שבוע טוב ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: 90 בבגרות בע"פ בצרפתית! הלך לי ממש גרוע אז אני מופתעת לטובה. וגם היה שבוע נחמד למרות שאני לא זוכרת למה. משהו רע שקרה השבוע: הצטננתי. מי מצטנן במאי? מי? ולעזאזל - פעם רביעית השנה! משהו ממש דפוק במערכת החיסון שלי השנה. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: ל"ג בעומר, למרות הפוטנציאל לערב מהגהינום עקב העובדה שחצי מהחברים שלי לא מדברים אחד עם השני. יהיה או אדיר או זוועה. פרק בסדרה: "אמריקן איידול". זהירות
לתוצאות:
.
. כבר חפרתי בפורום אמריקן איידול אז בקצרה - דני גוקי חמור
וצריך לשבת בכלא על מה שהוא עשה לשיר של אירוסמית'. אני לא מאמינה שהצביעו לו יותר משהצביעו לאליסון, שנתנה ביצוע כזה מדהים. שבוע הבא, אני מתכוונת להבריז מהשעתיים הראשונות ולשבת בבית להצביע בטירוף לכריס בתקווה שהוא יעקוף את דני ויעלה לגמר כמו שמגיע לו. ואני שוב ממליצה בחום על
Idolatry, שנמצאים שם לנחם אותי כשמשהו כל כך לא הוגן קורה באיידול.
פרק בסקראבס: 816+817. ממש נהנתי מ-817 והיו כמה בדיחות טובות ב-816. אני לא מתה על זה שהשינוי בא ככה בבום בפרק וחצי, לדעתי היו צריכים להראות את התהליך בצורה אמינה יותר, כמשהו שנמשך על פני כמה זמן ולא להפציץ בפרק אחד - "היי, ג'יי.די מתגעגע לבן שלו ומחליט לשנות את חייו בצורה דרסטית, והכל בחצי שעה!". סרט/ספר השבוע: "12 קופים" שלא הבנתי ועשה לי התקף פאניקה קל. השירים של השבוע: Fergie - Clumsy Matt Giraud - Stayin' Alive Fleetwood Mac - Landslide
מדהים! Bonnie Raitt - I Can'T Make You Love Me
Heart - Crazy On You Styx - Renegade Pat Benatar - Hit Me With Your Best Shot אליסון היתה צריכה לשיר את זה ואז בפיזמון לשיר לסיימון בפרצוף Van Morrison - Moondance שמעתי
קאבר ממש טוב של זה Peter Gabriel - In your eyes Joni Mitchell - All I want