קבלת שבת

Roncha87

New member
קבלת שבת../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו פחות טוב שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה לי השבוע: ציטוט השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: סרט/ספר השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: השירים של השבוע: תמונה של מה שבא:

Roncha87

New member
שבת שלום../images/Emo79.gif

משהו טוב שקרה השבוע: זמן איכות עם חברים. הלימודים ממש ממש מעניינים (חוץ משיטות מחקר... ואי ואי). הצטרפתי למגמה הירוקה במכללה ולקחתי על עצמי (עם עוד חברה) את החלק הפירסומי. עוד שבוע חלף לו בלי בעיה ניכרת לעין
משהו פחות טוב שקרה השבוע: ענבר טסה לניו זילנד
משהו מצחיק שקרה לי השבוע: מישהי במכללה התלבשה כמו פיטר פן, הייתם צריכים לראות את זה
ציטוט השבוע: "דרוש מלצר בעל מגש.." משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: רופא שיניים וווהוווווווו not. אם זה נחשב שבוע הבא, היום בערב מסיבה עם הופעה של היהודים, פתיחת שנה למכללה (הסיבה היחידה שאני באה זה כי חברה חוגגת יומולדת שם. אני לא סובלת מסיבות). סרט/ספר השבוע:-- (ספר עדיין רומיאו ויוליה) פרק בסדרה: דוקטור הו 403 אוד לנצח. פרק מצויין (אבל מה קרה לדקטור? למה הוא כזה אדיש פתאום?). איזה קטע טוב היה כשהוא העביר לה את השיר בראש, ואו ואו ואו. מגרש ביתי, סוף העונה, גאד דאמט, אני שונאת קליף האנגרים!! פרק בסקראבס: סקראבס 701 ווהווו
השירים של השבוע: Tyler Burkum - End Of The Road The Hoosiers - Goodbye Mr A Aqualung - Take Me Home Death Cab For Cutie - I Will Follow You Into The Dark Vampire Weekend - Campus The Gabe Dixon Band - Disappear Strays Don't Sleep - For Blue Skies Laura Marling - New Romantic יזהר אשדות- תלתלים תמונה של מה שבא: מצאתי באינטרנט. עכשיו זה הרקע החדש שלי
שבת שלום, סופש מעולה, תעשו חיים ושמרו על עצמכם

jess r

New member
פיטר פן? ../images/Emo6.gif

למה היא התחפשה לפיטר פן? כל הכבוד על המגמה הירוקה. המגרש ביתי היה נוראי. כזה מאיפה הם הביאו את ברוק? מה היא קשורה ללוקאס? טוב שהם לא משנים את דעתם כל חמש דקות. ואם דן לא מת, אני מתחרפנת. כל עונה הוא כמעט מת (שריפה, התאבדות, תאונה) וכל פעם הוא שורד! נמאס ממנו.

Roncha87

New member
חחחחח היא לא באמת התחפשה

לפיטר פן, פשוט יצא שאיך שהיא התלבשה נראה כמו פיטר פן וזה עוד יותר מצחיק. תודה
זה גם מה שאני אמרתי! מה ברוק קשורה?? הרי ברור שלא יהיה ביניהם כלום בכלל. והרי ברור שהוא צריך להיות עם פייטון כי לינדזי כל כך לא.. פשוט לא. חחחח דן הזה, שיהיה בריא, באמת כל סוף עונה קורה לו משהו, אבל זה היה כל כך צפוי החלק הזה בפרק, נו באמת.. שימות יחייה, לא אכפת לי, הוא לא מעניין (רק קצת מפחיד).

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלווום!

משהו טוב שקרה השבוע: צבא משהו פחות טוב שקרה השבוע: צבא משהו מצחיק שקרה לי השבוע: באיזה לילה אחד בצבא התעוררתי באמצע הלילה ואיזה ילדה אחת התחילה לצעוק מתוך שינה "כן המפקדת!!!"
ציטוט השבוע: "הקשב המפקדת, אפשר לגרד?" משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: סופ"ש סרט/ספר השבוע: לא ממש ראיתי.. פרק בסדרה: בנתיים הפסקתי לראות רק נמלטים.. לא הבנתי מה מייקל ניסה לעשות שם
סקראבס: הספקתי לראות את מיי קראמה... ג'ורדן קורעת
שירים של השבוע: לא הספקתי הרבה... קצת אירוסמית' קצת גאנז.. תמונה של מה שבא: מתקן הדיסקים הקדוש שלי, יום אחד הוא עוד יהיה מלא בנתיים יש 65 דיסקים מתוך 110

Roncha87

New member
ברוכה השבה חיילת! ../images/Emo13.gif

איך היה השבוע הראשון? קיבלת את התפקיד שרצית בסוף? איזה מתקן דיסקים ענק! אני גם צריכה לקנות עוד אחד, התמלאו לי השניים האחרים וזאת אפלייה לשים חלק בחוץ חח. הקטע הזה, לדבר מתוך שינה בטירונות- been there, done that
זה בהחלט המצחיקים (אני התיישבתי במיטה ודיברתי עם ה"מפקד" מתוך שינה. אף אחד לא שמעה למזלי חחח).

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכןכן קיבלתי את מה שרציתי../images/Emo13.gif

השבוע הראשון בהתחלה היה קשה.. לקראת סופשבוע היה כבר יותר טוב
למזלי הבנות בטירונות פשוט מתוקות!! המתקן דיסקים שלי שולתתתת!!!11 קיבלתי אותו ליומולדת מהחברים ויש עליו מלא מלא פתקים מצחיקים כאלה שהם כתבו XD והיום גם התווסף לי דיסק חדש, שהאחים שלי קנו לי ^^ אלבום לייב כפול של אירוסמית', יאמי! הדרך ל-110 מתחיל להתקצר

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת 18!
החברים היו חמודים ועשו ארוחת בוקר מגניבה והביאו בלונים. עוד 2 ימי הולדת לחבר וחברה. ביום רביעי הפתענו את החבר ולקחנו אותו לים. בטח כיף לגלות שבמקום מבחן בצרפתית אתה הולך לים. היה יום יפה, לא חם מידי יחסית לתל אביב ולא קר יחסית לנובמבר. ואתמול חגגנו אצלו בבית עם מתנות והכל. משהו פחות טוב שקרה השבוע: הסרט כישלון טוטאלי. אם יש משהו שלמדתי על עצמי במגמה - זה שאני לא רוצה לעשות קולנוע. באמת, לקח חשוב לחיים. חוץ מזה היה שבוע מחורבן. המון בשורות רעות ודברים להתמודד איתם בבת אחת. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: למצוא עבודה אולי. כל מיני דברים שאני לא מחכה להם אבל צריך לעשות. סרט/ספר השבוע: "נ.ב אני אוהב אותך". בקולנוע, לימדו אותנו שבסרט לא צריכים להיות יותר מידי דיאלוגים. עד עכשיו לא הבנתי למה, ואז ראיתי את הסרט הזה. דוגמה: הזוג הסרט מגיע הביתה אחרי ארוחה משפחתית ואז מתווכח. בלה בלה, פה ושם, ומהוויכוח אנחנו לומדים על אורח החיים שלהם. סבבה. אחר כך הם קופצים אחד על השני ומתחילים להתמזמז, ומכאן אנחנו מסיקים שהם עומדים להיכנס למיטה. אבל לא! במקום זה הם ממשיכים לדבר! ומדברים. ומדברים. ומדברים ומדברים ומדברים. וככה כל הסרט! אין אף דקה של מנוחה! כל הזמן בלה בלה בלה בלה בלה. כל כך הרבה זיוני שכל!!! "לארס והבחורה האמיתית" - ממש אהבתי. קטן, חמוד, ומצריך צפייה נוספת למרות שהוא איטי. הוא היה מועמד לאוסקר על התסריט הכי טוב שנה שעברה, ו"ג'ונו" זכה בסוף. פרק בסדרה: "העשב של השכן" היה קצת חולני, "פילדלפיה זורחת" תמיד חולני, "סקינס", אבל הכי חשוב, הסידרה שהכי חיכיתי לה - "הישרדות"!. 2 הפרקים הראשונים היו טובים אבל בינתיים אף אחד לא מרשים אותי במיוחד. אני מניחה שאחרי עונה כמו 16 קשה באמת להרשים. בכל אופן השבט שתמיד מפסיד הוא נוראי. כאלו לוזרים. פרק בסקראבס: לא ראיתי. אבל הקלטתי את 701. השירים של השבוע: כמו שבוע שעבר. הביטלס. פשוט כי אתמול בערב שמנו ברקע וזה היה ממש נחמד. תמונה של מה שבא: תואם למצב הרוח. צילמתי בטיול לפני כמה זמן. שיהיה לנו שבוע מוצלח ושהגשם יביא איתו רק דברים טובים

Roncha87

New member
איזו תמונה יפה! ../images/Emo99.gif

איפה זה צולם? שמחה שנהנית ביומולדת, קיבלת הרבה דברים שווים?
שבוע מצויין (ומלא גשם א-מ-ן!)

jess r

New member
עוד לא קיבלתי כלום

בגלל הריבוי בימי הולדת באותו שבוע (לחבר יום לפני ולחברה באותו היום. וגם קוראים לה חוה. נכון מגניב?
), קניית המתנות בטח תיקח להם זמן. זה צולם בדרום לא רחוק מהמצדה, ושיחקתי עם המצלמה וזה עשה הכל כחול.

TheLost

New member
אני עדיין מלא תקווה

שתהיה עונה מצויינת להישרדות. גם ככה כל העניין מתחיל לקראת האמצע... בכלמקרה בינתיים השבט הלוזר פשוט מצחיק בפיגור השכלי שלו. אני לא מבין איך הם בחרו את השבט, הם באו לכאן כדי לבלות בכיף עם אנשים סתמיים ולא חזקים או מרשימים בעליל, או שהם באו לזכות במיליון דולר?!

Ch3nf3l

New member
מרחבא

משהו טוב שקרה השבוע: - לחזור הביתה ביום ראשון אחרי שסגרתי שבת. תענוג. רק חבל שעיכבו אותי. - ובאותו יום לעבור את ה"דייט" (עלק) הכי מוזר אי פעם, שהיה עם 2 בחורות. הרגשתי בסרט של דיוויד לינץ'. קשה לפרט, אבל זה היה כל-כך הזוי (ומגרה, אגב). ולא, לא היו אקטים לסביים. - אמ, חטמ"ר מנשה? אני תמיד אוהב לעבוד עם הבוחנת שלהם, אם אתם מבינים לאיזה "לעבוד" ואיזה "בוחנת" אני מתכוון. סתם. - אה, הצלתי את הבסיס ברביעי. הטבח המטומטם השאיר איזה גז דולק במטבח, וראיתי את זה בזמן פטרול (אני היחידי שמפטרל). אז הלכתי לקרוא לו והצלתי לו את התחת, כי אם קצין היה מגלה.. - כל החברים שלי בבית הסופ"ש. משני הצדדים (אמא ואבא.. סתם). אז בחמישי נפגשנו אצל טום לעשות על האש ולהמשיך לצלם סצינות לסרט הגרוע-ביותר-בעולם שלנו (ג'ס, תלמדי). משהו פחות טוב שקרה השבוע: - כן, עיכבו אותי בראשון. שלחו אותי לאיזו אזכרה של נגד מהבסיס שנהרג לפני 17 שנה, בפיגוע דריסה בצומת תל השומר. - וה"דייט" לא באמת היה דייט, כי לא בא לה להמשיך לשומקום. לא הפסד גדול, למרות שהיה יכול להיות סטוץ נהדר! (אני מדבר כמו פוץ) - אמ, עוד שמירה ביום רביעי. אחרי שעשיתי שבת, ואני שומר שוב מחר. הם פשוט אוהבים לטחון אותי. חבל שהבחורה הנ"ל לא. - אה, ומתקינים אצלנו עכשיו מן מערכת לכל בונקר, עם מן כפתור כזה שצריך ללחוץ עליו כדי לסמן שהבונקר נעול ותקין. מה שמחייב אותנו לרדת מחסן מחסן בסיורים. ): - אתמול, מסיבת יומולדת לאדי, שנהרסה כששוטרים החליטו לפנות אותנו מהבית שלו, וגם תומר השתכר יותר יותר מדי. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: - ביום שני בחזרה מחטמ"ר בנימין, נסענו לנו על כביש 3 ומתחת לאיזה גשר עמדה דמות. אז רן צעק "מאיר, מאיר, תאט יש כאן בחורה בוא נביא לה טרמפ". התקרבנו, זה היה גבר עם שיער ארוך והרבה זקן. התחלתי למות מצחוק. מאיר ענה לו "חבל שלא עצרנו, היה יורד לך עם כל הזקן הזה." - ידידה חגגה יומולדת ביום חמישי, ורציתי לאחל לה מזל טוב ברביעי, בחצות. קצת בעיה לאור העובדה שאני עושה לילה בבסיס ואין לי כוח להישאר ער אחרי השמירה, אז שמתי לעצמי שעון מעורר ל-12 כדי להתקשר/לשלוח SMS ולחזור לישון. ובכן, עשיתי את זה, ונרדמתי מיד אחרי. בבוקר לא הבנתי למה לא קיבלתי תשובה חזרה, הסתכלתי בדואר יוצא לראות אולי לא שלחתי או משהו... ובכן, שלחתי, אבל למישהי אחרת, מהחוליה. היא קיבלה "הערתי את עצמי כדי לאחל לך מזל-טוב". היא לא הבינה מה נפל עליה בבוקר. - חחחחח אתמול אחרי שבאה המשטרה זה היה הכי מצחיק בעולם. תומר היה שיכור ופתאום התחיל לצעוק "את מי דקרו???????? הכחולים הבני זונות האלה!!! כל המשטרה על הזין שלי!!!" משהו כזה, כשהם לידו. פתאום איזה שוטר התחיל לרוץ אליו. וחוץ מזה, אדי היה מסטול לאללה, אז הוא הלך להתחיל עם שוטרת ג'ינג'ית... שאל מה הגיל שלה, הביא לה סטיקלייט, ניסה לנשק לה את היד (זה היה בהמשכים, כל פעם משהו אחר). זה היה ענק. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - וואו, כל-כך הרבה כלום. סרט/ספר השבוע: - נטשתי את "שאלימר הליצן" כי הוא בלתי-קריא, והתחלתי לקרוא כבר לפני יותר משבוע את "The Wind-Up Bird Chronicle", או בעברית "קורות הציפור המכנית" של הרוקי מורקמי. פרק בסדרה: - האוס היה מעולה. גם דקסטר. גם עקרות היה לא רע.לא יודע.. לא היה משהו גרוע מדי השבוע, חוץ מפריזן שגרוע בכל שבוע. פרק בסקראבס: - נו, באמת. השירים של השבוע: יותר כמו השירים של השבועיים. נתחיל מהאינדינגב.... יובל גורביץ' - צל Mad Bliss - Changes David Blau & The Good Band - Yeah yeah yeah yeah נדב אזולאי - אוטובוס אחרון ויש לי את The Reckoning של אסף אבידן: Maybe you are, Hangwoman, Her Lies, Weak, Reckoning Song, Little More Time, The Devil & Me וגם את Panic Ensamble, שממש הרשימו אותי בלייב, ופחות בדיסק (הקלטה לא משהו). והורדתי כמה שירים של טל כהן שלו, שהופיע בבמה האקוסטית, והוא פשוט מצויין. יש חינם להורדה ב-last.fm. וכל שאר השירים: The Real Tuesday Weld - Bathtime in Clerkenwell שיר ממש מטורף, מוזר, ומגניב. The Real Tuesday Weld - The Ugly & The Beautiful The Real Tuesday Weld - La Bete Et La Belle Interpol - Obstacle 1 לא הקשבתי לעומק יותר מדי, צריך עוד. The Smiths - How Soon Is Now היה משעשע לזהות את השיר הזה בגלל שהלסביות טאטו עשו לו קאבר The Smiths - I Know It's Over The Smiths - There Is A Light That Never Goes Out אה, והרינגטון שלי הוא חלק מתוך Sixteen Military Wives של דצמבריסטים.

steelwater

New member
I know it's over

Though it never really began But in my heart it was so real And you even spoke to em and said If you're so funny Then why are you on your own tonight ? And if you're so clever Then why are you on your own tonight ? If you're so very entertaining Then why are you on your own tonight ? If you're so very good-looking Why do you sleep alone tonight ? I know ... 'Cause tonight is just like any other night That's why you're on your own tonight זה שיר כלללל-כךךךך יפה וכללללל-כךךךך כואב וכללללל-כךךךךך אמיתי!

jess r

New member
מה זה

איך שוטרים הגיעו לבית של חבר שלכם? והרגע צחקתי איזה 5 דקות ברצף מכל ההודעה שלך ואלו היו ה-5 דקות הכי טובות שלי היום.

Ch3nf3l

New member
הוא גר בבניין.

לא חסרים שכנים שיתלוננו על מוזיקה רועשת ב-2 בלילה.

TheLost

New member
when you try your best but you don't succeed

אני שונא את הסרט. שיפסיק להידבק
משהו טוב שקרה השבוע: אממממ. אמממממממ. אמממממממממ. אממממממממממממממממממ. אה, קיבלתי 91 בתנ"ך, יש
משהו פחות טוב שקרה השבוע: היה שבוע עמוס וזה קשה. היו לי צילומים שלא הלכו טוב כמעט בכלל וזה אומר שבשבועיים הקרובים אני רק אמשיך להסתבך עם הצילומים האלה. כמו כן חזרתי למחויבות האישית שזה באמת מדכא כי זה רק אומר שיהיה לי פחות זמן ל... דברים
וטוב חוצמזה זהו.
משהו מצחיק שקרה לי השבוע: אתמול הייתי בסינמה סיטי והיו שם כמה אנשים בערך בני 50, מזרחיים כאלה, ניסים או משהו, ויש שם מן כזה מקום של משחקים ובלאגנים, אז האנשים המבוגרים האלה הלכו שם למין מכונה שאתה צריך לתת אגרוף לכדור, ואז אחד מהם עשה והיה לו טוב וזה ואז השני בא וכמו איזה דביל הוא נתן אגרוף ואז עף קדימה וכמעט נפל. זה היה קורע
ציטוט השבוע: אני ציטוטים-less משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: חתונה של קרוב משפחה שלי, שאני לא ממש מכיר אבל נו ככה אני אהיה עם אחיין שלי ועם בת דודה שלי אז זה אחלה. סרט/ספר השבוע: סיימתי את DROP SHOT! יששש! ספר גרוע לגמרי וידעתי את הסוף מהאמצע. בלע. כמו כן, ראיתי אתמול את "Quantum of Solace" (או "Something of Boris"- חפשו ביוטיוב את שיר הפתיחה האלטרנטיבי). סרט גרוע לגמרי, קזינו רויאל היה מצויין והסרט הזה היה כל כך מעפן שזה כאב. פרק בסדרה: פריקס אנד גיקס, פרק 11. איזה סדרה גדולה
במשרד היה פרק ענק, באיך פגשתי את אימא, בקיצור- בהכל. חוצמזה ונסה עפה ושפרה נשארה!
פרק בסקראבס: לא. ביי. סתם מתי מתחילה העונה השמינית? השירים של השבוע: לצערי הרב, fix you - coldplay. חוצמזה שמעתי כמה שירים מהאלבום החדש של קין והם לא מדהימים אבל שיהיה. תמונה של מה שבא: לא בא

dorin99

New member
אין גשם. אין גשם. זה לא הולך ככה.

משהו טוב שקרה השבוע: וואו. או שהזיכרון שלי נמחק, או שהיה לי שבוע ממש גרוע. משהו פחות טוב שקרה השבוע: במשך החצי הראשון של השבוע הסתובבתי בתחושת אופוריה מסויימת. (חשודה בהחלט כי דברים כאלה תמיד מסתיימים ברע) הייתי בטוחה שסידרתי את כל הבלגן והנה אנחנו הולכים לצלם סופסוף! ואז, כמובן, הכל, ה-כ-ל הסתבך מחדש, וחזרנו לפחות חצי דרך אחורה. והקבוצה הנפלאה שלי כמובן לא הגיעה לשיעור ואני ספגתי את כל הצעקות. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: מורה אחד התחיל להתווכח איתי במשך לפחות חצי שעה, על משהו שלחלוטין הסכמתי איתו. זה היה מטורף לגמרי! אני מנסה להבהיר פעם אחרי פעם שאני חושבת בדיוק כמוהו, והוא פשוט לא קולט. ממשיך להתקיף אותי, לשאול שאלות ולהצדיק את עצמו בכל דרך אפשרית. וכולם מסתכלים עלינו ומתפוצצים מצחוק. ציטוט השבוע: "כמו שדג זה לא בשר? ככה קרן פלס זה לא פופ." (מישהו מסביר לי למה הוא שונא פופ ושומע קרן פלס) משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: משכורת. ~צליל עורג~ סרט/ספר השבוע: סיימתי את החלק הראשון של הטרילוגיה הניו יורקית של אוסטר, ואתמול סיימתי את השעות. ספר יפייפה. (ובכלל לא הורס את הסרט) פרק בסדרה: הא. לא ראיתי השבוע שום דבר חוץ מנמלטים, אבל אני לא בטוחה שזה שווה אזכור. (העיקר שלא הרגו את אלכס) פרק בסקראבס: - השירים של השבוע: Explosions in the Sky!! המון המון! אח שלי הביא לי את כל הדיסקוגרפיה שלהם. (!!) השבוע גיליתי שיר יפייפה של ביורק, you've been flirting again ,שיר שאף פעם לא שמתי לב אליו בדיסק. מן קטע של אנשים חסרי חוש הבחנה לשירים טובים. תמונה של מה שבא: סמוק אפקטים

dorin99

New member
לא מצליחה להעלות תמונה.

הגודל מתאים, סוג הקובץ גם. מישהו יודע למה?

jess r

New member
מה אתם מצלמים?

סרט גמר? סתם סירטון? וככה זה תמיד אחרי אופוריה, שום דבר טוב לא נמשך הרבה זמן (מצד שני גם שום דבר רע לא). בהצלחה בצילומים :)

למעלה