קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: סרט/ספר השבוע: השירים של השבוע: תמונת השבוע:

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם!
משהו טוב שקרה השבוע: יצאתי אתמול עם כמה חברים לערב הוללות בעיר והיה נחמד.
השבוע ראיתי בפעם השנייה את האביר על הסוס הלבן שלי! הוא לומד באוניברסיטה. אין לי מושג איך קוראים לו, בן כמה הוא או מה הוא לומד, אבל הוא נראה בול כמו זאק בראף ואנימאוהבת בו!
משהו רע שקרה השבוע:כרגיל, קטמון הפסידה היום מול יבנה 2-1. אי לא מבינה למה אני ממשיכה ללכת למשחקים שלהם, זה רק עושה שיכאב לי הלב. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: יום העצמאות! ביום שלישי אני מתכוונת לרדת לעיר וללכת לכל מיני מסיבות מגניבות, וביום רביעי אני עושה על האש אצלי בבית. פרק בסדרה: הממצ, לא זוכרת אם ראיתי השבוע משהו והמ ראיתי. פרק בסקראבס:814. בוואסח, בוואחס, בוואחס! פרק גרוע. סרט/ספר השבוע: אדם בן כלב - ראיתי את זה היום בסינמטק. סרט מעולה! זה סרט ממש קשה אבל הוא גם מש טוב והמשחק בו נהדר. ג'ף גולדבלום פשוט מעולה בו ומגיע לו אוסקר על הסרט הזה. גם ווילאם דפו ודרק ג'קובי ממש טובים. חוץ מזה גם כל השחקנים הישראלים עשו עבודה ממש טובה וזה היה ממש כיף לראות אותם בסרט אמריקאי כזה.
Slumdog Millionare/Q & A - ספר פשוט נוראי, ממש נוראי. אחד הספרים הגרועים שקראתי. הוא פשוט כל-כך צפוי והכל שם מסתדר בדיוק כמו שצריך אבל בעיקר הכתיבה כל-כך גרועה. Love's Labours Lost - של שייקספיר. התחלתי לקרוא אותו בשביל הלימודים ובנתיים הוא ממש סבבה. השירים של השבוע:למרות ששנים אל הצלחתי להתחבר אליהם יותר מידי, בזמן האחרון ממש נכנסתי חזק ל-Bloc Party וממש התחלתי לאהוב אותם. Bloc Party – Flux. שיר אדדדדדיר! U2 -Momment Of Surrender U2 - Breathe U2 - Magnificent Tilly And The Wall - Hey Ya (Outkast cover) Empire of the Sun – Walking on a Dream Adele – Chasing Pavements Voxtrot – Trepanation Party The Horrors – Primary Colours Paolo Nutini – Rehab (Amy Winehouse cover). חמוד ביותר. Asobi Seksu – Familiar Light Fanfarlo – Fire Escapes תמונת השבוע: איזו להקה שבמקרה מצאתי את התמונה שלה והתאהבתי לגמרי בסולן, הבחור עם המשקפיים שעומד באמצע. גם המוזיקה שלהם ממש טובה!
קוראים להם Winter Gloves.

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: אהממ... אה, כן, ביום שני הברזתי וביום שלישי הייתי חולה, כאילו עם חום וכל העסק אז הייתי בבית והיה כיף. ביום רביעי בגלל שיפוצים בבית הספר למדנו בבית הספר שליד (שהוא הגירסה הקטנה לבית הספר שלנו. הם חולקים אותו שם). זאת חטיבה אז היה שם שקט ונקי, וצבעוני, והחצר שם ירוקה ומגניבה ופשוט מתחשק לשבת בה שעות על גבי שעות... היה מרענן.
באופן כללי אבל השבועות האחרונים היו
ומצב הרוח שלי ובעצם נדמה כאילו גם של כל מי שאני רואה פשוט ירוד. תקופה לא טובה אני מניחה למרות ששום דבר רע במיוחד לא קרה. יהיה טוב. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: יומולדת לחברה ויום העצמאות. פרק בסדרה: "עמוק באדמה": קלייר: "הכל היה הרבה יותר קל אם הייתי לסבית" דיוויד: "אה, לא זה לא" קלייר: "בטח שכן, היתה לי תת-תרבות מוגדרת" דיוויד: "ואובר-רייטד" קלייר: "לפחות לא הייתי צריכה להתעסק עם איברי מין לא מוכרים" דיוויד: "הם כולם לא מוכרים אלא אם כן הם שלך"
אמריקן איידול. אני רוצה להקדיש שורה לכמה כריס אלן חתיך. שמתי לב לזה רק עכשיו כשמייגן עפה ולא נשאר על מי להזיל ריר. מכאן
השופטים - הו השופטים היו כאלו קוץ בתחת. הם היו נוראיים. הם היו טיפשים וחירשים ושום חוש אחר שלהם לא תיפקד באותו ערב. ליל שרה בסדר גמור - היא לא צרחה לראשונה מזה הרבה זמן. כריס היה מדהים וגאוני והם היו צריכים להודות כבר מול כל הצופים שכריס הוא מתמודד ראוי ויכול להגיע לגמר אבל במקום זה מה הם קישקשו עוד ועוד על בגדי נשים ומה לא, ואז דחפו את הלשון שלהם לתחת של גוקי, כמו כל שבוע, למרות שהוא צרח את השיר והוציא ממנו את כל הכיף. אדם בלה בלה אין לי כוח לדבר עליו, אליסון נשמעה פשוט רע אבל אני סולחת לסיימון על הפימפום - אני אוהבת אותה וזה בטח מגיע לה יותר מלגוקי. מאט היה נשכח ואנופ היה ממש טוב. הכירוגרפיה של פאולה בתוכנית התוצאות היתה איומה, למרות שזה יותר באשמתם של המתמודדים. כריס נראה כמו חייזר גיי. אליסון חמודה. לא מגיע לה בוטום 3. ליל ואנופ - היה צריך להיות ליל ודני. הו וול. הוא יענש על כך בגיהנום. פרק בסקראבס: 815, עכשיו השלמתי. היה פרק די חרא. אין מה לומר. הסידרה הזאת כניראה לא תסתיים בסטייל. סרט/ספר השבוע: "ספר הדיקדוק המשעמם להחריד" של דויד גרוסמן. מה, זה לא השם שלו? בכל מקרה אני צריכה לקרוא אותו עד יום ראשון לשיעור ספרות (Ain't gonna happen... ). הוא כל כך מרדים שכל פעם שאני מנסה לחשוב על לקום ולקחת את הספר הזה בידיים משהו במוח שלי עושה סוויץ' ואני מוצאת את עצמי עושה דברים יותר מעניינים, כמו, למיין את הגבריים שלי לפי צבעים. השירים של השבוע: Earth Wind and Fire - September צריך הרבה כישרון להרוס שיר כזה חמוד, נכון דני? The Kooks - Naive Lily allen - Naive קאבר טוב לשיר Lily Allen - Not fair מישהי היתה צריכה לכתוב את השיר הזה
Lily Allen - LND Lily Allen - 22 Lily Allen - The fear מוש בן ארי - עד אליי מוש בן ארי - ממריאים שבוע טוב ושמח!

TheLost

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif!

משהו טוב שקרה השבוע: קרו הרבה דברים טובים מאוד. חלק לא בא לי לספר, חלק כן. קראתי ספר מדהים שאני בטח אזכור הרבה זמן. אני מקווה שאני אזכור הרבה זמן, אם אני לא אזכור אותו הרבה זמן זה אומר משהו עליי. התמכרתי קשות למשחק של הטלפון שבור. משהו רע שקרה השבוע: וואי, השבוע התחיל בצורה פשוט נוראית, היה לי מועד ב' במתמטיקה על 48, ובשאלת בחירה עשיתי שאלת גאומטריה והייתי בטוח במאה אחוז שאני טועה, אז הלכתי על השאלה השנייה 20 דקות לפני סוף המבחן, ולא הספקתי לעשות את הסעיף האחרון, והגשתי בכל זאת את השאלה הזאת כי הייתי בטוח שאני באמת טועה בשאלה הראשונה לחלוטין וכל הנקודות ירדו לי. ובסוף הסתבר שצדקתי בשאלה הראשונה. בכל מקרה, קיבלתי 78, שזה פחות ממה שרציתי ויותר ממה שציפיתי. אז בסדר. קראתי ספר מדהים שאני בטח אזכור הרבה זמן. בא לי לחזור לכתוב, אבל אין לי על מה. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: הרבה מאוד דברים. יש מועד ב' בלשון, בקטע הרשמי. ויש גם את יום העצמאות- אני הולך לרוקע"צ, נראה לי יהיה שווה ומגניב וממש כיף. אני באמת מת שזה יגיע! אני לא מחכה לשבוע עצמו כי מאסתי לגמרי בהרהורים העצמיים שלי. אוף. פרק בסקראבס: מה זאת הסדרה הגרועה הזאת בכלל.. סרט/ספר השבוע: סרט - ראיתי את "אדפטיישן", ציפיתי לאהוב אותו ולהתחבר אליו בתור תסריטאי, והאמת שזה לא קרה כי זה סרט מאוד כבד לצפייה. אהבתי אותו, אבל לא כמו שציפיתי שאני אוהב אותו, אני לא חושב שהסרט הזה מדבר על תסריטאות, הוא מדבר על חיים, שזה מה שתסריטאים עושים (אם הם טובים), אז יש בסרט הזה הרבה מאוד דברים יפים. הבעיה האמיתית שמצאתי בסרט, זה שאני אוהב לראות דברים שנוגעים בי, והסרט הזה מדבר על אנשים שאוהבים לראות דברים שנוגעים בהם. זאת אומרת שאני רואה סרט על אנשים שרואים דברים שנוגעים בהם. וזה משהו שפשוט מאוד לא נוגע בי. ג'ס, הבנת?
וספר, כמובן - "קרוב להפליא ורועש להחריד", לא קראתי הרבה ספרים ששווים משהו במהלך חיי (ואשמח להמלצות), אבל הספר הזה היה חזק באמת, פשוט לא רציתי לסיים אותו, אבל כן רציתי לדעת איך הוא נגמר. אם הייתי יכול הייתי עושה שתמיד יהיה לו סוף והוא אף פעם לא ייגמר. ספר עם כל כך הרבה עולם וכל כך הרבה משמעות וכל כך הרבה אמת, אני וידידה שלי שקראה אותו לפני כמה שבועות דיברנו עליו היום שעות על גבי שעות, ניתחנו את הכל, ראינו את העולם לפי הספר הזה, וזה באמת ספר מצויין. אני מאוד רוצה להתחיל לקרוא אותו שוב ממש ברגע זה, אבל יש לי עוד ספרים פחות טובים לקרוא, וחוץ מזה אני צריך להביא את הספר לסבתא שלי, לאחותי ולמורה שלי לקולנוע שיקראו. השירים של השבוע: Aimee Mann - Driving Sideways תמונת השבוע:

steelwater

New member
הו, גו'נתן ספרן פויר../images/Emo99.gif

אני כל-כך מחכה שהוא כבר יוצא ספר חדש! קרוב להפליא ורועש להחריד זה ספר מצויין וממש אהבתי אותו. לפני כמה זמן הייתה פה תקופה בפורום שדיברנו עליו די הרבה כי חן קרא אותו ומאד אהב אותו, ואז רון קנתה לי אותו ליומולדת
ואז נראה יל גם רון קראה אותו, וכולנו די אהבנו אותו.אז כן, אני מבינה איך הוא השפיע עליך וכל זה. ספר ממש קשה. אם אתה מחפש המלצות, אז קודם כל תקרא את הספר הרשון של ג'ונתן ספרן פויר, הכל מואר. פחות טוב מהשני, אבל עדיין ממש טוב. חוץ מזה אני ממליצה לך על מילכוד 22 (הספר הכי טוב בעולם), 1984, חוות החיות ולא ממש עולים לי רעיונות כרגע לספרים יותר קלילים, אבל אם אתה רוצה עוד המלצות אז אני אחשוב ואכתוב לך בכיף. תהנה ברוקע"צ ואל שתתה יותר מידי אלכוהול ותקבל הרעת אלכוהול או משהו כזה!

jess r

New member
לא יודעת

הבנתי שראית סרט על אנשים כמוך, וזה לא נגע בך. זה נשמע עצוב

MooTzk

New member
קרוב להפליא ורועש להחריד

ספר נפלא, גם השני של פויר - "הכל מואר" - מומלץ מאוד (הוא גם עובד לסרט עם אלייז'ה ווד אאל"ט).

TheLost

New member
אז זהו שראיתי אותו.

ולכן אני קצת מתבאס לקרוא את הספר, כי אני כבר יודע חלק מהעלילה (הבנתי שהסרט הוא רק חלק מהספר אבל עדיין). בכל מקרה אני בטוח אקרא את זה! והוספתי את הספרים שאמרת לי לרשימה (את 1984 קראתי... ונהניתי מאוד)

למעלה