שבוע טוב!../images/Emo39.gif
משהו טוב שקרה השבוע: יום עצמאות היה ממש ממש ממש כיף ומצחיק. אפילו הספקתי לבלות קצת זמן איכות עם אבא
. הקלטנו עוד שתי תוכניות ברדיו (באותו יום!) אנחנו מאוד חרוצות ואני ממש גאה בתוכנית שלנו! כנראה שבוע הבא היא תעלה
. יום כיף עם אבא בנהריה, אחלה עיר, באמת. כולל ארוחת ערב מפוצצת. אני נשבעת לא לאכול יותר בחיים
. היה שבוע ממש כיף בסה"כ
חוצמיזה שאני במקום טוב מאוד בחיים שלי. משהו רע שקרה השבוע: תמיד יש נפילות, אבל הפעם, אני קמה הרבה יותר מהר, מקווה
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: אמ, אין חופש איזה שבועיים, זה קשה אחרי מלא זמן שהיה כל שני וחמישי חופש חחח. אה אני לא יודעת אם אני מחכה לזה או לא, אבל- הפרקים האחרונים של סקראבס (פרק 18 הולך להיות כפול- שעה ועם מלא אורחים מהעבר, יהיה כיף!) ואני ממש מתכוונת לענייין ההקרנה חגיגית, אני אפילו מנדברת את ביתי החביב למרות שאף אחד לא יגיע
. אני מוכנה להגיע לכל מקום בארץ, אני חושבת שזה באמת יהיה כיף. פרק בסדרה: עמוק באדמה 501, באמת באמת פרק טוב, ברנדה פשוט מסכנה, כן אני מרחמת עליה!. זהו, אתם מאמינים? אני לא רואה כבר טלוויזיה וזה קשה כי משעמם לי
לא נורא מחר מתחילה עונה חדשה של "דני הוליווד" באייטיז ואני מבסוטה
אה ושוכנעתי על ידי עוד שני אנשים להתחיל (או יותר נכון, לחזור!) לראות באפי, מבטיחה להתחיל השבוע
פרק בסקראבס: 812 בהחלט ו-814-15.
סרט/ספר השבוע: סרט- "ביג" הרגע ראיתי איזה סרט חמוד! בכלל לא רואים שהוא אייטיז! "פשוט מקסימה" עם שרה מישל גלר, ראיתי מיליון פעם אבל חמוד כל פעם. ספר- "בתו של שומר הזיכרון" חביב, אבל לא מהפנט כמו שאני אוהבת, ציפיתי ליותר. השירים של השבוע: Lilly Allen- The Fear Lilly Allen- Not Fair 8mm- Give It Up Andrew Bird- Oh No Metric- Help, I'm Alive Adrianne- 10,000 Stones Panic Ensemble - Love Soup Death Cab for Cutie - I Will Possess Your Heart יוני בלוך- מלטף ארז לב ארי- מה אעשה (חלמתי שאני שרה את השיר הזה, כן כן...) תמונת השבוע: לא טעיתם
זאת אני!
שבוע מצוין לכולם!