קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו רע שקרה לי השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: משהו מצחיק שקרה לי השבוע: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: סרט/ספר השבוע: שיר השבוע: תמונה של מה שבא:

TheLost

New member
it's been so long since I've...

seen her around here. I can't remember is she's real... Summer days spent walking around, and up all night yeah, trying to remember - If she's real! Well I don't think that I'll be back before nine It might be nine, West Coast time Well I got some friends in LA Telling me to head out their way 'Cause they know I'm in love with the sun זוכרים את הקטע עם קנדה? תמחקו. נגמר. ביי
משהו טוב שקרה לי השבוע: האמת? היה שבוע דיי.. ריקני כזה. אבל אממ - 91 במתכונת בהיסטוריה זה דיי אחלה!!!
משהו רע שקרה לי השבוע: גם כזה לא היה. חוץ מכמה ימים מעצבנים כאלה אבל לא משנה. אה וגם ווארז לא עבד לי מלא זמן! זה היה מבאס!
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: כל השבוע יש לי חופש- יאי! וביום חמישי בגרות בהיסטוריה- יאי!!! לסיים עם זה כבר
משהו שאני לא מחכה לו שבוע הבא: משום מה המורה שלנו לקולנוע מעשי החליט שביום חופש שלנו, נבוא לביצפר לשיחת סיכום. באורך של 10 דקות. אז אני צריך ללכת 20 דקות, להישאר שם 10 דקות, ואז לחזור 20 דקות? למההההה?!!?!?! ואני גם צריך להגיד לו שלא עשיתי את הסרט. הוא בטח ממש ישנא אותי!
משהו שאני דיי מחכה לו עוד שבועיים: יש לנו סמינר קולנוע, במקום הפסטיבל דימונה, רק לנו. רק מה, הם כאלה מעפנים, הם רצו בכוח שזה יהיה יומיים (כאילו כמו דימונה) ושנצא בערב לת"א וכל מני כאלה, ובסוף - אנחנו יוצאים מכאן ב13:00 (לומדים לפני! WTF), מגיעים לת"א יש לנו שם 2 הרצאות, לא עושים שום דבר רציני בערב, ביום למחרת יש עוד הרצאה וחוזרים ב-13:00. אז במקום לעשות הכל ביום אחד כמו אנשים נורמליים ולחסוך מאיתנו את הלילה בחוץ וכל השטויות האלה, סתם מורחים אותנו. עונש מגיע לאנשים המשועממים הללו. עונש! רגע אז למה בעצם כתבתי שאני דיי מחכה לזה?
לא משנה. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: אממ. לא לא היה שבוע מצחיק. היה שבוע עצוב בעיקר. פרק בסדרה שהיא לא סקראבס (כי אין סקראבס אז אני לא רואה סקראבס! אההא!): הפמליה 312, סדרה ענקית. פריידי נייט לייטס 204 חביב. חף מפשע 108 היה ענקקק וטוב ומגניב, אחלה סדרה באמת. סמנת'ה הו 114 היה משעשע יחסית. ספר השבוע: Neptune Noir. אם ראיתם ורוניקה מארס ואתם מתגעגעים, ת-ק-ר-א-ו. רק יגרום לכם לרצות לראות שוב כדי להעריך מחדש את כל הגאונות
סרט השבוע: לרוץ עם מספריים, שאמנם לא היה מדהים אבל לעומת שאר הסרטים שראיתי השבוע (מסור 4- הגרוע מכולם, סידני וויט- בלעכסי פלאכסי, הארי פוטר 5- כשהקיר היה מעניין יותר החלטתי להפסיק לראות)... זה סוג של סרט סמים רק בלי הסמים, על נער בן 13 (שמגולם כרגיל ע"י מישהו בערך בן 18. הזוי) שאימו מתמכרת לתרופות ואביו האלכוהוליסט עוזב את הבית, לכן הוא עובר לגור יחד עם משפחת הפסיכולוג של אימו שכוללת את האם המסכנה שבטוחה שהיא מכוערת, הבת החנפנית וחסרת החיים (גווינת' פאלטרו בתפקיד חביב), הבת הקטנה יותר שמקנאה באחותה הגדולה והיא בעצמה גם דיי בעייתית ואפילו מתאהבת בבחור (אוון רייצ'ל ווד המושלמת), האח המאומץ שהוא למעשה הומו סכיזופרן בן 22 שמנצל מינית את הנער, וכמובן הפסיכולוג עצמו שהוא וואקו ג'וב לא מהעולם הזה... יש כמה קטעים טובים
אה וגם אוליב מפושינג דייזיס משחקת כאן לסבית!!!!! שיר השבוע: החייתי מחדש את האמפי שלי והופתעתי לגלות שהפלייליסט שלי מושלם. אז בואו נבחר את Los Angeles של The Rosewood Thieves (זה השיר שבהתחלה). תמונה של מה שבא:

jess r

New member
דווקא נשמע טוב

תתגנבו בלילה, צאו תעשו חיים. כאילו חסר מה לעשות בתל אביב

Angelus

New member
שבת שלום../images/Emo199.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: ארוחה טובה עם המשפחה ופשוט שבוע רגוע.. + יציאה לחופשת פסיכומטרי.
משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: זה ישמע יומרני משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לחופש, לקריעת תחת בלימודים ולעליה בציון, בע"ה. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: "מה אתה רוצהההההה???" עדי מספרת לי על נהג אוטובוס שהטריד אותה פרק בסקראבס:
פרק בסדרה אחרת: חברים פרקים 45-47 סרט/ספר השבוע: אל תתעסקו עם הזוהאן - קרוע
שיר השבוע: שיר שמדבר אלי r.e.m - at my most beautiful תמונה של מה שבא: אין לי מושג מי זאת, אבל היא יפה שבת שלום!

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה לי השבוע:יצא הדיסק החדש של Coldplay!!!! וקניתי אותו!!! וקניתי גם DVD של הופעה שלהם!!!התחלתי ללמוד קופה בטאואר שזה קצת חדשות טובות וקצת חדשות רעות. זה אומר שאני אוכל לשבת מעכשיו על כיסא אבל זה גם אחריות הרבה יותר גדולה חחח. היה היום שישי בעיר די איכותי אחרי הרבה זמן שלא היה שישי בעיר. הזמנתי את העונה הראשונה של סקראבס והשבוע היא הגיעה! עכשיו יש לי את עונות 1-5. אני תוהה אם לקנות את העונה ה-6, אולי אם אני אמצא אותה ממש בזול, ואת ה-7 אני די בטוחה שאני אקנה כשהיא תצא.
משהו רע שקרה לי השבוע: קניתי את הדיסק וה-DVD בתו השמיני כדי שזה יעלה יל פחות, אבל בסוף מסתבר שזה היה עולה לי פחות בטאואר רקורדס עם ההנחה שלי חחח.
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:אמממממממ... תנו לי לחשוב על זה... לא, אין שם דבר חשוב. סתם שבוע רגיל. לא אמור להיות משהו מיוחד שבוע הבא. בעצם.... אני טסה לאנגליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שבוע הבא אני רואה את ה-Editors!!!!!!!!!!!!!! הולכים להיות מסביבי המוני בריטים!!!!!!!!!
אין מילים, באמת אין מילים לתאר את ההתרגשות שלי.
נקווה לטוב. משהו מצחיק שקרה לי השבוע:בדיחה שסיפרו לי השבוע, לא הכי מצחיקה אבל לא נורא. מה נותנים לנזירה בעונש? גזר מרוסק. זו בדיחה שלקח לי שעה להבין, אני מקווה שתבינו אותה חחח. פרק בסקראבס:לא ראיתי, אבל אני מתכוונת לעשות מרתון של העונה הראשונה בימים הקרובים.
פרק בסדרה אחרת:HIMYM לשלטון!!!!!!
סרט/ספר השבוע:אני לא שם - הסרט על בוב דילן. סרט מדהים!!!!! הסרט ממש מוזר והדמות של ריצ'ארד גיר הייתה לא הכי קשורה. הוא היה בוב דילן בגיל יותר מבוגר אבל לא ממש הבנתי מה היה הסיפור שלו שמה. מעבר לזה כולם שיחקו מדהים בסרט הזה והוא היה עשוי פשוט בצורה כל-כך יפה, קולנוע בשיאו! היה לי ממש מוזר ומרתיע לראות את קייט בלאנשט משחקת את בוב דילן אבל היא הייתה מדהימה בתפקיד הזה וזה היה מפחיד כמה שהיא הייתה דומה לו. עוד יוציין לשבח כריסטאין בייל המדהים שניתן הופעה מחשמלת ושר הרבה פעמים בסרט. היה עצוב לראות את ה'ית לדג'ר המנוח והוא גם הוא שיחק ממש טוב, אבל לא ממש הבנתי מה היה הקטע עם הדמות שלו גם. גם לא הכי אהבתי את הרעיון שבהתחלה בוב דילן היה ילד שחור. בואו נגזים. קיצר חפרתי על הסרט הזה אבל המוזיקה הייתה מעולה והוא באמת היה סרט מעולה, אבל לא נראה לי שכולם יתחברו אליו. סיימתי את "הדרך ארוכה למטה" שהיה ממש טוב אבל עם סוף מוזר, והתחלתי את "The Dublliners" של ג'יימס ג'ויס. שיר השבוע: Coldplay - Viloet Hill. אחד השירים הכי יפים ששמעתי בשנים האחרונות. Coldplay - Viva La Vida. שיר מחשמל ומדהים ומעולה. כל האלבום החדש של Coldplay! יקח לי עוד זמן להחליט אם הוא ממש טוב או לא משהו. הם די מתיימרים בו להיות אלטרנטיבים, מגניבים ומוזרים למרות שהם לא ממש צריכים לעשות את זה לדעתי. Augustana – Sweet and Low Interpol - NYC Elbow - An Audience With The Pope תמונה של מה שבא:גרררררר. הבנים מ-Life on Mars.

Roncha87

New member
גם אני לא הבנתי את הבדיחה! חחח

אני לא מאמינה שזה השבוע. זה כל כך הזוי כמה מהר זה עבר אמאלה
. אהההההה

TheLost

New member
חח יש לי עוד אחת ../images/Emo3.gif

מה נותנים לנזירה בעונש? לרכב על אופניים עם הכיסא...

jess r

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

טיסה נעימה, תהני המון, צלמי הכל

Roncha87

New member
../images/Emo73.gifשבוע מקסים ../images/Emo63.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: נגמר הסמסטר וווווווהווווו
ועכשיו למבחנים. תקופה טובה כעת
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: שיעל תעוף מפה כבר לאנגליה...
סתם סתם!!! יההה. שני מבחנים ולהוציא בהם ציון מגניב! משהו מצחיק שקרה לי השבוע: בספריה במכללה תמיד מישהו פותח את הדלת חירום ויש אזעקה, התרגלנו כבר. ביום רביעי מישהו פתח את זה וזה היה איזה 5 דקות רצוף אז ידיד שלי אומר "בטח מישהו מנסה לשרוף את הספרנית והיא צועקת על האזעקה שששש שששש ששש!!" אני פשוט נפלתי מצחוק
פרק בסקראבס: 216 (טעיתי בקודם זה לא היה 211) פרק בסדרה אחרת: כל כך מגוחך כמה CSI מיאמי מגוחכת. כאילו הורישיו הזה כזה טמבל שזה הפך אצלי לקומדיה. והפרק האחרון שהיה בערוץ 1 היה כל כך גרוע, רק חיכיתי שייגמר. מזל שניו יורק חוזרת
הכי טובה. סרט/ספר השבוע: ספר- מישהו לרוץ איתו! אני מתקדמת יפה
סרט-
שיר השבוע: בזכות lastfm יש כל כך הרבה שירים! Band of Horses – No One's Gonna Love You Five for Fighting – 100 Years Athlete – Best Not To Think About It Strays Don't Sleep – For Blue Skies Anna Nalick – Shine Ben Lee – Begin Matthew Ryan – Jane, I Still Feel The Same Elbow- On Day Like This Bishop Allen- Rain
Ok Go- Here It Goes Again ועוד כל מיני. תצטרפו לאתר הזה הוא ממש ממש מגניב עם התוכנה והכל
תמונה של מה שבא: אני יודעת, אני יודעת, אתם בטח שאולים את עצמכם "מי היא חשבה לעצמה שהיא שמה את התמונה הזאת? הלוא היא נראית פה כמו הגרוק מהמומינים" ובכן רק רציתי להדגיש לכם כמה סתלבט היה ביום האחרון (ובכלל) במכללה
שיהיה לכולם שבוע מעולה! שמרו על עצמכם, תעשו חיים ותזכרו Everybody was kung-fu fighting!" boop-boo-boo-boops"

אם היית דומה לגרוק מהמומינים..

אני הייתי בורחת ומתחבא מתחת למיטה שלי. גאד כמה שאני מפחדת מהדמות הזאת.

Roncha87

New member
גם אני! היה לנו דיון ממש מעמיק על זה

במכללה. זה פשוט נורא לשים דמות כזאת בסדרת טלוויזיה של ילדים קטנים.

נורא נורא

אני ממש אבל ממש פחדתי, רציני. ולא הייתי ילדה פחדנית היא פשוט הייתה מזעזעת..

הולכת למכולת וקונה שם תרנגולת

משהו טוב שקרה לי השבוע: הייתי בהופעות - 1. יום הסטודנט בבר אילן - ברי סחרוף ורמי פורטיס גדולים.. אחרי זה כוורת!!!!אהה זה היה כזה גאוני א יעדיין בhigh 2.יום המוזיקה הבינלאומי בת"א - אני וחברה שלי החלתנו לעשות יום כייף אז מיד אחרי הצבא היא באה לתא ופגשתי אותה בגן העיר שם התברר לנו שיש שעת סיפור עם אלון אבוטבול (השחקן משבתות וחגים..) מהר הלכנו אבל כבר נגמר בכל מקרה הוא הסכים לקשקש איתנו אפילו אמר שאני דומה ליעל אבוקסיס.. ואחרי זה הלכנו להופעת קאבר של דיר סטריטס שלא היית משהו כי זה באמת קשה לעשות הוחפעת קאבר לדייר.. ואז הופעה של שליחי הבלוז וחמי רודנר. שליחי הבלוז הופיעו קודם ואני וחברה שלי היינו דיי בצד ואז חמי ואישתו ישבו ממש לידנו כאילו אני מדברת אתכם על פחות ממטר מרחק וחמי הסתכל עלינו. זו לא הפעם הראשונה שאני פוגשת אותו הלוואי והוא זוכר את פניי. -גאון- משהו רע שקרה לי השבוע: עבודה עבודה עבודה ושיחת טלפון שקיוויתי שתהייה אחרת משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: חופש חופש חופש ועם זה לימודים לימודים לימודים אבל זה עדיין כיף! משהו מצחיק שקרה לי השבוע: פגשתי את צ'ינו מפרוייקט וואי בת"א ועוד ועוד.. פרק בסקראבס: עונה שלישית גאונית פרק בסדרה אחרת:נופ סרט/ספר השבוע:אני בטוחה שראיתי משו אבל לא זוכרת.. שיר השבוע: כוורת - אלף כבאים,בלעדיך,גוליית,שיר המכולת, היא כ"כ יפה,המגפיים של ברוך,נתתי לה חיי,זה הכל בשבילך,הורה האיחזות, ועוד ועוד כוורת גאונים!! וחמי רודנר גאולה. תמונה של מה שבא:גלידה אין דבר שאני יותר אוהבת.

Roncha87

New member
אההה כוורת!!../images/Emo99.gif

איזה כיף לך! אני מתה להיות בהופעה שלהם! גידי גוב
בדיוק חזרתי מיומלדת של חברה והייתה שם גיטרה כרגיל ואני כל הזמן "כוורת כוורת כוורת!" אז ניגנו לי את דוד וגוליית. היה כיף
צ'ינו! חחח מלא אבק

jess r

New member
שבוע טוב

משהו טוב שקרה לי השבוע: סיימנו עם אנגלית, אבל לא הלך לי כל כך טוב ב-F אז נראה לי שאגש למועד ב'. בכל מקרה זה לא נורא, העיקר שסיימנו. וראיתי הרבה סרטים. וזהו. משהו רע שקרה לי השבוע: עשיתי 70 מתכונות במתמטיקה, טחנו המון שעות של תירגולים והכי גרוע שלא יצא מזה כלום - עדיין נכשלתי בכל המתכונות (בעצם, באחת יצא לי 57). רציתי לבקש שיגישו אותי למועד ב' ויתכנו לי מגן אחר כך, אבל הרכז שלי מתעקש שאגש על 60, כי "זה השאלון הכי קשה שלך, הגיוני שתקבלי בו ציון נמוך, זה רק שליש מהציון במתמטיקה, בלה בלה אני חמור טיפש לי כבר יש עבודה מגניבה מה אכפת לי מתעודת הבגרות שלך". ואין מצב שאני אקבל ציון טוב ב-03 כי יש לי שבועיים ללמוד אליו. וזה אמור להיות שאלון קל, ככה נדפקתי גם בו. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: זאת אומרת, השבוע
אני מחכה לסיים עם 05 (אני בטח אגש גם למועד ב' אבל שיהיה), אולי לנסוע לפגוש חברה, להתחיל ללמוד לבגרות בהיסטוריה וסבא מגיע לביקור בירושלים אז מתישהו בסוף-שבוע אני אלך לאבא לפגוש אותם. אה, ואולי היום נצא היום לעשות משהו, עכשיו שיש לנו שבוע יחסית פנוי מבחינת לימודים. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: המון, כי הייתי כל השבוע עם חברים. ידיד א' סיפר איך הוא כמעט ולא אכל כלום ביומיים האחרונים, כי היה לו וירוס ואחר כך סתם כי הוא לא היה רעב ואיך שהוא אכל משולש פיצה וזה החזיק אותו יום שלם. ידיד ב': "ואי, בטח היית מזה טוב בשואה"
פרק בסקראבס: לא ראיתי. פרק בסדרה אחרת: "ישנן בנות" ו... לא זוכרת. ראיתי קצת "צהוב" אבל איכשהו גל התוכניות האלו על הזיוף ההוליוודי ("הפמליה", למשל) לא עושה לי את זה. "קונאן אובריין" השבוע היה מאוד משעשע. בתוכנית עם הצעצועים של דמויות מהסידרה כמעט בכיתי מצחוק. וב"סקס והעיר הגדולה" הגעתי למסקנה ששארלוט וקארי הן פוסטמות. סרט/ספר השבוע: "12 המושבעים" למרות שכבר ראיתי את הרימייק הרוסי (שהיה מועמד השנה לאוסקר לצד "בופור") אז הייתי פחות במתח. "מחבואים" שהיה הזוי אבל הצלחתי לסיים אותו בצפייה אחת שזה מרשים יחסית לסרט איטי כל כך. אני כמעט בטוחה שראיתי עוד משהו אבל אני לא זוכרת. שיר השבוע: אין חדש. שבוע טוב לכם, תהנו ותשמחו

למעלה