קבלת שבת

steelwater

New member
כיפה מכוסה בשלג

לא כיפת הסלע או הזהב או משהו כזה, סתם כיפה, אבל עדיין זה היה ממש יפה.

jess r

New member
את לא תחיי ברחוב בקור

את מכירה מספיק אנשים טובים שיארחו אותך אצלם ללילה, אז יש לך לפחות חודשיים, ותמיד תוכלי להתחיל סבב חדש. כמובן, זה יהיה קצת מבלבל כי אף אחד לא יידע לאן לשלוח לך דואר, אבל אני בטוחה שתפתחי שיטה. פוקר זה משחק אכזרי! "קונטרול" נשמע מעניין, שמתי להורדה ואני אצפה בו בהזדמנות, אחרי שאני אסיים עם 700 הסרטים הנוספים שיש לי ברשימת הצפייה שלי. בכל מקרה, הסינמטק ממש מגניב, בדקתי את לוח ההקרנות ויש שם מלא סרטים טובים, כל מיני קלאסיקות ודברים כאלו שממש הייתי רוצה לראות על מסך גדול. בכלל לא ידעתי שיש מקום בישראל שמקרים סרטים ישנים. חבל שאין לי זמן. תגידי, איך האולם שם? אחלה תמונות

Roncha87

New member
את ממש לא תחיי ברחוב!

את תעברי לגור אצלי ותלמדי איתי במכללה. את תיהיי שנה א' ואני אהיה בשנה ב' ואני אתן לך את כל הסיכומים שלי, לא תצטרכי לעשות כלום, חוצמיזה יש לי פה אחלה נוף, מה את אומרת?
. יהיה בסדר! אני מאמינה בך! חחחחח נשמע ממש מגניב הפוקר! את צריכה להביא אותי גם פעם לתקליט למסיבה. אומנם ישבתי שם בפאב אבל אני חייבת ללכת לשם פעם אחרי כל הפעמים שסיפרת לי על המקום.

creepy creep

New member
רפואה מהירה ושלמה!

אני לא מבינה ממש בתוכן של הפסיכומטרי, אבל אני מניחה שנושא אחד חלש זה לא מה שיהרוס לך את הציון. אפילו אם זה מתמטיקה.
תתחדשי על הדיסקים! התמונות ממש יפות
. באיזה תאריך הפסיכומטרי שלך? צריך לארגן שתוכלי להגיע למפגש. שבוע טוב.

steelwater

New member
תודה!

הפסיכומטרי ב-11.2. זה די משנה, בגלל שלכמותי יש משקל גדול מאד בציון

שבת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: אין טוב מחבר טוב. משהו רע שקרה השבוע: סבא שלי נפטר וזה היה לא קל ואפילו קשה אבל עכשיו אנ יבסדר בזכות משפחה חזקה וחברים טובים. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע:אממאממ חשבתי על השאלה הזאת 2 דקות ולא קפץ לי משהו.. אולי יקפוץ בהמשך. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: יום חמישי הופעה של אהוד בנאי בברלה!! אהוד הגאון!
מעשה טוב שעשיתי השבוע:עשיתי תורנות קצים תורן ביום חמישי ובמשמרת שלי עברתי בין הבנות והכנתי לכולן תה וחוץ מזה שהן קצת נרדמו/היו עם שמיכות/פלאפונים ולא נתתי תלונה דיי התעלמתי אפשר לומר P : סרט השבוע: האם ראיתי סרט? נראה לי יותר הרגשתי שאני בתוך סרט מאשר ראיתי סרט. פרק בסדרה: פרק בעונה השלישית של שבתות וחגים שזו סדרה נהדרת וחבל שאין לי איפה לראות אותה פרק בסקראבס: nono שיר השבוע: הקיץ האחרון - שפיות זמנית . סימבולי שכזה. תמונת השבוע: הימים של שחר או יגאל.

Roncha87

New member
אני ממש מצטערת../images/Emo201.gif

אני מבינה אותך וזה באמת קשה. קבלי את תנחומיי. אתה קצינה כמו שצריך קבלי חיזוק ממני
.

creepy creep

New member
../images/Emo201.gif

ברגעי משבר מגלים מחדש את המשפחה ואת החברים הטובים. תהיי חזקה. אהוד בנאי
שיהיה לך שבוע טוב, למרות הכול.

Roncha87

New member
סופשבוע רגוע../images/Emo204.gif

משהו טוב שקרה השבוע: חזרתי עכשיו מהשלג ברמה!
אייי יכלתי להשאר שם לנצח! יו היה כל כך כיף ויפה ומלא מלא מלא מלא שלג לבן ורך וקר. חלום
אחר כך נסענו לבקר את סבתא שלי והיה ממש כיף לראות אותה.ארוחת בוקר טעימה בצרפתייה אחרי מבחן בסטטיסטיקה, מפגש עם חברה מהמעונות שלא ראיתי מלא זמן והפתעתי אותה [תמיד כיף
].חברה שלי הפתיעה אותי והביאה לי תותים למבחן עם פתק בהצלחה, איזה כיף!. חוצמיזה קיבלתי 94 באנגלית
. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: "זה הסיני של המרוקאים". ידיד שלי בתגובה על פסל של סיני עם חכה שיש אצל חברה שלי בבית, כמה צחקתי מזה אחר כך
. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: 3 מבחנים לא פחות ולא יותר, הופעה של ג'וני בלוק [יוני בלוך]
, מבחן אחרון לסמסטר [לא כולל מועדי ב'
] וכנראה הסינמה סיטי
. מעשה טוב שעשיתי השבוע: עזרתי לחברות בסטטיסטיקה [לא שאני כזאת גאון אבל מילא]. סרט השבוע: סרט? פרק בסדרה: קייל אקס וואי עונה שנייה מצויין
. פרק בסקראבס: איזה?? איייייייזה? אוף. שיר השבוע: Gary Jules - Something Else The Slip - Life in disguise Death Cab For Cutie - The Sound Of Settling בועז בנאי - תנופה Matchbox 20 - Unwell Jump, Little Children - Close Your Eyes תמונת השבוע: תכירו, זוהי אשת השלג הכי מגניבה שתראו בתקופה האחרונה. קוראים לה אסי והיא ג'מאייקנית וטוניסאית, שילוב יפיפה
כפרע עליה אני כל כך גאה. [אסי= אייסי, יענו קרח
] המשך סופש מעולה,
שבוע מצויין, תעשו חיים

creepy creep

New member
../images/Emo6.gif

יצרת אשת שלג מוטציה! אפשר לצרף אותה למועדון
כיף לך! בסוף גיליתי שגם בכרמל ירד שלג, אבל פיספסתי את ההזדמנות. תהני בהופעה של יוני
ובהצלחה במבחן האחרון.

steelwater

New member
Pam, pam, this is the sound of settling!

איזה שיר מדליק, הא? חחח. ייי שהיית בשלג! אני ממש שמחה בשבילך. טשת שלג מגניבה בטריוף. אני לצערי לא בניתי איש שלג כי אני וחברי בווואאאההה. מגניב על ה-94 באנגלית! Go You! ג'וני בלוק? חחח! אני רוצה להיות בעוד הופעה שלו באמת. Unwell זה גם אחד השירים הגדולים.

TheLost

New member
גדנ"ע ../images/Emo13.gif

*גדנ"ע - ארבעה ימים של כאילו טירונות כדי לנסות ו"לגייס" (לא ממש) תלמידי ערבית למודיעין. ולמה אני מאושר שהיה כזה דבר, אם אני לא תלמיד ערבית ולא יצאתי לגדנ"ע?
כי נשארו רק 10 אנשים בכיתה ושחררו אותנו כל יום ב-11 וחצי. אז היה ממש אחלה! P: משהו טוב שקרה השבוע: הגדנ"ע, וגם 96 בהיסטוריה. ואני באמת לא כזה חרשן!
וגם ירד הרבה גשם והיה מגניב... משהו רע שקרה השבוע: אני מעדיף לא לספר איך זה בדיוק קרה אבל נפצעתי בברכיים שלי וזה כואב נורא... וגם ביום שני ראיתי עם אימא שלי האנטומיה של גריי (לומשנה) וזה נגמר באיזה שפריץ דם שיצא מעורק. וכמובן שבבוקר למחרת בדיוק הגיע הזמן להוציא לי דם ואימא שלי הייתה חייבת להזכיר את השפריץ המזעזע מהאנטומיה ובסופו של דבר יצא שהייתה לי בחילה וכמעט התעלפתי. אבל ככה בקטנה
(ורק שתדעו שאני בדרך כלל ממש לא מרגיש כשמוציאים לי דם) ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: היום בלשון אחד האנשים המפגרים בכיתה שלי נרדם (אבל לא זאת הבעיה, כי הוא כאילו משחק אותה שהוא יודע הכל בלשון אז המורה מרשה לו לא להשתתף) ואז חבר שלי שישב בשולחן לידו נתן לו מכה על השולחן והוא התעורר ונכנס להתקף קריזה
זה היה כזה ענק "אתה יודע שהיית יכול לעשות לי התקף לב?!" ואז הוא התחיל לצעוק על כל מי שצחק עליו...
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: הניתוח! ווהו! wish me luck מעשה טוב שעשיתי השבוע: ניהלתי את מאבק התלמידים הגדול של הכיתה שלי כדי שלא ילמדו אותנו...? סרט השבוע: החשוד המיידי! והיום אני הולך לקלוברפילד
פרק בסדרה: אנג'ל 3.03, באפי 6.03, דקסטר 2.11, העשב של השכן איזה-פרק-שלא-היה, שרה קונור 1.03, האנטומיה 4.09, פראקטיס 1.09... וכלמיני
פרק בסקראבס: איזה שאלה מעצבנת. אתם זורים מלח על הפצעים
שיר השבוע: At Last של... ? תמונת השבוע:

steelwater

New member
גדנ"ע רגיל זה כן

אבל זה נראה לי גדנ"ע מזרחנות, שאז זה רק מי שלומד ערבית או משהו כזה. אני אישית גם לא הלכתי לגדנ"ע הרגיל ואני לא מתחרתט על זה.

alkai

New member
שבוע טוב...

משהו טוב שקרה השבוע: חזרתי לעבוד. משהו רע שקרה השבוע: חזרתי לעבוד. (?) ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: חבר טוב שלי הוא מפקד כלואים. עכשיו, החבר'ה בכלא לא תמיד גאונים (מן הסתם). אז להלן ציטוט נבחר מהשבוע: כלוא: "המפקד, אני רוצה לדבר איתך קצת." החבר: "מה לדבר?" כלוא: "סתם לדבר." החבר: "על מה יש לי לדבר איתך?" כלוא: "לא יודע, אולי נדבר קצת על אקטואליקה." החבר: "לך, לך." משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: אין משהו מיוחד. מעשה טוב שעשיתי השבוע: עזרתי לזקנה לחצות את הכביש. אבל היא לא שילמה לי, אז הרגתי אותה. סרט השבוע: השבוע לא יצא ממש לראות סרטים. ראיתי רק "אפוקליפסה עכשיו", סרט נחמד. פרק בסדרה: אבודים 401, כמובן. וגם הסופרנוס. פרק בסקראבס: לא. שיר השבוע: פעם אחרת, אין לי כוח. תמונת השבוע: לא מצאתי משהו הולם.

למעלה