קבלת שבת

TheLost

New member
קבלת שבת ../images/Emo57.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: בדיחה: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: סרט השבוע: ספר השבוע: השירים של השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם. משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של דפש מוד!!!
האמת, הייתי בהופעות טובות יותר. דפש מוד עצמם ההיו כמובן מעולים, וה-Yeah Yeah Yeahs היו גם ממש מעולים וגדולים, אבל הקהל היה מסריח, לא הכרתי הרבה מאד שירים, עמדו מסביבי המון אנשים גבוהים ולא ראיתי כלום, ועל המסכים במקום להראות את ההופעה, הראו פחות את הלהקה ויותר וידאו ארטים טיפשיים. דווקא ה-Yeah Yeah Yeah's היו בני זונה, למרות שאף אחד לא הכיר אות וכולם רצו שהם ירדו כבר ושדפשד מוד יתחילו. הם היו משמ מגניבים. קרן או היא תותחית על והיא פרמורמרית מצויינת. גיליתי שהקייזר צ'יפס מגיעים לארץ! אההההההההההה!
וגם הזיזו לי כמה מבחנים אז כרגע נראה שהתאריכים יסתדרו לי. כשאני אהיה באנגליה לא יהיו לי מבחנים, אני אראה את U2, ויחזור לארץ בזמן כדי לראות את הקייז'ר צ'יפס. משהו רע שקרה השבוע: תפוסה לי כתף ימין בטירוף וזה ממממממש כואב. וכמובן שדווקא עכשיו המסאג'יסטית שאני הולכת אליה מידי פעם, נמצאת בחו"ל.
יש לי עבודה גדולה להגיש על כל נושא שבעולם. בחרתי לכתוב על סצינת המוזיקה במנצ'סטר בשנות ה-70 וה-80, שזה ממש מגניב וממש מעניין, אבל אני ממש מתקשה לכתוב אותה.
נשבר לי המסך של האייפוד - ואאאאאאאאאאאאאאה!
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: יום הסטונדט. לילה של שיכורן חושים.
מייסי גריי מופיעה! וגם גבע אלון, מיספלאד ושלום חנוך.
בדיחה: המממ, התקלת אותי.
שתי כריות רוצות לקיים יחס מין. אחת שואלת את השנייה, "תגידי, יש לך אמצעי מניעה?" השנייה עונה, "למה ציפית?" חחחחחחחחחח!
פרק בסדרה:למי יש זמן לראות?! טוב האמת שראיתי את פרק 422, נראה לי, ב-HIMYM. סדרה גאונית! הפרק עם ה-SMS חחחחחחחח! Jesus waited for 3 days. If he would have come back after one day and sa's, "Hello people, I resurrected!" people would've said "What are you talking about Jesus? We just saw you yesterday.""
פרק בסקראבס: לא ראיתי.
סרט השבוע: גם לא ראיתי. שוב, למיש יש זמן?!
ספר השבוע:King Lear של שייקספיר. איכות.
השירים של השבוע: Bombay Bicycle Club – Always Like This. שיר גדול, גדול, גדול! מרגש אותי כל פעם מחדש.
The Maccabees – Can You Give It José González – Love Will Tear Us Apart (Joy Division) Depeche Mode - Enjoy The Seilnce Depeche Mode - Personal Jesus Depeche Mode - Waiting For The Night Yeah, Yeah, Yeahs - Maps The Bravery – An Cat Dubh (U2 cover) Lady GaGa – Viva La Vida (Coldplay cover) ג-ד-ו-ל! Voxtrot – Trepanation Party תמונת השבוע: Oh, if only this too too solid flesh would melt""

Ch3nf3l

New member
שבה"ט שלום

משהו טוב שקרה השבוע: - אישרו לי את היציאה לקורס! - הגיעה חיילת חדשה לחוליה. למרות שאני לא סגור איך היא, אבל בנות זה תמיד טוב. - אמממ דנה קפצה לכפר סבא ביום שני, אני קפצתי אליה לירושלים ביום רביעי. היה כיף. - אתמול הייתי ב-3 מסיבות. 3! הראשונה הייתה מסיבת טבע בצהריים במרכז ירושלים (בגן ניות), לא הייתי הרבה זמן, אבל היה ממש כיף. והצלחתי לפגוש את דנה ועתליה מהחוליה שלי. בערב הייתי במסיבה שנסגרה בגלל המשטרה (וכל העולם היה שם), וסבטה, גם מהחוליה שלי הגיעה, ואז זרמנו למסיבה אחרת באיזור ב-3 בלילה ונכנסנו חינם. משהו רע שקרה לי השבוע: - אממ.. שאתמול שילמתי למסיבה שלא הייתה קיימת בסוף? משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: - קורס, בייבי! בדיחה: אין לי בדיחה, יש לי פה שבוע מלא דברים מצחיקים. א. ביום שני יצאנו ליחידה, כרגיל. בכל אופן, אנחנו תמיד מעמיסים בבסיס ארגזים מה"מגרש אריזות", שיש בו מלא ארגזי תחמושת ריקים. קיצר, דנה ביקשה ממני ארגז אחד על מנת לשים בו דברים. היא פתחה, צרחה, "מה זה?!", וברחה משם הצידה. הייתי בטוח קפץ עליה משהו. לפתע התחלתי להריח חרא. אמרתי "אין מצב". המפקד שלי פתח לראות מה יש שם, מישהו כנראה לא התאפק. וזה היה נוזלי. אנחנו נקרענו מצחוק אינסוף. ב. היינו בחטמ"ר עציון ביום רביעי, והקצינה הביאה לנו חיילים קרביים/סתם מהקו שיהיו לנו לעזר. אחד מהם היה אמריקאי, מתנדב, שהיה קרבי. והוא היה נורא נורא עצבני ושבוז, אז הוא רק התחיל לרדת על צה"ל כשכל מילה שלישית שלו היא "FUCK" על מגוון הטיותיו. "אני באתי כי אמרו שהצבא צריך עזרה, אבל זה צבא של כוסיות!" "התנאים חרא, האוכל חרא, המפקד שלי מפגר!" (במבטא אמריקאי). אנחנו רק מתים מצחוק שם. ג. אחר כך המשכתי עם דנה לירושלים, על מדים. היא הלכה לקניון מלחה ונכנסנו ל-TNT, אז שאלתי את אחד העובדים אם יש לו משהו שמתאים למדים. ד. אה, כן, התמונה שאני הולך לשים. שרובכם ראיתם כבר. פרק בסדרה: הפינאלה של לוסט! יההההההה! הפינאלה של האוס! סוף סוף משהו טוב! פרק בסקראבס: כבר היה הסיום. צאו מזה. ומצטער שלא כתבתי ביקורת, אבל הדקות האחרונות היו הדבר הכי קסום שחוויתי [עד שניסיתי סמים במסיבת טבע אתמול. סתם, סתם] סרט השבוע: מה זה סרטים? ספר השבוע: סיימתי את "על העיוורון" שהיה מעולה, והתחלתי את "חייו הקצרים והמופלאים של אוסקר וואו", שנראה לי יותר מעולה. השירים של השבוע(יים): And So I Watch You From Afar - Set Guitars To Kill A Little Bit Of Solidarity Goes A Long Way M83 - Kim & Jessie שיר אדיר, מאז ומתמיד היה. Graveyard Girl Up! Why? - Song of the sad assassin Why? - Fatalist Palmistry 2 הלהקות הנ"ל באות לארץ. Chris Garneu - Black & Blue מדהים Jason Lytle - Yours Truly, The Commuter שיר ענק! U2 - Get On Your Boots (JUSTICE Remix) ומלא ישראלי, שדנה צרבה לי בדיסק, פורטיס - יער ישראלי פורטיסחרוף - ניצוצות פורטיסחרוף - בצהריי היום פורטיסחרוף - ולס עם מטילדה אבטיפוס - בוקר טוב עולם איפה הילד - נפלת חזק אתניקס - היא לא תשוב (נו, טוב..) ברי סחרוף - עבדים דודי לוי - מושיקו החברים של נטאשה - אני אוהב אותך החברים של נטאשה - על קו הזינוק השוונג של הפיתה - אוכלת מהצד חמי רודנר ודן תורן - אימפריות נופלות לאט יהודה פוליקר - פנים אל מול פנים יהלי סובול - סוס לאה שבת - תמיד יחכו לך מוניקה סקס - פצעים ונשיקות 3> מוניקה סקס - שנים חסומות משינה - אני צוחק איתך משינה - למה לי פוליטיקה עכשיו 3> משינה - זה כתוב בספרים [שלא תבינו לא נכון, זה לא שלא הכרתי את השירים האלו קודם, פשוט לא היה לי אותם] תמונת השבוע: למרות שרובכם ראיתם כבר

steelwater

New member
יא חן אחד!

איך, איך, איך בקניון מלחה ולא אומר לי?! שמחה שנהית בכל המסיבות! נהיית ממש קלאבר, הא?
אתה הולך ל-M83? ול-MGMT? ול-Kaiser Chiefs? נוראי הסיפור עם החרא חחחח!

TheLost

New member
שבוע טוב

משהו טוב שקרה השבוע: ל"ג בעומר- היה יותר טוב ממה שציפיתי (בעיקר בגלל שלא היה לי לאן ללכת עד בערך חצי שנייה לפני שהלכתי). חוץ מזה, הרבה אני לא זוכר... כיף
קיבלתי ציון טוב במתכונת בתנ"ך, אבל אני לא אגיד אותו כי אז אני אצא חננה
המורה שלי לקולנוע החזירה לי את "קרוב להפליא ורועש להחריד" שהבאתי לה, והודתה לי בערך 20 פעמים שהבאתי לה לקרוא את הספר המדהים הזה. משהו רע שקרה השבוע: אתמול המחשב שלי עשה סריקת וירוסים, ו- hold and behold- הוא מצא לי וירוס. זה היה מלחיץ אבל הנזק נמנע ועכשיו נדמה לי שהוא איננו. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: פאק, כלום. בגרות באנגלית ואח"כ חרישה לבגרות במתמטיקה. בדיחה: איש מצטרף למנזר ונודר נדר שתיקה. אסור לו לדבר בכלל, אבל פעם ב-7 שנים מותר לו לומר 2 מילים. אחרי 7 השנים הראשונות, מגיעים אליו בכירי המנזר ושואלים אותו מהן 2 המילים שלו. הוא אומר: "הרצפה קרה". כעבור 7 שנים, שוב מגיע זמנו של הנזיר לומר את דבריו, בכירי המנזר מגיעים אליו ושואלים אותו מהן 2 המילים שלו. הוא אומר: "האוכל גרוע". הבכירים מהנהנים והולכים. שבע שנים נוספות עוברות, והבכירים מגיעים אל הנזיר פעם נוספת, ושואלים אותו מהן 2 המילים שלו. הוא אומר: "אני עוזב". הבכירים אומרים לו: "נו ברור, מאז שהגעת לכאן אתה רק מתלונן". פרק בסדרה: "חף מפשע"- מת על הסדרה הזאת, חבל שביטלו אותה. "הישרדות"- העונה ה-11- עונה נחמדה, אני מקווה שסטף תנצח
פרק בסקראבס: האחרון. נראה לי שזאת הפעם האחרונה שאני עונה על הסעיף הזה
סרט השבוע: אין לי הרבה זמן וכוח לראות סרטים, אבל דווקא ראיתי השבוע סרט ישראלי באורך של 50 דקות, סרט סטודנטים בשם "אלנבי רומאנס", והוא ממש אבל ממש מגניב. הילי ילון עושה את הסרט, ובכלל זה סרט מלא באווירה וכוונות טובות, מעניין וכיפי. מומלץ, יש אותו ב-VOD וב-yes ישראלי. ספר השבוע: זה שם ארוך- Hello lied the agent and other bullshit you hear as a hollywood TV writer. זה ספר שבטח לא יעניין אף אחד חוץ מתסריטאים
מדבר על התהליך הארוך והמניאקי של תסריטאי טלוויזיה בארה"ב מנקודת מבטו של איאן גורביץ, שכתב פרקים ב-Becker ופיתח בערך 4 סדרות שלא עברו משהו יותר מה-13 פרקים. זה מגניב. השירים של השבוע: Aimee Mann - Deathly Aimee Mann - Save Me The Boy Least Likely To - Be Gentle With Me תמונת השבוע:

jess r

New member
שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: דני גוקי הולך הביתה!!! ווואוווווווווו!!!!!!!!!!
מה לעשות, החיים שלי כל כך משעממים שההיילייט של השבוע שלי זה "אמריקן איידול". בכל מקרה, אני שמחה שיש צדק בעולם המרושע הזה. אנשים השכילו סוף סוף טו פוט דה גו אין גוקי, חצי שנה מאוחר מידי ואליסון אירהיטה אחת מאוחר מידי (
) - אבל לפחות הוא לא לקח לקריס את המקום הזה בגמר שכל כך מגיע לו. אה וקריס גאון ושווה כל שעת שינה שפיספסתי בגללו בשביל להצביע לו בבוקר (40 ומשהו בצעות, לא רע לא רע
)
אה חוץ מזה היה ל"ג בעומר די משעמם אבל נחמד, בלי דרמות לשם שינוי, וסוף שבוע בסדר כזה. משהו רע שקרה השבוע: לא יודעת, יותר מידי מבחנים, זה מתחיל להשפיע עלי. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: יום שמיניות מחר! שזה אומר שבבוקר יש פעילויות ודברים כייפים, אח כך הביתה ואז בערב כל מיני דברים נחמדים. הייתי שנה שעברה בערב של השיכבה שלפנינו והיה ממש מרגש, היו לי דמעות בעיניים ואני בכלל לא למדתי בשיכבה שלהם אז אני מאמינה שיהיה כיף. והראיון של גוקי באיידולטרי (הם שונאים אותו אז יהיה כיף
). והגמר של איידול!
בדיחה: בל"ג בעומר ישבנו לנו לתומנו מסביב למדורה ואז באו איזה כמה רוסים שיכורים והתחילו לדבר איתנו. הם היו קצת נודניקים ולא הבינו את הרמז אבל בסדר. קיצר אחד מהם :"יש לכם נייר?" ידיד שלי מוסר לו נייר אלומיניום כי הוא חשב שהוא רצה נייר לנרגילה. רוסי שיכור: "עם זה אני לא יכול לנגב את התחת"
פרק בסדרה: "עמוק באדמה". אני לא יודעת אם זה מצבי הנפשי הרגיש אבל כל פעם שאני רואה פרק בסידרה אני בוכה, גם בסתם סצינות כאלו לא סוחטות דמעות במיוחד. הסידרה הזאת לא בריאה לנפש, באמת. כולם שם דפוקים בשכל והיא גורמת לך לחשוב שאולי גם אתה קצת דפוק בשכל וסביר להניח שאתה לא. השירים של השבוע: Kris Allen - Heartless Melinda Doolittle - Coming back to you Fleetwood Mac - Landslide Prince - Purple Rain Anoop Desai - Dim All The Lights Styx - Renegade Matt Giraud - Lets Get It On Kelly Clarkson - I Do Not Hook Up שבוע טוב

למעלה