קבלת שבת

TheLost

New member
קבלת שבת ../images/Emo57.gif

והפעם הצעת ייעול - לא רק שניים יגיבו!!! כן כן כן. משהו טוב של השבוע: משהו רע של השבוע: משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: משהו שמצפה לי שבוע הבא: פרק בסקראבס: סדרות השבוע: סרטים שראיתי השבוע: ספרים שקראתי השבוע: שירים ששמעתי השבוע: תמונת השבוע: דעתי על הרמאדן שמתחיל השבוע:

alkai

New member
שבת שלום...

המון זמן לא הגבתי פה. אבל אם המנהל בדימוס מרשה לעצמו לא להגיב, אז גם לי! סתם, כל אחד והסיבות שלו. משהו טוב של השבוע: אני חושב ששום דבר!
משהו רע של השבוע: השבוע עצמו. משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: הרבה בדיחות גסות שלא ראויות לפורום, או שמא הפורום לא ראוי להן?! משהו שמצפה לי שבוע הבא: שטח וסגירת שבת, ווהו. פרק בסקראבס: לא. סדרות השבוע: קונאן, טרו בלאד וסוכן מחוק. סרטים שראיתי השבוע: אממ.. "גיבור" מ-92 שהיה ב-yes וראיתי שוב את סדנה לעצבים גם ב-yes. לפני שלושה שבועות ראיתי את "בדרך לחתונה עוצרים בוגאס" בקולנוע שהתרגום ההזוי לשם בטח מרחיק אנשים, אבל זה אחד הסרטים הכי מצחיקים שראיתי אי פעם. ספרים שקראתי השבוע: אההה.. בקשר לזה... אני...לפני שנה.. קראתי... אני לא ממש אוהב לקרוא ספרים, טוב?! בתכלס, שמישהו ימליץ לי על משהו ממש טוב לקרוא. כי אני לא מאלה שקוראים סתם ספר כדי להגיד שהוא לא משהו. אני רוצה שספר יהיה אדיר. שירים ששמעתי השבוע: כל מיני. תמונת השבוע: תמונה שנלקחה ללא ידיעתי והועלתה לפייסבוק ללא ידיעתי, לאנשים היום אין שליטה על החיים שלהם. גם אם אתה מעדיף שלא יראו אותך נרקב על אפודים ישנים, זה לא בשליטתך! *טוב, אי אפשר להעלות אותה כרגע. לא יודע מה יש לתפוז. דעתי על הרמאדן שמתחיל השבוע: אני חייב להודות שאף פעם לא ראיתי שאלה כזאת בקבלת שבת. וזה כל מה שיש לי להגיד.

jess r

New member
סיכום שבועיים ../images/Emo13.gif

משהו טוב של השבועיים: טוב, אז סגרתי שבת ראשונה בצבא. הקורס הזה כל כך אבל כל כך מתיש שכולנו מתהלכות כל היום עם פרצוף מת. זה פשוט הבסיס הכי מסנג'ר בעולם הזה ואנחנו חצי מהזמן מנקות, שומרות ועושות תורנויות במקום ללמוד. הסגל אדיש, והחלק הכי טוב ביום זה הארוחות כי אז אנחנו רואות את המכיות שלנו והן מחייכות אלינו
אה ולא הייתי אבל היה יום שהמחלקה עשתה סיכום יום ואחת המכיות שלנו צרחה על הטירונים החדשים אחרי מד"ס והיא.... לבשה את החולצת טירונות שהכנו!!! זה כל כך מרגש
השמירות פשוט הרגו את כולנו, אבל הצד הטוב הוא שכששומרם ישנים עם מזגן. חוץ מזה הלך לי הגב. וחוץ מזה, אני לא מבינה איך אני אמורה לירות בחשודים עם 10 קילו עלי. עד שאני אמצא מחסנית ירססו אותי. ולקחו אותנו לשמור במרכזית בתל אביב. ככה מאבטחים מקומות כאלו - נותנים לעד-לפני-שבוע-טירוניות לעמוד שם. אבל היה חוויה והיינו עם קורס מפקדים והם נחמדים. הדבר הכי מבאס זה שלא מספיק חילקו אותנו ל-2 ולקבוצה שלנו הוסיפו בנות מחיל האוויר (שחלקן דווקא ממש חמודות), הוסיפו לנו גם עוד קורס שחצי ממנו פרשו אז סגרו להם ת'קורס, והם המחלקה הכי מעצבנת שהיו איתנו בטירונות. אבל חלקן גם נחמדות ממש. המשמעת יותר גרועה מהטירונות וכמעט כולם קיבלו שעות ביציאה. קיבלתי 2 (איבדתי כובע ונרדמתי בשיעור
) שזה ממש כלום והשאירו את כולנו איזה 5 שעות גם ככה. עשינו מסע תגיות ועכשיו יש לנו סיכות והכל ואנחנו לא נראות כמו איזה מעאפנות שהתחפשו לחיילות. אה והורדתי 2 קילו. מאז שהתגייסתי אני מאבדת קילו בשבוע. מי אמר שמשמינים בצבא? אין לנו זמן לאכול. משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: היינו במשמר ושמענו שמועה שתהיה הקפצה ב-11. קיצר כל הבנות יושבות בחדר עם קסדות על הראש וכל זה, ופתאום באה המפקדת לחדר, ורואה אותנו יושבות כמו מפגרות. היא כזה "מישהי מוכנה להסביר לי למה אתן עם קסדות על הראש?" קיצר אחנו מסתכלות עליה, מסתכלות אחת על השניה - ואז נקרעות, אבל נקרעות מצחוק איזה חצי שעה עד שנמאס לה והיא פשוט הלכה משם
אחד המצחיקים, רציני. יצאנו ממש פוסטמות. משהו שמצפה לי שבוע הבא: עוד שבועיים! ווהו! שירים ששמעתי השבוע: אני תקועה חזק על The Killers - All These Things That I've Done כל פעם שהם שרים את הקטע ההוא לקראת הסוף (תשמעו ותבינו) אני שרה איתם ואז ממלמלת "אבל אני כן... "
דעתי על הרמאדן שמתחיל השבוע: סבבה לגמרי - פחות פקקים. שבועיים טובים שיהיו לנו

TheLost

New member
לילה טוב לכולם!

משהו טוב של השבוע: ההורים שלי היו בחו"ל, בית ריק שבוע, אחח איזה כיף. חוץ מזה התחלתי ללמוד נהיגה
גם זה כיף! משהו רע של השבוע: ההורים שלי חזרו מחו"ל
אכן באסה. משהו שמצפה לי שבוע הבא: עוד שיעורי נהיגה. כיף. חוץ מזה אני חושב (ומקווה) שאני אלך לראות את "לצאת לדרך" פעם שנייה. אה, וזה גם... השבוע האחרון לחופש. סדרות השבוע: "עמוק באדמה" - הספירה לאחור ממשיכה, נשארו לי רק עוד 2 פרקים. השבוע ראיתי את "Ecotone", הפרק ש*הוא* בבית חולים, ואת הפרק שאחרי, שאתם יודעים מה קורה בו. הפרק שאחרי הוא נראה לי הפרק הכי טוב בסדרה. אוף, מה אני אעשה כשזה יסתיים
סרטים שראיתי השבוע: "ויקי כריסטינה ברצלונה"- חביב, יותר טוב מ"קסנדרה'ס דרים", אבל בעצם קצת סתמי. ספרים שקראתי השבוע: "חייו הקצרים והמופלאים של אוסקר וואו" עדיין לא הורג אותי, אבל אני מתחיל קצת פחות להשתעמם כשאני קורא אותו. בכל מקרה ספר מעצבן. שירים ששמעתי השבוע: מתוך הפסקול של away we go- Wait - Alexi Murdoch Golden Brown - The Stranglers All My Days - Alexi Murdoch Song For You - Alexi Murdoch George Harrison - What is Life Crinan Wood - Alexi Murdoch וכמובן קצת רג'ינה- Ne Me Quitte Pas Lounge Lacrimosa Prisoners Reading Time With Pickle אה כן, וגם - Ooh Child - Nina Simone תמונת השבוע: דעתי על הרמאדן שמתחיל השבוע: האמת שאין לי דעה ואני לא יודע למה כתבתי את זה

creepy creep

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif

משהו טוב של השבוע: בשעה טובה עברתי טסט!
עיר הנוער בחיפה, עיר הבירה בחיפה, הופעה של שלמה ארצי בקיסריה
.. נזק בלתי הפיך לאוזניים שלי. משהו רע של השבוע: פרידות, פרידות, פרידות
הוא נגמר, וזה אומר שעוד שבוע בערך אני כבר מתחילה שירות.. /: משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: היה מצחיק לעשות סקר בקרב הבחורים בק. אתא בשבת בערב. השאלה הגורלית- מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו בבחורה. אתם מוזמנים לנחש כמה מהמשתתפים טענו שהעיניים קודמות לכל
משהו שמצפה לי שבוע הבא: שום דבר לא ידוע.. אבל בעיקר פרידות מהרבה אנשים. שירים ששמעתי השבוע: דן תורן, ברי סחרוף ומאור כהן - אם את הולכת רמי פורטיס, ערן צור, שלומי שבן ומאור כהן - חלום כחול ערן צור - בלילות של ירח מלא Crowded House - Don't Dream It's Over Savage Garden - To The Moon And Back ובערך כל שיר ששייך לשלמה ארצי.. דעתי על הרמאדן שמתחיל השבוע: כבר מתחיל? ב-כייף.

steelwater

New member
הנה הנה הנה, גם אני

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב של השבוע: אחרי שחיכתי בערך 9 שנים, הגשמתי את החלום הכי גדול שלי וראיתי את U2 בהופעה באיצטדיון וומבלי בלונדון. זה היה הערב המאושר, המדהים והטוב ביותר בחיי.
אין לי מילים לתאר כמה הערב הזה היה מדהים, באמת. תודה ל-U2 שהם לא מזלזלם במעריצים שלהם ונונתנים את השואו הכי גדול בעולם.
בכלל, אני די שמחה עכשיו. קשה לי להיות עצובה אחרי שראיתי את U2, באמת. חוץ מזה די סבבה לי בחיים כרגע, טפו,טפו,טפו. ביום שישי הייתי בדייט נחמד חחח.
משהו רע של השבוע: אני לא באמת יכולה להגיד משהו רע על השבוע שבו סוף סוף ראיתי את U2 שבפעם הראשונה בחיי, נכון? טוב, התגעגתי הבייתה, אבל היה קשה קצת לחזור כי ממש נהניתי באנגליה ואני כל-כך אוהבת את המקום הזה. חוץ מזה הייתה פה המון אלימות ורציחות והיה מבאס לחזור לזה. חוץ מזה, אני לא יכולה לחכות כבר לראות את U2 שוב.
משהו מצחיק, בדיחה, ציטוט של השבוע: חזק חחחח! http://www.explosm.net/comics/1764/ משהו שמצפה לי שבוע הבא: יומולדת, חגיגה נחמדת.
ביום שישי הבא יש לי יומולדת וגם יש מסיבת מנדט באותו יום אז זה בכלל מגניב! פרק בסקראבס: לא ראיתי.
סדרות השבוע: לא ממש ראיתי. לא היה לי זמן כל-כך, בעיקר הסתבובבתי ברחבי אנגליהץ סרטים שראיתי השבוע: אתמול ראיתי עם בן דוד שלי את "נאמנות גבוהה". זו הייתה הפעם הראשונה שלי והפעם האלף שלי, והיה ממש נחמד. זה אחד הסרטים האהובים עלי. אני מוסיפה לפה גם את הצגות השבוע, ובעצם השבועיים ומשהו האחרונים!
"המלט" עם ג'וד לואו שהיה מ-ה-מ-ם! היה מדהים, פשוט מדהים! קצת חששתי בהתחלה שהוא רק יהיה יפה אבל לא ישחק משהו, אבל הוא היה גם יפה וגם שיחק מעולה חחח!
גם שאר הקסט היה מעולה וגם ההפקה הייתה מעולה. שיחקו שם גם הארי וולף מ"החיים על מאדים" בתפקיד קלואדיוס, ואחותה של מרת'ה מ"דוקטור הו" בתפקיד אטפלויה, אבל היא לא הייתה משהו. "מחכים לגודו" עם פטריק סטיוארט ואיאן מקאלן. זו הייתה אחת ההצגות הכי טובות שראיתי והיא הייתה פשוט מצויינת! אין מילים. אם אי פעם תהיית מה זה משחק טוב, אז זה משחק טוב. "As You Like It" בתיטארון הגלוב. היה מעולה.
"We Will Rock You" לא היה משהו בכלל.
רון, אני שמחה שלא הלכנו לזה שנה שעברה מהשורה הראשונה, שאז בכלל זה היה נורא, וככה גם ראינו את קת'רין טייט בהצגה. "פדרה" עם הלן מירן. מ-ע-ו-ל-ה! כמו ג'וד לואו, פטריק סטיוארט ואין מקלן גם הילן מרן הייתה עילוי ויש סיבה שכל האנשים האלו נחשבים לשקחנים מצויינים. ספרים שקראתי השבוע: התחלתי לקרוא את "יער נוורבגי" וחוץ מזה גם התחלתי לקרוא ספר על האוכל בדרכים בסיבוב הופעות, שנכתב ע"י הסולן של Franz Ferdinand, אלכס קאפרנוס. שירים ששמעתי השבוע: מאז ההופעה של U2 אני פחות או יותר מקשיבה רק ל... U2/
ההיילטס של ההופעה הם בהחלט U2 - One, שאני בהחלט יכולה להחתיר כי ה-3:30 דקות טובות בחיי.
U2 - The Unforggetable Fire U2 - Stay (Far Away, So Close) U2 - New Year's Day U2 - Bad U2 - With Or Without You U2 - Beautiful Day תמונת השבוע: I'm not the only one, staring at the sun, afarid of what I'll find, if I take a look inside. דעתי על הרמאדן שמתחיל השבוע: לא ידעתי שזה חודש הראמדן.

למעלה