קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שהיה השבוע: ספר/סרט של השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: השירים של השבוע: תמונת השבוע:

creepy creep

New member
שבת שלום../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה השבוע: בכנות, שהוא פשוט נגמר סוף סוף. טוב, הייתה גם מתכונת בספרות שהלכה די טוב, שני שיעורי נהיגה.. אתמול חגגנו יום הולדת לאחד החברים והיה נורא כיף. פיצוי על השבוע הזה. אפילו ניסיתי את מזלי בריקודים, וזה אומר הרבה
אסור לתת לי לשתות כלום, פשוט כלום. [יום ההולדת מתקרב
] משהו רע שקרה השבוע: אנשים שלא מכבדים את ההחלטות שלי. משהו מצחיק שהיה השבוע: לא הפסקתי לצחוק אתמול במשך שלוש שעות, אבל אולי זה המצב הטבעי שלי, אי אפשר לדעת. ספר/סרט של השבוע: 1408- ראיתי את הסרט באור יום ועדיין היה מפחיד. ואיך אפשר לסיים סרט כזה בסוף פתוח ומותח? זה לא בסדר! פרק בסקראבס: 804 השירים של השבוע: רונה קינן - המעיין הזוהר/בוקר חדש/עשר שניות אוהד חיטמן - אי אפשר Carly simon - You're so vain יוני בלוך - שיר אחר/הקנאה

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע מאוד מעניין. ביום שני לקחו אותנו להרצאה על ספרות בבית הנשיא עם הנשיא, מאיר שליו ועוד איזה 2 סופרים שלאף אחד לא אכפת מי הם. היה... משעמם בטירוף בתכלס, אבל היי - ראיתי את הנשיא, והיינו אצלו בבית! זה לא משהו שקורה כל יום. קבלת הפנים היתה טובה והיה מלא מלא אוכל, ובכניסה להרצאה מוסרים את המעיל והתיק ומקבלים מספר. איזה מגניב, אה? ביום רביעי נסענו לפסטיבל "הרצל הזהב" הרצליה - פסטיבל קולנוע לנוער. סרט מבית הספר שלנו שעשה בוגר בית ספר שנה שעברה היה מועמד שם (ולא זכה, אבל זה בסדר). היינו בהרצאה עם ג'קי לוי והקרינו שם שלושה סרטים קצרים של תיכוניסטים והם היו כל כך טובים שזה כואב לראות אותם. שניים מהם היו תיעודיים. היה מאוד מעניין. שמתי לב לכמה שונים הסרטים של התל-אביבים מהסרטים שלנו. קודם כל - יש לבתי הספר שם תקציבים הרבה יותר גבוהים והרבה יותר שעות של קולנוע בשבוע - אבל זה משבו בסיסי יותר, משהו במנטליות שלהם שממש משתקפת בסרטים, ושונה לגמרי משלנו (הירושלמים). האמת היא שהאירוע בא לי ממש בתקופה טובה, יצאתי ממנו עם התחושה הזאת שכל כך התגעגעתי אליה, של רצון ליצור משהו ממש טוב, אפילו שבזמן עשיית הסרט שלנו (מצבו רע, אם תהיתם) איבדתי את החשק הזה ועוד הרבה דברים, וזה ממש החזיר לי את המוטיבציה. אתמול הלכתי עם אבא לראות את "סינקדוכה, ניו יורק" בסינמטק. הסרט הזה עורר בי תחושה מאוד מוזרה. מצד אחד, אני לא יכולה להגיד שהבנתי אותו, ומצד שני יצאתי ממנו עם תחושה מאוד מאוד חזקה של... משהו. ולצאת מהסינמטק, לעלות על הגשר הקטן ההוא ולראות את כל ירושלים בערב עם האורות - זה בהחלט חוויה טובה. משהו רע שקרה השבוע: החלפנו רשת בפלאפון ונאלצתי להיפרד ממכשיר הטלפון האהוב עלי. אני מבינה שזה נשמע ילדותי, והוא לא היה מתוחכם, לא היתה בו מצלמה והוא היה מקולף למחצה - אבל אני אהבתי אותו, ואני שונאת להחליף דברים. ספר/סרט של השבוע: "הציפורים" של היצ'קוק שראינו קטעים ממנו שבהחלט עשו חשק לעוד. "סינקדוכה, ניו יורק" שטרם גיבשתי את דעתי עליו. "הסיפור המופלא של בנג'מין בוטאן" שראיתי שבוע שעבר וציינתי אותו כבר, אבל רק רציתי לציין שככל שהזמן עובר אני חשה יותר ויותר חוסר חיבה כלפי הסרט. הוא היה פשוט סתמי ותבניתי וכולי תקווה שהוא לא יזכה בשום פרס משמעותי. אני לא יודעת אם מישהו חטף את פינצ'ר והחליף אותו בכפיל שלו שיביים את הסרט, או שפינצ'ר באמת ניסה חזק כל כך להתחנף לאקדמיה. בכל מקרה לא מגיע לו הפרס. לא על סרט כזה. אם כבר אוסקר, אז רשימת המועמדים התפרסמה ו"ואלס עם באשיר" שלנו מועמד ולפי מה שהבנתי הוא המועמד הבולט ביותר בקטגוריה שלו. "האביר האפל" לא מועמד לסרט ולא לבימוי - מה שמשמח אותי באופן אישי. והמסקנה שלי היא שהשנה הזאת בקולנוע (שנה=מהאוסקר הקודם עד לנוכחי) היתה גרועה. פרק בסדרה: "איך פגשתי את אמא" היה לא מצחיק. "דקסטר" לא היה טוב במיוחד, אבל הוא היה מעניין, ואני ממש סקרנית לדעת מה יקרה. זה כיף להיות סקרנית בסידרה. פרק בסקראבס: הפרק האחרון בעונה השביעית שפירטתי עליו כבר. השירים של השבוע: Uh Huh Her - Explode James Blunt - Wiseman Yael Naim - New soul Yael Naim - Toxic איזו הברקה. שבוע נפלא לכולנו

TheLost

New member
תגידי, אתם לא באים במקרה

להקרנה+הרצאה של ואלס עם באשיר בעוד שבועיים בחיפה, נכון?

jess r

New member
לצערי לא

כלומר לא שידוע לי. נשמע ממש טוב אבל.

Roncha87

New member
../images/Emo142.gifשבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: נגמר הסמסטר!
לא ברור מתי הוא התחיל ולמה הוא טס כל כך אבל הוא נגמר וזה אומר שעוד שנייה מתחילים המבחנים. מכיוון שנגמר הסמסטר, הלכנו לחגוג ביום רביעי בפאב, היה מאוד נחמד ומשעשע, בעיקר צחקו עלי שאני לקוחה קבועה שם
. חופשת סמסטר מתקרבת ובאה עלינו לטובה, הגיע הזמן להרגע קצת ולהינות
מה עוד? זהו, החיים סובבים כרגע סביב הלימודים, סמסטר הבא זה יהיה יותר גרוע. משהו רע שקרה השבוע: לא יכולה להגדיר את זה רע אבל- היה לנו יום עיון השבוע המכללה על הפוליטיקאי והעיתונאי הצעיר. היה שם קטע מסריח עם גיל קופטש כשברגע שהוא התחיל לדבר על סמים אני קמתי ויצאתי מהאולם. אם תרצו לקרוא על זה עוד- http://b.walla.co.il/?w=/3050/1421180#section1. משהו מצחיק שהיה השבוע: אהההה חלמתי על זאק בראף חלום מאוד משעשע
אני לא אספר פה, הוא קצת מביך
ספר/סרט של השבוע: ספר- 1984 יאללה! סרט-?? פרק בסדרה: דוקטור הו- עונה 1 כמה כיף כמה כיף. גם הסוף של העונה הרביעית היה פשוט מצויין והזוי ברמות מטורפות. אני אוהבת איך שהם מחברים את כל החלקים הקטנים בסוף. בנות גילמור- עונה 1 גם. כיף
פרק בסקראבס: אהההה104 עם החולה של ג'יידי שבורחת לפארק (שהיא גב משחקת בעקרות בית נואשות) קורעת אותי מצחוק, הוא כל כך מקסים בעונה ראשונה. 105 אני חושבת. זה ההוא עם המג'יק בובס של אליוט: Elliot takes a swig out of her beer. Elliot: [to no one in particular] I have magic breasts. She lays her head down on the bar. J.D.: How many has she had? Turk picks up her bottle and shakes it. Turk: Almost one.
השירים של השבוע: איה כורם- שפה זרה איה כורם- עכשיו כזאת Foo Fighters -Home Foo Fighters- Everlong
She & Him- Why Do You Let Me Stay Here lifehouse - Trying to Find My Way OK Go - There's a Fire Vampire Weekend - Oxford Comma תמונת השבוע: יורודיסני! סתם אין לי מה לשים ומצאתי את התמונות האלה (לפני יתר משנה וחצי) אז קבלו את החתול ההזוי מאליסה בארץ הפלאות
שבת שלום וסופש מקסים שיירד כבר גשם א-מ-ן!
אני חוזרת לי ללמוד
בהצלחה לכל הסטודנטיות שלנו בפורום

jess r

New member
נשמע כמו יום עיון...

לא משעמם
איזה קטע, בדיוק ראיתי בבנות גילמור את הפרק ההוא שדין מסדר לליין דאבל דייט עם טוד ואז ליין אומרת משהו על השיר ההוא של הפו פייטרס. יש קשר או שסתם שמעת אותו השבוע? בהחלט אחלה שיר (רק עכשיו שמעתי). מסכימה מאוד לגבי הגשם. שתהיה לך חופשה מעולה

Roncha87

New member
לא, היה ממש לא משעמם ../images/Emo13.gif

רגע, איזה שיר של הפו פייטרז? אברלונג או הום? את הום אני מכירה ממגרש ביתי ואת אברלונג מגרדן סטייט דווקא. שניהם מדהימים בעייני מה הם דיברו על השיר בבנות גילמור?! איזה קטע! אני אראה את זה, זה בטח שפרקים שעוד לא ראיתי (דה..) יש לי מלא פרקים במקס חח. תודה רבה רבה רבה! מפה שלך לאלוהים

jess r

New member
אברלונג

זה פרק 12 בערך, וליין אומרת משהו כמו "שמעת את אוורלונג? אני מתה על הגירסה האקוסטית".

Roncha87

New member
יכול להיות שהוא לא הופיע בסרט

אבל כשהורדתי שירים מהסרט, זה הוריד לי גם אותו.. זה לא משנה, השיר מקסים

TheLost

New member
שבת שלום ../images/Emo202.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה לי שבוע שגרתי. אין מה לעשות, לפעמים יש כאלה, נכון? אבל היום שתיתי אייס ארומה. משהו רע שקרה השבוע: שהיה לי שבוע שגרתי.
טרי טרי מהיום- התחלתי עם הצילומים. אני מפיק, ואני לא אוהב להיות מפיק, ואני בצוות שאני לא אוהב בכלל. היה לי ממש קשה, חזרתי הביתה עם כאב ראש ובחילה ורק עכשיו חצי-השתקמתי. היה לי יום מבוזבז לחלוטין. יש לי הרבה מאוד דברים לעשות, ואין לי שום הספק. והחלק הכי גרוע הוא שמחר אני צריך להיות בלוקיישן שלנו ב-9 בבוקר כי אנחנו ממשיכים לצלם. באותו התפקיד שאני עושה ועם אותם אנשים שאני לא סובל. זה אומר שגם מחר אני לא אוכל לעשות את כל מה שיש לי לעשות. זה סתם מבאס, אפילו ששבוע הבא יש- טוויסט!- סוף שבוע. אבל יאללה, אני בסדר
משהו מצחיק שהיה השבוע: אני ובת דודה שלי נפגשנו אחרי קצת זמן שלא, ובהתקף של אסקפיזם מופרך התחלנו לקחת שירי ילדים ולעוות אותם לגרסאות שאנטי מפחידות. ואם אתם אי פעם צריכים, אז יש את הליריקס של "יובל המבולבל" ב-MP3MUSIC!!! וכולם ביחד, שלום לכם ילדים וילדות- אני יובל המבול בלללללללל! כל היום אני עושה שטויות, לא בכוונה בכל לללללללללללללללללל!... ואחד השירים החורפיים האהובים עליי: "קפיץ, קפוץ, מים, ובוץ, גשם גשם מטריות! קפוץ, קפיץ, מים, ושפריץ...!" משהו שאני מחכה לו שבוע הבא (ג'ס צודקת! תחזירו את זה!): אני מאוד מחכה שיסתיים החודש. וזה קורה שבוע הבא. כי פברואר הוא חודש קצר, וכי יש יום שישי ה-13
איזה גרוע אני שאני עדיין "חוגג" את הדבר הזה. למרות שאני צריך לוודא שיש לי סרט אימה שווה (ואני עוד מעט הולך לראות הלוואין- אז בואו נתערב שהסרט הזה איכשהו ממש יפחיד אותי ואז אני אצטער שלא ראיתי אותו ביום שישי ה-13. זה תמיד קורה לי. זה קרה לי עם "The Descent" ועם עוד סרט שאני לא זוכר). אני גם מאוד מחכה לסיים כבר עם ה-PROJECT המעצבן הזה בשבוע הבא. בקיצור, אני רק מחכה שדברים יסתיימו
אה, ואני גם ממש לא מחכה בעצם לשבוע הבא, כי בעוד שבוע בדיוק יש חלוקת תעודות. זה הולך להיות כואב. ספר/סרט של השבוע: Fade Away בא לי ממש טוב...
(זה כבר נראה לי השבוע הרביעי שאני כותב את הספר הזה, לא? ואני כבר באמצע! זה נחשב מהר אצלי! אתם כולכם תולעות ספרים!). סרטים- ראינו בביצפר "האזרח קיין", וזה סרט פשוט נורא. אני חושב שיש חיסרון נורא בולט בסרטים, לעומת נגיד מוזיקה. מוזיקה ישנה יכולה להמשיך להיות טובה מאות ואלפי שנים בלי שום בעיה. סרטים לא. איכשהו (עכשיו כשאני חושב על זה זה באמת מוזר), מוזיקה מאז ומתמיד נשארה אותו דבר: אם אני אשמע שיר ברדיו אני לעולם לא אצליח לנחש מאיזה שנה השיר (אלא אם כן במילים יש איזשהו רמז). השירים לא השתכללו, הם לא הפכו להיות ב-HIGH DEFINITION. לעומת זאת, בסרטים אפשר לגמרי לראות מה ישן ומה לא- ודברים שהם ישנים פשוט לא תמיד עובדים. בקיצור, "האזרח קיין" שעמם אותי נורא. הוא פשוט מיושן ויומרני. באסה. פרק בסדרה: LOST התחיל! וו-פאקינג-הו! סיימתי את העונה השלישית של "עמוק באדמה". פשוט אין על הסדרה הזאת. פרק בסקראבס: לא היה
השירים של השבוע: אריק ברמן- ג'וני
לא ידעתי שיש שיר עליי
תמונת השבוע:

jess r

New member
זוכר שאמרת

שאמורים לשדר את "עמוק באדמה" ביס? אז מתי בערך זה יקרה? אני לא מסכימה לגבי המוזיקה. אתה באמת טוען שלאורך ה60 השנים האחרונות המוזיקה לא השתנתה? כאילו, אם ישמיעו לך את הפו פייטרס למשל, אתה באמת תחשוב שיש סיכוי שזה נכתב לפני יותר מעשרים שנה? לא שאני חושבת שהם "השתכללו", אני לא בטוחה שזה יהיה נכון להשתמש במושג הזה, אבל בטח שהיא השתנתה. ולכל עשור יש פחות או יותר סיגנון שמזוהה עימו. איזה מן סרט זה? כלומר, כמה דקות? מי כתב? על מה זה? בהצלחה מחר

TheLost

New member
נראה לי בפברואר...

בקשר למוזיקה- טוב, אולי רק אני מרגיש ככה. אבל כששמעתי את הפו פייטרס לא ידעתי ישר שזו מוזיקה מהעשור האחרון- ברור שהייתה לי הרגשה כזאת, אבל זה לא שאי אפשר היה לעשות מוזיקה כזאת לפני כן. אם תראי עכשיו סרט שהוא ב-HD, אז מן הסתם תדעי שלא עשו אותו לפני 100 שנה, ואם תראי סרט שהוא בשחור לבן את תדעי שהוא נעשה לפני שנות החמישים-שישים (למרות שגם אח"כ יצאו סרטים בשחור לבן, אבל בדרך כלל בסרט עצמו אתה יכול להבין שמדובר במשהו אומנותי). כל סרט מתאר תקופה, ובצורה כלשהי הוא מסגיר את הזמן בו הוא מתרחש (ובד"כ גם נעשה). בשירים אין תקופות.... והסרט- זה תרגיל של עריכה מקבילה
איזה סיפור אהבה דבילי וקלישתאי על מישהו שבוגד במישהי ואז המישהי פוגשת מישהו אחר ונפרדת מהמישהו שבדיוק רוצה לחזור אליה. טיפשי לחלוטין ומביך אותי להיות קשור לדבר הזה בכל צורה. הסרט יצא לדעתי בערך 2 דקות, זה סרט בלי דיאלוגים בכלל ועם 12 סצינות שכל אחת באורך של שנייה. בקיצור גרוע.

jess r

New member
HD זה איכות הקרנה

בכל מקרה אני דווקא חושבת שמוזיקה דווקא כן מסגירה, פחות או יותר ובאוזניים "מתורגלות" בטח יותר, את התקופה בה נעשתה. בקיצור נסכים שלא להסכים. נשמע כמו התסריט של כל הסרטים הקצרים שעשו במגמה שלנו שנה שעברה (שלנו היה יותר מתוחכם, אצלינו בחור ובחורה נדלקים זה על זה בגלל שיש להם אותו טעם במוזיקה
).

TheLost

New member
ד"א אם לא בא לך לחכות לעמוק באדמה...

יש מבצע באמזון והמארז עולה רק 60 דולר
אני מתחבט אם לקנות או לא!

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: אני מופיעה בשני עיתונים השבוע! שני עיתונים!!!
שבוע שעבר ראיינו אותי ל"ידיעות ירושלים" ובמוסף של סופ"ש יש ידיעה גדולה על התקלוט עם תמונה ענקית! זו אחלה כתבה והיא ממש מצחיקה. חוץ מזה בצד יש רשימה של כל מה שהולך לקרות שבוע הבא ואז שוב הזכירו את התקלוט, ובשער יש הפניה לראיון איתי! עכשיו ראיית שגם בעכבר העיר כתבו עלינו ידיעה קטנה! ברגע שיהיה לי את הכתבות במחשב אני יעלה אותם לפה. חוץ מזה יש גם אתר שמפרסם אירועים בירושלים וגם שם כתבו עלינו: http://www.jlm.israel.net/home/event.php?id=11732 יייייייי!
אתמול הייתה הקרנה של "טריינספוטינג" בעוד פאב שאני יושבת בו הרבה והיה ממש כיף. יום ראשון הלכתי לאכול סושי עם חברה מהלימודים, אבי התקשר להגיד לי שרוצים לראיין אותי, ואחרי זה הלכנו לתקלוט ואביה הכניס אותנו להופעה שהייתה שם בחינם. הוא גם הביא לי סינגל של Desire של U2 על תקליט.
משהו רע שקרה השבוע: אני חולה.
משהו מצחיק שהיה השבוע: המתרגל לסיפורת שיש לו אנגלית לא משהו ממלמל משהו שהוא לא בטוח איך להגיד אותו בתקווה שלא נשים לב וכל הקטע מסתכלים אחד על השני במבוכה ומצחקקים. חחח אני חולה עליו!
ספר/סרט של השבוע: ספר - Into The Wild. אני לא זוכרת אם ראיתי סרט או לא, נראה לי שלא. פרק בסדרה: דוקטור הו 407. אחלה פרק! בנתיים הכי טוב בעונה. פרק בסקראבס: לא ראיתי.
השירים של השבוע: U2 - Get ON Your Boots. כן, כן, הסינגל החדש של U2!!!! טירוף. חיכיתי לזה כל-כך הבה זמן. האמת הוא קצת מאכזב אבל הוא די סבבה וכבר די נדבקתי אליו. התגעגעתי ללהקה הזאת ממש. עוד מעט האלבום יוצא ואז אנחנו עושים ערב U2 בתקליט. The Bens – Bruised. שיר מדהים מדהים מדהים ועצוב! The Good, The Bad and the Queen – Kingdom Of Doom Ou Est Le Swimming Pool – Dance The Way I Feel Glasvegas – Geraldine תמונת השבוע: The Docta

למעלה