שבת שלום לפורום המת ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: לא היה משהו מיוחד השבוע. אני ועוד 2 ידידות חושבים להצטרף לתחרות "48 שעות"... אני מקווה שזה יקרה.
מכירים את התחרות? זאת תחרות ממש מגניבה שמתרחשת בכל העולם בערך באותם הימים, כל צוות שנרשם מראש (וזה עולה קצת כסף אבל לא נורא) מגיע לאירוע ההזנקה (במקרה שלנו זה בתל אביב) ושם כל צוות מקבל - ז'אנר, שורת דיאלוג, דמות ואביזר שמוכרחים להופיע בסרט שהוא יכתוב, יצלם ויערוך ב-48 השעות הקרובות. נראה לי שזה אתגר ממש מגניב (המירוץ-למיליון-like), ואנחנו ממש מתלהבים בזה אבל בדרך כלל זה סתם דיבורים לאוויר ובסוף לא נעשה כלום. בכל מקרה הדבר הכי בעייתי עם לעשות סרט ב-48 שעות האלה, זה שאסור לנו להשתמש בשירים שאין לנו עליהם זכויות, וזה אומר שאנחנו נצטרך להלחין איכשהו את המוזיקה בעצמינו או לעשות סרט בלי מוזיקה בכלל... וזה בטח קצת יהרוס. ד"א, ג'ס, הסרט "אדון הזמן" מהאנסין של שנה שעברה נעשה במסגרת התחרות הזאת (העגבניה הזאת שהייתה שם הייתה האביזר חובה, והמשפט "בקרוב יקרה לך משהו טוב" היה השורת דיאלוג). חוץ מזה, הלך לי ממש טוב בשאלון F באנגלית. משהו רע שקרה השבוע: הלך לי ממש ממש ממש רע בשאלון G באנגלית. נרשמתי כבר למועדי ב' (נרשמתי לשניהם, אבל אני בטוח שאני אבטל את זה של F). הבגרות במתמטיקה עוד יומיים. לחץ. כבר יצאו לי האיקסים מכל החורים (ואני כבר יודע שאני אגש גם למועד ב' אז זה רק עושה לי עוד יותר בלעכס). משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: אני ממש לא מחכה לשבוע הבא, כי דקה אחרי הבגרות במתמטיקה צריך להתחיל להתכונן ללשון
אלוהים תחוס עליי. אוי, ויש גם תנ"ך
אבל חוצמזה, אני מקווה שבאמת נירשם בשבוע הבא כבר לתחרות המגניבה הזאת, וחוץ מזה ידידה תיקח אותי לעשות לי סטיילינג
אבל גיק נשאר גיק. פרק בסדרה: לוסט- פרק גדול. אבל לא מעולה. אבל עדיין שווה. himym - גם פרק חלש אבל אהבתי מאוד את הסוף. חף מפשע - אני מת על הסדרה הזאת, איזה באסה שביטלו אותה. ואני לא מבין מה נסגר עם אנשים שאומרים ש"הפמליה" גרועה או קפצה מעל הכריש. העונה הזאת מצחיקה ומגניבה כמו תמיד! פרק בסקראבס: סקראבס נגמר. לנצחחחח! סרט/ספר השבוע: ספר- עדיין קורא את HELLO lied the agent אבל אני קרוב לסיום. האמת שלקראת הסוף הספר מתחיל לעצבן כבר. סרט- אין לי הרבה זמן לסרטים עכשיו, אבל כן יצא לי לדחוס סרט לא ארוך ומומלץ בחום שנקרא
American Cannibal (בעברית "קניבל אמריקאי: הדרך לריאלטי" או משהו כזה). אני ממליץ באמת לכל מי שאוהב טלוויזיה, ראה "הישרדות" פעם בחייו או אפילו "המירוץ למיליון", ומתעניין בעניין (וגם למי שלא מתעניין- הסרט עדיין טוב), להוריד אותו או אפילו לראות בטלוויזיה: נותנים אותו מידי פעם ב-יס דוקו. הסרט הוא סרט דוקומנטרי שעוקב אחר צמד כותבים שגרים במנהטן ומנסים להצליח בטלוויזיה בעזרת סדרות קומיות מתוסרטות. הם מצלמים פיילוט משעשע למדיי, אבל עדיין נדחים, ולכן בצעד נואש ובעצתה של הסוכנת שלהם הם מפתחים פורמט לתוכנית ריאלטי. בהשתלשלות של אירועים וצירופי מקרים, השניים יוצאים להפקה של תוכנית ריאלטי אחרת לגמרי וחולנית במיוחד, אני לא אספר לכם מהי. הסרט, בחצי הראשון שלו, דווקא דיי משעמם כי עדיין לא שומעים בכלל על תוכנית הריאלטי שאותה הם באמת יצאו לצלם בסופו של דבר, אבל החצי השני שלו מרתק ונותן מבט מבפנים על איך עושים ריאלטי בסגנון "הישרדות" וכמה מה"מציאות" שאנחנו רואים מזויפת. אבל יותר מזה, הסרט מציג איזשהו מבט מוסרי על מה זה ריאלטי, למה אנחנו חייבים לראות את המציאות המציצנית הזאת (אמר מי שרואה באדיקות "האח הגדול"), ומה יקרה בהמשך כשלראות אנשים סתם שורדים על האי ומדיחים אחד את השני לא יספיק לנו. בקיצור, מומלץ, רק אל תקראו על הסרט באינטרנט כי הוא מאוד שנוי במחלוקת וכנראה יהרוס לכם את הסוף שלו... השירים של השבוע: אני מכור סופית לשירים של Aimee Mann שאתם בטח לא מכירים - Save Me Driving Sideways One You Do Deathly תמונת השבוע: