שבת שלוש
משהו טוב שקרה השבוע: - חה. שבוע די משעשע, פחות קשה משבוע שעבר (פחות מצחיק גם). ביום רביעי נסענו למחנה ישי, והאוכל שם לא משהו (אם קיים), אז המפקד שלי קנה ברביעי על הבוקר ג'בטות ונשארתי עם עוד 2 בנות להכין את כל הסנדוויצ'ים חחח - אחותי התחילה לעבוד באשדוד, אז היא מסיעה אותי עד למחלף יבנה כל בוקר. לצאת ב-6:30 מהבית, אחח. לקום באור יום! משהו רע שקרה השבוע: - ירושלים. נראה לי שאני חייב לך הסבר, יעל (למרות שאת חייבת לכולנו הסבר בנושא אחר). ידידה שלי, שהייתי אמור לבוא איתה לתקליט, לא הבינה שאני תלוי בה. כי אמרתי לה שיש סיכוי שכמה מהפורום יבואו (רואה, יעל? לא כזה קשה), אבל מאחר שרון לא באה, אז הייתי תלוי בה. והיא לא ידעה, והיא הייתה גמורה מעייפות ולא יכלה לנהוג (למרות שאחותי הציעה להקפיץ אותנו לשם), והיא לא רצתה, לא משנה כמה ניסיתי לשכנע אותה. בסוף ישבתי אצלה בבית, לא הייתי הולך לבד לתקליט. וזה די מעצבן, כי פאקינג באתי מכפ"ס לירושלים. אפשר לחשוב מה ביקשתי ממנה. אררג. מצטער, יעל. פעם הבאה... - אמ, מסתבר שמרטין, בחורצ'יק שקטן ממני באיזה שנתיים-שלוש, אבל חבר טוב שלנו (עזבו), ומסתובב איתנו די הרבה עומד לעזוב את הארץ ביום שבת הבא, חזרה לארגנטינה. לתמיד. אתמול הייתה לו איזו מסיבת פרידה, אשכרה מסיבה, ששילמתי עליה 55 שקלים בשביל לראות בחורות שוות שאי אפשר להתחיל איתן כי סביר להניח שהן בכיתה ט' או י'. - וגם אנה, איזו חיילת ממש חמודה, שהייתה בבסיס שלנו איזה חודשיים בערך עזבה לבסיס אחר. מקווה שלפחות היא תמצה את עצמה. משהו מצחיק שקרה השבוע: - אמ, לא יודע. סיפור מעניין שבא לכם לספר עליו שקרה לכם מתישהו: - ובכן, אני יצאתי עם כחפ"ד (שם בדוי), בחורה ממש חמודה. ארגנתי איזה דאבל-דייט, והיא גם טרחה להבהיר לי שאני רק ידיד, וחבר שלי (ע') נדלק עליה, אז נתתי לו לזרום עם זה, עם הרבה חרטות. במקביל, ידידה אחרת, נפ"ג, שיצאתי איתה והיה לי איזה קטע איתה לפני שנה וחצי, גררתי אותה לפגוש אותי ועוד 2 חברים, ואחד מהם (ש') די נדלק עליה, אז גם לו אישרתי ללכת על זה. בסוף אותו השבוע הלכתי למסיבה עם ע' ועם נפ"ג, שהביאה עוד חברה שלה (שמסתבר שיצאה עם ע' פעם), ונפ"ג השתכרה כל-כך, שהיא פשוט התחילה עם ע' ואפילו נישקה אותו. אני כולי עומד בצד ומתחיל להיקרע מצחוק עם האירוניה, כשהוא במקביל גם מנסה לצאת עם כחפ"ד. אגב, לא יצא לו משהו איתה, היא קצת בקטע של מישהו אחר, אבל לא סגורה על זה. משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: - קודם כל, חבר שלי ברגילה, עוד חבר אחר (קרבי) יוצא הביתה בראשון-שני-שלישי, חבר אחר שעושה יומיות אבל טחן שבועיים באבט"ש חוזר הביתה, אז אני אמצא מה לעשות איתם. - בטח הרבה הרבה מחנה ישי. - יש חינה ביום רביעי. בן דוד שלי מתחתן עם תימניה. החתונה שבוע אחרי. משהו שאתם מתכננים לעשות בכלל בפברואר: - ללכת לחתונה של בן-דוד שלי. וזהו. אין לי תוכניות. סירט אימה שתראו ביום שישי ה-13: - אני לא רואה סרטי אימה. זה תת רמה. (ואני פחדן) משפט אחד שמביע את דעתכם על הגזענות העדתית בארץ: אני שונא גזענים ואתיופים. ספר/סרט השבוע: - סרט: ראיתי את "לקרוא ולשרוף" - די משעשע, די גאוני, אבל עם זאת היו חסרים בו כל מיני דברים. כמו פואנטה. אולי זאת הפואנטה, שאין אחת. - ספר: עדיין עם "תולדות האהבה". פרק בסדרת טלוויזיה: - היי, לוסט התחילה. ואני לא יודע, לא חושב שראיתי משהו. פרק בסקראבס: - אני מנסה להיזכר אם אהבתי יותר את 5 או 6. כנראה שאת 5. שירים של השבוע: Of Montreal - An Eluardian Instance, הרינגטון שלי Arcade Fire - Neighborhood #1 (Tunnels British Sea Power - Lights Out For Darker Sides British Sea Power - No Lucifer Anthony & The Johnsons - Her Eyes Are Underneath The Ground Epilepsy Is Dancing One Dove The Crying Light Another World Aeon מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. חובה.זה מתוך האלבום החדש The Crying Light. באמת חדש, 2009. Bon Iver - Blood Bank Bon Iver - Beach Baby Late of the Pier - Hot Tent Blues Late of the Pier - Broken Late of the Pier - Random Firl Belle & Sebastian - Act of the Apostle I Funny Little Frog Zero 7 - Futures (feat. Jose Gonzales) The Honorary Title - Stay Away Greycoats - Watchman, What Is Left Of The Night מדהים!! Greycoats - That Great and Terrible Day