שבוע טוב!../images/Emo175.gif../images/Emo39.gif../images/Emo15.gif../images/Emo185.gif
משהו טוב שקרה לי השבוע: - הלכתי לחפש עבודה ופגשתי מלא חברים שלא ראיתי מלא זמן. - הסתפרתי סוף סוף!
- יום כיף עם מוריקה, חיה וסיון. היה לי הכי כיף בעולם! (זה היה סוג של פרידה מחיוש
) - תובנות חדשות ששינו לי ת'חיים. מעולה. - החלטתי לחזור למעונות, אבל רק במידה שיהיה לי חדר בדירה של חברה. תחזיקו אצבעות!
- אני לא יודעת איפה לכתוב את זה אבל- אחותי התגייסה. היה מרגש והיא על הכיפאק, תאמינו לי. - VIP ביס פלאנט. גדול גדול גדול. אחח הקפיטליזם. אבל היה טוב
משהו מצחיק שקרה לי השבוע: איזה מעצבן זה, שיש כל כך הרבה דברים מצחיקים במשך השבוע ואו ששוכחים אותם, או שנורא קשה להסביר כי זה סוג של בדיחה פרטית. קשה אה?
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: המפפפפפפפפפפ שיתחיל להיות קר כבר!! (מספיק טוב?
) סרט/ספר השבוע: סרט- "הנקוק" חביב ביותר. "המרדף לאושר" מעולה! (יצא וויל סמית' אה? חחח לא שמתי לב). ספר- "הגנן המסור" מתחיל סבבה, הוא קצת קשה לקריאה (באנגלית) אבל אני מאתגרת את עצמי. ומי מכם שאמר שזה חרא סרט- לא מפריע לי, העיקר שהספר יהיה טוב
פרק בסדרה: התחלתי לראות "ליפסטיק ג'ונגל" והיא דיי טובה. מעניינת אותי. נכנסתי קצת לריאלטי חחח "יורדים בגדול" קצת. ו"מטבחי הגיהנום" אחחח גורדון רמזי הזה הוא המודל חיקוי שלי, בלי כל הקללות
. פרק בסקראבס: פתאום ראיתי היום ביס את פרקים 17 ו- 18 מהעונה השישית. אז ראיתי. לא אהובים עליי- אחד עם ה-their story והשני עם ההצעת נישואין של קית'. עונה רדודה חחח השירים של השבוע: אחחח אין, זה החלק הכי טוב
(יש הרבה!) The Shins- Sleeping Lesons The Shins- Australia The Shins- Turn On Me OK Go- What To Do OK Go- Youre So Damm Hot Nada Surf- I Like What You Say Nada Surf- See These Bones Jacob Golden - On A Saturday Fools Garden - Yellow lemon tree Bob Dylan - One More Cup Of Coffe Faith Hill - There You'll Be גידי גוב ומאיר בנאי- בלילות הקיץ החמים כשניקו תתחיל לדבר- צל כבד יוני בלוך- התקף לב קטן יזהר אשדות- צילו של יום קיץ איה כורם- מילים אפרת גוש- מועדון ריקודים תמונת השבוע: מוריקה, אני מקווה שזה בסדר
שיהיה לכולם שבוע טוב, תמצו את החיים ושמרו על עצמכם