הנה הנה הנה, גם אני
שבוע טוב לכולם.
משהו טוב של השבוע: אחרי שחיכתי בערך 9 שנים, הגשמתי את החלום הכי גדול שלי וראיתי את U2 בהופעה באיצטדיון וומבלי בלונדון. זה היה הערב המאושר, המדהים והטוב ביותר בחיי.
אין לי מילים לתאר כמה הערב הזה היה מדהים, באמת. תודה ל-U2 שהם לא מזלזלם במעריצים שלהם ונונתנים את השואו הכי גדול בעולם.
בכלל, אני די שמחה עכשיו. קשה לי להיות עצובה אחרי שראיתי את U2, באמת. חוץ מזה די סבבה לי בחיים כרגע, טפו,טפו,טפו. ביום שישי הייתי בדייט נחמד חחח.
משהו רע של השבוע: אני לא באמת יכולה להגיד משהו רע על השבוע שבו סוף סוף ראיתי את U2 שבפעם הראשונה בחיי, נכון? טוב, התגעגתי הבייתה, אבל היה קשה קצת לחזור כי ממש נהניתי באנגליה ואני כל-כך אוהבת את המקום הזה. חוץ מזה הייתה פה המון אלימות ורציחות והיה מבאס לחזור לזה. חוץ מזה, אני לא יכולה לחכות כבר לראות את U2 שוב.
משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: חזק חחחח!
http://www.explosm.net/comics/1764/ משהו שמצפה לי שבוע הבא: יומולדת, חגיגה נחמדת.
ביום שישי הבא יש לי יומולדת וגם יש מסיבת מנדט באותו יום אז זה בכלל מגניב! פרק בסקראבס: לא ראיתי.
סדרות השבוע: לא ממש ראיתי. לא היה לי זמן כל-כך, בעיקר הסתבובבתי ברחבי אנגליהץ סרטים שראיתי השבוע: אתמול ראיתי עם בן דוד שלי את "נאמנות גבוהה". זו הייתה הפעם הראשונה שלי והפעם האלף שלי, והיה ממש נחמד. זה אחד הסרטים האהובים עלי. אני מוסיפה לפה גם את הצגות השבוע, ובעצם השבועיים ומשהו האחרונים!
"המלט" עם ג'וד לואו שהיה מ-ה-מ-ם! היה מדהים, פשוט מדהים! קצת חששתי בהתחלה שהוא רק יהיה יפה אבל לא ישחק משהו, אבל הוא היה גם יפה וגם שיחק מעולה חחח!
גם שאר הקסט היה מעולה וגם ההפקה הייתה מעולה. שיחקו שם גם הארי וולף מ"החיים על מאדים" בתפקיד קלואדיוס, ואחותה של מרת'ה מ"דוקטור הו" בתפקיד אטפלויה, אבל היא לא הייתה משהו. "מחכים לגודו" עם פטריק סטיוארט ואיאן מקאלן. זו הייתה אחת ההצגות הכי טובות שראיתי והיא הייתה פשוט מצויינת! אין מילים. אם אי פעם תהיית מה זה משחק טוב, אז זה משחק טוב. "As You Like It" בתיטארון הגלוב. היה מעולה.
"We Will Rock You" לא היה משהו בכלל.
רון, אני שמחה שלא הלכנו לזה שנה שעברה מהשורה הראשונה, שאז בכלל זה היה נורא, וככה גם ראינו את קת'רין טייט בהצגה. "פדרה" עם הלן מירן. מ-ע-ו-ל-ה! כמו ג'וד לואו, פטריק סטיוארט ואין מקלן גם הילן מרן הייתה עילוי ויש סיבה שכל האנשים האלו נחשבים לשקחנים מצויינים. ספרים שקראתי השבוע: התחלתי לקרוא את "יער נוורבגי" וחוץ מזה גם התחלתי לקרוא ספר על האוכל בדרכים בסיבוב הופעות, שנכתב ע"י הסולן של Franz Ferdinand, אלכס קאפרנוס. שירים ששמעתי השבוע: מאז ההופעה של U2 אני פחות או יותר מקשיבה רק ל... U2/
ההיילטס של ההופעה הם בהחלט U2 - One, שאני בהחלט יכולה להחתיר כי ה-3:30 דקות טובות בחיי.
U2 - The Unforggetable Fire U2 - Stay (Far Away, So Close) U2 - New Year's Day U2 - Bad U2 - With Or Without You U2 - Beautiful Day תמונת השבוע: I'm not the only one, staring at the sun, afarid of what I'll find, if I take a look inside. דעתי על הרמאדן שמתחיל השבוע: לא ידעתי שזה חודש הראמדן.