קבלת שבת

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: בית הספר שלנו ניצח בגמר ירושלים בכדורסל והיה כיף. עשינו עוגיידה והרווחנו המון כסף להפקת הסרט וגם היה כיף. פגשנו אנשים נחמדים וחלקם התלהבו מהעלילה של הסרט. היום ירד המון גשם ולמרות שהוא ירד בדיוק כשמכרנו והרס לנו קצת היה נחמד. משהו רע שקרה השבוע: מדכא כמו לא יודעת מה, ואין לי מושג למה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: החרא הרגיל. סרט/ספר השבוע: "להתראות לנין". או שזה היה שבוע שעבר? בכל מקרה סרט טוב. פרק בסדרה: "דור מזויין". "נמלטים" היא דוגמה מצויינת לסידרת אקשן טובה: לא מזיינים בה בשכל. ב"סקינס" היה פרק על כריס ואני לא אוהבת אותו. ג'וסלין הדראג קווין הזאת זכתה ב"טופ מודל" במקום נטאשה, שממש אהבתי. "העשב של השכן" - אוף, אהבתי את שיין ועכשיו הוא סתם זונה. ואנדי צודק, מגיעה לו חברה. הוא הכי מגניב שם. פרק בסקראבס: עונה שביעית. היא ממש ממוחזרת. אולי לא שמים לב לזה כשהיא מגיעה אחרי עונה כמו 6, אבל אחרי המרתון שעשיתי זה ממש בולט - היא פשוט לא מעניינת. כל פרק קורה משהו שכבר קרה בסידרה והם ממש משעממים וחסרי... משהו מיוחד שהיה להם בעונות קודמות. השירים של השבוע: Cake - Mexico Cake - Let Me Go המון פסקול של סקראבס ששמעתי בשביל הסרט. השיר החדש של ביונסה שבו היא יורדת על בחורים.

Roncha87

New member
אוי לא!!!!

אהההה עשית לי ספויילר לטופ מודל!!!!!!!!!!11 התכוונתי לעשות הקרנה עם אחותי היום ביס מקס ועכשיו אני עצובה עוד לפני שהתחלתי לראות.... איכס ג'וסלין... בעעע איזה באסה חחחח

jess r

New member
סליחה!

פשוט הוא כבר שודר אז לא חשבתי לשים ספויילר... ממש מצטערת. את מי הכי אהבת מהבנות?

Roncha87

New member
חחח זה בסדר בקטנה

האמת את נטאשה אבל בהתחלה היא עצבנה אותי ממש, לאט לאט היא פשוט השתפרה ובכלל חשבתי שרנה תנצח. אני לא מבינה איך ג'סלין הגבר גבר הזאת ניצחה בלאכס חח

TheLost

New member
זה קורה כשהדרך מתמשכת ../images/Emo10.gif

השבוע שמעתי את השיר הזה ברדיו והוא עשה לי ממש רע, אבל גם ממש טוב. לא יודע. שיר מוזר כזה, לא? חוץ מזה, היה לי שבוע מעמיק ככה שתתכוננו לחפירה (מצטער- אתם כמו הפסיכולוגים שלי) משהו טוב שקרה השבוע: משהו נפלא שקרה זה שהחלטתי לפנות לעצמי אחה"צ (כשאני אומר לפנות אני מתכוון- פשוט לא לעשות דברים שאני צריך לעשות, כן?
) כדי לגמור לכתוב את התסריט מחדש לחלוטין. עבר חודש מאז שכתבתי את ה-15 עמודים הראשונים והחלטתי שאני חייב לסיים עם השכתוב הזה כבר. אז התחלתי לכתוב, וכתבתי עוד קצת, והגעתי לעמוד ה-20, והבנתי שכל מה שאני כותב בתסריט הזה גרוע, לכן מחקתי אותו וחזרתי 3 דראפטים אחורה: לדראפט הראשון. עשיתי עליו חגיגות ועכשיו יש לי פיילוט!!! והוא נראה לי אפילו טוב! (אני לא יודע אבל, תמיד בהתחלה אחרי שאני מסיים לקרוא זה נראה לי טוב, ואז אני קורא שוב ואז... ואז אני מתחיל לכתוב הכל מההתחלה
). חחחחחחחחוווווווווווצצצצצצצצצצמממממממממזזזזזזזזזזזהההההה, גם קרה לי עוד משהו טוב מאוד אבל אני לא אדבר עליו כי כשאתה מדבר על דברים כאלה הם נוטים להיהרס. אז זהו זה סוד. היום גם ערכתי עד 5 וסיימנו את הסרט פחות או יותר, ואני מוכרח לומר שהוא יצא הרבה יותר טוב ממה שדמיינתי. הוא אפילו יצא דיי אחלה, אני חושב. אחר כך הלכתי למסיבת יום הולדת של בת דודה שלי בג'ימבורי יחד עם אחיין שלי והיה לי כיף מאוד. אז מה אם רק עכשיו הגעתי הביתה... ועוד משהו טוב? אממ, קיבלתי ציון מפתיע באזרחות, אבל אני לא אגיד מהו כי אז תקראו לי חננה וחרשן
משהו רע שקרה השבוע: היה לנו השבוע ערב מגמה עם ההורים. חוץ מזה שהיה מפדח ברמות כואבות, גם הסרט שהראו לנו- "שיטת השקשוקה"- היה נמרח מאוד ואחרי חצי שעה כבר הייתי על סף ייאוש. אחר כך הייתה לנו הרצאה עם מיקי רוזנטל שעשה את הסרט והוא דיבר קצת על הסרט, למי שלא מכיר הסרט מדבר על האחים עופר ששולטים על אחוז נכבד מאוד של חברות חשובות בארץ ישראל וזה מדבר הרבה על "הון-שילטון", תככים ומזימות בקרב עשירי הארץ ודברים בסגנון. הסגנון של הסרט מאוד מאוד מזכיר את מייקל מור, רק שאצל מייקל מור יש מסר ברור והוא מעניין והסרטים שלו לא נמרחים ומראים דברים מעניינים. כאן זה פחות הצליח, ומה שמאוד עצבן אותי זה שבמהלך ההרצאה (שהייתה קצרה כי אנשים אשכרה התחילו לקום ולצאת אז רוזנטל קיצר) מיקי רוזנטל אמר, ככה בדרך אגב, "הסרט הזה לא בא נגד האחים עופר, הוא בא נגד העם שלא עושה כלום". אם הסרט הזה מאשים את העם אז למה אין לזה שום רמז של רמז של רמז של סוג של רמז של אזכור בסרט? עצבן. חוצמזה היום עריכה שלנו היום קוצץ לחלוטין (בגלל המסיבה של בת דודה שלי שהייתי חייב ללכת אליה), אז הברזנו מ-3 שעות אחרונות שהיו של קולנוע וזה היה מבאס כי גם לא שמעתי את ההסבר על התרגיל עריכה-מקבילה שיש לנו עכשיו וגם המורה רשמה לנו חיסור. אנחנו עושים את זה בשבילך! בלע. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: אני אף פעם לא זוכר
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: חודש חדש! חורף? וחוצמזה שבוע הבא אין לי הרבה עומס וזה כמובן נפלא. למישהו יש רעיונות לעריכה מקבילה דרך אגב? יש לי רעיון אחד אבל הוא נראה לי טיפה מעפן ומאוד נמאס לי ממעפן. סרט/ספר השבוע: ראינו את "מציצים". סתם, אין לי סרט אחר לשים אז זאת הברירה שלי
בכלמקרה סרט מבדר לחלוטין וחסר פואנטה לגמרי. פרק בסדרה: באמת יש יותר מידי. אבל דד לייק מי זה פשוט סדרה כיפית. וחוצמזה... נו... לא נעים... אבל נו... מליסה ג'ורג' הגיעה לאנטומיה של גריי!
(וחוצמזה אלכסיס דניסוף הגיע לprivate practice כי בתחילת העונה איימי אקר הייתה שם. אה ורובין מאיך פגשתי את אימא בהריון! ביי) פרק בסקראבס: - - השירים של השבוע: זה קורה כשהדרך מתמשכתתתתתתת.. יש ללכתתתת ללכתתתתתתתתתת. שום דבר לא ידוע - לא שעה לא שבוע
תמונה של מה שבא: ואם לא בא

TheLost

New member
התכוונתי שהשחקנית בהריון ../images/Emo3.gif

וגם אליסון האניגן, וזה אומר שיש משהו באוויר על הסט של הימימ שפשוט מזריע בחורות.

Roncha87

New member
להיות חננה זה לא דבר רע!../images/Emo13.gif

אני חננה וגאה בזה! :) ואתה צודק לגבי השיר. אי אפשר להגדיר אותו.

mikmik000

New member
קובי סמולדרס גם בהריון? O:

חחח מגניב.. היא ואליסון יהיו בהריון ביחד
אין לי מושג מה מצב הצילומים שלהם, אבל אם הם עדיין מצלמים זה בקרוב יתחיל ליצור די הרבה בעיות ליוצרים של HIMYM חחח וכן, כבר אמרתי לפני כמה ימים שפריווט פרקטיס הפכה ליותר ספינאוף של אנג'ל מאשר של גרייס אנטומי העונה XD זה נחמד אבל, אני אוהבת את איימי אקר, וגם את אלכסיס [למרות שהדמות שלו בPP הייתה מעצבנת].
וזה טוב שמליסה ג'ורג' באה, יש לה דמות די מגניבה, אבל..
לאנטומיה של גריי למטה!!! ראו הוזהרתם!!!!! נראה שאיזי השתגעה, ואני מפחדת שהולכים או להרוג אותה בגלל איזה גידול במוח, או לאשפז אותה בבי"ח לחולי נפש, ושדת' (או דיי? איזה מהם היא? חח) באה להחליף אותה :( ואני ממש אוהבת את איזי אז אני מקווה שזה לא נכון :X הא והפיילוט המדובר זה זה שקראתי בזמנו? כי אם כן הדראפט הראשון היה ממש טוב, לא צריך לשנות יותר מידי ;) ואם זה לא זה, אני בטוחה שזה טוב בכל מקרה (אני אשמח לקרוא אם אפשר
).. תמיד הכי טוב ללכת עם האינסטינקט הראשון. :)

TheLost

New member
איזה פיילוט קראת? ../images/Emo3.gif

ואם הם יעשו מה שאמרת (על זאת מהאנטומיה... אני לא אגיד את השם כי אין לי כוח לכתוב ספוילר
) אז זה באמת יהיה מבאס

mikmik000

New member
אממ..

שכחתי איך קוראים לו חח :$ זה עם המכונה שאומרת את העתיד

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע:הופעה של רופוס ווינרייט!!!!!
היה ה-כ-י מדהים בעולם! באמת, אין לי מילים לתאר את ההופעה הזאת. זו הייתה הופעה הרבה יותר טובה מההופעה שלו שהייתי בה בלונדון. הוא שר המון שירים שאני אוהבת, אמא שלו שרה איתו כמה שירים והוא היה קורע מצחוק ומקסים כל-כך. הקהל עמד על הרגליים ומחא לו כפיים בסוף ההופעה והוא חזר לאיזה ארבע הדרנים בערך. בפעם האחרונה הוא אמר כזה Ok, I'll play another one וניגן לנו עוד שיר.
גל אוחובסקי, עברי לידר ודנה מודן ישבנו שתי שורות לפנינו! חוץ מזה ראיתי גם את ריטה, עידן אלתרמן, אוהד חיטמן, אסי עזר שהוא כה חתיך גם במציאות, יאיר ניצני ועוד. אמא שלי ובן דוד שלי אמרו לי שהם גם ראו את רבקה מיכאלי, מירי מסיקה ועוד. אחרי ההופעה חיכנו לנו מחוץ לאולם ואז הוא יצא וחתם לי על אחד הדיסקים שלו!
ואז אמרתי לו כזה Your'e amaizng, you're just amazing, I also saw you in London and you're so amazing והוא הסתכל לי ישר בתוך העיינים כשהוא חתם לי, אבל ממש ישר, חפר לי בנשמה שלי, וחייך אלי ואמר לי Thank you ואז אמרתי לו כזה Thank you! והוא חייך אפילו יותר!
משהו רע שקרה השבוע: היה לי שבוע ממש קשה באוניברסיטיה. היה לי עומס גדול ולא הגשתי עבודה אחת. היו הרבה דברים מעצבנים השבוע, וגם רנין עפה
, אבל מה כל זה משנה אחרי שראיתי את רופוס?!
משהו מצחיק שקרה לי השבוע: רופוס היה כל-כך מצחיק בהופעה שלו! הוא אמר שהוא אכל הרבה חומוס וזה עשה לו קצת רע והוא קרא לעצמו Humos Monster חחח!
הוא קרא לחרדים Beards וזה היה בכלל ענק. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:אני פשוט מקווה שיהיה שבוע קל ונחמד. סרט/ספר השבוע:אישתו של הנוסע בזמן שאני ממש לא אוהבת אבל רוצה לסיים אותו. התחלנו לקרוא את The Dublliners של ג'יימס ג'ויס בשביל הילמודים. לא ראיתי סרט. פרק בסדרה:לא נראה לי שראיתי משהו. פרק בסקראבס:לא ראיתי. השירים של השבוע:המון המון המון שירים מדהימים של רופוס.
בעיקר: Rufus Wainwright - Cigarettes and Chocolate Milk Rufus Wainwright - The Art teacher Rufus Wainwright - Going to a Town Rufus Wainwright - Hallelujah Rufus Wainwright - Somwhere Over the Raonbow (Judi Garlend cover) האמת שעוד רבים ואחרים אבל אני לא רוצה לכתוב לכם הודעה באורך הגלות.
Flight of the Conchords – Leggy Blonde FM Belfast – Par Avion The Killers - Human. קניתי את הדיסק החדש של שלהם ובנתיים הוא ממש טוב! תמונה של מה שבא: רופוס מיי לאב.
תמונה מההופעה בהיכל התרבות. הייתי שורה שביעית בצד וזה היה ממש קרוב!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הדמוקרטיה הגיעה לסין, או במילים אחרות - יצא לגאנז אלבום חדש!! אחרי 15 שנה!! במקרה השבוע גם הייתה הופעת מחווה לגאנז בצוללת, שהייתה ממש טובה לדעתי! משהו רע שקרה השבוע: כרגע אני מחכה לקורס, אז אני עושה יומיות לבסיס. זה מטיש! אני לא מצליחה להחזיק את עצמי ערה אחרי 9 (במקרה הטוב). אין לי חיים
משהו מצחיק שקרה לי השבוע: אתמול, אני חברה שלי ועוד אחד מנסים להסביר לאמריקאי את ההבדל בין חנוכיה למנורה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לסיים את השבועיים במחלקת ממתינים!!! לא עוד עבודות רס"ר!! סרט/ספר השבוע: חוברת שחור ופתור
פרק בסדרה: האחרון של נמלטים! אהבתי
פרק בסקראבס: לא יצא לי עוד לראות השירים של השבוע: גאנז גאנז וגאנז! תמונה של מה שבא: אולי אח"כ...

Ch3nf3l

New member
שרבט שלום

משהו טוב שקרה השבוע: - רבעו"ש, בייבי! - וגם חבר טוב יצא רבעו"ש (הוא קרבי.. סוג של), אז הלכנו שנינו, רק שנינו, לפאב. ומסתבר שהיינו 2 האנשים היחידים שם חוץ מהעובדים. החלטנו בכל זאת להישאר, הבעלים דיבר איתנו, הברמנית דיברה איתנו (כי התחלנו איתה), ואפילו הביאו לנו 2 צ'ייסרים של שיבס על חשבון הבית. - לא יודע. בכללי, טוב לי. משהו רע שקרה השבוע: - היה אמור להיות מפגש איחוד לקורס בוחני תחמושת (זה שעשיתי במרץ) ובסוף זה בוטל. - לא עשיתי כלום כמעט השבוע. ראשון שמירה, שני כלום, שלישי כלום, רק ברביעי טרחנו לצאת ליחידה. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: - אני ועוד מישהו נבחרנו לשטוף מחסנים ענקיים בבסיס, ולשם כך נאלצנו להביא את הכבאית, ואת הכבאי. בכל מקרה, רן (מי שהיה איתי) ניסה להשתלט על צינור, שפשוט הזרם הפתיע אותו אז הצינור עף לו מהיד והתחיל להשתולל ולהשפריץ עליו. ראיתי את זה מהצד ומתתי מצחוק. - ביום רביעי היינו במחנה ישי, ליד ירושלים. ועתליה (חיילת שאיתי) ותומר (אחד המפקדים שלי) תמיד כזה רבים ביניהם בצחוק, אז היא נתנה לו קצת מכות, והוא אמר "וואי אני מרחם על מי שיהיה בעלך" אז דפקתי להם "בעלה זה ההוא שכותב 'זכויות גבר במשפחה' בכל חור" - וכל הדרך חזרה מירושלים, הייתי צריך להשתין! ממש אבל! ובאמת שזה משעשע, ומעיק. בסוף כשירדתי בצומת רעננה התפרקתי מאחורי השלט של כפר-סבא. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - אני סוגר שו"ש, תודה ששאלתם. סרט/ספר השבוע: - אותו הספר. סרטים אין. פרק בסדרה: - האוס 5.09 ניסה להיות טוב, אבל לא הלך להם. - פריזן ברייק 4.12 צפוי מהרגיל. - הסיום של הפמליה!! אההההה! וגם דקסטר היה מעולה. השירים של השבוע: נתחיל עם ניק דרייק: Pink Moon, Which Will, Parasite, From The Morning, Saturday Sun. צריך עוד להקשיב יותר... Bright Eyes - Road to Joy Elliot Smith - King's Crossing Of Montreal - Suffer For Fashion Of Montreal - Cato as a Pun Of Montreal - The Past is a Grotesque Animal Passion Pit - I've Got Your Number Passion Pit - Cuddle Fuddle Passion Pit - Sleepyhead מוזרים ואדירים Snow Patrol - Lifeboats Apollo Sunshine - Fog and Shadow

למעלה