מגיב לעצמי. כמה אושר!
משהו דוב שקרה השבוע: - בארסה ניצחה!!! סתם, לא באמת אכפת לי. - אממ, הייתי בחתונה של חברה של אחותי. אין רע בזה. משהו נאחס שקרה השבוע: - עוד שמירה בבה"ד 20? לא נמאס להם? - מילאתי את עצמי בחתונה ביותר מדי אוכל, אז האלכוהול גרם לי להתעייף. לא כיף. משהו קורע מצחוק שקרה השבוע: - אין דברים ספציפיים מדי. החבר'ה בקורס הורגים אותי מצחוק. אבל אני, כרגיל, מלקט ציטוטים. "אם זה לא עובד, אני אפתח לכם" (ארקדי ממדור מחשוב, על המשובים) "איך אתם מתחמקים מזה כל הזמן, המפטי ודמפטי?" (רן, כנראה שכח שהפעם מדובר רק בביצה אחת) "הגזים שנשרפים פותחים את השלוקלוק הזה" (גיא, על כדור ח"ק. ממציא מילים.) לינוי: "אמא שלי עובדת שם!" (במל"מ) רונן: "מה? מנקה?" "אני חייב לפלוט כדור היום!" (גיא) "מה אתה אמיתי?!" (לינוי. בפרחית מדוברת) תתק לאו במצגת. קצת לפני האוכל. גיא: איזה טעים זה נראה עכשיו רז: זה שחור וארוך, גיא איציק, נגד בקורס, שהוא סתם במשרד. שואלים אותו למה הוא מתעניין בחומר בכלל. איציק: במלחמה... מה אני אעשה במלחמה? לינוי: לוקח ממתקים ללוחמים אחרי שזרקתי הערה. רז: שקט שקט אבל עוקץ כמו נחש כרמית: נחש לא עוקץ רז: גם פלר לא! משהו שאני מחכה לו בקוצר רוח בשבוע הבא: ב ה ל צ!!!!!!!!!!!!! אם אני לא חוזר להקליד כלומר איבדתי כמה אצבעות. סרטי השבוע: ראיתי טראנסיביר, בגלל שדנה נורא נורא התלהבה ממנו, אז אמרתי "ננסה". על הפנים. כאילו, השחקנים בסדר, קיטש לא מצאתי, אבל הסרט די... משעמם? ספרי השבוע: עדיין עם אוסקר וואו. אבל קיבלתי "וזרח השמש" של ארנסט המינגווי, והשאלתי את "על הפיקחון" מנדב פרקי השבוע: הכל סוף. רק סוף. אוף. פינאלה של 24, עקרות בית נואשות... וחזרתי לראות את 3 הפרקים הגנוזים של פושינג דייזיס. איך ביטלו את הסדרה הכי טובה אי פעם, איך. ובסקראבס: אין חיה כזאת. שירי השבוע: או, הרבה. כרמלה גרוס ואגנר - ערב ב' כסלו פורטיס - אין קשר פורטיס - חלום כחול פורטיסחרוף - ואלס עם מתילדה פורטיסחרוף - אין קץ לילדות פורטיסחרוף - אמריקה פורטיס + שלומי ברכה - בוסה נובה קטן Bombay Bicycle Club - Always Like This שיר אדיר לגמרי, יעל Cymbals Eat Guitar - And the hazy sea הזוי Luke Toms - Another Day Dananananaykroyd - Black Wax גם אדיר Jason Lytle - Brand New Sun Maximo Park - Calm אבל הכי גדול. As Tears Go By. גם בגרסה הסטרינג קוורטט (מהפינאלה של האוס). זה פשוט השיר עם הלחן הכי טוב בעולם. (של הרולינג סטונס במקור) תמונה: מסקנה מתבקשת מכל השבוע: - לא לאכול כל-כך הרבה בבופה.