it's been so long since I've...
seen her around here. I can't remember is she's real... Summer days spent walking around, and up all night yeah, trying to remember - If she's real! Well I don't think that I'll be back before nine It might be nine, West Coast time Well I got some friends in LA Telling me to head out their way 'Cause they know I'm in love with the sun זוכרים את הקטע עם קנדה? תמחקו. נגמר. ביי
משהו טוב שקרה לי השבוע: האמת? היה שבוע דיי.. ריקני כזה. אבל אממ - 91 במתכונת בהיסטוריה זה דיי אחלה!!!
משהו רע שקרה לי השבוע: גם כזה לא היה. חוץ מכמה ימים מעצבנים כאלה אבל לא משנה. אה וגם ווארז לא עבד לי מלא זמן! זה היה מבאס!
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: כל השבוע יש לי חופש- יאי! וביום חמישי בגרות בהיסטוריה- יאי!!! לסיים עם זה כבר
משהו שאני לא מחכה לו שבוע הבא: משום מה המורה שלנו לקולנוע מעשי החליט שביום חופש שלנו, נבוא לביצפר לשיחת סיכום. באורך של 10 דקות. אז אני צריך ללכת 20 דקות, להישאר שם 10 דקות, ואז לחזור 20 דקות? למההההה?!!?!?! ואני גם צריך להגיד לו שלא עשיתי את הסרט. הוא בטח ממש ישנא אותי!
משהו שאני דיי מחכה לו עוד שבועיים: יש לנו סמינר קולנוע, במקום הפסטיבל דימונה, רק לנו. רק מה, הם כאלה מעפנים, הם רצו בכוח שזה יהיה יומיים (כאילו כמו דימונה) ושנצא בערב לת"א וכל מני כאלה, ובסוף - אנחנו יוצאים מכאן ב13:00 (לומדים לפני! WTF), מגיעים לת"א יש לנו שם 2 הרצאות, לא עושים שום דבר רציני בערב, ביום למחרת יש עוד הרצאה וחוזרים ב-13:00. אז במקום לעשות הכל ביום אחד כמו אנשים נורמליים ולחסוך מאיתנו את הלילה בחוץ וכל השטויות האלה, סתם מורחים אותנו. עונש מגיע לאנשים המשועממים הללו. עונש! רגע אז למה בעצם כתבתי שאני דיי מחכה לזה?
לא משנה.
משהו מצחיק שקרה לי השבוע: אממ. לא לא היה שבוע מצחיק. היה שבוע עצוב בעיקר.
פרק בסדרה שהיא לא סקראבס (כי אין סקראבס אז אני לא רואה סקראבס! אההא!): הפמליה 312, סדרה ענקית. פריידי נייט לייטס 204 חביב. חף מפשע 108 היה ענקקק וטוב ומגניב, אחלה סדרה באמת. סמנת'ה הו 114 היה משעשע יחסית.
ספר השבוע: Neptune Noir. אם ראיתם ורוניקה מארס ואתם מתגעגעים, ת-ק-ר-א-ו. רק יגרום לכם לרצות לראות שוב כדי להעריך מחדש את כל הגאונות
סרט השבוע: לרוץ עם מספריים, שאמנם לא היה מדהים אבל לעומת שאר הסרטים שראיתי השבוע (מסור 4- הגרוע מכולם, סידני וויט- בלעכסי פלאכסי, הארי פוטר 5- כשהקיר היה מעניין יותר החלטתי להפסיק לראות)... זה סוג של סרט סמים רק בלי הסמים, על נער בן 13 (שמגולם כרגיל ע"י מישהו בערך בן 18. הזוי) שאימו מתמכרת לתרופות ואביו האלכוהוליסט עוזב את הבית, לכן הוא עובר לגור יחד עם משפחת הפסיכולוג של אימו שכוללת את האם המסכנה שבטוחה שהיא מכוערת, הבת החנפנית וחסרת החיים (גווינת' פאלטרו בתפקיד חביב), הבת הקטנה יותר שמקנאה באחותה הגדולה והיא בעצמה גם דיי בעייתית ואפילו מתאהבת בבחור (אוון רייצ'ל ווד המושלמת), האח המאומץ שהוא למעשה הומו סכיזופרן בן 22 שמנצל מינית את הנער, וכמובן הפסיכולוג עצמו שהוא וואקו ג'וב לא מהעולם הזה... יש כמה קטעים טובים
אה וגם אוליב מפושינג דייזיס משחקת כאן לסבית!!!!!
שיר השבוע: החייתי מחדש את האמפי שלי והופתעתי לגלות שהפלייליסט שלי מושלם. אז בואו נבחר את Los Angeles של The Rosewood Thieves (זה השיר שבהתחלה).
תמונה של מה שבא: