גדנ"ע ../images/Emo13.gif
*
גדנ"ע - ארבעה ימים של כאילו טירונות כדי לנסות ו"לגייס" (לא ממש) תלמידי ערבית למודיעין. ולמה אני מאושר שהיה כזה דבר, אם אני לא תלמיד ערבית ולא יצאתי לגדנ"ע?
כי נשארו רק 10 אנשים בכיתה ושחררו אותנו כל יום ב-11 וחצי. אז היה ממש אחלה! P: משהו טוב שקרה השבוע: הגדנ"ע, וגם 96 בהיסטוריה. ואני באמת לא כזה חרשן!
וגם ירד הרבה גשם והיה מגניב... משהו רע שקרה השבוע: אני מעדיף לא לספר איך זה בדיוק קרה אבל נפצעתי בברכיים שלי וזה כואב נורא... וגם ביום שני ראיתי עם אימא שלי האנטומיה של גריי (לומשנה) וזה נגמר באיזה שפריץ דם שיצא מעורק. וכמובן שבבוקר למחרת בדיוק הגיע הזמן להוציא לי דם ואימא שלי הייתה חייבת להזכיר את השפריץ המזעזע מהאנטומיה ובסופו של דבר יצא שהייתה לי בחילה וכמעט התעלפתי. אבל ככה בקטנה
(ורק שתדעו שאני בדרך כלל ממש לא מרגיש כשמוציאים לי דם) ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: היום בלשון אחד האנשים המפגרים בכיתה שלי נרדם (אבל לא זאת הבעיה, כי הוא כאילו משחק אותה שהוא יודע הכל בלשון אז המורה מרשה לו לא להשתתף) ואז חבר שלי שישב בשולחן לידו נתן לו מכה על השולחן והוא התעורר ונכנס להתקף קריזה
זה היה כזה ענק "אתה יודע שהיית יכול לעשות לי התקף לב?!" ואז הוא התחיל לצעוק על כל מי שצחק עליו...
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: הניתוח! ווהו! wish me luck מעשה טוב שעשיתי השבוע: ניהלתי את מאבק התלמידים הגדול של הכיתה שלי כדי שלא ילמדו אותנו...? סרט השבוע: החשוד המיידי! והיום אני הולך לקלוברפילד
פרק בסדרה: אנג'ל 3.03, באפי 6.03, דקסטר 2.11, העשב של השכן איזה-פרק-שלא-היה, שרה קונור 1.03, האנטומיה 4.09, פראקטיס 1.09... וכלמיני
פרק בסקראבס: איזה שאלה מעצבנת. אתם זורים מלח על הפצעים
שיר השבוע: At Last של... ? תמונת השבוע: