שבת שלום
משהו טוב שקרה השבוע: סתם שבוע רגיל... לא עשיתי שום דבר מיוחד. משהו רע שקרה השבוע: יום שלישי הייתה שביתה בשעה הראשונה ואף אחד לא אמר לי אז במקום לזכות בשעת שינה נוספת, הגעתי לביצפר
מבאס בהחלט. יום הורים- היה ממש כיף
לא. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: ממש היום- צ י ל ו מ י ם. אני שונא להפיק ובא לי למות מהתפקיד הזה. אבל בצילומים עצמם בא לי כבר להיות. חופש פסח!!! שכמובן נדחה כי הוסיפו לנו עוד 3 ימי לימודים מרוכזים בתנ"ך כי לא הספיקו לסיים את החומר. נפלא
פרק בסדרה: הגעתי למסקנה שהאח הגדול פשוט משעמם. עונה גרועה לגמרי. עכשיו אני לא יכול להילחם באנשים שאומרים שזאת תוכנית רדודה, כי אני מסכים איתם.
לוסט- פשוט עונה גדולה. לא מבין מה נסגר עם כל אלה שאומרים שהסדרה הזאת הפכה להיות גרועה. 2 העונות האחרונות הן הטובות ביותר בסדרה לדעתי. צ'אק- פרק גדול. הכי טוב בסדרה. והכי חשוב- פשע מן העבר, אני חושב שזה היה הפרק הכי טוב שלהם בכל הסדרה. מחריד, מזעזע, מותח, מעניין, עם תסריט מצויין ותודה לאל קיטשי. פרק בסקראבס: 8.12- פרק ענק
סרט/ספר השבוע: ספר- אני קורא לאט לאט את back spin והוא משעמם אותי להחריד. עוד קצת ואני מפסיק. סרט- ראיתי השבוע הרבה סרטים (תודה מגמת קולנוע). ראיתי את "אוצר לאומי 2" וזה סרט מגניב. ראיתי, בקולנוע, את "האסונות של נינה" וזה סרט סתמי חסר טעם ומיותר. עוד בקולנוע ראיתי את "מג'סטיק", סרט שלא קשור בשום צורה ללימודי קולנוע ולא ברור לי למה המורה שלנו שם לנו אותו, אבל לא נורא- תמיד כשהמורה שלנו יוצא מהתוכנית של הלימודים ומראה סרט אחר אז זה סרט *מעניין*. בקיצור, "מג'סטיק" זה הסרט עם ג'ים קארי שבו הוא מגלם תסריטאי שמואשם בקומוניזם באמריקה של שנות ה-50 [זאת דרמה]. אחלה סרט, הוליוודי ברמות מדהימות, אבל טוב. והסרט הכי טוב שראיתי השבוע הוא "Paris, je t'aime". כל מי שאוהב קולנוע וכל מי שאוהב סרטים שהמטרה היחידה שלהם היא לעשות טוב על הלב, ייהנה מהסרט הזה. מדובר בחלק הראשון של טרילוגיה מיוחדת. הסרט מציג 18 סיפורים שקשורים באהבה וכולם מתרחשים בעיר פריז. כל אחד מהסיפורים נכתב ובויים על ידי במאים שונים, חלק מוכרים פחות וחלק מוכרים הרבה יותר (גאס ואן סאנט, האחים כהן, ווס קרייבן) עם לא מעט שחקנים (חלקם צרפתיים שלא מוכרים לי אישית, חלקם צרפתיים שכן מוכרים לי אישית כמו ז'ולייט בינוש ואודרי טוטו, וחלקם בכלל אמריקאים- נטלי פורטמן ואלייז'ה ווד). בקיצור זה סרט באמת טוב, מאוד קל לצפות בו כי אתה רואה בעצם 18 סרטים קצרים (ורובם מעניינים). חלקים 2 ו-3 הם "New York, I Love You" ואותו דבר אבל בשנגחאי [אין לי מושג איך אומרים "אני אוהב אותך" בסינית]. אאל"ט בניו יורק מביימות נטלי פורטמן וסקרלט ג'והנסון.