קבלת שבת

Roncha87

New member
קבלת שבת ../images/Emo74.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: משהו מצחיק שקרה לי השבוע: ציטוט השבוע: משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: סרט/ספר השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: השירים של השבוע: מסר לראש השנה: תמונת השבוע:

Roncha87

New member
שבת שלום../images/Emo185.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: יומולדת 25 למסד, היה פשוט ענק! זיקוקים, סיפורים מצחיקים והופעות. אמא שלי גם הופיעה
. ממש נהניתי והיה מרגש. התחלתי להכין גן ירק בגינה וכבר שבוע שעבר שתלתי שתילי עגבניות אורגניות שקיבלתי מחבר של אבא שלי. אני גאה בעצמי
. מסיבת יומולדת לעדי, היה ממש נחמד
+זמן איכות עם חיוש. יום כיף בכרמיאל עם חברים שלא ראיתי שנים, היה טוב לצאת מהבית. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: אני קצת בלחץ מהלימודים ומהמערכת החדשה והכל כך לא מאוזנת, זה מפחיד אותי, אבל אני מניחה שיהיה בסדר. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: כל המופע של מסד היה גדול, נקרעתי מצחוק. זה בדיחות פרטיות אז לא תבינו
ציטוט השבוע: "אוי גאד..." נאמר הרבה ביומולדת 25 למסד. עקב תמונות וסרטונים מאוד ישנים שלנו
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: ראש השנה!!
סרט/ספר השבוע: ספר- כרגיל
. סרט- אני כבר לא זוכרת מה ראיתי ומה לא. פרק בסדרה: בנות גילמור לנצח
. וכל השאר כרגיל. פרק בסקראבס: דווקא השבוע לא ראיתי
השירים של השבוע: Elton John - Someone Saved My Life Tonight Thriving Ivory - Angels On The Moon Ryan Adams - Wonderwall (גרסה מדהימה לשיר
) Sheryl Crow & Sting - Always On Your Side
מסר לראש השנה:
תהנו עם משפחותיכם, ותחייכו הרבה, זה טוב
תמונת השבוע:
איזה דבר זה. פשוט מדהימה! הבת הקטנה של בת דודה שלי ואני בביתם החדש ליד ירושלים. שבת שלום יקיריי, סופש מצויין ושבוע עוד יותר טוב

Ch3nf3l

New member
שבת שלוז

משהו טוב שקרה השבוע: - היה מצד אחד שבוע נורא מעיק, מצד שני, נורא משעשע. - אה, אתמול נהגתי הרבה. - שמועות שהאריכו את מבצע הארכת הציוד לעוד חודש. וזה דבר טוב, כי הוא כיפי. רק חבל על כל הפערים שנצטרך לכסות בחודשיים של נובמבר-דצמבר. אאוץ'. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: - מיון אלפי כדורים בתוך מסגד מעופש, כשאני מזיע, מקבל כאבי גב, ומתמלא באבק. נורא בריא, תנסו בבית. - זה משהו רע שיקרה: תקופת החגים בבסיס של ג'ובניקים, כשאין לי פטור משמירות. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: - נו, יותר מדי בדיחות שרצות ברקע בעקבות חירפון. אבל באמת בדיחה טובה, זה שמשה קצב בצבא, כל הזמן החליף מדים. עלה על א', החליף ועלה ב'.. גם עלה על ג' וד' כשיכל. - חחח הרעיונות לחולצה. לכתוב עליה "סיירת מרתח." ויש סמל של רימון עם כנפיים (כמו כנפי צניחה). אבל לא חשבנו על כתוב, למרות ש"אחריי למכולה!" זה אדיר. ציטוט השבוע: - אה, heck. תסתכלו למעלה. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: - אני ממש לא מחכה לשבוע הבא. אני לא רוצה לדעת כמה אנשים הולכים לדפוק גימלים. אבל אם כן, אז לראש השנה, ולגשר שאני מארגן לעצמי כי אני חותם חופש ליום חמישי. קיצר, כמו רגילה. סרט/ספר השבוע: - עדיין תקוע עם "שאלימר הליצן" של סלמאן רושדי. אני לא מצליח לעקוב אחריו, אני לא מרוכז מספיק. וסרט, אמ, חלק מהפרופסור המטורף שראיתי כשסגרתי לילה ברביעי חח פרק בסדרה: - סוף סוף יש מה לראות! פרק בסקראבס: - מה זה, תזכירו לי? השירים של השבוע: או, בואו נשלים פערים. Herman Dune - 1 2 3 Apple Tree שיר חמוד Noah & The Whale - 5 Years Time סתם, הוא היה באוסף, ומסתבר שהוא נורא נורא מוכר Morcheeba - World Looking In Morcheeba - Fragments of Freedom Feist - 1 2 3 4 Bright Eyes - At The Bottom Of Everything Bright Eyes - We Are Nowhere And It's Now וואו הוא כותב מעולה Black Kids - Look At Me (When I Rock Wichoo) ענק! ענק! ענק! Dido - Don't Believe In Love גם לי יש נפילות Dido - Look No Further The Windupdeads - The End Seabear - Cat Piano אמייזינג Manchester Orchestra - I Can Feel A Hot One מסר לראש השנה: שתהיו לראש ולא לזנב, ואל תחנקו מהמצות. סתם, שתהיה לכולנו שנה מופלא(/ט)ה.

TheLost

New member
שבת שפול. אופס, שבת שלום.

מה קורה, אנשים שלא ראו את פול מקרטני במציאות?
סתם סתם. סליחה.
משהו טוב שקרה לי השבוע: סר פול מקרטני דההה!!!!!!!!1111 איזה הופעה מושלמת, גדולה, עצומה, מדהימה, מטורפת, כיפית. טוב נו, בואו ונפרט: קבעתי לצאת עם חברים שלי מהרכבת בשעה 13:40. אחד מהם שכח את הכרטיס בבית ולכן הם הגיעו ב-13:41. רכבת ישראל, כמובן, לא ידועה בשמירה על לוח זמנים מדוייק, ולכן עלינו בדקה האחרונה. ווהו! בבני ברק הורידו את כולם מהרכבת בגלל שריפת קוצים בהמשך המסילה.
אז בהתחלה לא ממש ידענו מה לעשות, אמרו שהנסיעה תמשיך רק עוד 40 דקות, ברור לנו שמעריצי פול מקרטני מגיעים בכל דקה אל הפארק בניסיון להיות אלה שידפקו את הספרינט הכי מהיר אל השורה הראשונה, ולכן במאמץ פרוע החלטנו אנחנו ועוד חבורה של כמה פשוט ללכת ברגל. כן, כן, מבני ברק עד פארק הירקון. שזה, במפתיע, הליכה של בערך 20 דקות. כלום! אני חושב שהתחנה של האוניברסיטה אפילו יותר רחוקה לפארק! לא משנה! אז הגענו למקום החביב והתקבצנו בשער, ואז הגיעו השוטרים (..בני זונה) וסילקו אותנו משם למאחורי היוטה השחורה, אז הלכנו וישבנו בצל בסביבות ה-40 דקות, ואז הלכנו לשער המאולתר ששמו שם כדי.. אתם יודעים... להיות בשורה הראשונה, ואז קרה אחד הקטעים הכי מצחיקים בעולם- הקהל בשער 4 (אני הייתי ב-3) דחף את המחסום ורץ פנימה. ובגלל שבא"י כולם קופים, גם אנחנו עשינו את זה!
אבל לא הצלחנו לעבור את השער האמיתי. ותודות לבלאגן הזה, אנחנו כבר נשערנו בשער עצמו (לא חזרנו למאולתר) וכמובן היו צריכים לפנות את כל אלה שנכנסו וזה גרם לעיכוב רציני, ואז התחיל הסאונד צ'ק, ואז נגמר, ואז חיכינו. וחיכינו. וחיכינו. ובשלב הזה מצאנו עוד 3 אנשים ושיחקנו ביחד אסוציאציות. ואז נפל לי הכרטיס לרצפה, אז היה קצת קשה להרים אותו, אבל הצלחתי (אינדיאנה ג'ונס או מה?!), ואז בא איזה שומר/סדרן/סתם-איש-עם-מדים, והתחיל לעשות לנו צחוקים, צחק על כל הפריקים החביבים שזימרו שירי ביטלס ואמר להם שהוא לא מבין מה הם רוצים, שאלו אותו אם הוא לא יודע אנגלית אז הוא אמר I SPEAK אבל לא מספיק (שזה כמובן הצחיק את כולנו. נו, הרבה חמצן לא היה במקום), ואז הוא אמר שהמורה שלו לאנגלית מתה בכיתה א'
וזה באמת היה מצחיק! או שלא. כנראה שהייתם צריכים להיות שם. ואז התחלנו לצחוק על ה-VIP המסכנים ששמו אותם יותר מאחורה ממאחורה, חיחיחיחיחיחי. זה עדיין מצחיק! ואז פתאום התחילו בשערים האחרים לתת לאנשים להיכנס, ורק אנחנו לא. מאדרפאקרס. אז פתחו אצלינו, בהילוך איטי, עד שזזו, בדקו תיקים, וואלה יופי, שנה, החברים שלי הצליחו להתקדם מאוד, אני נשארתי מאחור, ואז כשנכנסתי דפקתי ספרינט לאיפה שהם היו, מצאתי אותם, ושם נשארנו בעמידה/ישיבה עד שהגיע הזמן. ומאחורינו היו כמה מעצבנים ברמות, ומלפנינו היו שתי פרינססות שישבו עם הרגליים בכל מיני פוזות לא ברורות, אפשר לחשוב שהן באו להופעה של פול מקרטני בשביל לעשות אמבטיה, והטיפשות האלה לא נעמדו - בשלב שכבר כולם עמדו- והתחילו לצעוק על כל אלה שעמדו והסתירו אליהם. וואלה יופי, ספה אתם גם רוצים? כורסא עם מסאז' בבקשה? כשהבלתי ייאמן קרה והם קמו, אז התחיל להיות מ מ ש מגעיל, כולם מזיעים, לחוץ, חם כל כך, אין טיפת אוויר (כואב לי אפילו להיזכר בזה
), אז החלטתי שבדוגרי אני גם ככה לא אראה מכאן כלום, ואם אני אראה- אז כמו שרבים תיארו טוב יותר ממני, זה לראות חיפושית, ולכן החלטתי במהלך אמיץ לסגת לאחור. ומצאתי מקום כל כך טוב שבא למות, אפילו אישה נחמדה נתנה לי בקבוק מים.
ואז היה כ י ף כל כךכךכךךכךכךכךכךכךכךככךכךךכך אין היה פשוט ענק. פשוט מופע ענק. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: טוב, בעיקרון זה שלא נסעתי לדימונה, למרות שבתכלס הבנתי שהרוב לא נהנו, וכמובן שאחרי ההופעה המדהימה הזאת אני לא מצטער אפילו קצת. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: פול מקרטני! איזה חמוד ואיזה מצחיק הוא מדבר עברית. "אהלן ג'וד". "רק הגברים". "רק הנשים". "עוד הפעם, i liked that one". "שנה טובה, רמאדן קארים" (בשלב הזה, כל ה-SO CALLED פציפיסטים יפי הנפש וחובבי הערבים שבקהל הוודסטוקי, אמרו פחחחחחחח בקול תרועה). "I told you we're gonna have a great night, you see i knew it, i knew it". חוצמזה, אם ראיתם, היה את הקטע שהגיטריסט השולט שלו נשכב על הרצפה תוך כדי השיר. האם אני היחידי ששם לב למבט של פול, "מה אתה עושה?! אתה גונב לי את ההצגה, חצוף, מפוטר". ציטוט השבוע: "גם אתם הולכים לראות את פול מקרטני?" -הבחורה שהלכה איתנו מהרכבת. כולם אמרו "גם אתם הולכים לפול מקרטני?". היא אמרה לראות. אז נפל לי שאני הולך ל ר א ו ת אותו. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: זהו זה. אין לי למה לחכות. חיי הם חסרי משמעות לאחר ההופעה
סתם נו, ראש השנה, חופש, ווהו. סרט/ספר השבוע: אין פרק בסדרה: אממ. לא זוכר. הטלוויזיה איבדה משמעות אצלי לאחר ההופעה. פרק בסקראבס: לא. השירים של השבוע: מעניין. נדמה לי שלא שמעתי השבוע מוזיקה. בכלל. גם לא באיזה הופעה שכוחת אל. מסר לראש השנה: שתהיו לפול ולא לזנב.
תמונת השבוע: אם אני לא טועה, הקטע הזה הוא ממש מתחילת ההופעה. אני כבר קצת מבולבל, אבל בעיקרון- רק בהתחלה הוא היה עם החליפה. אני רק לא זוכר שהוא היה עם הגיטרה הזאת. יכול להיות שזה היה בגלל חוסר החמצן...?
ושנה טובה לכולם!!!

hodown

New member
לבקשתה של רון. D:

היי רון :) חיה ביקשה ממני בבוקר לעדכן אותך לגבי הטיסה. אז, היא נחתה בשלום ב-1 בצהריים בבוקרשט. ותגיע בערך ב-10 בלילה לדירתה. אמ.. אם יש עוד שאלות את יכולה לפנות אליי עד שהיא תסתדר עם האינטרנט. -רייצ'. (אחותה.)

Roncha87

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif תודה רבה רייצ'!!

איזו חמודה את! מגיע לך צל"ש!
תמסרי לה שאני כבר מתגעגעת!

creepy creep

New member
../images/Emo13.gif

זכיתי לשיחה קצרצרה עם חיושקה במסנג'ר. היא אמרה שלא יהיה לה אינטרנט לפני יום שני.. ושהיא מוסרת לכולם ד"ש ואת אהבתה. לילה טוב

Roncha87

New member
תודה גם לך יקירה../images/Emo140.gif

בלי שום קשר- נכון שבא לנו מפגש ככה בכיף בסוכות?

creepy creep

New member
../images/Emo99.gifברור.

בסוכות אני כבר אהיה אחרי הפסיכו ויהיה זמן להיפגש. אני מתגעגעת

TheLost

New member
חח התמונה הזאת לא שלי.

אבל טוב, ככה זה היה נראה בערך אם הייתי מצלם עם ZOOM

steelwater

New member
אהההההה!!!

איך היה בפול?! נכון מדהים?!?!?!?!? הדבר הכי טוב בעולם שיכולתי להוציא עליו 450 ש"ח!

TheLost

New member
כל כך כן ../images/Emo7.gif

אני עדיין תחת השפעה עמוקה מההופעה ובא לי עוד פעםםםםםםםם. למה הוא לא בא ל-5 הופעות?! או 500?!?!?!

steelwater

New member
אהההה!

פעם שנייה כבר שמתפקשש לי ואחרי שכתבתי המון נמחק לי! אז זה יהיה עכשיו ממש קצר. משהו טוב שקרה לי השבוע: ההופעה של פול מקרטני. זה היה הדביר הכי מדהים בעולם! ממש נהינתי. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע:לא ישנתי מספיק. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: לא זוכרת. ציטוט השבוע: "עכשיו שירו איתי. אהלן ג'וד." פול מקרטני מדברת בעברית. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא:קיסריה. סרט/ספר השבוע: התחלתי לקרוא את הכל מואר. לא ראיתי סרט. פרק בסדרה: דוקטור הו, עונה 2 מעולה ועונה 4 לא משהו. Gossip Girl. ממקרקר. פרק בסקראבס: לא ראיתי. השירים של השבוע: Wings – Live and Let Die Noah and the Whale – 5 Years Time José González – Love Will Tear Us Apart (Joy Division cover) Mystery Jets – Two Doors Down Air Traffic – Time Goes By ותודה ל-Last.fm שמראה לי לאיזה שירים הקשבתי הכי הרבה השבוע במחשב חחח. מסר לראש השנה: שתהיו לראש ולא לזנב. תמונת השבוע: דיוויד טאננט. אני כה מאוהבת בו. אני לא מאמינה שפגשתי אותו...

למעלה