שבוע קייצי ונעים! ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif
משהו טוב שקרה השבוע: קיץ! נסעתי לחברה בחולון והיה ממש כיף! טיילנו, עשינו שטויות, והיא מהאנשים האלו שכיף לעשות איתם שטויות וראינו "סוויני טוד" ונקרענו מצחוק
כאילו, איך אפשר לא לצחוק - זהירות!
בסרט שבו עושים פשטידות מאנשים?
וג'וני דפ לא יודע לשיר! כמעט סיימנו את התסריט לסרט ועשיתי קניות והיה לי שבוע ממש טוב
משהו רע שקרה השבוע: פיגוע. מישהי רוסיה שאלה אותי באנגלית אם האוטובוס לחולון כבר הגיע ונורא נעלבתי - מה, אני לא נראת רוסיה?
משהו מצחיק שקרה השבוע: כל הסוף שבוע, לא זוכרת דברים ספציפיים וזה גם מסוג הדברים שמצחיקים רק כשאתם שם
משהו שאני מתכנן לעשות השבוע: ללמוד. הולך להיות עמוס כי יש שלושה מבחנים שבוע הבא. ואולי יקחו אותנו לראות השבוע את סרטי הגמר של כיתות י"ב בסינמטק. ועוד מעט פסטיבל דימונה וכניראה, לא בטוח אבל רוב הסיכויים שכן, אנחנו ניסע לשם. מישהו פה ממגמות קולנוע או תיקשורת נוסע? סרט השבוע: "מדעי החלום" - שאני לא אוהב סרט על בחור שמתעקש לא להתבגר? ועוד של מישל גונרי?
"חופים" - מסחטת דמעות, אפקטיבית, אבל מסחטת דמעות. "סודות L.A" - נחמד כזה, אין דמויות כל כך מעניינות או מעוררות סימפטיה אבל זה מותח. "סוויני טוד" - אין ממש עלילה והשירים גרועים, אבל יש קטעים מוצלחים. זה מסוג הסרטים שצריך ללכת אליהם באווירה מתאימה עם האנשים הנכונים. האוסקר! היה כזה מרגש! ודיאבלו קודי ממש מגניבה! כמה בדיחות מוצלחות: ג'ון: "יש לנו 3 נשים בהריון היום, בינתיים... קייט בלאנשט, ג'סיקה אלבה וניקול קידמן. והתינוק הולך ל... אנג'לינה ג'ולי! אנג'לינה לא יכלה לבוא היום, קצת קשה להגיע לאוסקר עם 17 ילדים" ג'ון: "ודיאבלו קודי - היא היתה רקדנית אקזוטית ועכשיו הפכה לתסריטאית הוליוודית. תגידי - איך הירידה במשכורת?" ג'ון: "וואו, כמה סרטים על רוצחים סידרתיים יצאו השנה... "ארץ קשוחה", "זה ייגמר בדם" ,"סוויני טוד"... כל מה שאני יכול להגיד זה תודה לאל על קטינים בהריון!"
פרק בסקראבס: אני מחכה לזמן פנוי למרתון שלי. ואני מורידה מהעונה השביעית אבל זה איטי. פרק בסדרה אחרת: "אמריקן איידול" - קצת התבאסתי שדני עף. הוא היה גרוע אבל הוא היה כל כך משעשע
וצ'קיזי עדיין בתחרות! הוא ממש גרוע! הוא שר כמו בתוכנית שירה זולה שמשדרים באמצע הלילה בלילה בערוץ 1 לאנשים שלא מצליחים להירדם. שיר השבוע: Leonard Cohen - Famous Blue Raincoat Fuel - Hemorrhage Lovin' Spoonful - What A Day For A Daydream Paul Simon - 50 Ways To Leave Your Lover PJ Harvey - Good Fortune Belle & Sebastian - Piazza, New York Catcher Belle & Sebastian - Expectations Tori Amos - Girl Tori Amos - Leather Tori Amos - Tear in Your Hand Van Morrison - Moondance Led Zeppelin - Stairway To Heaven Cat Stevens - Sad Lisa Cat Stevens - Tea For The Tillerman Roy Harper - Stormcock האלבום