קבלת שבת

creepy creep

New member
היית בקריון ולא אמרת מילה?

אני מזועזעת קשות.

Roncha87

New member
יום חמישי לפני שבועיים

ובשישי בלילה. אני ממש חיית קריון. חמור אני אחזור על זה שוב- למה לא אמרת כלום? אה? ואתה עוד טוען שאני לא שואלת לשלומך, פולני

steelwater

New member
קצת מאוחר

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי את התוצאות של המבחן שעשינו בתחילת הפסיכומטרי וקיבלתי ציון די טוב.
היה לי ציון ממש טוב באנגלית, 125. בשביל פטור צריך 134. ביום שישי הייתה יומולדת לחברה שלי. כל יום שישי בצהריים אנחנו יושבים בבית קפה בעיר אז הבאתי לה בלונים וזה ובערב יצאנו לפאב בעיר והבאתי לה עוגה והיה ממש כיף. אתמול הלכתי למסיבת אינדי בתקליט, אחד הפאבים הטובים בירושלים, והיה ממש כיף! הייתה מוזיקה מעולה ואנשים טובים. משהו רע שקרה השבוע: ביום שבת הקודם הייתי גם במסיבה הזאת והשתכרתי ונקעתי את הרגל שוב. את אותה הרגל שנקעתי פעם קודמת חחח! גם אחרי זה ביום ראשון היה לי הנג אובר נוראי. התפטרתי היום. זה לא כזה מתחת לרע כי אחת הסיבות העיקריות שבגללן התפטרתי הייתה שאני צריכה יותר זמן ללמוד, אבל היה לי חוסר אתמול ואני צריכה להחזיר לבית קולנוע 100 ש"ח וזה מעצבן, אני אפילו לא יודעת אם החוסר היה באשמתי. אני גם ממש שונאת את הבוס שלי. אז זה בדבר רע כי אני לא ארוויח יותר כסף בזמן הקרוב, והבנות שם היו ממש חמודות וגם העבודה די נחמדה, למרות ששנאתי להתעסק עם הכסף וכל הזמן היו לי טעויות איתו חחח. משהו מכוער (מגעיל?) שקרה השבוע: הייתה לי היום שיחה ממש רצינית אם חברה שלי על החברות שלנו. באמצע השיחה, שגם באזיה שהוא שלב בכיתי בה קצת, באה המלצרית ושואלת אותי אם האוכל שלי בסדר. רציתי להרוג אותי חחח! היא לא רואה שאנחנו באמצע שיחה חשובה ומרגשת?! חחח. בקשר לחברה, חשוב שעשינו ת'שיחה הזאת ואני מקווה שיהיה טוב. משהו מגניב שקניתי: אין ממש, היום קניתי גזוז מוחיטו( בלי אלכוהול) והוא היה ממש מאגניב וטעים. בחורה/בחורה שהתחלתי איתם השבוע: האמת שמישהו התחיל איתי בטלפון של רב-חן והוא רוצה לצאת איתי למרות שהוא לא יודע איך אני נראית. נראה לי שהוא ערס אז אני לא ממש רוצה, חוץ מזה, לי כן חשוב לדעת איך הוא נראה. חברה שלי טוענת שבמסיבה ביום שבת הקודם התחלתי עם שני בנים בו זמנית חחח. ספר שקראתי: אני קוראת את "קרוב להפליא, רועש להחריד" וזה ספר די טוב. סרטים שראיתי: אוף, כל-כך הרבה זמן לא ראיתי סרט וזה ממש מבאס אותי סדרות שראיתי: קצת מלון בבילון, ורוניקה מארס, חברים וסיינפלד בטלוויזיה. מה שהיה לראות כשאכלתי ועשיתי הפסקה מהלימודים. חן, מה נסגר אם זה שאין סקשן מיוחד לסקראבס?! לא תקין. אולי ראיתי פרק השבוע אבל אני לא זוכרת. מוזיקה ששמעתי: Siccor Sisters - I Can't Decide אם עדיין לא הקשבתם לשיר הגאוני הזה בעצתי, אז תקשיבו לו! הוא ענק, פשוט ענק! Gomez - See the World. שיר כל-כך מקסים!
Joy Division – Love Will Tear Us Apart Joy Division – She's Lost Control Joy Division – Shadowplay The Killers – Tranquilize (feat. Lou Reed). שיר חזק ומאגניב לאללה! The Killers – Shadowplay (Joy Division cover) Jens Lekman – The Opposite of Hallelujah מילה שהשתמשתי בה יותר מדי השבוע: יש לי משפט חדש שאמרתי הרבה השבוע - זה מה שיש ואם זה ננצח. מילה לכבוד השנה החדשה:שיהיה רק נחת!

למעלה