וואט אפ!
משהו טוב שקרה השבוע: - חה, ביום ראשון שמרתי, אבל לא באמת שמרתי (המפקד שלי היה קצין תורן והייתי אמור לעשות סיורים איתו, ואמור זה שם של דג). - אממ לגרור את דנה הירושלמית איתי לכפר-סבא אחרי שירדנו בתחנת הרכבת של ראש העין. - בכלל, היה שבוע עמוס עבודה וכיף. - חחח אתמול קנינו המון המון אלכוהול לקראת הגיוס של חבר, ושתינו גם בערב. ושתיתי 2 שוטים של הוט שוט, שוט ייגרטום ושוט ליקר Y, וכלום לא עלה לי לראש. בניזונות. משהו רע שקרה השבוע: - הזבובים של הבקעה. - לא יודע, הסופ"ש פחות מהנה ממה שאמור להיות. משהו מצחיק שקרה השבוע: - אוקיי, נכנסנו לבסיס שלדג, והש.ג. שלהם פתחה לנו את השער כי היא ראתה שהיה איתנו קצין משלהם ברכב. אז פתאום יצאה איזו סרן והתחילה לצעוק עליה "מה את פותחת?? את יודעת מי אלה בכלל??!" התחילה להתחרפן שם. קיצר, שאלו מה השם שלה, אז חייל ענה "פינקוס". כן, שם המשפחה שלה הוא פין-כוס. ועוד השירותים בשלדג יוניסקס. - הבוחנת תחמושת של אוגדה 162, רס"מ נירה, היא שרוטה על כל הראש. היא מטורפת לגמרי, וענקית לגמרי, ועבדנו איתה השבוע.. קיצר, בזמן בחינת רימוני רסס אחד החליק לי מהיד, ואז תפסתי אותו. ואז התנהלה בערך השיחה הבאה: "אתה נשוי?" "מה נראה לך? לא.." "רגע, בן כמה אתה?" "כמה נראה לך?" "כמו הבן שלי, 19" "נו נכון.." "אם אתה רוצה שהביצים שלך ישארו במקומם ויהיו לך ילדים.." Creepy. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - באמת ששום דבר. אני שומר ביום שני, בזמן שיש ביקורת של אט"ל. אההההההה! סרט/ספר השבוע: - נאדה. פרק בסדרה: טוב, פרקים 4 ו-5 של CSI, מעונה 9, מעולים. בכלל, הסדרה הזאת אדירה. ניו יורק ומיאמי סתם גרועות. צ'אק היה חביב. וגם דקסטר טובה כרגיל. אני רואה יותר מדי אין לי כוח לפרט. השירים של השבוע: - הורדתי 2 אלבומים של אליוט סמית' אבל עוד אין לי אהובים ביותר. תקבלו אולי שבוע הבא. וזהו. אין משהו שונה מדי.