יההה.. אני יכול גם? ../images/Emo3.gif
אני חושב (ומקווה) שגם אני נכלל בקבוצת החברים המאגניבים של רון מהמכללה.. אני גיל (המגניב). נעים להכיר
משהו טוב שקרה השבוע (בהתייחס לשבוע שעבר) - סוף סוף אזרתי אומץ להקליט תוכנית רדיו, אחרי כמעט שנה של דיבורים עצמיים אינסופיים על זה ולטמון את הראש ברחמים עצמיים על חוסר יכולת ואי-התאמה לעולם הרדיו. משהו רע שקרה השבוע - הסרט של סיון ניצח בפסטיבל (כפי שכבר צוין פה) והיא לא קיבלה על זה את מלוא הקרדיט המגיע לה. בלעדיה הסרט לא היה זוכה! עוד דבר רע הוא שנכחתי בחתונה ביום חמישי, ונעלתי לראשונה מזה שבוע נעליים.. זה היה ממש מוזר, אחרי ששבוע שלם הסתובבתי רק בכפכפים (או יחף). לא כל כך ידעתי מה עושים עם הנעליים האלה.. (ובינינו, גם לחתונה הייתי הולך בכפכפים, אילולא אילוצי המשפחה..)
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא (שזה כבר השבוע הנוכחי) - להמשיך להקליט תוכניות ולהציף את העולם במוזיקה עברית נושנה ונהדרת. כמובן שגם ההופעות של עברי לידר ונינט כפרעליה, ואיך אפשר בלי שלוימל'ה, אלו בהחלט דברים שיש לצפות להם.. (ההופעה האחרונה שהייתי בה, שלא כלולה במסגרת אירועי יום העצאמות, הייתה הופעה של שרית חדד והראל סקעת, אם אני לא טועה.. זה היה בחינם אז הלכתי!) פרק בסדרה - בובספוג!!! חולה חולה חולה מטורף (טוב, לא צריך להיסחף). הגיעו פרקים חדשים לערוץ ניקלודיאון אבל לא תמיד יוצא לי לראות אותם.. ממה שהספקתי לראות - החומר רק משתבח עם הזמן

פרק בסקראבס - מה ששודר ב"יס" במהלך השבוע. ראיתי את הפרק שג'יי.די מכיר את הברמנית השחרחרה החמודה, שלחבר שלה יש זיבה. ההומור הרדוד המשותף שלהם הרס אותי

סרט השבוע - פרידות. הסרט היפני זוכה האוסקר. אני אוהב קולנוע זר, ומהסרט הזה נהניתי מאוד. הוא לא כמו הסרטים ה"רגילים" שרואים בכל מקום. גם המבנה שלו טיפה שונה, והעלילה היא בהחלט דבר שלא פוגשים כל יום. ספר שאני קורא עכשיו הוא (רון, לסגור אוזניים) על גלגל"צ ואיך היא השפיעה על רשימות השידור ועל עולם המוזיקה בארץ. הטענות שמועלות שם מעניינות ובהחלט שוות התייחסות. (מה גם שאני מכיר קצת מהנפשות הפועלות, כחלק מלימודי התקשורת במכללה, אז זה מגניב..) השירים של השבוע - מיום ראשון תקוע לי בראש השיר "קונצרטינה וגיטרה" של יונה עטרי ואילי גורליצקי (מוזיקה ישנה נושנה כבר אמרתי?). זה השיר הפותח את התוכנית הראשונה שהקלטתי, והוא פשוט לא עוזב אותי.. אני גם לא ממש רוצה שיעזוב, הוא באמת שיר חמוד

תמונת השבוע - אני חושב ש
הגיטרה שלי, בתמונה שאני צילמתי, זכתה להרבה מחמאות מהרגע שהפכה לתמונת הפרופיל שלי במסנג'ר.. אז יש מצב שהיא ראויה למעמד..