קבלת שבת!

Roncha87

New member
קבלת שבת!

משהו טבו שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: סרט/ספר השבוע: השירים של השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טבו שקרה השבוע:
לתוצאות של אמריקן איידול השבוע: מייגן שרדה!!!
ביום שני יומולדת לחברה, יצאנו לעיר ומצאנו איזה מקום הזוי ברמות. היה כיף מאוד. ישבנו, אכלנו, שתינו דיברנו. יום שלישי היתה פעילות משעממת עם נפגעי תאונות דרכים אז כולם הבריזו והשלמתי שעות שינה. ביום רביעי לקחו אותנו לאופרה, ראינו את "לה בוהם". המחזמר והסרט "רנט" הם בעצם מודרניזציה של האופרה הזאת אז הבנתי בערך את העלילה (מה שלא היה קורה אם לא הייתי רואה את הסרט קודם לכן). היה... חוויה יוצאת דופן. אני לא יכולה להגיד שנהנתי מההופעה המשעממת או מהעלילה הנמתחת וחסרת הפואנטה, חוץ מזה אי אפשר היה להסתכל על התירגום ועל הבמה בו זמנית, אבל המוזיקה היתה וואו, וכל החוויה של ללכת לאופרה והנסיעה... מיוחד מאוד. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: ביום ראשון יש לי מיונים לפוסטמות, בחמישי מתכונת בצפתית. אנחנו מחזירים את חופשת החורף אז אנחנו עוד לא יוצאים לחופש. רביעי בטח יתנו יום חופש לפני המתכונת וזה גם משהו, ובמילא לא כל כך צריך להתכונן אז בטח נצא. קיצר יהיה נחמד. פרק בסקראבס: אני גרועה. אבל אני מבטיחה להשלים שבוע הבא! באמת. פרק בסדרה: "אמריקן איידול", בלי ספויילרים לתוצאות: אליסון שרה את אותו השיר מתחילת התחרות, סקוט נפל קורבן להתעללות כשהולבש, ובכן... אין מילם לתאר את זה ולא מצאתי תמונה אז אתם מוזמנים לחפש - בעצם אל!, ליל גרמה לי להצטער ש-אני- לא עיוורת, כריס שוב בחר לנגן בגיטרה ללא שום הצדקה אומנותית, מאט לבש את המכנסיים של אדם, מייקל היה בעעעעעעעעע, אנופ היה לבן, אדם היה סטרייט ודני היה דני. וזו לא מחמאה. מייגן לבשה עטיפה של טופי וקיבלה עיבוד נוראי לשיר מקסים, צעקה חצי ממנו ועדיין היתה בין הטובים באותו הערב. לשופטים היתה נסיגת איי קיו: קארה לא הצליחה לספור עד 8, פאולה למדה מילה חדשה, סיימון למד לצייר ואז אכל כובע כי - זהירות!
לתוצאות - מייגן לא הגיעה אפילו לבוטום 3
נגמר. ורנדי פרש מהתוכנית. אה, רגע, הוא לא. הוא פשוט מרדים יותר מההופעות של אנופ והכדורים של פאולה ביחד. בקיצור - מוטאון רוקס! או, מוטאונס. או משהו. שבוע טוב!

Roncha87

New member
אני יכולה להבין מההודעה שלך

שאת מאוד אוהבת את "אמריקן איידול"
חחח סתם! מגניב שהלכתם לאופרה, תמיד רציתי לעבור את החוויה הזאת. מיונים לפוסטמת? פרטי נמקי והסבירי
שבוע מקסים!

jess r

New member
מיונים לפוסטמות

מיון תעסוקתי, לפוסטמות שלא עברו מיונים קדם צבאיים. או בקיצור: מיונים לפוסטמות. לפחות זה בירושלים אז לא צריך להיסחב בשביל החרא הזה עד לתל אביב. אני ממש אוהבת את אמריקן איידול. מבחינתי, הם יכולים לשיר זוועה שבוע אחר שבוע ואני עדיין אוהב את התוכנית. זאת הגאונות שלה (בניגוד ל"כוכב נולד" שלא מצליחה לבדר). תודה, גם לך :)

Angelus

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif בנוגע לאמריקן איידול ../images/Emo58.gif

שיגידו מה שהם רוצים על מגן, הבחורה הזאת עדין מצליחה להחזיק את התכנית והיא, לא משנה איך היא שרה, אחת ההופעות היותר טובות בכל שבוע. אני לא סבלתי את סימון מאז שהוא ירד חזק על דיויד קוק חזק בגמר ובכל זאת, הוא אכל את הכובע, ודיויד קוק ניצח, ובגדול. נשגב מבינתי להבין איך זה שאנופ עדין שם (הוא משעמם ברמות), מייקל האמת די השתפר בשבועות האחרונים.. הייתי בכלל מופתע כשהוא עלה לטופ 13, אבל הוא די הצדיק את מקומו -- למרות שזמנו הגיע. האמריקאים טיפשים, העיפו את אלקסיס מוקדם מדי (גם נתנו לה מספר מעפן שבוע לפני שהיא עפה..). אדם נראה נורמלי, סופסוף.. בנוגע לשירה? לא אהבתי את זה בכלל. וכל הקטע שקארה קמה בשבילו ועוד אומרת שהיא לא קמה בדר"כ.. shut the $%$% up. אני מעדיף את פאולה המסוממת any day עליך. אני לעומת כולם חושב שליל היתה טובה בצורה עקבית מתחילת העונה, והם די נוקשים איתה בביקורות, אבל מילא. תמיד השחורים נדפקים. סקוט משעמם טילים. כן, הבחור עיוור והם עשו משהו חדש העונה.. אבל הוא עדין לא נותן הופעות טובות. ומאט תותח על שהאמריקאים לא מעריכים וסימון צדק לגבי זה שהם פשוט לא אוהבים אותם.. מאט נתן את אחד ההופעות הטובות בערב ועדין הגיע לבוטום 3.. הם בטח יחליטו להציל אותו כי הוא לא יחזיק עוד מעמד.. חוצמזה, סמוקי הזה הוא קריפי לחלוטין. there, i said it. השבוע של מייקל ג'קסון היה הכי טוב, עד כה.

jess r

New member
נכון!

סמוקי היה ממש קריפי. הרצתי את ההופעה שלו קדימה. אגב, שמת לב שבשירים המשותפים המתחרים שרים בפלייבאק? ועושים את זה על הפנים? אנופ ממש רוצה להישאר שם, אז הוא שר שירים שמרצים את הקהל (בלדות שקטות וחסרות נשמה). אני מעדיפה אותו כשהוא גרוע אבל מקפיץ. מאט מצויין. חסרה לו קצת אישיות. כריס ממש חמוד כזה וזה קונה הצבעות, ודני... אישתו מתה. מאט לא יפה מספיק או חמוד מספיק. אפילו שהוא שר טוב. אלכסיס היתה בטופ 5 מבחינתי. אגב, הסיבה שנתנו לה מספר כזה זה כי כל המספרים שבאים אחרי 12 (וזאת הרי השנה הראשונה שיש טופ 13) שייכים לחברה שמספקת... איך לקרוא לזה... בידור טלפוני למבוגרים בלבד

Angelus

New member
כן, קראתי את הכתבה על הפדיחה

ואפילו ynet פירסמו כתבה בנושא (שגויה, הם רשמו שאנופ היה הבחור האחרון שהופיע, אבל זו היתה אלכסיס.. וכששלחתי את התגובה שלי -- הם לקחו את המידע, תיקנו את הכתבה ולא פירסמו את התגובה. נבלות, המדיה) אבל מטריד מאד שתכנית כמו אמריקן איידול לא יכולה לספק קווים נורמלים. באשר לקריס, הוא יכול להצליח טוב בלהקות בנים מעפנות כמו בקסטריט בויז וכיו"ב.. אני לא יודע למה, אבל אני פשוט לא מחבב אותו.. מהרגע הראשון שהוא הגיע (ובכלל, מאיפה הוא הגיע? לא הראו אותו במהלך כל התכניות עד לטופ 36) יש אנשים כאלו.. שמת לב שחבר של דני לא מופיע יותר? עשו טלנובלה מהיחסים שלו עם הבחור השני .. אפילו הקטע של העבירו אותו לא היה לי ברור, כי הוא היה די טוב. אם כבר בחפירות עסקינן, מה הקטע של קייסי קרלסון? כשהיא הגיעה לאודישנים אני חושב שהלב שלי החסיר פעימה. היא ללא ספק הבחורה הכי יפה שראיתי מעודי.. אבל איך לעזאזל העבירו אותה עם קול כזה נורא? בשבוע של הוליווד בכלל לא הראו אותה, וזה די ביאס אותי.. ממש ציפיתי לראות אותה שנית, ו.. כגודל הציפיות .. u know the rest. זה כאילו העבירו אותה רק בגלל שהיא מגה-שווה. אלו השלושה שאני בטוח שיגיעו הכי רחוק שאפשר: (כמובן שאדם ינצח) אדם דני וקריס. מעבר לכך? תלוי אם מגן תתפוס את עצמה ביידים .. היא יכולה להגיע גם לטופ 5.. כנ"ל אליסון.

jess r

New member
כן, היא. היא כל כך עוצרת נשימה

שהייתי צריכה לגגל את שמה בשביל להיזכר מי היא. (יש לנו טעם מאוד שונה) נו, בטח הסתירו אותה בשביל שלא נשמע אותה שרה ואז העבירו אותה בשביל... אין לי מושג למה בעצם. היו שם המון בחירות תמוהות. דווקא חשבתי שהחבר של דני שר שיר אחד טוב (קליפורניה דרימינג), ואז שר אותו שוב ושוב. וכשהוא שר שיר אחר זה... לא הלך. אני מקווה שהוא לא יחזור לעונה הבאה כי הוא יקבל אוטומטית את הצבעות מעריצי דני. כריס? באמת? אני רואה אותו מצליח מחוץ לאיידול (בתור סינגר-סונג רייטר פופ-רוק קליל, לא בבוי בנדס
), עכשיו שהוא קיבל תנופה, אבל הוא קצת אנמי מידי בשביל הטופ 3. נראה לי שליל\ אליסון יהיו שם. אולי אם הוא יפציץ אז מאט. ליל בגלל שמשום מה אוהבים אותה (אישית חשבתי שההופעה הראשונה שלה היתה מצויינת ומאז היא לא עשתה שום דבר טוב), ואליסון כי היא טובה והיא הרוקרית הקלה היחידה שם, אז אין לה מתחרים על המשבצת הפופולארית הזו. אני מקווה שמייגן תעשה משהו ממש ממש טוב ואז אם היא תעוף השופטים יצילו אותה. יש לה יתרון כי סיימון אוהב אותה. אגב, מכיר את "אמריקן איידול ב-60 שניות"? זה ממש ממש מצחיק.

Angelus

New member
לא מכיר.

משום מה כל אתר שמכיל בו סרטון לא עולה לי לאחרונה. אכנס לזה כשזה יסתדר.. ובנוגע ליתרון של מגן, יש גבול לאהבה של סיימון כלפיה. כולם הבינו שהיא מיוחדת.. אבל היא חייבת להתחיל לתת שאו, אחרת היא תעוף בקלילות. לגבי אליסון, היא נתנה הופעה טובה בשבוע האחרון, אבל.. אני פשוט לא חושב שיש לה את זה.

Angelus

New member
ובנוגע לשירים המשותפים

לא, לא שמתי לב.. האמת היא שיש לי הופעה שלהם של ne u או איך שלא רושמים את השם של הזמר הזה.. שיר בשם closer שאני די בטוח שמבוצע לייב.. אבל יכול להיות, לא שמתי לב. חבל.. כל הקטע זה לשיר לייב.

jess r

New member
שמתי לב לזה רק בהופעה האחרונה

לא יודעת מה קרה לפני כן, אבל זה היה 100% ליפ-סינקינג. ועוד אחד מהסוג הגרוע. קראתי איפושהו שהם הודו בזה אפילו, היות וזה די קשה להכחשה לאור ההופעה המביכה הזאת. זאת העונה הראשונה שהם עושים את זה (לדבריהם).

TheLost

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: סתם שבוע רגיל... לא עשיתי שום דבר מיוחד. משהו רע שקרה השבוע: יום שלישי הייתה שביתה בשעה הראשונה ואף אחד לא אמר לי אז במקום לזכות בשעת שינה נוספת, הגעתי לביצפר
מבאס בהחלט. יום הורים- היה ממש כיף
לא. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: ממש היום- צ י ל ו מ י ם. אני שונא להפיק ובא לי למות מהתפקיד הזה. אבל בצילומים עצמם בא לי כבר להיות. חופש פסח!!! שכמובן נדחה כי הוסיפו לנו עוד 3 ימי לימודים מרוכזים בתנ"ך כי לא הספיקו לסיים את החומר. נפלא
פרק בסדרה: הגעתי למסקנה שהאח הגדול פשוט משעמם. עונה גרועה לגמרי. עכשיו אני לא יכול להילחם באנשים שאומרים שזאת תוכנית רדודה, כי אני מסכים איתם.
לוסט- פשוט עונה גדולה. לא מבין מה נסגר עם כל אלה שאומרים שהסדרה הזאת הפכה להיות גרועה. 2 העונות האחרונות הן הטובות ביותר בסדרה לדעתי. צ'אק- פרק גדול. הכי טוב בסדרה. והכי חשוב- פשע מן העבר, אני חושב שזה היה הפרק הכי טוב שלהם בכל הסדרה. מחריד, מזעזע, מותח, מעניין, עם תסריט מצויין ותודה לאל קיטשי. פרק בסקראבס: 8.12- פרק ענק
סרט/ספר השבוע: ספר- אני קורא לאט לאט את back spin והוא משעמם אותי להחריד. עוד קצת ואני מפסיק. סרט- ראיתי השבוע הרבה סרטים (תודה מגמת קולנוע). ראיתי את "אוצר לאומי 2" וזה סרט מגניב. ראיתי, בקולנוע, את "האסונות של נינה" וזה סרט סתמי חסר טעם ומיותר. עוד בקולנוע ראיתי את "מג'סטיק", סרט שלא קשור בשום צורה ללימודי קולנוע ולא ברור לי למה המורה שלנו שם לנו אותו, אבל לא נורא- תמיד כשהמורה שלנו יוצא מהתוכנית של הלימודים ומראה סרט אחר אז זה סרט *מעניין*. בקיצור, "מג'סטיק" זה הסרט עם ג'ים קארי שבו הוא מגלם תסריטאי שמואשם בקומוניזם באמריקה של שנות ה-50 [זאת דרמה]. אחלה סרט, הוליוודי ברמות מדהימות, אבל טוב. והסרט הכי טוב שראיתי השבוע הוא "Paris, je t'aime". כל מי שאוהב קולנוע וכל מי שאוהב סרטים שהמטרה היחידה שלהם היא לעשות טוב על הלב, ייהנה מהסרט הזה. מדובר בחלק הראשון של טרילוגיה מיוחדת. הסרט מציג 18 סיפורים שקשורים באהבה וכולם מתרחשים בעיר פריז. כל אחד מהסיפורים נכתב ובויים על ידי במאים שונים, חלק מוכרים פחות וחלק מוכרים הרבה יותר (גאס ואן סאנט, האחים כהן, ווס קרייבן) עם לא מעט שחקנים (חלקם צרפתיים שלא מוכרים לי אישית, חלקם צרפתיים שכן מוכרים לי אישית כמו ז'ולייט בינוש ואודרי טוטו, וחלקם בכלל אמריקאים- נטלי פורטמן ואלייז'ה ווד). בקיצור זה סרט באמת טוב, מאוד קל לצפות בו כי אתה רואה בעצם 18 סרטים קצרים (ורובם מעניינים). חלקים 2 ו-3 הם "New York, I Love You" ואותו דבר אבל בשנגחאי [אין לי מושג איך אומרים "אני אוהב אותך" בסינית]. אאל"ט בניו יורק מביימות נטלי פורטמן וסקרלט ג'והנסון.

alkai

New member
נגמרת לי השבת...

משהו טבו שקרה השבוע: ראו שבוע שעבר. משהו רע שקרה השבוע: סתם שביזות. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: שום דבר מיוחד. פרק בסדרה: אמריקן איידול. אדם יזכה, ומגיע לו. היחיד שיש לו 3/3 בהקלטות אולפן שמושמעות אצלי. פרק בסקראבס: אני אראה אח"כ את 811-812 אם ייצא. סרט/ספר השבוע: התנגדות - סרט טוב. לא חושב שראיתי עוד משהו, יכול להיות ששכחתי. השירים של השבוע: פעם הבאה... :p תמונת השבוע:

Angelus

New member
שבוע טוב

משהו טוב שקרה השבוע: ידידה טובה חזרה לצמיתות. אכלתי ביום חמישי את ההמבורגר טלה הכי טעים שאי פעם אכלתי (כולל כל סוגי ההמבורגרים). וזה בהחלט שווה מספיק בשביל להכנס לסיכום השבועי.. אם מישהו מעוניין - הפאב הדתי בהרצליה פיתוח, טארבין שמו, לדעתי -- המבורגר טלה 66 שקלים (שווה את המחיר). סיימתי להעביר קורס לכיתה מרגיזה ביותר; ברוך שפטרנו. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: לסיים קורס נוסף, הפעם לכיתה מאד חביבה. לארגן כל מיני דברים קטנים. פרק בסדרה: וולברין אנד די אקס מן 117 פרק בסקראבס: סקראבס 812!!!!
סרט/ספר השבוע: סיימתי הקוסם מארץ עוץ.. עכשיו קורא קלאסיקה נוספת. השירים של השבוע: רונה הציעה לי, משום מקום, אתר בשם lastfm .. לא יצא לי לבדוק, אבל הנה, גם אני מציע אותו לכם, משום מקום
תמונת השבוע:

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טבו שקרה השבוע: אה, שום דבר חשוב, רק שהשגתי כרטיס להופעה של U2 בלונדון, אהההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!
אני הכי מאושרת בעולם!!!! אני הולכת לראות את U2 באיצטדיון וומבלי, בלונדון, ב-15.8 ואני לא יכולה לחכות!
משהו רע שקרה השבוע: נכשלתי במבחן שעשיתי ביום חמישי, ואני כבר יודעת את זה כי מתוך 2 שאלות עניתי על חצי מהשאלה הראשונה ויצאתי מהכיתה. חוץ מזה הסמסטר השני ממש קשה בנתיים. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: טיול בים המלח/ מסיבת פרידה מידיד שטס לטיול ארוך. המון זמן לא טיילתי... פרק בסדרה: חזרתי לראות דקסטר. 202 העונה הראשונה הייתה ותר טובה אבל היה סבבה. הפרק הראשון של סקינס. נראה לי שזו סדרה שממש קשה לבלוע אותה אז אני אתן לה עוד כמה צ'אנסים כי הבנתי שהיא ממש טובה. פרק בסקראבס: 812 היה פהרק האחרון? לא זוכתר, אלב הפרק האחרון ששודר היה ממש טוב ומצחיק! סרט/ספר השבוע: עדיין The Satanic Verses. התחלתי גם לקרוא את המלט (בנאגלית כמובן, בעברית כבר קראתי אותו) כי אנחנו אמורים להתחיל ללמוד אותו שבוע הבא ואני ממש מחכה לזה כבר. אני ממש אוהבת אותו! זה המחזה האהוב עלי והוא פשוט גאוני.
לקרוא ולשרוף שוב. אני עדיין חושבת שהוא אחלה סרט.
השירים של השבוע: האלבום החדש והמעולה של U2. הוא פשוט לא יוצא לי מהמערכת כבר איזה 3 שבועות! ביחוד: U2 - Moment Of Surrender U2 - Breathe U2 - I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tongiht האלבום החדש, והיחיד בנתיים, של White Lies שהוא ממש מעולה. בייחוד: White Lies - Death White Lies - To Lose My Life Voxtrot – Trepanation Party. מומלץ ביותר!
Lightspeed Champion – Galaxy Of The Lost Arcade Fire – Lenin Lissy Trullie – Ready For The Floor (Hot Chip cover) קאבר מעולה! The Macabees - No Kind Words Fanfarlo – Fire Escapes תמונת השבוע: דיוויד טאננט מתפרץ לבמה בהופעה של פרמץ פרדיננד *מתמוגגת*

Angelus

New member
מזל טוב על הכרטיסים!

ואל תרגישי רע בנוגע ללימודים... נפילות נועדו לגרום לנו להיות טובים יותר. אני בטוח שתצליחי בפעם הבאה.

Roncha87

New member
../images/Emo141.gifשבוע טוב

משהו טוב שקרה השבוע: שפסח מתקרב. שהתחלנו לעבוד על התוכנית רדיו. שפגשתי את כל המשפחה שלי בסופש. שסיימתי את הספר מתכונים (ויצא מקסים). שחתכתי מוקדם מאוד היום מהלימודים כי לא היה לי כוח. משהו רע שקרה השבוע: היה לי נורא קשה בסופש וזה מלווה אותי כל הזמן... הרהורים על מוות וכאלה.. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: פסח
. חופש
. הופעה של אפרת גוש בפאב
פרק בסדרה: אין לי זמן. באמת. היס מקס מלא עד אפס מקום (הייתי צריכה לוותר על בנות גילמור...) פרק בסקראבס: כנ"ל סרט/ספר השבוע: ספר- "מר ורטיגו" תותח
השירים של השבוע: מלא.. 8mm - Nothing Left To Lose American Analog Set - Born on the Cusp Belle and Sebastian - If She Wants Me Colin Hay - I'm Doing Fine Greg Hatwell, Marc Lane - Be One Hot Hot Heat - Goodnight Goodnight Hot Hot Heat - You Owe Me An IOU Jamie Cullum- But For Now Jason Mraz - Curbside Prophet Johnathan Rice - It Couldn't Be Me Jim Salinger - Awoken Meiko - Hawaii Nada Surf - See These Bones Oren Lavie - Her Morning Elegance Sufjan Stevens - To Be Alone with You The American Analog Set - Hard To Find The Weepies - All That I Want Tristan Prettyman - Madly אביתר בנאי- אותיות פורחות באוויר תמונת השבוע: כן, עוד שקיעה, מדהימה אגב, בדרך חזרה מהמכללה. ככה נראה העמק
. יאללה, מתי המפגש? בא לי לראות אתכם!
שבוע מקסים!

למעלה