מרחבא
משהו טוב שקרה השבוע: - לחזור הביתה ביום ראשון אחרי שסגרתי שבת. תענוג. רק חבל שעיכבו אותי. - ובאותו יום לעבור את ה"דייט" (עלק) הכי מוזר אי פעם, שהיה עם 2 בחורות. הרגשתי בסרט של דיוויד לינץ'. קשה לפרט, אבל זה היה כל-כך הזוי (ומגרה, אגב). ולא, לא היו אקטים לסביים. - אמ, חטמ"ר מנשה? אני תמיד אוהב לעבוד עם הבוחנת שלהם, אם אתם מבינים לאיזה "לעבוד" ואיזה "בוחנת" אני מתכוון. סתם. - אה, הצלתי את הבסיס ברביעי. הטבח המטומטם השאיר איזה גז דולק במטבח, וראיתי את זה בזמן פטרול (אני היחידי שמפטרל). אז הלכתי לקרוא לו והצלתי לו את התחת, כי אם קצין היה מגלה.. - כל החברים שלי בבית הסופ"ש. משני הצדדים (אמא ואבא.. סתם). אז בחמישי נפגשנו אצל טום לעשות על האש ולהמשיך לצלם סצינות לסרט הגרוע-ביותר-בעולם שלנו (ג'ס, תלמדי). משהו פחות טוב שקרה השבוע: - כן, עיכבו אותי בראשון. שלחו אותי לאיזו אזכרה של נגד מהבסיס שנהרג לפני 17 שנה, בפיגוע דריסה בצומת תל השומר. - וה"דייט" לא באמת היה דייט, כי לא בא לה להמשיך לשומקום. לא הפסד גדול, למרות שהיה יכול להיות סטוץ נהדר! (אני מדבר כמו פוץ) - אמ, עוד שמירה ביום רביעי. אחרי שעשיתי שבת, ואני שומר שוב מחר. הם פשוט אוהבים לטחון אותי. חבל שהבחורה הנ"ל לא. - אה, ומתקינים אצלנו עכשיו מן מערכת לכל בונקר, עם מן כפתור כזה שצריך ללחוץ עליו כדי לסמן שהבונקר נעול ותקין. מה שמחייב אותנו לרדת מחסן מחסן בסיורים. ): - אתמול, מסיבת יומולדת לאדי, שנהרסה כששוטרים החליטו לפנות אותנו מהבית שלו, וגם תומר השתכר יותר יותר מדי. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: - ביום שני בחזרה מחטמ"ר בנימין, נסענו לנו על כביש 3 ומתחת לאיזה גשר עמדה דמות. אז רן צעק "מאיר, מאיר, תאט יש כאן בחורה בוא נביא לה טרמפ". התקרבנו, זה היה גבר עם שיער ארוך והרבה זקן. התחלתי למות מצחוק. מאיר ענה לו "חבל שלא עצרנו, היה יורד לך עם כל הזקן הזה." - ידידה חגגה יומולדת ביום חמישי, ורציתי לאחל לה מזל טוב ברביעי, בחצות. קצת בעיה לאור העובדה שאני עושה לילה בבסיס ואין לי כוח להישאר ער אחרי השמירה, אז שמתי לעצמי שעון מעורר ל-12 כדי להתקשר/לשלוח SMS ולחזור לישון. ובכן, עשיתי את זה, ונרדמתי מיד אחרי. בבוקר לא הבנתי למה לא קיבלתי תשובה חזרה, הסתכלתי בדואר יוצא לראות אולי לא שלחתי או משהו... ובכן, שלחתי, אבל למישהי אחרת, מהחוליה. היא קיבלה "הערתי את עצמי כדי לאחל לך מזל-טוב". היא לא הבינה מה נפל עליה בבוקר. - חחחחח אתמול אחרי שבאה המשטרה זה היה הכי מצחיק בעולם. תומר היה שיכור ופתאום התחיל לצעוק "את מי דקרו???????? הכחולים הבני זונות האלה!!! כל המשטרה על הזין שלי!!!" משהו כזה, כשהם לידו. פתאום איזה שוטר התחיל לרוץ אליו. וחוץ מזה, אדי היה מסטול לאללה, אז הוא הלך להתחיל עם שוטרת ג'ינג'ית... שאל מה הגיל שלה, הביא לה סטיקלייט, ניסה לנשק לה את היד (זה היה בהמשכים, כל פעם משהו אחר). זה היה ענק. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - וואו, כל-כך הרבה כלום. סרט/ספר השבוע: - נטשתי את "שאלימר הליצן" כי הוא בלתי-קריא, והתחלתי לקרוא כבר לפני יותר משבוע את "The Wind-Up Bird Chronicle", או בעברית "קורות הציפור המכנית" של הרוקי מורקמי. פרק בסדרה: - האוס היה מעולה. גם דקסטר. גם עקרות היה לא רע.לא יודע.. לא היה משהו גרוע מדי השבוע, חוץ מפריזן שגרוע בכל שבוע. פרק בסקראבס: - נו, באמת. השירים של השבוע: יותר כמו השירים של השבועיים. נתחיל מהאינדינגב.... יובל גורביץ' - צל Mad Bliss - Changes David Blau & The Good Band - Yeah yeah yeah yeah נדב אזולאי - אוטובוס אחרון ויש לי את The Reckoning של אסף אבידן: Maybe you are, Hangwoman, Her Lies, Weak, Reckoning Song, Little More Time, The Devil & Me וגם את Panic Ensamble, שממש הרשימו אותי בלייב, ופחות בדיסק (הקלטה לא משהו). והורדתי כמה שירים של טל כהן שלו, שהופיע בבמה האקוסטית, והוא פשוט מצויין. יש חינם להורדה ב-last.fm. וכל שאר השירים: The Real Tuesday Weld - Bathtime in Clerkenwell שיר ממש מטורף, מוזר, ומגניב. The Real Tuesday Weld - The Ugly & The Beautiful The Real Tuesday Weld - La Bete Et La Belle Interpol - Obstacle 1 לא הקשבתי לעומק יותר מדי, צריך עוד. The Smiths - How Soon Is Now היה משעשע לזהות את השיר הזה בגלל שהלסביות טאטו עשו לו קאבר The Smiths - I Know It's Over The Smiths - There Is A Light That Never Goes Out אה, והרינגטון שלי הוא חלק מתוך Sixteen Military Wives של דצמבריסטים.