קבלת שבת

dorin99

New member
סרט גמר של יא'.

אחר כך את הסרט גמר של יב'. (לא עשינו כלום שנה שעברה)

steelwater

New member
א

שבוע טוב.
משהו טוב שקרה השבוע: אובמה נבחר להיות נשיא ארה"ב! WooHoo!!! התחלתי ללמוד באונברסיטה.
למי שתוהה, אני לומדת ספרות אנגלית וחינוך. הבעלים של התקליט חילקו בירה חינם בבצלאל ובואו נגיד שלא הייתי צריכה לעמוד בתור, וגם בבירה השנייה.
הופעה מצויינת של גבע אלון.
אין, אין עוד אנשים עם קול כזה, וירטואזיות כזאת ויכולת כזו בעולם. משהו פחות טוב שקרה השבוע:לימודים באוניברסיטה זה ק-שה! איזה בן אידיוט(וחמוד) שתמיד אומר את הדבר הכי לא מתאים וחסר טאקט לחלוטין.
הייית בעצרת רבין הורגשתי שהשנה היו הרבה פחות אנשים מבשנים קודמות. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: הבעלים של התקליט שבאתי להגיד לו שלום והוא קפץ על חבית בירה והתחיל לצעוק Rock 'n' roll!!! חחחחחח
ציטוט השבוע: "Your eyes aren't blue but I still see sees within" Cajun Dance Party - No Joanna איזה ציטוט, הא? משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:בחירות מונציפליות בירושלים!!! סרט/ספר השבוע: התחלתי לקרוא את Pride and Prejduice כחלק מתוכנית הלימודים שלי.
המון טקסטים של טקסט. לא רנאה לי שראיתי סרט, אבל, עשיתי מנוי לסנימטק! אז בתקווה אני אתחיל לראות הרבה סרטים שוב בזמן הקרוב. פרק בסדרה: דוקטור בלאדי הו! עונה שנייה עם דיוויד טאנטט הפשוש.
פרק בסקראבס:פרק חדש בסקראבס אההההההה! My Last Chance. אחלה פרק. השירים של השבוע: Cajun Dance Party – No Joanna Cajun Dance Party - Amylase Cajun Dance Party - Colourful Life The Killers – Human Glasvegas – Daddy's Gone. ואני בפאקינג שוק שהם משמיעים את זה בגלגלצ! Catatonia - Road Rage Catatonia - Mulder and Scully FM Belfast - Par Avion Snow Patrol - Take this City גבע אלון - Relaxtion גבע אלון - Wall of Sound גבע אלון - Somewhere גבע אלון - Days of Hunger גבע אלון - Modern Love תמונה של מה שבא: ענק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

למעלה