שבת שלום
שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של דפש מוד!!!
האמת, הייתי בהופעות טובות יותר. דפש מוד עצמם ההיו כמובן מעולים, וה-Yeah Yeah Yeahs היו גם ממש מעולים וגדולים, אבל הקהל היה מסריח, לא הכרתי הרבה מאד שירים, עמדו מסביבי המון אנשים גבוהים ולא ראיתי כלום, ועל המסכים במקום להראות את ההופעה, הראו פחות את הלהקה ויותר וידאו ארטים טיפשיים. דווקא ה-Yeah Yeah Yeah's היו בני זונה, למרות שאף אחד לא הכיר אות וכולם רצו שהם ירדו כבר ושדפשד מוד יתחילו. הם היו משמ מגניבים. קרן או היא תותחית על והיא פרמורמרית מצויינת. גיליתי שהקייזר צ'יפס מגיעים לארץ! אההההההההההה!
וגם הזיזו לי כמה מבחנים אז כרגע נראה שהתאריכים יסתדרו לי. כשאני אהיה באנגליה לא יהיו לי מבחנים, אני אראה את U2, ויחזור לארץ בזמן כדי לראות את הקייז'ר צ'יפס.
משהו רע שקרה השבוע: תפוסה לי כתף ימין בטירוף וזה ממממממש כואב. וכמובן שדווקא עכשיו המסאג'יסטית שאני הולכת אליה מידי פעם, נמצאת בחו"ל.
יש לי עבודה גדולה להגיש על כל נושא שבעולם. בחרתי לכתוב על סצינת המוזיקה במנצ'סטר בשנות ה-70 וה-80, שזה ממש מגניב וממש מעניין, אבל אני ממש מתקשה לכתוב אותה.
נשבר לי המסך של האייפוד - ואאאאאאאאאאאאאאה!
משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: יום הסטונדט. לילה של שיכורן חושים.
מייסי גריי מופיעה! וגם גבע אלון, מיספלאד ושלום חנוך.
בדיחה: המממ, התקלת אותי.
שתי כריות רוצות לקיים יחס מין. אחת שואלת את השנייה, "תגידי, יש לך אמצעי מניעה?" השנייה עונה, "למה ציפית?" חחחחחחחחחח!
פרק בסדרה:למי יש זמן לראות?! טוב האמת שראיתי את פרק 422, נראה לי, ב-HIMYM. סדרה גאונית! הפרק עם ה-SMS חחחחחחחח! Jesus waited for 3 days. If he would have come back after one day and sa's, "Hello people, I resurrected!" people would've said "What are you talking about Jesus? We just saw you yesterday.""
פרק בסקראבס: לא ראיתי.
סרט השבוע: גם לא ראיתי. שוב, למיש יש זמן?!
ספר השבוע:King Lear של שייקספיר. איכות.
השירים של השבוע: Bombay Bicycle Club – Always Like This. שיר גדול, גדול, גדול! מרגש אותי כל פעם מחדש.
The Maccabees – Can You Give It José González – Love Will Tear Us Apart (Joy Division) Depeche Mode - Enjoy The Seilnce Depeche Mode - Personal Jesus Depeche Mode - Waiting For The Night Yeah, Yeah, Yeahs - Maps The Bravery – An Cat Dubh (U2 cover) Lady GaGa – Viva La Vida (Coldplay cover) ג-ד-ו-ל! Voxtrot – Trepanation Party
תמונת השבוע: Oh, if only this too too solid flesh would melt""