קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: סרט/ספר השבוע: השירים של השבוע: תמונת השבוע:

TheLost

New member
שבת שלום לפורום המת ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: לא היה משהו מיוחד השבוע. אני ועוד 2 ידידות חושבים להצטרף לתחרות "48 שעות"... אני מקווה שזה יקרה.
מכירים את התחרות? זאת תחרות ממש מגניבה שמתרחשת בכל העולם בערך באותם הימים, כל צוות שנרשם מראש (וזה עולה קצת כסף אבל לא נורא) מגיע לאירוע ההזנקה (במקרה שלנו זה בתל אביב) ושם כל צוות מקבל - ז'אנר, שורת דיאלוג, דמות ואביזר שמוכרחים להופיע בסרט שהוא יכתוב, יצלם ויערוך ב-48 השעות הקרובות. נראה לי שזה אתגר ממש מגניב (המירוץ-למיליון-like), ואנחנו ממש מתלהבים בזה אבל בדרך כלל זה סתם דיבורים לאוויר ובסוף לא נעשה כלום. בכל מקרה הדבר הכי בעייתי עם לעשות סרט ב-48 שעות האלה, זה שאסור לנו להשתמש בשירים שאין לנו עליהם זכויות, וזה אומר שאנחנו נצטרך להלחין איכשהו את המוזיקה בעצמינו או לעשות סרט בלי מוזיקה בכלל... וזה בטח קצת יהרוס. ד"א, ג'ס, הסרט "אדון הזמן" מהאנסין של שנה שעברה נעשה במסגרת התחרות הזאת (העגבניה הזאת שהייתה שם הייתה האביזר חובה, והמשפט "בקרוב יקרה לך משהו טוב" היה השורת דיאלוג). חוץ מזה, הלך לי ממש טוב בשאלון F באנגלית. משהו רע שקרה השבוע: הלך לי ממש ממש ממש רע בשאלון G באנגלית. נרשמתי כבר למועדי ב' (נרשמתי לשניהם, אבל אני בטוח שאני אבטל את זה של F). הבגרות במתמטיקה עוד יומיים. לחץ. כבר יצאו לי האיקסים מכל החורים (ואני כבר יודע שאני אגש גם למועד ב' אז זה רק עושה לי עוד יותר בלעכס). משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: אני ממש לא מחכה לשבוע הבא, כי דקה אחרי הבגרות במתמטיקה צריך להתחיל להתכונן ללשון
אלוהים תחוס עליי. אוי, ויש גם תנ"ך
אבל חוצמזה, אני מקווה שבאמת נירשם בשבוע הבא כבר לתחרות המגניבה הזאת, וחוץ מזה ידידה תיקח אותי לעשות לי סטיילינג
אבל גיק נשאר גיק. פרק בסדרה: לוסט- פרק גדול. אבל לא מעולה. אבל עדיין שווה. himym - גם פרק חלש אבל אהבתי מאוד את הסוף. חף מפשע - אני מת על הסדרה הזאת, איזה באסה שביטלו אותה. ואני לא מבין מה נסגר עם אנשים שאומרים ש"הפמליה" גרועה או קפצה מעל הכריש. העונה הזאת מצחיקה ומגניבה כמו תמיד! פרק בסקראבס: סקראבס נגמר. לנצחחחח! סרט/ספר השבוע: ספר- עדיין קורא את HELLO lied the agent אבל אני קרוב לסיום. האמת שלקראת הסוף הספר מתחיל לעצבן כבר. סרט- אין לי הרבה זמן לסרטים עכשיו, אבל כן יצא לי לדחוס סרט לא ארוך ומומלץ בחום שנקרא American Cannibal (בעברית "קניבל אמריקאי: הדרך לריאלטי" או משהו כזה). אני ממליץ באמת לכל מי שאוהב טלוויזיה, ראה "הישרדות" פעם בחייו או אפילו "המירוץ למיליון", ומתעניין בעניין (וגם למי שלא מתעניין- הסרט עדיין טוב), להוריד אותו או אפילו לראות בטלוויזיה: נותנים אותו מידי פעם ב-יס דוקו. הסרט הוא סרט דוקומנטרי שעוקב אחר צמד כותבים שגרים במנהטן ומנסים להצליח בטלוויזיה בעזרת סדרות קומיות מתוסרטות. הם מצלמים פיילוט משעשע למדיי, אבל עדיין נדחים, ולכן בצעד נואש ובעצתה של הסוכנת שלהם הם מפתחים פורמט לתוכנית ריאלטי. בהשתלשלות של אירועים וצירופי מקרים, השניים יוצאים להפקה של תוכנית ריאלטי אחרת לגמרי וחולנית במיוחד, אני לא אספר לכם מהי. הסרט, בחצי הראשון שלו, דווקא דיי משעמם כי עדיין לא שומעים בכלל על תוכנית הריאלטי שאותה הם באמת יצאו לצלם בסופו של דבר, אבל החצי השני שלו מרתק ונותן מבט מבפנים על איך עושים ריאלטי בסגנון "הישרדות" וכמה מה"מציאות" שאנחנו רואים מזויפת. אבל יותר מזה, הסרט מציג איזשהו מבט מוסרי על מה זה ריאלטי, למה אנחנו חייבים לראות את המציאות המציצנית הזאת (אמר מי שרואה באדיקות "האח הגדול"), ומה יקרה בהמשך כשלראות אנשים סתם שורדים על האי ומדיחים אחד את השני לא יספיק לנו. בקיצור, מומלץ, רק אל תקראו על הסרט באינטרנט כי הוא מאוד שנוי במחלוקת וכנראה יהרוס לכם את הסוף שלו... השירים של השבוע: אני מכור סופית לשירים של Aimee Mann שאתם בטח לא מכירים - Save Me Driving Sideways One You Do Deathly תמונת השבוע:

steelwater

New member
למה לא מכירים?

איימי מאן גדולה. Save Me אחלה שיר. חחחחחחחחחח על התמונה! ודי להספיד את הפורום, הוא לא מת!

TheLost

New member
עדיין לא נרשמנו סופית

נעשה את זה מחר, או שלא נעשה את זה בכלל... זה בין ה-17 ל-19 ביוני.

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הגמר של אמריקן איידול!
מייגן!
בלי להסגיר את התוצאות - אני מרוצה
ואני אוהבת את שניהם ככה שלא אכפת לי מי זוכה. הגמר עצמו היה מאוד מרשים, הרבה יותר טוב משנה שעברה. בגרות בקולנוע. דבר ראשון - מגן 100. דבר שני - מסתבר שהמורות שלנו לקולנוע בודקות את זה! הן לא יודעות של מי איזה מבחן, אבל עדיין - הן בטוח פחות קשוחות מבוחן
הלך די טוב. יום שמיניות. פרק בסידרה: האירוויזיון היה השבוע?... בכל מקרה היה חרא, לא אהבתי כמעט שום שיר חוץ מזה שזכה והבחור הזה שזכה חייך כל כך הרבה בזמן ההופעה שרציתי להכניס לו אגרוף. זה לא טבעי, לחייך כל כך הרבה. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: אני לא מחכה לשבוע הבא. באמת שלא. אין שום דבר טוב באופק ואני נורא מבואסת. נראה לי שיש יומולדת לחבר, אז אולי יהיה כיף ואולי זה יקרב את החבורה אבל חוץ מזה הכל נראה רע. השירים של השבוע: מה שמייגן שרה בגמר
Fleetwood Mac - Landslide Bonnie Raitt - I Can'T Make You Love Me Jordan Sparks - Battlefield Melinda Doolittle - Coming Back To You תמונת השבוע: עזבו תמונה, תראו את החיבוק הכי חמוד בעולם
שבוע טוב

steelwater

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני גם הייתי שמחה either way" אני מאד אהבתי את שניהם! יו, נכון, החיבוק הזה הוא הכי חמווווד בעולם! אני יכולה לראות את זה שוב ושוב.
הם כאלו חמודים, נראה שהם חברים ממש טובים. מזל טוןב על ה-100 בקולנוע! אני משמ אהבתי את השיר הזוכה, שיר חמדו לאללה. די, אל תהיי מבואסת, יהיה טוב!

jess r

New member
את היחידה בעולם ../images/Emo6.gif

ואי, כמה חרא האכילו את קארה על השיר הזה... אני חשבתי שהוא חמוד יחסית לשיר איידול, לא יודעת למה כולם מתלוננים. שנה שעברה היה שיר יותר טוב, אבל שנה שעברה נתנו להם לבחור מבין 10 שירים שונים. הם ממש חמודים! ראית לפני כמה שבועות, קריס שם לק על האגודל ואדם הוריד את הלק מהאגודל שלו ויש תמונה שלהם מצמידים אגודלים וזה כזה חמוד
יהיה, יהיה

steelwater

New member
אה חחח

הייתי צריכה להיות יותר ברורה, התכוונתי לשיר הזוכה של הארוויזיון... אבל גם השיר של קראה היה בסדר, לא מדהים, אבל בסדר. אהבתי הרבה יותר את הביצוע של קריס משל אדם. לא ראיית את זה, אבל אני אשמח לראות אם יש לך לינק! הרגע ראיתי את הגמר. היה ארוך ומתיש, אבל ללא הספק הייתה הפקה מדהימה והיו כמה דברים מגניבים כמו קיוון. אני חושבת ששניהם מעולים, ואני שמחה שקריס זכה, אבל אני חושבת שלאדם יותר כנראה הגיע לזכות. אבל יכול להיות שזה שהוא יהודי והומו הפריע להרבה אנשים... היית בעד אדם או קריס?

jess r

New member
וקיס!

ההופעה של אדם וקיס היתה משהו לא מהעולם-של-איידול
אה חחחח
השיר של האירוויזיון
זה שהוא גיי - גרם לו להפסיד קולות וגרם לו להרוויח קולות. כמו כל דבר אחר עם באזז - יש פלוסים ויש מינוסים. אני חושבת שבסופו של דבר, המוזיקה של קריס היא משהו שלצופים של איידול יותר קל להתחבר אליו וזאת הסיבה העיקרית שבגללה הוא זכה. אהבתי יותר את קריס. הוא לא ווקאליסט טוב יותר, אבל הוא גם לא מפספס שום תווים והוא לא מזייף והוא מאוד מוזיקלי. הבעיה העיקרית שלי עם אדם היא שאני לא מאמינה לו כשהוא שר, ולא אכפת לי כמה הוא מיתן את עצמו מאז שבוע הוליווד. הוא כל הזמן נראה כאילו הוא משחק וכל התאורה האובר-דרמטית וההפקה הענקית לא עזרו לו. נגיד, כשהוא שר את "מאד וורלד" - אני כל כך אוהבת את הגירסה המינימליסטית של גרי ג'ולס לשיר, וזה לא שיר שאני רוצה לראות בהופעה עם אור כחול מטורף וכל מיני סיבובי מצלמה. זה משהו שמתאים לשבת ולשיר וכל האובר-דרמטיות בהופעה הרס לי. ו... כן, זה בעיקרון למה אני לא מתחברת לאדם. סליחה על החפירה. אבל שניהם מוזיקאים טובים ואני לא חושבת שלמישהו אחר הגיע לעמוד שם בגמר. אגב קריס עשה ביצוע אקוסטי לשיר הזכיה בתוכנית של אלן וזה נשמע כל כך טוב, שזה לא יאמן שזה אותו שיר. והנה תמונה שלהם, זה היה בשבוע רוק. נראה לי שזאת העונה עם הכי הרבה אחוות איידולים שהיתה (מבין ה-2 שראיתי...
).

steelwater

New member
אווווווו../images/Emo99.gif

וואי, זו התמונה הכי חמודה בעולם בערך!!! חחח!
אני מסכימה איתך שאובר טאטרליות באמת לא מתאימה לשיר הזה, אבל דווקא לדעתי אדם עשהגירסא מדהימה ל-Mad World. ממש אהבתי אותה ואני כל הזמן מקשיבה לה. למרות שהגירסא של גארי ג'ולס באמת יותר טובה.

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם!
משהו טוב שקרה השבוע: יום הסטודנט שהיה מעולה!
לילה לבן בירושלים, הופעות של המון אומנים ובניהם יהודית רביץ, שלום חנוך במופע זריחה מעולה ואפילו מייסי גריי!!!
הסתובבנו בעיר כל הלילה, שתינו, רקדנו, שרנו ועוד והיה ממש כיף. קניתי מערכת חדשה, יפה, מגניבה וטובה!
משהו רע שקרה השבוע:מסיבת שנתיים לתקליט שהייתה נחמדה, אבל הרבה פחות טובה מהסיבה שנה שעברה שהייתה אחת המסיבות הכי כייפיות שהייתי בהן. היה תקילוט של מוזיקת נייטיז מסריחה והייתה אווירה לא משהו. חיכיתי לזה הרבה זמן וזה היה די מאכזב, אבל היה נחמד לפגוש אנשים שלא ראיתי הרבה זמן בגלל הלימודים. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא:אני לא מחכה לפרזנטציה שאני צריכה לעשות ביום ראשון, שבא אני צריכה לדבר באנגלית כ-10 דקות על העבודה שאני כותבת.
אני כותבת על סצינת המוזיקה במנצ'סטר בשנות ה-70 וה-80 שזה ממש מגניב ומעניין, אבל קשה לי לכתוב על זה.
פרק בסדרה:HIMYM- הפרק האחרון של העונה הרביעית - פרק אדיייייייייר!!!!! אני לא רוצה להרוס לאף אחד, אבל אני רק אגיד שקרה בדיוק מה שרציתי שיקרה לכמה מהדמויות ואני מאד שמחה מזה.
פרק בסקראבס: 810 - זה שהם עושים חיקויים אחד של השני. חמוד ביותר. סרט/ספר השבוע: Sarrasine - סיפור הזוי של סופר בשם הנרי דה באלז'ק שהייתי צריכה לקרוא ליצירות מופת. מלכים ג' - של יוכי ברנדס. חברה שלי הלוותה לי את זה. זה ספר נחמד, לא לגמרי כוס התה שי, אבל מה, זה ממש ספר מתח טוב כי כל הזמן אני מתה לדעת מה עומד לקרות ולא יכולה להניח אותו חחח. Saint Morrissey - ספר על מוריסיי שחבהר שלי הביאה לי שאני קוראת בשביל העבודה שלי. סרט אני לא ממש זוכרת אם ראיתי או לא. השירים של השבוע: אם אתם מקשיבים רק להמצלה אחת שלי, אז תקשיבו לשיר המצויין הזה: Voxtrot – Trepanation Party אבל בתקווה תקשיבו גם לשאר השירים שפה חחח.
Voxtrot – Steven Voxtrot - Kid Gloves Bombay Bicycle Club – Always Like This Amanda Palmer – Ampersand Coldplay – Viva la Vida)Live) Passion Pit – Make Light The Horrors - Primry Colors תמונת השבוע: Dr. Beard Faceג-ד-ו-ל חחחחחחחח!

steelwater

New member
אה, אבל מה שאני כן מחכה לו

זה הגמר הגדול בין מנצ'סטר יונייטד לברצולנה היום רביעי, שעוד לא החלטתי בעד מי אני.
ויש מסיבת מנדט במוצ"ש הבא!

Ch3nf3l

New member
אני שוב צריך לציין שאני מכיר

את יוכי ברנדס, ואני חבר ממש טוב של הבן שלה?

Sivan 85

New member
אני פה בשביל הרון..../images/Emo23.gif. אבל לא רק....../images/Emo9.gif

היי אנצל הזדמנות זאת כדי להגיד לכולם שלום חם.... (כמה התגעגעתי להקיש את הקיצור של הפרצוף האהוב עליי בתפוז-
) שמעתי על הפורום הזה רק דברים טובים מאיזה סמויה מעפנה פה בשם רון...
אין לי קשר לסקראבס, חוץ משותפה שחיה איתי שחולה על הסדרה ורןן רון יפתי שאיתה אני לומדת יחד במכללה, מפיקה איתה תוכנית רדיו ובכלליות מתקרצצת לה בחיים... אני לא פעילה בשום פורום בתפוז (בעבר הייתי דווקא מאוד) אבל יש לי כושר התמדה והרבה שמחת חיים ואמרו לי שמקבלים פה אנשים בחום ובשמחה... אז יאללה! אה.. שכחתי, אני סיון!... נעים להכיר.. וראיתי סקראבס עד.... העונה ה-4? ואז עברנו למעונות ולא היו לי כבלים/לווין יותר והשותפה המכורה לסקראבס לא קוראת לי כשהיא רואה את הפרקים... וכשאני טורחת להוריד משהו.. טוב... בואו נגיד שהוא לא יליד אמריקה!
אז מקווה שאני יכולה לפלוש אליכם פה בשקט בשקט... כי אני סמויה פה מאז שרון רון סיפרה לי עליכם ואתם נראים ממש כיפים!...
משהו טוב שקרה השבוע: פסטיבל שובר מסך 2009 במכללה שלנו, הסרט שערכתי במפתיע זכה במקום הראשון ונורא נורא הייתי גאה בעצמי! ראיתי פה שכתבו על הפסטיבל 48 שעות, אז גם אנחנו נרשמנו אליו ואני מקווה שיהיה כיף! משהו רע שקרה השבוע: אמממ... בגלל ששילמו לי לערוך את הסרט והוא לא נחשב לסרט "שלי" לא זכיתי בפרס עצמו שהוא 5000 שקל... שזה קצת ביאס אותי אבל העיקר זה היצירה לא???... מה לא??? אוף....
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: יום הסטונדט!!! אני רון רון והח'ברה עם שלמה ארצ,עיברי לידר ועוד כמהי על הדשא... כולם מוזמנים! יהיה כיף! בירות אצל רון בדירה אחר כך!!!
(או שלא) פרק בסדרה: אתם לא רוצים לדעת כפי שאמרתי.. אז אל תשאלו... אם אתם סקרנים אני רק אגיד לכם שאני לא רואה תכנים לא בעברית ולא באנגלית.. לא.. גם לא ברומנית! פרק בסקראבס: וואי..זה היה כל כך מזמן שראיתי פרק בסקראבס.. עדיין האחרון שזכור לי שראיתי הוא הלידה של קרלה... סרט/ספר השבוע: הסרט שלי!!!... וספר... אמממ... הספר האחרון שקראתי היה "מלכים ג'" של יוכי ברדנס והוא היה מדהים. הלוואי והיה לי זמן לקרוא.. אני מתגעגעת לספר טוב.. ממליצה גם מאוד על "שומרת אחותי" ספר לא קל אבל מדהים! השירים של השבוע: שנות ה-80 חזרו ובגדול... ובגלל שיש לי גישה למאגר בלתי נדלה של מוזיקה העמסתי על המחשב שלי בשלל בננה-ראמה,בוי ג'ורג, סינדי לאופר וחברים... וכמובן שיר "המשבר" שלי -stay של שוגרלנד (והמבינה תבין
) תמונת השבוע: תקשורת זה כיף... לשדר תוכנית זה מוי כיף!!!!

TheLost

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אז מה, אנחנו נתחרה אחד בשנייה?

Sivan 85

New member
מסתבר...../images/Emo9.gif אבל אני לא תחרותית במיוחד...

אני עושה את זה בשביל היצירה.. מה שכן השותפות לפרוייקט שלי הן די תחרותיות... ואחרי סרט זוכה אחד אני די מצפה שהן יעבידו אותי בפרך כדי להוציא סרט שווה... שיהיה לנו בהצלחה!!!

Roncha87

New member
../images/Emo24.gif איזה כיף לראות אותך פה!!!

הכי מגיע לך הפרס, כמו שכבר אמרתי את דעתי על הסרט
המשבר, המשבר.. היום בבוקר ראיתי את דליק בערוץ 23 (כן כן) זה היה מה זה מוזר
זה באמת מוי כיף!!! ומחר חייבים להקליט תוכנית 4 כי אחרת לא יהיה לענת מה לשדר בחמישי
ברוכה הבאה בובה!!

למעלה