at this time of night i'm already supposed to
tucked in and drinking my coco.
משהו טוב שקרה לי השבוע: נסעתי לבקר את דודנית שלי והיה לי ממש כיף . היינו בג'ימבורי וזה. לא נעים להודות, אבל ללכת לג'ימבורי זה כיף. לעלות על כל המתקנים, בלאגנים, זה. הבעיה היא שלא נעים לעלות לבד והדודנית שלי בכלל לא רוצה לעלות
זה כאילו שאתה כבר עם ה*מטאפורה* *סוטה* *צונזרה* (בכל זאת מעורבים כאן בסיפור ילדים אז עדיף
להימנע). חוץ מזה, בנושא הדבר-שאי-אפשר-לדבר-עליו, אז עכשיו הגיע דבר-שאי-אפשר-לדבר-עליו-מס'-2 (!) ובתחום שלו הייתה מצד אחד התפתחות טובה כי הרבה אנשים אמרו לי שזה טוב, ומצד שני אני בעצמי מרגיש עם זה רע! (יש כאן כמה אנשים שידעו על מה אני מדבר
) משהו פחות טוב/רע/מעצבן/גרוע/משביז שקרה לי השבוע: האמת שזה קרה כבר בשבוע שעבר, אבל תסלחו לילד במצוקה, נכון?
יכול להיות שאפילו כתבתי על זה בשבוע שעבר
לא נורא, עדיין לא סיימתי לעכל. אז בנושא הדבר-שאי-אפשר-לדבר-עליו הראשון ("המקורי". LOL) שבכלמקרה יוצא איכשהו שאני כל הזמן מדבר עליו (כזה אני. אידיוט
), ההתפתחות הפעם הייתה לאחור. הרבה לאחור. המון לאחור. לרמת המינוס. לרמה של אם זה היה מעלות, היינו הופכים לקרחון. קדימה התחממות גלובאלית, קדימה
מי בא לעשות איתי אמבוש לאל גור? משהו מצחיק שקרה לי השבוע: נממ. האם היה השבוע משהו מצחיק? אה, אממ כן, כשהיינו אצל סבא שלי אז היה לו איזה שיחה קצת מוזרה עם בת דודה שלי. סבא: "אמרת שתקחי אותנו לראות נעליים" בת דודה: "לא אמרת איפה הרופא אמר שצריך לקנות" סבא: "בחנות של פראסים (יעני, PRASIM. הוא לא יודע איך אומרים את זה) בת דודה: "אבל איפה היא?" סבא: "לא יודע, אצל הפראסי" בת דודה: "אבל איפה זה?! מה קוראים לחנות אני פרסי?!?!?!?!"
טוב זה לא מצחיק
בקיצור נראה לי כתבתי כמה דברים מצחיקים למעלה אז תהנו מהם. (למשל הקטע עם אל גור. זה מצחיק!) בדיחה ששמעתי השבוע: טוב, זאת בדיחה שעדיף לספר, אבל שיהיה. פשוט תקראו בלי לקפוץ קדימה. איש אחד נסע במכונית שלו ברחוב, נסע הכל סבבה, פתאום מגיעה לידו אישה במכונית שלה וצועקת לו "חמור!". הבחור מתעצבן ומתחיל לצעוק לה "אימא שלך חמורה יא בת כלבה אמן שתמותי" בום נתקע בחמור. עיצה טובה שקיבלתי השבוע: טוב, סתם כי זה מישהו מוכר כאן אז אני אגיד את זה: "הדמויות צריכות להיות פחות פלקטיות!!!" מאת חן. (הוא לא אמר את זה עם סימני קריאה). וגם - זה אני בעצמי עשיתי - "אני לא מושלם!" "אף אחד לא מושלם!" "אף אחד לא צריך להיות מושלם. חוץ ממני". עמוק אה?
וגם הסרט של באטמן היה מלא בעצות... משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: אם אני אגיד שזה הסרט השני של באטמן - אז אני אשקר. כי את זה אני אראה רק בשבוע אחרי
(ידידה שלי טסה לאינגלנד אז אנחנו -חברים טובים- נחכה לה). אם אני אגיד שזה הטיפול שיניים - אז אני גם אשקר. כי מי מצפה לטיפול שיניים?! בקיצר, זה חופש, זתומרת לא מצפים לכלום. מה שיבוא יבוא
בתקווה שזה יכלול התפתחות כלשהי עם הדבר-שאסור-לדבר-עליו (מס' 1 או 2, לא משנה. רצוי 2) ספר/סרט השבוע: בקושי יצא לי לקרוא השבוע ספרים. סתם כי אני עצלן. אלא אם כן החוברת תשבצים שלי נחשבת ספר
וגם בקושי יצא לי לראות סרטים
אבל במקרה ראיתי היום את Batman Begins - בפעם הראשונה שיהיה ברור. נחמד נחמד. אני רק רוצה לראות את הית' לדג'ר וללכת. Why so serious??? פרק בסקראבס: The One Where NOT (אם זה היה "בחברים" זה היה יותר מצחיק. שמעתם?!) (לא משנה, אני עייף... סורי) פרק בסדרה אחרת: אתם יודעים כמה טלוויזיה יצא לי לראות? מרתונים של dead like me, גוסיפ גירל (מי לייק טראש), האוס, אנג'ל (פה אני זוכר שהיו כמה פרקים לפנים), וגם הישרדות 16 - פשוט עונה מצחיקה. פשוט כן. פשוטטטט כן. שירי השבוע: It's the End of the World As We Know It - REM Young Folks - Peter Bjorn and John Violet Hill - Coldplay מהסאונדטרק של אקרוס דה יוניברס (כבר ראיתם? אם לא, אז.. פחפחפחפח): All You Need Is Love Blackbird (האם ככה קוראים לשיר? משהו עם בירד בטוח) If I Fell Strawberry Field Forever ואחרון ישראלי חביב (ישראלי? חביב? סיי הא?) - "אנא אפנה" של ארז לב ארי (או ארז בן לבי? או לב בן ארז? לא יודע, חפשו בין הוריאציות) תמונה: תדמיינו שיש משמאלכם תמונה של הג'וקר מהסרט החדש, טוב. כי מאוחר ו... הכלב אכל את התמונות.