שבת שלום
שבוע טוב לכולם!
משהו טוב שקרה השבוע: יצאתי אתמול עם כמה חברים לערב הוללות בעיר והיה נחמד.
השבוע ראיתי בפעם השנייה את האביר על הסוס הלבן שלי! הוא לומד באוניברסיטה. אין לי מושג איך קוראים לו, בן כמה הוא או מה הוא לומד, אבל הוא נראה בול כמו זאק בראף ואנימאוהבת בו!
משהו רע שקרה השבוע:כרגיל, קטמון הפסידה היום מול יבנה 2-1. אי לא מבינה למה אני ממשיכה ללכת למשחקים שלהם, זה רק עושה שיכאב לי הלב.
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: יום העצמאות! ביום שלישי אני מתכוונת לרדת לעיר וללכת לכל מיני מסיבות מגניבות, וביום רביעי אני עושה על האש אצלי בבית.
פרק בסדרה: הממצ, לא זוכרת אם ראיתי השבוע משהו והמ ראיתי.
פרק בסקראבס:814. בוואסח, בוואחס, בוואחס! פרק גרוע.
סרט/ספר השבוע: אדם בן כלב - ראיתי את זה היום בסינמטק. סרט מעולה! זה סרט ממש קשה אבל הוא גם מש טוב והמשחק בו נהדר. ג'ף גולדבלום פשוט מעולה בו ומגיע לו אוסקר על הסרט הזה. גם ווילאם דפו ודרק ג'קובי ממש טובים. חוץ מזה גם כל השחקנים הישראלים עשו עבודה ממש טובה וזה היה ממש כיף לראות אותם בסרט אמריקאי כזה.
Slumdog Millionare/Q & A - ספר פשוט נוראי, ממש נוראי. אחד הספרים הגרועים שקראתי. הוא פשוט כל-כך צפוי והכל שם מסתדר בדיוק כמו שצריך אבל בעיקר הכתיבה כל-כך גרועה. Love's Labours Lost - של שייקספיר. התחלתי לקרוא אותו בשביל הלימודים ובנתיים הוא ממש סבבה.
השירים של השבוע:למרות ששנים אל הצלחתי להתחבר אליהם יותר מידי, בזמן האחרון ממש נכנסתי חזק ל-Bloc Party וממש התחלתי לאהוב אותם. Bloc Party – Flux. שיר אדדדדדיר! U2 -Momment Of Surrender U2 - Breathe U2 - Magnificent Tilly And The Wall - Hey Ya (Outkast cover) Empire of the Sun – Walking on a Dream Adele – Chasing Pavements Voxtrot – Trepanation Party The Horrors – Primary Colours Paolo Nutini – Rehab (Amy Winehouse cover). חמוד ביותר. Asobi Seksu – Familiar Light Fanfarlo – Fire Escapes
תמונת השבוע: איזו להקה שבמקרה מצאתי את התמונה שלה והתאהבתי לגמרי בסולן, הבחור עם המשקפיים שעומד באמצע. גם המוזיקה שלהם ממש טובה!
קוראים להם Winter Gloves.