הלחן הכי טוב בעולם. (של הרולינג סטונס במקור) תמונה: מסקנה מתבקשת מכל השבוע: - לא לאכול כל-כך הרבה בבופה.

TheLost

New member
שבת שלום ../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif

משהו דוב שקרה השבוע: המחסום היצירתי נפרץ ואיננו. בגרות במתמטיקה- הלכה טוב. קניתי מלא שטויות מאמזון כי אימא שלי טסה לארה"ב אז לא יעלה לי המשלוח..
אבל לא נורא, לבזבז כסף זה סבבה. שבועות - חג מגניב. משהו נאחס שקרה השבוע: לא נסעתי ללילה לבן בתל אביב. פאקינג סעיף ד' בהסתברות ב-05!
משום מה לא שמתי לב שביום רביעי יש לנו חופש יום הכנה ללשון, אז הלכתי לביצפר ב-8 בבוקר ולא הבנתי אם ארגנו הברזה כיתתית ולא עדכנו אותי
ועוד לא התחלתי להתכונן ללשון. משהו קורע מצחוק שקרה השבוע: 03. סתם
אני לא זוכר דברים מצחיקים. משהו שאני מחכה לו בקוצר רוח בשבוע הבא: למתכונת בלשון, כמובן!!!!1 סתם. אני הולך לעשות עדשות. זה קצת מרגש, לא? סרטי השבוע: ראיתי רק אחד - "Me And You and Everyone We Know", סרט שביימה, כתבה ומשחקת בו מירנדה ג'ולי- מישהי שלא היה לי מושג מיהי עד שראיתי את הסרט (כשידידה אמרה לי לראות את הסרט כי זה של מירנדה ג'ולי, משום מה הייתי בטוח שמירנדה ג'ולי היא הלן האנט. בכל מקרה, סרט נחמד ואנושי-אבל-לא-ממש כזה. ספרי השבוע: סיימתי את הספר על התסריטאי בהוליווד. סוף מבאס תחת, למרות שכבר ידעתי אותו כי נכנסתי לעמוד של התסריט בימד"ב
עכשיו אני צריך להתחיל לקרוא את "התפסן בשדה השיפון"... פרקי השבוע: התחלתי לראות "הסופרנוס". היא כתובה טוב ומבויימת מצויין. בינתיים היא לא מעניינת אותי בכלל. "חף מפשע" - סדרה גדולה. כוסאימא של NBC שביטלו אותה. "פעם בחיים" - מצחיק
אבל נמתח בטירוף, כבר 3 פרקים ורק עכשיו כולם הגיעו ליעדם. מעצבן... מזל שדורית בר אור מצחיקה. ובסקראבס: מה זה? שירי השבוע: Earlimart - Happy Alone Elliot Smith - Can't Make A Sound The Rolling Stones - As Tears Go By Aimee Mann - 31 Again Aimee Mann - Freeway The Fratellis - Chelsea Dagger (שיר ענק!!!) ELO - Mr. Blue Sky Jude - All I Want To Do The Ting Tings - That's Not My Name ברוש - אריאל זילבר Outkast - Idlewild Blue Saybia - Brilliant Sky The Boy Least Likely To - Be Gentle With Me Zero 7 - Throw It All Away תמונה: מסקנה מתבקשת מכל השבוע: אי אפשר לסמוך על אף אחד חוץ מעל עצמך...

jess r

New member
שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

היום יום שישי?
הייתי בטוחה שזה אמצע השבוע. איבדתי לגמרי את חוש הזמן. משהו דוב שקרה השבוע: יומולדת לידיד. נראה לי שהיום נלך לחגוג. בגרות במתמטיקה. היה רע אבל מגן 92, ויש מועד ב'. מתכונת בספרות! אומייגד, היה כל כך הרבה יותר טוב משחשבתי! לא התכוננתי בכלל כי נגמרו לי הכוחות הנפשיים בכל מה שקשור ללימודים, אפילו לא קראתי את הסיפורים
ועדיין הצלחתי לענות על הכל. 70+ ישמח אותי מאוד
משהו שאני מחכה לו בקוצר רוח בשבוע הבא: בגרות בספרות! סוף סוף להיפטר מהמקצוע הזה. זאת הבגרות הכי קשה כל השנה אז אני די מרגישה שכשהיא תסתיים אפשר להגיד שסיימתי ללמוד. אה והכי חשוב - קונאן אובריין חוזר! קונאן מחליף את לנו ב-1 ליוני. משודר אצלינו ביום חמישי. סוף סוף! כדיי לו מאוד שהוא יהיה מדהים כי אין לי מה לראות. אני שוקלת להתחיל לראות "כוכב נולד". סרטי השבוע: לא ראיתי סרט שנים. אבל ממש. ספר השבוע: אני לא מתכוונת לקרוא אף ספר בחיים שלי. אני רצינית. פרקי השבוע: "איידולטרי". כן, זאת סידרה. אז מה שהיא לא בטלוויזיה? אה כן, הרגע ראיתי את הסוף של "ישנן בנות" ורציתי להרוג אותם. מתוך 10 דמויות ראשיות אתם הורגים את דמות האהובה עלי? באמת? ברצינות? ומשאירים הכל לא פתור באיזה סוג של סוף פתוח?
נוט קול. "עמוק באדמה" נגמרה. עוד לא ראיתי את הפרקים האחרונים, חוץ מזה שראיתי אותם לפני כן. כשיהיה כוח נפשי אשב לראות שוב. רון, ראית אותם? שירי השבוע: Billy Joel - Piano Man Jackson 5 - Who's loving you Janis Joplin - Summertime Missy Higgins - Where I stood (זה מהמאה הנוכחית! נשבעת!
) Kris Allen - I was played Allison Iraheta and Cyndi Lauper - Time after time
שבוע טוב

jess r

New member
אה, איך שכחתי?

נסעתי עם חברים לתל אביב למקס ברנר לחגוג לידיד את היומולדת (אנחנו חוגגים הכל פעמיים) ואז ישבנו בחוף. הקטע המצחיק הוא שנסענו ביחד בשיירה כי לחלק מאיתנו היה GPS וחלק מאיתנו לא יודעים כל כך איך להגיע ועצר אותנו שוטר (סתם מעצבן, לא באמת עשינו שום דבר) אז איבדנו את השאר והסתבכנו קצת ועשינו סיבוב עד להרצליה. טוב, היה משעשע סך הכל, מקס ברנר היה כיף אבל בכלל לא שווה את הכסף, השירותים שם מאוד יפים, והיה כיף בחוף. קר, אבל כיף.

Roncha87

New member
ראיתי! בטח ראיתי את הסוף

עמוק באדמה סוף הסדרה. ממש אהבתי את הפרקים האחרונים, כמובן שמיררתי בבכי כמו שאני תמיד עושה לאורך כל הסדרה. אהבתי את הסוף וזה שהראו איך כולם מתים בדרך כזו או אחרת ואת הפרידה של קלייר מהמשפחה. הסדרה הזאת כל כך אמיתית וכל כך נכונה שאני פשוט לא מוצאת את המילים לדבר עליה כמו שצריך.

jess r

New member
../images/Emo58.gif לעמוק באדמה

רואה? אמרתי שבסוף כולם מתים
ב-3 דקות האחרונות של הסידרה, עם השיר ברקע, בכיתי בטירוף. ואז הרצתי לאחור וראיתי שוב ובכיתי שוב. וזה אפילו לא סוף עצוב!

Roncha87

New member
חחחחחחח ../images/Emo45.gif

זה היה סוג של ספוילר
יש לך מושג איזה שיר זה? אני חייבת אותו!

Roncha87

New member
../images/Emo58.gif עמוק באדמה

לא ממש לא הרס.. חח זה לא איזה טוויסט בעלילה.. זה היה דיי צפוי שכל פרק מתחיל במוות של מישהו שבפרק האחרון יראו איך כולם ימותו אבל הם עשו את זה כל כך יפה. עם הנסיעה של קלייר אחח היא כל כך יפה! SIA? באמת? איזה קטע.. יוצא לי לשמוע עליה הרבה בזמן האחרון. תודה!

jess r

New member
לא אהבתי את השיר

לפני התוכנית, כי הוא תמיד נשמע לי "שיר עצוב" כזה מהסוג שאני לא אוהבת. כשראיתי אותו בתוכנית, לא זיהיתי כמובן שזה הוא כי לא זכתי בכלל, אבל אחר כך התפלאתי שזה השיר ההוא שלא אהבתי. איך הוא משתלב נהדר בסצינה.

Roncha87

New member
אז הכרת אותו לפני כן?

אני לא יודעת, הם הצליחו לחבר את השיר לסצינה בצורה מדהימה. אני הכי מעריכה שימוש במוזיקה בטלוויזיה כי זה יכול להרים (או להפיל) את הסצינות.

jess r

New member
כן

לא זכרתי אפילו איך הוא נשמע, רק זכרתי שזה השיר הפופולארי הזה שכולם אוהבים (נראה לי שזאק בראף גם שם אותו ברשימות בבלוג שלו) באותה תקופה (לפני איזה שנה שנתיים) ואני לא. ואז ראיתי את הסצינה והלכתי למצוא את השיר והיתי כזה "מה? זה השיר הזה? איך לא אהבתי אותו?!".

steelwater

New member
../images/Emo45.gif

אני רוצה part time job בלהתאים מוזיקה לסדרות ולסרטים.

jess r

New member
רק שתדעו

שזה נראה ממש כיף, אבל זה אחד הדברים הכי קשים ומייאשים לעשות.

Roncha87

New member
שבוע טוב ../images/Emo42.gif

משהו דוב שקרה השבוע: בשעה טובה ונהדרת עברתי לגור בקיבוץ ליד המכללה
. השבוע הראשון היה ממש כיף, באמת. בהחלט חוויה מתקנת למה שהיה במעונות. אני לא אמשיך מעבר לזה, כדי לא לפתוח פה לשטן או להרוס, אבל רק שתדעו שטוב לי
. היה יום הסטודנט "ירוק בעמק" והיה פצצה, כל כך כיף!!! ההופעות, האנשים, האווירה, האלכוהול
. באמת נהניתי כמו שלא נהניתי המון זמן. חג שבועות היה אדיר, יצאתי עם הרבה שאריות של כל מיני מטעמים משמינים ולא כל כך בריאים
. אתמול הלכתי לראות סרט עם אמא והיה לי כיף ממש. זהו, שבוע נהדר וחייכני היה
משהו נאחס שקרה השבוע: אחרי כל זה גם אני אגיד משהו נאחס? לההה משהו קורע מצחוק שקרה השבוע: אהמ... בדיחות פרטיות למיניהן... כוכב נולד היה קורע מצחוק או הפרומו של מונית הכסף "שנייה אני אתקשר לרב שלי, רבינו!"
משהו שאני מחכה לו בקוצר רוח בשבוע הבא: אממממ לעבוד בטקס בוגרים במכללה ולקבל קצת כסף כיס
סרטי השבוע: איפשהו ראיתי "שוטר בגן הילדים"- אדיר. ואתמול בקולנוע ראיתי "מלאכים ושדים" ממש נחמד. אבל לא מעבר. באמת גאווה לאיילת זורר על התפקיד הראשי. כל הכבוד לה
ספרי השבוע: "לילה טוב אף אחד" נהדר ומעניין. קצת כמו עקרות בית נואשות בספר רק שהדמות המרכזית היא הכי לא. חמוד. פרקי השבוע: אמממ בחמישי עשיתי השלמה של הכל אז אני יכולה להגיד את כל מה שאני רואה
וממש ממש ממש מבאס שנגמר עמוק באדמה
ובסקראבס: 423 לא זוכרת מה היה שם אני רק זוכרת שיצא לי לראות אותו השבוע מלא עם כל השידורים החוזרים. שירי השבוע: שלמה ארצי- תגידי שלמה ארצי- לאן לאן לאן שלמה ארצי- ירח עברי לידר- ואולי אפרת גוש- אתה תחזור 8mm- Give It Up Robbie Williams- She's The One תמונה: אני והמיץ גזר באחת מההפסקות הארוכות מהמכללה. תודה ל-ס.סגל על הצילום
מסקנה מתבקשת מכל השבוע: לפעמים צריך פשוט לקפוץ למים בלי לחשוב פעמיים (וזה אפילו חרוז
)

jess r

New member
תתחדשי על המעבר!

לא בטוחה שאומרים להתחדש על מעבר אבל לא מצאתי משהו אחר להגיד. מה זאת אומרת בקיבוץ? דירה משלך\ עם שותפים או משהו דומה למעונות?

Roncha87

New member
תודה רבה!! ../images/Emo13.gif

דירה לבד, דירת חדר בקומפלקס של סטודנטים עם שכנים אדירים (בינתיים). כל הזמן יושבים בחוץ ומדברים וצוחקים. כיף ממש. וממש אבל ממש לא דומה למעונות

למעלה