קבלת שבת

TheLost

New member
קבלת שבת../images/Emo62.gif

מה.. אתם ממש בדיליי השבוע, אה? טוב נו, אם כבר אני עושה, נשים לכם כמה שאלות ספיישל
משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: סיפור מעניין שבא לכם לספר עליו שקרה לכם מתישהו: משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: משהו שאתם מתכננים לעשות בכלל בפברואר (חודש עם 4 שבועות בדיוק): סרט אימה שתראו ביום שישי ה-13 שמגיעים בעוד שבועיים: משפט אחד שמביע את דעתכם על הגזענות העדתית בארץ: ספר/סרט השבוע: פרק בסדרת טלוויזיה: פרק בסקראבס: שירים של השבוע: תמונה או אמוטיקן אהוב: שבת שלום וסוף שבוע-חודש נעים

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: חופשת חורף. למדתי רק ביום שני, שאר השבוע היה חופשי בגלל מועד חורף במתמטיקה וחופשת חורף (אל תתלהבו, מורידים את זה מפסח). יומולדת לסבתא. יצאתי מלא עם חברים, הלכנו לסנוקר, לאבו גוש וראינו את "נער החידות ממומביי" שהוא אחלה סרט והיה כיף. התקדמנו בעריכה וכמעט סיימנו לתכנן צילומי השלמות. משהו רע שקרה השבוע: צילומי השלמות מחר, שזה חרא ולא כיף ואני מקווה שזה יגמר מהר ויצא טוב. חוץ מזה היה קצת מדכא וכמעט ולא היה לי זמן להתבטל בבית כי כל יום הלכנו לעריכה, מהעריכה בערב הביתה ל-10 דקות ואז יצאנו לאנשהו. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: טוב, זה עצוב-מצחיק. אז ככה, לפני כמה ימים התחברתי למסנג'ר ודיברתי עם ידידה לא מירושלים שלא דיברתי איתה מזמן. לא ידידה קרובה או משהו. עכשיו היא בצבא. קיצר התחלנו לדבר ושאלתי אותה מה חדש. ואז היא מספרת לי שהיא נכנסה להריון וקבעה תור להפלה. אחרי שיצאתי מהשוק שאלתי אותה מה, מו, מי וזה. ואז שאלתי אותה אם זה מדכא. וקיבלתי את התשובה הבאה: "לא, זה שבוע גימלים בבית" !@#$%!!! סיפור מעניין שבא לכם לספר עליו שקרה לכם מתישהו: לא זוכרת. משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: צילומי השלמות. משהו שאתם מתכננים לעשות בכלל בפברואר (חודש עם 4 שבועות בדיוק): סרט. עבודה יצירתית ליחידה השלישית בספרות שאין לי מושג מה לעשות איתה. מתישהו המגמה שלנו בקולנוע תיכננה לעשות ערב כייפי בבית הספר ולהישאר לישון שם, בגלל שאנחנו תמיד נשארים לערוך עד מאוחר. בחירות. בתקווה שיהיה לי סוף-שבוע פנוי מתישהו - לעשות משהו עם אמא. סרט אימה שתראו ביום שישי ה-13 שמגיעים בעוד שבועיים: מה שחברים יביאו. יש לכם המלצות? אני לא מבינה בסרטי אימה. משפט אחד שמביע את דעתכם על הגזענות העדתית בארץ: עזבו אתכם גזענות עדתית - אין לנו מים בארץ!!! ספר/סרט השבוע: "נער החידות ממוביי" - סרט כייפי לאללה. אפילו שישבתי בשורה הראשונה בכיסא הכי בקצה זה לא הצליח להרוס לי (אבל אל תשבו שם. אף פעם. באמת.). קצבי, מצחיק, מותח. סרט כיף כזה. ואחלה פסקול. יותר טוב מ"בנג'אמין בוטאן" שמועמד לצידו לאוסקר. פרק בסדרת טלוויזיה: "איליי סטון" - פחחחח. היה יותר טוב אם הוא פשוט היה מחליט לא לעשות את הניתוח, במקום כל הקישקושים האלו. בכל מקרה פרק 2 היה נחמד וקייטי הולמס באופן מפתיע היתה ממש חמודה! "בנות גילמור" - זה כל כך גאוני. נראה לי שמעט מאוד סדרות מצליחות לעשות דמויות שמצד אחד קל לחבב ומצד שני החסרונות שלהן ממש ברורים. הן פשוט כל כך מפונקות ואגואיסטיות (בעיקר רורי). ובכל זאת כל כך נהדרות. "האנטומיה של גריי" - פחחחחחחחח כפול 2. השתלשלות האירועים שם היא כבר מעבר להזויה. "ישנן בנות" - כואב, כואב הלב על ג'ני. היא היתה הדמות האהובה עלי ועכשיו היא... מה שהיא. חוץ מזה הכל טוב. "אמריקן איידול" - לא יודעת אם מישהו ראה וזוכר, אבל שנה שעברה בא לאודישנים אחד בלונדיני חמוד כזה שגר באוטו שלו בן 17 וכמעט ועבר (הייתי בטוחה שהוא יעבור ויקרע לכולם את הצורה בנבחרת). בקיצור אני מקווה שבשלב האחרון של האודישנים פתאום יפתיעו אותנו והוא יחזור גם העונה והפעם יעבור. שירים של השבוע: M.I.A.- PAPER PLANES A R Rahman - Jai Ho שניהם מהפסקול של הסרט. Jackie Greene - I Don't Live In A Dream Eric Himan - Man You Had In Mind שיהיה שבוע כייפי ואם לא אז שיעבור מהר, שיירד המון המון גשם ושבת נעימה!

Roncha87

New member
יש לי שאלה אלייך

כשאת צופה בבנות גלימור, את מריצה קדימה את השיר או ממשיכה לצפות? חח סתם מעניין אותי
בקשר לאיליי סטון- מסכימה איתך לגמרי, זה היה דיי מטופש, אבל דווקא אהבתי את הפרק הראשון של העונה השנייה, עם ה"פסיכולוגית". עדיין לא ראיתי את פרק 2.

jess r

New member
../images/Emo6.gif

איזו שאלה מצחיקה
האמת היא שאני מריצה לרוב קדימה, אלא אם כן חלמתי ולא שמתי לב. ואת?

Roncha87

New member
חחחח

פשוט לפעמים בא לי להקשיב לשיר ולפעמים אין לי סבלנות כי יש משהו ממש מעניין בהתחלה. ואז חשבתי על צופים אדוקים אחרים של הסדרה שאני מכירה (שזה את וזהו בערך חח) ואם גם הם עושים כמוני. כן ככה זה כשלומדים רוב הזמן

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: התקלוט שלי!!!
היה פשוט מ-ד-ה-י-ם! אוקי, הייתי לחוצה ברמות כל השבוע, והיו כמה פאשלות, אבל כולם אמרו שהיה ממש מעולה ושהם ממש נהנו! ספרתי יותר מ-50 חברים שלי והיו עוד איזה 20-30 אנשים שלא הכרתי אז היו אתמול משהו כמו 70-80 אנשים ואולי אפילו יותר.
כולם רקדו המון והיו שמחים והתהלבו כששמנו כל מיני שירים שהם אהבו. אי אפשר לתאר את ההרגשה של לעמוד מאחורי העמדה ולגרום לאנשים לרקוד ולהנות.
משהו רע שקרה השבוע: היו לנו כמה פאשלות בתקלוט.
היו לנו בעיות עם המעברים בין השירים, הם לא היו משהו ולקח לנו הרבה זמן להשתלט על זה וגם אז זה לא היה מדהים. אבל אני לא חושבת שזו רק אשמתנו אלה שגם המכונה הייתה בעייתי משהו. אבל למרות זה קיבלנו המון מחמאות ואנשים אמרו שהם בקושי שמו לב ושזה לא שינה כלום ועדיין היה ממש כיף. משהו מצחיק שקרה השבוע: אתמול הייתי קצת שיכורה לקראת סוף הערב ויש לי ידיד דתי שבעבודה לובש כיפה אבל כשהוא יוצא הוא לא לובש כיפה ותמיד צריתי לשאול אותו למה אבל לא היה לי נעים. אז אתמול שאלתי אותו חחח, והוא אמר משהו על זה שכשהוא יוצא עם חילונים הוא לא שם כיפה, שהז מוזר. ואז בדיוק חברה שלי הלכה והיא גם דתייה אבל היא הולכת לפעמים עם מכנסיים ולפעמים עם חצאי, אז משכתי אותה אלי וניסיתי לשדך בניהם ולא היה להם מושג מה אני רוצה מהם, וגם אמרתי להם שהם שני הדתיים הכי גרועים שאני מכירה שזה משהו שאני והיא אומרת עליה כל הזמן חחח. סיפור מעניין שבא לכם לספר עליו שקרה לכם מתישהו: היום מישהי בפייסבוק אמרה לי שהיא לא מכירה אותי אבל היא ראתה את הכתבה בעיתון והיא חשבה שזה מגניב אז היא שלחה לי הצעת חברות. יש לי מעריצה חחח!
משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: ללמוד, ללמוד וללמוד, שהז משהו שלא עשיתי ממנו הרבה השבוע בגלל התקלוט.
משהו שאתם מתכננים לעשות בכלל בפברואר (חודש עם 4 שבועות בדיוק):ללמוד, זה חודש בחינות. אה ואני וחברה שלי מהלימודים החלטנו שהיא תבוא לישון אצלי ונכין מרגריטות ונאכל עוגיות ונעשה מרתון דוקטור הו!
סרט אימה שתראו ביום שישי ה-13 שמגיעים בעוד שבועיים:וואלה? יום שישי ה-13 מגיע עוד שבועיים? לא יודעת, נראה מה יהיה בטלוויזיה. משפט אחד שמביע את דעתכם על הגזענות העדתית בארץ:חחח אתה דפוק, אתה יודע את זה? מאיפה הבאת את השאלה הזאת?! המממ.... גזענות זה רע! חחח.
ספר/סרט השבוע:סספר - סיימתי את Into The Wild והוא היה ממש טוב ומרגש ועצוב. התחלתי לקרוא את The Satanic Verses של סאלמן רושדי. זה סופר הודי מוסלמי שכתב בספר הזה דברים שקצת עיצבנו את המוסלמים אז הם הוציאו עליו דין רודף כזה והוא הסתתר במשך הרבה זמן בגלל שהם ניסו להרוג אותו. לא נראה לי שראיתי סרט. פרק בסדרת טלוויזיה: דוקטור הו - 204 The Girl IN The Fire Place פרק גדול! פשוט גאוני! אחד הפרקים הכי טוב בסדרה ויש לו סוף ממש עצוב. אני בכיתי.
גוסיפ גירל - לא יודעת מה המספר של הפרק, אבל זה הפרק שבו אבא של דן מופיע באיזה תוכנית ודן מסתובב עם החבהר הזונה של סרינה. התמכרתי לסדרה הזו! פרק בסקראבס:805 המעולה! ממש אהבתי את הפרק הזה. שירים של השבוע: Buckwheat Boyz - Peanut Butter Jelly Time כמובן חחח! שמתי את זה באמצע התקלוט וזה היה ממש מגניב. מישהי שלחה לי הצעת חברות בפייסבוק וכתבה לי שכששמתי את השיר הזה קניתי אותה.
Kings Of Leon - Sex On Fire וכמובן גם שאר כל שירי התקלוט.
The Bens – Bruised U2 - Get On Your Boots Gomez - See The World תמונה או אמוטיקן אהוב:תמונה מהמסיבה אתמול. נראה די מלא, מגניב וכיפי לא?

TheLost

New member
Hope Always Dies

משהו טוב שקרה השבוע: היה לי שבוע לא עמוס בכלל וזה גרם לי להרגיש ממש טוב וממש פינה לי את הראש. קיבלתי תעודה ודווקא יצא הרבה יותר טוב ממה שחשבתי. אבל ככה זה כשאתה חננה
משהו רע שקרה השבוע: טוב. זה היה שבוע מהסוג שכשהוא נגמר- מה שאתה זוכר זה את הדברים הרעים. אז... לפני בערך 3 שבועות התחלתי לשלוח למפיקים את הפיילוט החדש שלי, ולפני שבוע קיבלתי תשובה מחברת הפקה שאני לא אנקוב בשמה אבל היא דיי מפורסמת ושווה, והם אמרו שקראו את התסריט ומבקשים לדעת מה התוכניות שלי להמשך וגם קצת מידע עליי. אז לקח לי בערך יומיים לנסח תשובה ממש טובה וניצלתי את ההזדמנות הזו גם כדי לחשוף באמת מי אני. שלחתי את התשובה כבר ביום ראשון ורק שלשום קיבלתי תשובה... שמצד אחד זה טוב כי לפני זה הייתי בטוח שאין תשובה וזה ביאס. אבל התשובה הייתה משהו בסגנון: "זאת ממש לא כתיבה של נער בן 17, אתה יודע לייצר סיטואציה עם מתח ועניין, יש עוד מה להתקדם בדיאלוגים ובבניית היחסים, כרגע זו לא דרמה שאנחנו יכולים לקדם" עכשיו- אין ספק שההודעה הזאת היא מסוג ההודעות שמורידות מהביטחון העצמי, וזה באמת עשה עליי פלאים, אבל יש המשך להודעה והוא בכלל שלח אותי לארץ-הספק-העצמי: "כדי להתנסות קודם בכתיבה של פורמטים יותר זולים וקלים לביצוע כדי שיהיה סיכוי אמיתי שהם יצאו לפועל, ורק אז אולי לנסות לכבוש את ממלכת הדרמה. בהצלחה!" אין ספק שמי שענה לי היה רק עם כוונות טובות (וחוסר ידיעה מוחלטת על מוחו המסוכן של תסריטאי). לא יודע, זה פשוט ממש ביאס אותי. בניגוד להרבה תשובות של "לא" או פשוט שאין תשובות, התשובה הזאת הייתה ממש מנומקת. היא גרמה לי להסתכל מחדש על הפיילוט שלי ולחשוב שהוא ממש לא ראוי (ויכול להיות שזה נכון ויכול להיות שזה לא) ובעיקר זה גרם לי לחשוב על זה שהנה בזבזתי חצי שנה על הדבר המיותר הזה כשהייתי יכול לכתוב, כמו שנאמר, "פורמטים זולים וקלים יותר לביצוע", ומה שעוד יותר גרוע בזה זה שהמשפט הזה באמת שלח אותי למחוזות ה"פורמטים זולים וקלים יותר לביצוע" (הכוונה הייתה לסדרות מתח) ובגלל שלמוח שלי אין גבולות, כבר עכשיו (מיום חמישי להיום) יש לי רעיון שלם לסדרה חדשה עם פחות או יותר עלילה אחת מרכזית בכל פרק ודמויות, ולמה זה כל כך גרוע אתם שואלים? כי יש עוד 34 מפיקים שלא שלחתי אליהם עדיין את הפיילוט הנוכחי, ויכול להיות שהם יאהבו אותו וזאת הייתה רק הדעה של מישהי אחת שהוא לא שווה, אבל עכשיו אני כבר מתחיל להרגיש ממש במקום אחר מהפיילוט הזה ואז בעצם אני גרמתי לעצמי להפוך את החצי שנה האחרונה לבזבוז! חוץ מזה שהאמייל הפשוט ובעל הכוונות הטובות האלה גם ישר גרם לי לחשוב שגם אם אני כן אמצא חברת הפקה שתאהב את התסריט, הסיכויים שהוא יגיע לטלוויזיה הם שואפים לאפס כי "יש מה להתקדם בדיאלוגים ובבניית היחסים", אז... אוף. פאק. שיט. משהו מצחיק שקרה השבוע: המ סיפור מעניין שבא לכם לספר עליו שקרה לכם מתישהו: טוב, כבר סיפרתי סיפור, אז אני רק אגיד שקניתי השבוע את המארז של עמוק באדמה כי הוא היה במבצע
משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: ללכת להקרנה של ואלס עם באשיר+הרצאה של ארי פולמן!
סרט אימה שתראו ביום שישי ה-13 שמגיעים בעוד שבועיים: הקטגוריה של עצמי
"בית היתומים" הספרדי. אני חושב. משפט אחד שמביע את דעתכם על הגזענות העדתית בארץ: סאקס. ספר/סרט השבוע: כרגע ראיתי את The Nines, סרט הזוי לחלוטין ונראה לי שממש לא מוכר, שנכתב ובויים ע"י ג'ון אוגוסט (שכתב גם את "חתונת הרפאים", "צ'ארלי וממלכת השוקולד" ו"סיפורי דגים"), והוא עם ריאן ריינולדס, מליסה מקארת'י (סוקי מבנות גילמור) והופ דייויס. בקיצור- זה סרט הזוי לגמרי שבהתחלה הוא חסר עלילה לחלוטין, ואז חוסר העלילה שלו הופכת להיות העלילה שלו. זה באמת סרט מגניב ומה שבמיוחד אהבתי בו זה שאחד הסיפורים שלו (יש 3 סיפורים) מתמקד בתסריטאי שמנסה לגרום לפיילוט שלו להגיע לטלוויזיה. אחח האירוניה, אה? בקיצור הזדהות מוחלטת, וגם בדיוק דובר על כל העניין הזה של הדמויות, להתחבר לסיפור, להתנתק מסיפור. הכל. בכלמקרה זה סרט מומלץ (אבל בטח הוא יותר מומלץ לתסריטאים) וקצת הזכיר לי את להיות ג'ון מלקוביץ'. ראיתי גם את Once וזה סרט נפלא. פרק בסקראבס: 806 היה ממש טוב. גם 805, אבל פחות, כי הוא פשוט נראה לי ממש מנותק. שירים של השבוע: הפסקול של Once?
תמונה או אמוטיקן אהוב:
מצטער

jess r

New member
מלקוביץ' מלקוביץ' מלקוביץ'

איזו סצינה נהדרת... תראה את "סינקדוכה, ניו יורק". בעצם חכה קצת שמצב הרוח שלך ישתפר. זה סרט מדכא, במיוחד ליוצרים
תתחדש. מעניין איזה תוספות יהיו לDVD שלהם. בטח משהו חולני ומדכא. בסוף הכל יסתדר. שבוע טוב

TheLost

New member
אני מת לראות את סינקדוכה

רציתי ללכת עם חברים לסינמטק אבל בסוף לא. הבעיה שיש לי עם סרטים מהורהרים כאלה, זה שצריכים לתפוס אותי במצב רוח מאוד מאוד מאוד ספציפי, אחרת אני פשוט לא אהנה מהסרט (כמו לדוגמא- הפעם הראשונה שראיתי שמח נצחית בראש צלול). ובקשר לעמוק באדמה- אני שמח מאוד להגיד לך שהעונה הראשונה מתחילה ב-yes החל מה-15/2 בימים א'-ה'. לא יודע מה השעה. אה וזה בסטארס דרמה. תהני!

jess r

New member
יאי!!! ../images/Emo99.gif תודה!!!

אני רק מזהירה - סינקדוכה הוא הרבה הרבה הרבה יותר כבד מ"שמש". בשלב מסויים של הסרט התחלתי להרגיש אי נוחות פיזית. ל"סינקדוכה", למשל, לא הייתי לוקחת אף אחד מהחברים שלי כי הם היו בורחים מהאולם בצרחות "תחזירו לי את השעתיים האלו של החיים!" (לורליי גילמור על "מגנוליה" ובכלל לא בצדק אם מישהו שואל אותי) או לחלופין מפסיקים לדבר איתי. בחר את חבריך לסרט בזהירות

Ch3nf3l

New member
שבת שלוש

משהו טוב שקרה השבוע: - חה. שבוע די משעשע, פחות קשה משבוע שעבר (פחות מצחיק גם). ביום רביעי נסענו למחנה ישי, והאוכל שם לא משהו (אם קיים), אז המפקד שלי קנה ברביעי על הבוקר ג'בטות ונשארתי עם עוד 2 בנות להכין את כל הסנדוויצ'ים חחח - אחותי התחילה לעבוד באשדוד, אז היא מסיעה אותי עד למחלף יבנה כל בוקר. לצאת ב-6:30 מהבית, אחח. לקום באור יום! משהו רע שקרה השבוע: - ירושלים. נראה לי שאני חייב לך הסבר, יעל (למרות שאת חייבת לכולנו הסבר בנושא אחר). ידידה שלי, שהייתי אמור לבוא איתה לתקליט, לא הבינה שאני תלוי בה. כי אמרתי לה שיש סיכוי שכמה מהפורום יבואו (רואה, יעל? לא כזה קשה), אבל מאחר שרון לא באה, אז הייתי תלוי בה. והיא לא ידעה, והיא הייתה גמורה מעייפות ולא יכלה לנהוג (למרות שאחותי הציעה להקפיץ אותנו לשם), והיא לא רצתה, לא משנה כמה ניסיתי לשכנע אותה. בסוף ישבתי אצלה בבית, לא הייתי הולך לבד לתקליט. וזה די מעצבן, כי פאקינג באתי מכפ"ס לירושלים. אפשר לחשוב מה ביקשתי ממנה. אררג. מצטער, יעל. פעם הבאה... - אמ, מסתבר שמרטין, בחורצ'יק שקטן ממני באיזה שנתיים-שלוש, אבל חבר טוב שלנו (עזבו), ומסתובב איתנו די הרבה עומד לעזוב את הארץ ביום שבת הבא, חזרה לארגנטינה. לתמיד. אתמול הייתה לו איזו מסיבת פרידה, אשכרה מסיבה, ששילמתי עליה 55 שקלים בשביל לראות בחורות שוות שאי אפשר להתחיל איתן כי סביר להניח שהן בכיתה ט' או י'. - וגם אנה, איזו חיילת ממש חמודה, שהייתה בבסיס שלנו איזה חודשיים בערך עזבה לבסיס אחר. מקווה שלפחות היא תמצה את עצמה. משהו מצחיק שקרה השבוע: - אמ, לא יודע. סיפור מעניין שבא לכם לספר עליו שקרה לכם מתישהו: - ובכן, אני יצאתי עם כחפ"ד (שם בדוי), בחורה ממש חמודה. ארגנתי איזה דאבל-דייט, והיא גם טרחה להבהיר לי שאני רק ידיד, וחבר שלי (ע') נדלק עליה, אז נתתי לו לזרום עם זה, עם הרבה חרטות. במקביל, ידידה אחרת, נפ"ג, שיצאתי איתה והיה לי איזה קטע איתה לפני שנה וחצי, גררתי אותה לפגוש אותי ועוד 2 חברים, ואחד מהם (ש') די נדלק עליה, אז גם לו אישרתי ללכת על זה. בסוף אותו השבוע הלכתי למסיבה עם ע' ועם נפ"ג, שהביאה עוד חברה שלה (שמסתבר שיצאה עם ע' פעם), ונפ"ג השתכרה כל-כך, שהיא פשוט התחילה עם ע' ואפילו נישקה אותו. אני כולי עומד בצד ומתחיל להיקרע מצחוק עם האירוניה, כשהוא במקביל גם מנסה לצאת עם כחפ"ד. אגב, לא יצא לו משהו איתה, היא קצת בקטע של מישהו אחר, אבל לא סגורה על זה. משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: - קודם כל, חבר שלי ברגילה, עוד חבר אחר (קרבי) יוצא הביתה בראשון-שני-שלישי, חבר אחר שעושה יומיות אבל טחן שבועיים באבט"ש חוזר הביתה, אז אני אמצא מה לעשות איתם. - בטח הרבה הרבה מחנה ישי. - יש חינה ביום רביעי. בן דוד שלי מתחתן עם תימניה. החתונה שבוע אחרי. משהו שאתם מתכננים לעשות בכלל בפברואר: - ללכת לחתונה של בן-דוד שלי. וזהו. אין לי תוכניות. סירט אימה שתראו ביום שישי ה-13: - אני לא רואה סרטי אימה. זה תת רמה. (ואני פחדן) משפט אחד שמביע את דעתכם על הגזענות העדתית בארץ: אני שונא גזענים ואתיופים. ספר/סרט השבוע: - סרט: ראיתי את "לקרוא ולשרוף" - די משעשע, די גאוני, אבל עם זאת היו חסרים בו כל מיני דברים. כמו פואנטה. אולי זאת הפואנטה, שאין אחת. - ספר: עדיין עם "תולדות האהבה". פרק בסדרת טלוויזיה: - היי, לוסט התחילה. ואני לא יודע, לא חושב שראיתי משהו. פרק בסקראבס: - אני מנסה להיזכר אם אהבתי יותר את 5 או 6. כנראה שאת 5. שירים של השבוע: Of Montreal - An Eluardian Instance, הרינגטון שלי Arcade Fire - Neighborhood #1 (Tunnels British Sea Power - Lights Out For Darker Sides British Sea Power - No Lucifer Anthony & The Johnsons - Her Eyes Are Underneath The Ground Epilepsy Is Dancing One Dove The Crying Light Another World Aeon מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. חובה.זה מתוך האלבום החדש The Crying Light. באמת חדש, 2009. Bon Iver - Blood Bank Bon Iver - Beach Baby Late of the Pier - Hot Tent Blues Late of the Pier - Broken Late of the Pier - Random Firl Belle & Sebastian - Act of the Apostle I Funny Little Frog Zero 7 - Futures (feat. Jose Gonzales) The Honorary Title - Stay Away Greycoats - Watchman, What Is Left Of The Night מדהים!! Greycoats - That Great and Terrible Day

steelwater

New member
הוי חן

זה בסדר, קצת מבאס, אבל אני לא כועסת עליך. אני בעיקר מבואסת בשבילך! איזה חברה מעצבנת, הרי באת במיוחד בשביל זה, לא?
היה ממש כיף וחסרת! היו הרבה שירים שהיית אוהב ואני רואה אותך קורע את רחבת הריקודים חחח. תקשיב, אני מצטערת, חשבתי שאתה כבר יודע שאני כזאת בעניין ובהתחלה חשבתי שאתה ציני ולא באמת נעלבת, אבל עכשיו אני מבינה שכן. אני מאד אוהבת את כולכם וכיף לי ממש להיפגש איתכם וזה תמיד עושה אותי ממש שמחה, אבל ממש קשה לי עם כל הקטע הזה כשזה מחוץ למסגרת הזאת. יש נאישם שממש לא מפריע להם לדבר על זה עם חברים אחרים שלהם, אבל לי קשה וזה מביך אותי, ועוד יותר היה מביך. אתה יכול לשנוא אותי בגלל זה אבל אני מקווה שתבין אותי ותסלח לי על זה. חוץ מזה מאד רציתי שתבואו וחס וחלילה זה לא שאמרתי לכם לא לבוא או משהו כזה.

Ch3nf3l

New member
הייתי צריך לבוא,

וכשישאלו איך אנחנו מכירים אני אגיד שאני יוצא איתך. ואז מה תעדיפי, שיחשבו שאת יוצאת עם בן 19 או שאנחנו מכירים מהפורום? רבאק, מה, אנחנו לא בני אדם? זה משנה באמת מאיפה את מכירה אותנו?

steelwater

New member
חחח

הסברתי לך, אתה לא רוצה לקבל את זה, לא צריך. לכל אחד יש את הרגשות שלו ואת הפאקים שלו ולי קשה עם זה.

Ch3nf3l

New member
נניח היית מכירה מישהו

דרך הפורום,, והיה לך איתו איזה קשר רציני, עדיין היית מתביישת לספר איפה הכרתם? תהיי עצמך, יעל. Be Yourself. אם את מתייבשת לספר לחברות שלך שאת מכירה אנשים מפורום, המצב שלך חמור.

steelwater

New member
אתה מעצבן!

רוב הסיכויים שאז כן הייתי אומרת, ודווקא הרבה אנשים סיפרו לי שהם הכירו את חבר שלהם באינטרנט, למרות שלרוב לא בפורמים. אוף אני לא צריכה להסביר לך את עצמי שוב ושוב! תקבל אותי כמו שאני או שלא תקבל, אני לא יכולה ולא רוצה לשנות את הפן הזה באישיותי כרגע.

Roncha87

New member
תמצות נפלא על "לקרוא ולשרוף"

יצאתי מהסרט הזה (בהקרנת בכורה אגב
) עם פנים של "אה?!?!" ולא רק אני. עוד המשכנו לדבר על הסרט כמה ימים אחר כך מה לעזאזל הייתה הפואנטה? חח בקשר למסיבה של יעל- אני ממש מצטערת שהברזתי, ממש רציתי לבוא, אבל לצערי היה מבחן מאוד גדול אתמול שלא יכלתי להרשות לעצמי לא ללמוד אליו (לא שזה עזר במשהו...). חחח אהבתי את הסיפור שלך, מה קרה בסוף עם כולם? דיי הלכתי לאיבוד עם כל השמות האלה (נתת להם פירושים משלי
).

Roncha87

New member
שבוע נפלא../images/Emo188.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע ארוך ועמוס. הוא נראה כאילו הוא היה חודש שלם.הייתי אצל בת דודה שלי ליד ירושלים והיה ממש מגניב לראות אותה ואת משפחתה המקסימה. הייתי בתל אביב עם אמא וקנינו בגדים, היה כיף מאוד!. חוץ מזה רק למדתי למדתי ולמדתי. אה ומצאתי בגדים לחתונה של בת דודה שלי, זה כיף, עכשיו רק נשאר למצוא נעליים
. היה מבחן שהלך טוב טפו טפו טפו. הייתי בסרט עם אבא והבת של חברה שלו היה ממש כיף. ואחרון והכי חביב- גשם גשם גשם!!! היום פשוט היה כל כך מקסים (ועדיין) שלא משנה כמה יש דברים שמציקים לי, יורד גשם וקר
משהו רע שקרה השבוע: מיגרנה ולחץ מכל מיני דברים... משהו מצחיק שקרה השבוע: המשגיחה שלנו במבחן הייתה ענקית חחח קרעה אותי מצחוק. סיפור מעניין שבא לכם לספר עליו שקרה לכם מתישהו: אה.. תפסת אותי לא מוכנה
משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: שבוע הבא זה שבוע מטורף. מחר יש לי מבחן ענק, שני שלישי ורביעי אני חורשת, חמישי יש לי עוד מבחן, ובחמישי גם כמעט כל המשפחה שלי באה מחו"ל לחתונה של בת דודה שלי, בשישי החתונה, ואני נשארת בת"א אצלה, בשבת נפגשים עם כולם ועם סבא לארוחת צהריים. בקיצור, שבוע מרתק
משהו שאתם מתכננים לעשות בכלל בפברואר (חודש עם 4 שבועות בדיוק): ב-15 המבחן האחרון. לא נכנס ללקסיקון שלי המושג "מועדי ב'" לכן אני מתכננת להיות בחופש, לעשות כל מיני דברים מגניבים ולהכין את עצמי לסמסטר מפרך
סרט אימה שתראו ביום שישי ה-13 שמגיעים בעוד שבועיים: סביר להניח שאני אראה סרט אימה שנקרא "פוליטיקה, תקשורת ודעת קהל"
חח סתם זה דווקא מעניין אבל אני לא אראה סרט.. משפט אחד שמביע את דעתכם על הגזענות העדתית בארץ: -- ספר/סרט השבוע: ספר- 1984 כן כןןןןן סרט- יס-מן ממש ממש חמוד!!! אהבתי. בהתחלה הוא קצת משעמם אבל לאט לאט נכנס לאיזה הילוך מגניב
ג'ים קארי. פרק בסדרת טלוויזיה: בנות גילמור- רורי מעצבנת אותי.. דוקטור הו- כיף שידורים חוזרים. מדיום- נחמד ביותר. איך פגשתי את אמא- שרה צ'אלק מלכה
פרק בסקראבס: התחלתי את 804...
אני איטית! אבל הוא התחיל ממש מצחיק חח שירים של השבוע: Jamie Cullum- But For Now Sebadoh- On Fire (היה את הפרק הזה בסקראבס ביס
מצויין) Finger Eleven- One Thing Faith No More - Easy Like Sunday Morning Gavin Degraw - Follow Through Jeremy Kay - Heard Ya Talking Brett Dennen- Ain't No Reason Laura Marling - New Romantic Stacey Kent- What A Wonderful World She & Him - Why Do You Let Me Stay Here Colin Hay - I Just Don't Think I'll Ever Get Over You תמונה או אמוטיקן אהוב:טארדיס!!
(יעל! מצאתי עוד איזה 6 תמונות שלא העליתי, אני אשלח לך, כנראה שהן היו בזיכרון הפנימי של המצלמה) שבוע מקסים וגשום
שמרו על עצמכם!

jess r

New member
כן, סוף סוף גשם

גם אצלינו ירד די הרבה גשם אתמול. בהצלחה במבחנים ותהני עם המשפחה

Roncha87

New member
אני מנסה להינות ממנו כמה שיותר

שלשום מצאתי את עצמי בוהה בחלון רק מסתכלת על הגשם כי זה כל כך נדיר חח תודה רבה רבה

למעלה