שבת שפול. אופס, שבת שלום.
מה קורה, אנשים שלא ראו את פול מקרטני במציאות?
סתם סתם. סליחה.
משהו טוב שקרה לי השבוע: סר פול מקרטני דההה!!!!!!!!1111 איזה הופעה מושלמת, גדולה, עצומה, מדהימה, מטורפת, כיפית. טוב נו, בואו ונפרט: קבעתי לצאת עם חברים שלי מהרכבת בשעה 13:40. אחד מהם שכח את הכרטיס בבית ולכן הם הגיעו ב-13:41. רכבת ישראל, כמובן, לא ידועה בשמירה על לוח זמנים מדוייק, ולכן עלינו בדקה האחרונה. ווהו! בבני ברק הורידו את כולם מהרכבת בגלל שריפת קוצים בהמשך המסילה.
אז בהתחלה לא ממש ידענו מה לעשות, אמרו שהנסיעה תמשיך רק עוד 40 דקות, ברור לנו שמעריצי פול מקרטני מגיעים בכל דקה אל הפארק בניסיון להיות אלה שידפקו את הספרינט הכי מהיר אל השורה הראשונה, ולכן במאמץ פרוע החלטנו אנחנו ועוד חבורה של כמה פשוט ללכת ברגל. כן, כן, מבני ברק עד פארק הירקון. שזה, במפתיע, הליכה של בערך 20 דקות. כלום! אני חושב שהתחנה של האוניברסיטה אפילו יותר רחוקה לפארק! לא משנה! אז הגענו למקום החביב והתקבצנו בשער, ואז הגיעו השוטרים (..בני זונה) וסילקו אותנו משם למאחורי היוטה השחורה, אז הלכנו וישבנו בצל בסביבות ה-40 דקות, ואז הלכנו לשער המאולתר ששמו שם כדי.. אתם יודעים... להיות בשורה הראשונה, ואז קרה אחד הקטעים הכי מצחיקים בעולם- הקהל בשער 4 (אני הייתי ב-3) דחף את המחסום ורץ פנימה. ובגלל שבא"י כולם קופים, גם אנחנו עשינו את זה!
אבל לא הצלחנו לעבור את השער האמיתי. ותודות לבלאגן הזה, אנחנו כבר נשערנו בשער עצמו (לא חזרנו למאולתר) וכמובן היו צריכים לפנות את כל אלה שנכנסו וזה גרם לעיכוב רציני, ואז התחיל הסאונד צ'ק, ואז נגמר, ואז חיכינו. וחיכינו. וחיכינו. ובשלב הזה מצאנו עוד 3 אנשים ושיחקנו ביחד אסוציאציות. ואז נפל לי הכרטיס לרצפה, אז היה קצת קשה להרים אותו, אבל הצלחתי (אינדיאנה ג'ונס או מה?!), ואז בא איזה שומר/סדרן/סתם-איש-עם-מדים, והתחיל לעשות לנו צחוקים, צחק על כל הפריקים החביבים שזימרו שירי ביטלס ואמר להם שהוא לא מבין מה הם רוצים, שאלו אותו אם הוא לא יודע אנגלית אז הוא אמר I SPEAK אבל לא מספיק (שזה כמובן הצחיק את כולנו. נו, הרבה חמצן לא היה במקום), ואז הוא אמר שהמורה שלו לאנגלית מתה בכיתה א'
וזה באמת היה מצחיק! או שלא. כנראה שהייתם צריכים להיות שם. ואז התחלנו לצחוק על ה-VIP המסכנים ששמו אותם יותר מאחורה ממאחורה, חיחיחיחיחיחי. זה עדיין מצחיק! ואז פתאום התחילו בשערים האחרים לתת לאנשים להיכנס, ורק אנחנו לא. מאדרפאקרס. אז פתחו אצלינו, בהילוך איטי, עד שזזו, בדקו תיקים, וואלה יופי, שנה, החברים שלי הצליחו להתקדם מאוד, אני נשארתי מאחור, ואז כשנכנסתי דפקתי ספרינט לאיפה שהם היו, מצאתי אותם, ושם נשארנו בעמידה/ישיבה עד שהגיע הזמן. ומאחורינו היו כמה מעצבנים ברמות, ומלפנינו היו שתי פרינססות שישבו עם הרגליים בכל מיני פוזות לא ברורות, אפשר לחשוב שהן באו להופעה של פול מקרטני בשביל לעשות אמבטיה, והטיפשות האלה לא נעמדו - בשלב שכבר כולם עמדו- והתחילו לצעוק על כל אלה שעמדו והסתירו אליהם. וואלה יופי, ספה אתם גם רוצים? כורסא עם מסאז' בבקשה? כשהבלתי ייאמן קרה והם קמו, אז התחיל להיות מ מ ש מגעיל, כולם מזיעים, לחוץ, חם כל כך, אין טיפת אוויר (כואב לי אפילו להיזכר בזה
), אז החלטתי שבדוגרי אני גם ככה לא אראה מכאן כלום, ואם אני אראה- אז כמו שרבים תיארו טוב יותר ממני, זה לראות חיפושית, ולכן החלטתי במהלך אמיץ לסגת לאחור. ומצאתי מקום כל כך טוב שבא למות, אפילו אישה נחמדה נתנה לי בקבוק מים.
ואז היה כ י ף כל כךכךכךךכךכךכךכךכךכךככךכךךכך אין היה פשוט ענק. פשוט מופע ענק. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: טוב, בעיקרון זה שלא נסעתי לדימונה, למרות שבתכלס הבנתי שהרוב לא נהנו, וכמובן שאחרי ההופעה המדהימה הזאת אני לא מצטער אפילו קצת. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: פול מקרטני! איזה חמוד ואיזה מצחיק הוא מדבר עברית. "אהלן ג'וד". "רק הגברים". "רק הנשים". "עוד הפעם, i liked that one". "שנה טובה, רמאדן קארים" (בשלב הזה, כל ה-SO CALLED פציפיסטים יפי הנפש וחובבי הערבים שבקהל הוודסטוקי, אמרו פחחחחחחח בקול תרועה). "I told you we're gonna have a great night, you see i knew it, i knew it". חוצמזה, אם ראיתם, היה את הקטע שהגיטריסט השולט שלו נשכב על הרצפה תוך כדי השיר. האם אני היחידי ששם לב למבט של פול, "מה אתה עושה?! אתה גונב לי את ההצגה, חצוף, מפוטר". ציטוט השבוע: "גם אתם הולכים לראות את פול מקרטני?" -הבחורה שהלכה איתנו מהרכבת. כולם אמרו "גם אתם הולכים לפול מקרטני?". היא אמרה
לראות. אז נפל לי שאני הולך ל ר א ו ת אותו. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: זהו זה. אין לי למה לחכות. חיי הם חסרי משמעות לאחר ההופעה
סתם נו, ראש השנה, חופש, ווהו. סרט/ספר השבוע: אין פרק בסדרה: אממ. לא זוכר. הטלוויזיה איבדה משמעות אצלי לאחר ההופעה. פרק בסקראבס: לא. השירים של השבוע: מעניין. נדמה לי שלא שמעתי השבוע מוזיקה. בכלל. גם לא באיזה הופעה שכוחת אל. מסר לראש השנה: שתהיו לפול ולא לזנב.
תמונת השבוע: אם אני לא טועה, הקטע הזה הוא ממש מתחילת ההופעה. אני כבר קצת מבולבל, אבל בעיקרון- רק בהתחלה הוא היה עם החליפה. אני רק לא זוכר שהוא היה עם הגיטרה הזאת. יכול להיות שזה היה בגלל חוסר החמצן...?
ושנה טובה לכולם!!!