קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: סרט/ספר השבוע: השירים של השבוע: תמונת השבוע:

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: ערב יום העצמאות. זה היה שילוב של טוב ורע. תיכננו לעשות משהו מגניב בעיר אבל בסוף בגלל חילוקי דעות עשינו על האש בפארק. אמנם נהנתי אבל קמתי למחרת בתחושה מבואסת לגמרי, שיום העצמאות האחרון שלנו לפני שנתגייס היה מעאפן. מתכונת באזרחות. לא שהיא הלכה עד כדי כך טוב, פפשוט שהיא נגמרה וזה הכי חשוב
משהו רע שקרה השבוע: הסוף, פשוט מריחים את הסוף
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: 2 מתכונות. בקיצור שום דבר טוב. אמריקן איידול נחשב? לאחרונה זה הדבר היחיד שאני מחכה לו. פרק בסדרה: "עמוק באדמה" אחרון בעונה הרביעית - אל דאגה אין ספוילרים: אחחח, איזה מדהים! אין, הסצינה האחרונה, הדיאלוג הזה כל כך מדהים, והשוט בכלל. שכבתי בסלון וראיתי וכשהוא התחיל לדבר פתאום מצאתי את עצמי מתרוממת לישיבה ומרותקת לדברים שלו, וחשבתי "יא אללה, אתה צודק!" והתמלאתי במין... תחושה נפלאה כזאת
"אמריקן איידול" - זהירות
השירים היו ככה ככה, אדם הפציץ בטירוף - ההופעה הכי טובה העונה אני חושבת. אין, התו הלפני אחרון הזה היה... לא מאמינה שיש דברים כאלו. אין. מטורף. התוצאות - אני יותר מודאגת מגוקי בטופ 2 מאשר מאדם בבוטום 2. זה בטח תעלול של ההפקה ובכל מקרה זה יגרום למצביעים להצביע לו בטירוף שבוע הבא, אבל את גוקי? אין, אין מי שיגרד אותו משם. הבנאדם הזה פשוט בלתי נסבל. הוא תופעה בלתי מוסברת. רק לאליסון מגיע
פרק בסקראבס: עוד לא ראיתי את 816. יורד לאט... (מישהו מכיר תוכנות הורדה טובות או מה שזה לא יהיה ורוצה לחלוק בפרטי, רצוי עם הסבר מפורט איך משתמשים בהם?). סרט/ספר השבוע: די, אל תשאלו שאלות כאלו. אני צריכה עוד לקרוא את החרא הזה של גרוסמן ולהשלים 2 וחצי סרטים בקולנוע. מעולם לא חשבתי שלהשלים סרטים תהפוך למטלה מעיקה. סעאמק עם הלימודים האלו, איך נמאס לי לאחררונה. השירים של השבוע: Kris Allen - She Works Hard For The Money עדיף גירסת לייב. איזה מוכשר
Fergie - Clumsy Empire Of The Sun - Walking On A Dream Lily Allen - Naive מוש בן ארי - ממריאים מוש בן ארי - עד אליי

Angelus

New member
הסוף של הלימודים?...

תהני מזה! אל תתבאסי מזה.. אל תדאגי, הכיף האמיתי עוד מחכה לך.. ובנוגע לאיידול, בולשיט!! לא קונה את זה שאדם בבוטום 2. זו קנוניה.. להדליק את הקהל שיודע (ובצדק) שלמברט לוקח העונה, ובגדול. אין שום סיכוי שבעולם שהצביעו יותר לאליסון ולגוקי (המשעמם).

jess r

New member
אני לא בקטע של תאוריות קונספירציה

אם אמרו לי שהוא בבוטום 2 הוא בבוטום 2. אולי, אם מתעמקים, מגלים שהניסוח מעורפל ויכול להיות שהוא בבוטום 3 אבל לא בהכרח השני בסדר, ושפשוט שיחררו את כריס מוקדם כדי ליצור אווירה ומתח, אבל אני לא מאמינה שיעבדו עלינו. אולי אני תמימה מידי אבל מצד שני זאת בסך הכל תוכנית טלוויזיה, למה שיעשו שטויות כאלו. אני דווקא יכולה למצוא הסברים - מעריצים של אליסון(
) וכריס שהצביעו בטירוף בגלל ההערות המוזרות של סיימון, מעריצים של אדם שלא הצביעו כי חשבו שהוא מוגן... וזאת גם לא היתה ההופעה הכי... מיינסטרימית שהכי מעודדת הצבעות, אז אפשר להניח שהוא מצא את עצמו בבוטום 2. אחרי הכל הגענו לטופ 5 וכולם באמת היו טובים הערב. אפילו גוקי. אוקי, אני מרגישה צורך עז ללכת להתקלח אחרי שהחמאתי לגוקי. בכל מקרה, הוא בטוח יהיה בגמר. זה רק יעודד את המעריצים להצביע בטירוף. אני דווקא מהמרת שהשבוע נקבל שוקר ודני יעוף סוף סוף ויהיה לנו גמר אדם-אליסון.

Angelus

New member
חחחחחח

מצטער, גוקי משעמם אותי. לא היתה הופעה אחת שנהנתי ממנו.. הוא תמיד נשמע אותו דבר. כן, הוא שר היטב.. ללא ספק.. אבל רחוק מלשבת כל שבוע, בנוחות, במקום המוגן בעוד אנשים מוכשרים עפים להם (אלכסיס) ואחרים יושבים בבוטום 3 (כל השאר!) אני כל הזמן בקטע של קונספירציות, בייחוד לאור העבודה שהם צריכים לספק 25 מיליון צופים בכל שבוע.. אני הייתי רוצה לראות גמר של אדם ארצ'ולטה קוק.. מעניין מה היה קורה אז.
אני עדין מופתע שארצ'ולטה לא לקח בעונה שעברה.. (מבחינתי זו אולי קונספירציה נוספת..) אגב, שמעת שאחיו של קוק נפטר לפני כמה ימים? מסכן.

jess r

New member
אה, מה?

אני לא מצליחה להחליט אם הכוונה שלך היא שאתה מופתע לטובה מזה שקוק ניצח או שאתה ממעריצי ארצ'י. אני לא יודעת, אני מאוד לא מתחברת, אבל זה היה בסדר השבוע. הוא אשכרה שר את התוים שהוא כיוון אליהם, הוא שלט בשיר והגביל את הקלמזיות למינימום האפשרי. האמת היא שהתגובה של קארה קצת הצחיקה אותי. היא אמרה לו "מה שעשית בסוף השיר זה הכי יצירתי שהיית עם מנגינה אי פעם!" עכשיו, אני מבינה שהיא התכוונה להחמיא לו - אבל באמת מה שהוא עשה בסוף השיר היה... יצירתי, אפשר להיד ככה, אבל אם זה "הכי יצירתי עם המנגינה שהוא היה אי פעם!" אז הוא בכלל לא כזה יצירתי
(והוא לא, זה נכון). בכל אופן הוא היה טוב. אבל אז הוא מחא לעצמו כפיים. בקיצור אין, הוא תמיד יהרוס לעצמו איכשהו.
כן, שמעתי. ראיתי נאום שלו במירוץ לגיוס כספים למלחמה בסרטן שהוא רץ בבוקר אחרי שאחיו אדם נפטר והוא הודיע על זה ובכיתי
. כל כך עצוב. הוא נואם כל כך יפה! אני שמחה שהוא מנצל את הפופולאריות שלו למטרות טובות ולא להפך. (כלומר אף פעם לא משתמש בסיפור האישי שלו לצבירת פופולאריות כמו אנשים אחרים אם אתה מבין על מי אני מדברת... -זה- איידול אמיתי). אגב, מצאתי שיטה להצביע מהארץ. אפשר להוריד תוכנה בשם גיזמו (דומה לסקייפ) ולהצביע דרכה. הקוים נפתחים מ-7 עד 9 בבוקר, ואני מתחילה ללמוד מחר ב-9 אז אם אני אצליח (עוד לא ניסיתי רק התקנתי את התוכנה) אני אצביע לאליסון בבוקר (אני מוכנה לקום מוקדם בשבילה) כמה שאספיק.

TheLost

New member
שבוע טוב...

משהו טוב שקרה השבוע: רוק עצמאות- היה אדיר, נהניתי ממש, היו מלא דברים מצחיקים ובכל כמעט כל מי שהופיעו היו גדולים (חוץ מעברי לידר ואריק ברמן שהוא פשוט פרפורמר גרוע). משהו רע שקרה השבוע: לימודים
מועד ב' בלשון הלך גרוע. מחר מתכונת במתמטיקה. בלעע. טוב לא נורא למי איכפת מביצפר
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: ממש אבל ממש כלום. ישר אחרי המתכונת במתמטיקה צריכים להתחיל להתכונן למתכונת בתנ"ך. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: רוקע"צ: לפני שנכנסו פגשנו בחורה צעירה וחביבה ושיכורה לגמרי, היא באה לידידה שלי ושאלה אם יש לה מצית, ולידידה שלי הייתה איזשהי שרשרת אז הבחורה התחילה לגעת לה בשרשרת ולמשש ואז פתאום היא קפצה לאחורה וצעקה "אוי סליחה נגעתי בך!!!". אחר כך היא סיפרה לנו איך שהיא נפרדה מחבר שלה לפני שבועיים אז עכשיו היא מחפשת מישהו וכל שאר הצרות של החיים שלה... כן זה היה מרתק. פרק בסדרה: צ'אק, פרק סיום עונה 2- פרק ענק. אם NBC מבטלים את הסדרה הזאת אז פשוט מגיע להם למות
לוסט, הפרק ה-100- גם פרק גדול אבל קצת חסר התרחשויות עצומות בעלילה. חשבתי שבתור הפרק ה-100 יעשו משהו קצת יותר מפוצץ... סרט/ספר השבוע: אין ספר. סרט- ראיתי שניים. הראשון הפתיע אותי מאוד לטובה, "איירון מן"- סרט מגניב באמת ומאוד לא נוסחאתי כמו כל סרטי הגיבורי-על (כולל "האביר האפל"). קודם כל, הסרט ממש שנון, רוברט דאוני ג'וניור שחקן גדול והוא באמת מביא לסרט הזה משהו מיוחד ובעיקר קומי. חוץ מזה, הסרט לא מתיימר לכל הנוסחא הז'אנרית של גיבורי העל, בחורה בסכנה סצינת סיום רועשת הרבה אקשן... אפילו הופתעתי מזה שיש ממש קצת אקשן בסרט הזה. למען האמת, זה יותר סרט מתח מסרט אקשן. ובכל מקרה הוא באמת טוב... מחכה להמשך. והשני, "ואלס עם באשיר" שראיתי ביום הזיכרון. סרט גדול, אולי הסרט הישראלי הכי טוב (אבל זה לא הוגן להכניס אותו לתחרות כזאת). סרט חזק מאוד ומומלץ לכולם... השירים של השבוע: Aimee Mann - Deathly Aimee Mann -Once Aimee Mann - Driving Sideways איפה הילד - מישהו שומע אותי איפה הילד - לבן בחלום שחור יוני בלוך - התקף לב קטן

Roncha87

New member
שבוע טוב!../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יום עצמאות היה ממש ממש ממש כיף ומצחיק. אפילו הספקתי לבלות קצת זמן איכות עם אבא
. הקלטנו עוד שתי תוכניות ברדיו (באותו יום!) אנחנו מאוד חרוצות ואני ממש גאה בתוכנית שלנו! כנראה שבוע הבא היא תעלה
. יום כיף עם אבא בנהריה, אחלה עיר, באמת. כולל ארוחת ערב מפוצצת. אני נשבעת לא לאכול יותר בחיים
. היה שבוע ממש כיף בסה"כ
חוצמיזה שאני במקום טוב מאוד בחיים שלי. משהו רע שקרה השבוע: תמיד יש נפילות, אבל הפעם, אני קמה הרבה יותר מהר, מקווה
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: אמ, אין חופש איזה שבועיים, זה קשה אחרי מלא זמן שהיה כל שני וחמישי חופש חחח. אה אני לא יודעת אם אני מחכה לזה או לא, אבל- הפרקים האחרונים של סקראבס (פרק 18 הולך להיות כפול- שעה ועם מלא אורחים מהעבר, יהיה כיף!) ואני ממש מתכוונת לענייין ההקרנה חגיגית, אני אפילו מנדברת את ביתי החביב למרות שאף אחד לא יגיע
. אני מוכנה להגיע לכל מקום בארץ, אני חושבת שזה באמת יהיה כיף. פרק בסדרה: עמוק באדמה 501, באמת באמת פרק טוב, ברנדה פשוט מסכנה, כן אני מרחמת עליה!. זהו, אתם מאמינים? אני לא רואה כבר טלוויזיה וזה קשה כי משעמם לי
לא נורא מחר מתחילה עונה חדשה של "דני הוליווד" באייטיז ואני מבסוטה
אה ושוכנעתי על ידי עוד שני אנשים להתחיל (או יותר נכון, לחזור!) לראות באפי, מבטיחה להתחיל השבוע
פרק בסקראבס: 812 בהחלט ו-814-15.
סרט/ספר השבוע: סרט- "ביג" הרגע ראיתי איזה סרט חמוד! בכלל לא רואים שהוא אייטיז! "פשוט מקסימה" עם שרה מישל גלר, ראיתי מיליון פעם אבל חמוד כל פעם. ספר- "בתו של שומר הזיכרון" חביב, אבל לא מהפנט כמו שאני אוהבת, ציפיתי ליותר. השירים של השבוע: Lilly Allen- The Fear Lilly Allen- Not Fair 8mm- Give It Up Andrew Bird- Oh No Metric- Help, I'm Alive Adrianne- 10,000 Stones Panic Ensemble - Love Soup Death Cab for Cutie - I Will Possess Your Heart יוני בלוך- מלטף ארז לב ארי- מה אעשה (חלמתי שאני שרה את השיר הזה, כן כן...) תמונת השבוע: לא טעיתם
זאת אני!
שבוע מצוין לכולם!

steelwater

New member
חחחח רון התמונה, התמונה!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

jess r

New member
סיכום שבועי ממש אופטימי ../images/Emo13.gif

כיף לקרוא
לא סגרנו שנפגשים אצלי?
"Not Fair" זה שיר כל כך טוב. שמעתי אותו ברדיו לפני כמה זמן וזימזמתי אותו וחשבתי "קול, שיר כייפי, בטח משהו על פרפרים וחדי קרן" ואז שמעתי אותו שוב וכשהבנתי על מה הוא לא יכולתי שלא להעריך את לילי אלן. באמריקה בטוח לא היו כותבים שיר כזה.
לפרק הראשון בעונה החמישית של עמוק באדמה. ג'וני מוזמן להתרחק מהפיסקה הזאת
כל הקטע עם ברנדה ממש ממש ריגש אותי. זה כל כך... מדוייק. קשה לי אפילו לנסח את זה במילים, זה פשוט התחושה האיומה הזאת כשמנסים לעשות משהו כמו שהוא "אמור להיות", ובדיוק הרגעים שאמורים להיות הכי טובים הם כל כך גרועים וזה נותן תחושה כל כך... מתסכלת! תיסכול, זאת בדיוק התחושה שהם הצליחו להעביר כל כך במדויק! הם עושים את זה כל כך טוב שזה בלתי נתפס
בצלחה עם התוכנית (מה הנושא שלה?) ושבוע מצויין

Roncha87

New member
אני שמחה שכיף לקרוא! ../images/Emo140.gif

מבחינתי, בכיף בכיף, אני אגיע
לילי אלן תותחית ממש, הרבה זמן לא נהניתי כל כך להאזין לזמרת חדשה שמושמעת בגלגלצ, בד"כ הן פלצניות ומעפנות.
עונה חמישית עמוק באדמה. תסכול! זאת המילה! איך שהיא התחילה קצת לבכות לאמא שלה ואז אמרה "טוב כדאי שאני אלך להחליף פד שאני לא אדמם על השמלה הזאת" זה היה כל כך עצוב!. התחושה הזאת שמנסים לעשות משהו מושלם והכל נדפק אלוהים את כל כך צודקת, הם פשוט מצוינים אין לי מילים. התוכנית על מוזיקה טובה ואיכותית והיא עולה ביום חמישי
תודה!! גם לך!

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: מסיבת החזרת המנדט הבריטי מעולה בערב יום העצמאות בתקליט. על האש אצלי בבית ביום העצמאות. הרבה אנשים הגיעו והיה ממש כיף!
משחק סטלרס איכותי אתמול לתוך הלילה.
באחד במאי יצאתי לצעוד ברחובות והיה מאד נחמד. משהו רע שקרה השבוע: אני שונאת לראות אנשים שהיו איתי בשומר הצעיר, בעיקר בש"ש. זה לרוב עושה לי רע.
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: כמה משחקים חשוכים באליפות אירופה - צ'לסי נגד ברצולה וארסנל נגד מנצ'סטר. כן, התחלתי לראות כדורגל, בעיקר אנגלי, וכן, התמכרתי לזה.
ליברפול זו הקבוצה האהובה עלי! כמה תיקלוטים ואירועים נחמדים בתקליט ובסטארדאסט. פרק בסדרה: HIMYM - ראיתי השבוע כמעט את כל העונה השלישית וכמה פרקים מהעונה הרביעית. התמכרתי לסדרה הזו.
ספוילר לעונה הרביעית - רובין וברני כל-כך חמודים ביחד! אני ממש בעד שהם ישארו ביחד ושבסוף הם יתחתנו אחד עם השני!
חברים - פרק חג ההודיה בעונה הראשונה. אין ספק שזו הסדרה הכי טובה בעולם. הסדרה היחידה שאולי יותר טובה ממנה זה החיים על מאדים. פרק בסקראבס: לא ראיתי. סרט/ספר השבוע: סיימתי את The Tempest ואת Love's Labor's Lost של שייקספיר. שניהם מעולים אבל אהבתי יותר את Love's Labor's Loat. עכשיו התחלתי לקרוא את King Lear. השירים של השבוע: Lady GaGa – Viva La Vida (Coldplay cover) קאבר מעולה. Tilly and the Wall – hey ya (outcast cover) Voxtrot – Trepanation Party Bombay Bicycle Club – Always Like This Bloc Party – Flux Bloc Party – The Prayer The Streets – trust me The Horrors – Primary Colours Fanfarlo – Fire Escapes Beirut – Nantes תמונת השבוע:

Angelus

New member
איך פגשתי את אמא../images/Emo47.gif

פעם הייתי אנטי הסדרה, חשבתי שזה תחליף זול לחברים.. אבל זאת סדרה מעולה.

dorin99

New member
עוד שבוע ../images/Emo192.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הא, יום העצמאות. בערב סתם על האש, יומולדת לחברה, משהו שגרתי. אני הגעתי חולה, ככה שפטרתי את עצמי חוקית מכל עניין האש, ועוד מישהי הגיעה בבגדים "חדשים-שהיא-לא-רוצה-ללכלך." מה שקרה זה שאף אחד לא הצליח להדליק את האש, שהבשר התחיל להתמלא חול, שכמובן בסופו של דבר שתינו הכנו הכול, ושבסה"כ היה מצחיק. בבוקר נסענו- ההורים, אני וחברים שלהם לפארק אוטופיה. חשבתי שהוא יהיה ממש קיטשי. אז כן, הוא היה, אבל זה היה יפה. (כמות בלתי נספרת של פרחים, סחלבים, מפלים ועוד כל מני כאלה) שם הם הסתובבו עם החברים והשאירו אותי עם המצלמה. ו2 גיגה פנויים. היה כיף. ומעבר לזה- היה לי יום אחד של חופש. וכ"כ הייתי זקוקה לזה.. משהו רע שקרה השבוע: כמה דברים ואנשים לא סימפתיים. לא משהו מיוחד. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: בעיקר יום שישי הבא. אני מתחילה לחיות משישי לשישי. מה כבר מחכה לי השבוע? 3 מתכונות, מבחן וסרט להגיש. (סוף סוף. תיק הבימוי יצא לי 12 עמודים של קיטורים) פרק בסדרה: מכל העומס יצא משהו טוב. הורדתי מלא סדרות ולא היה לי זמן לצפות בהן. מה שמשאיר אותי עם המון פרקים (של עמוק באדמה, נזקים, רוק 30, האוס ועוד) מה שכן התחלתי לראות ומצא חן בעיני זה The Riches . על משפחה של צוענים שמתחזה למשפחה מתה ועוברת לגור בבית החדש שלהם. פרק בסקראבס: השלמתי את כל הפרקים עד 16. כתבתי בשרשור למטה, ולסיכום נשאר לי רק להסכים עם ג'ס- הסיבה העיקרית שאני ממשיכה לראות את הסדרה היא כי זה חצי שעה לפרק. סרט/ספר השבוע: שעת התה הארוכה והאפלה של הנפש- של דאגלס אדמס. כרגיל בספרים של סוכנות הבילוש, לא הבנתי כמעט פרק שלם.. (
המונולוג של זה שקנה את הכוחות של כל האלים. מה זה היה??) ועוד ספר של סיפורים קצרים שנקרא "מצופים". והוא ממש נחמד. השירים של השבוע: Sinéad O'Connor- Throw Down Your Arms כל האלבום, ובמיוחד Curly Locks, Door Peep ו- Jah Nuh Dead. Bjork- Possibly Maybe Bjork- Blueprint Over - Portishead Seven Months- Portishead תמונת השבוע:
שבוע טוב לכולם! (קמתי אופטימית הבוקר)

jess r

New member
תיק בימוי איז א ביץ'

אני אישית חירטטתי חצי ממנו והמצאתי כל מיני ניתוחים של הסרט ודברים שבחיים לא חשבתי עליהם לפני שצילמנו ומחצית מהם הם צירופי מקרים. לא היה לי אפילו כוח לקטר אחרי שהעברתי את החצי שנה האחרונה בקיטורים על הסרט. היית במאית? בהצלחה במתכונות, שבוע טוב

למעלה